26243
-
#23043 -
#23042 Az utolsó képen az a "mondás" csak nekem nem akar leesni?
Úgy "alakítanám át" a feltételek kivételével, hogy Garfield, kövér vagy, mert a szemeid nagyobbak mint a gyomrod. Erre a végén nagy szemeket mereszt, tehát kövér. Pedig mintha a súlyának az emlegetésére érzékeny lenne -
#23041 Az elsőnél egy elgépelés van: leszek -> eszek
Csak hátha valaki így nem érti. :) -
#23040 Ez nagyon aranyos ! :)
És még játékos is!
-Végre elhárítottam a dugulást
-Tudod mi volt az oka?
-Nos?
-Ő csak ivott én pedig játékos kedvemben voltam. -
#23039 Én is könnyeimmel küszködök.
Mellesleg azért van egy pár képsor, mely bizonyítja, hogy Garfield igazán mély érzésű macska. Mint például ez:
-
#23038 A mai igen megható lett.
-Elköltözöm egy új helyre
-Hiányozni fogsz
-Oh... nem megyek olyan messzire
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.30. 07:53:46 -
#23037 thug life -
#23036 Meglesz az. Meg amikor vettem a Garfield magazinokat, azok is megvannak, azokat is nézegetem, meg a Garfield és barátai rajzfilmsorozat.
Azért nem mindegyik Garfield képsort tartom viccesnek. A legújabb Zseb-Garfield-ban 1985-ös képsorok vannak, és szerintem ez már durva:
- Tessék, Garfield. "Meglepetés reggeli"-nek hívom.
- Ha meglepetést akarok, akkor a sötétben leszek.
És ez a másik, amelyik nem tetszik:
- Hé!
- Aki itt aludni fog, az ÉN leszek.
Viszont ha már 1985-ös, ez nagyon jó:
- Garfield, nem lennél kövér, ha a szemeid nem lennének nagyobbak, mint a gyomrod.
- EZ CSAK EGY MONDÁS! -
#23035 Talán áprilisban volt hogy neki este a fórumnak is bőven 200+ pagenél hagytam abba. Jó móka volt és ugye nem is volt minden lefordítva ahogy nézem, mert például a lenti képsor amit most kiraktam az is hiányos volt. -
#23034 13554 képsor van máig, ha naponta néhány százas tempóval elkezded pótolni, nem telik olyan sok időbe végigolvasni (mondjuk 1 hét alatt kb. 1000 képsor, akkor 4 hónap).
És ennél jóval gyorsabban megy, ha épp lendületben vagy :) -
Freeda Krueger #23033 -
#23032 Ezek nagyon jók. :D Nagyon jókat nevettem rajtuk. Ezeket még soha nem láttam, de hát így jár az, aki jónéhány évre kihagyja Garfield-et az életéből. -
#23031 Ellen amnéziás lett Jon pedig lecsapott rá, hogy menjenek randira, de a csaj kiment a mozsdóba és itt veszi fel a mostani kis nosztalgikus képsor adag a fonalat.
-Remek! Végre randira hívtam Ellent és azt se tudja ki vagyok!
-Ez az este nem is lehetne rosszabb
-Akarsz fogadni?
El sem hiszem!
Liz ezzel az alakkal van, de miért?
Fogadni mernék, hogyha egy francia pincérnek álcáznám magam, akkor kideríthetném mi folyik ott
De ez egy hatalmas butaság lenne nem?
Teljes mértékben
(...)
(...)
Indulok
Én hősöm!
Ehhknézst szekretné ha felvenném a rehndelését? //ez kicsit közel keletis lett de na :D
Jon?... Te vagy az?
Nos...öhm..a rossz akcentusom buktatott le?
Nem...
A tanulód //pincértanuló
Liz, mit csinálsz itt Ezzel az alakkal?
Mit értesz az alatt, hogy "ezzel az alakkal"?
Azt mondtad, hogy be vagy táblázva...
Csak le akartalak nyűgözni!
Nos hát Valakivel randzinom kellet nem de?
Hé én is itt ülök!
Várjunk csak...te kedveled ezt a fickót?
Tulajdonképpen igen
Úgy ám, kedvel!
Tényleg?
Tényleg
Elvesztettem a fonalat
Útba igazítsalak?
Nézd cimbora, ti csak folytassátok...ő nyilvánvalóan érez irántad valami furcsa vonzalmat
És ha Ez az imádnivaló hölgy nem bánja inkább őt hívom meg ebédre !
Ellen, nagyon sajnálom....
Találkoztunk már?
Remekül éreztem magam ma este Jon
Ahogy énis és ráadásul ma van a születésnapom
Nos, boldog születésnapot! *csók*
Kaptál valami szépet?
Az életem
És boldogan éltek míg meg nem haltak -
#23030 Nagyon szép, tényleg Boldog születésnapot! :) És akkor lássuk a mait.
- Hogy emlékeznek a kutyák arra, hova ásták el a csontjaikat?
- Van egy alkalmazás hozzá.
Garfield világába is kérletetlenül beköszöntött a XXI. század. 1978-ban még óriási dobozon (TV) aludt, most meg már ott is mindenkinek okos készüléke van. -
#23029 Most rakták ki fb garfield pagere, ahogy mondtad reggel. 69 Jim bá most.
-
#23028 Majd akkor teszek én egy próbát. :) -
#23027 Tényleg van benne rím, fel se tűnt. :D Amúgy rímalkotás nagyon nem megy nekem, nincs hozzá érzékem.
Boldog születésnapot mindkettejüknek, és boldog évfordulót, ezen a nagyszerű napon! :)
Különben örülök, hogy más elég korán lefordította helyettem a mai képsort, mert egyáltalán nem tudtam értélmezni. Azt hittem, hogy az improve az csak "fejlődni" jelentéssel bír, és ezzel írtam volna, és úgy, hogy mi fejlődünk ezen a napon. -
#23026 Az eredeti rímelt, próbáld meg rímbe fordítani :)
Mellesleg ma van Jon és megalkotója Jim Davis születésnapja - Liz és Jon 9 éve vannak együtt.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.07.28. 08:20:21 -
#23025 #1916
+1 talán lemaradt fordítás [szerk.: akkor egyből nem lett fordítva, talán utólag, nem kerestem rá]
*Dudaaaaaaszóóó*
-Minden évben ezt teszed velem!
-De hogy lehetne jobban kezdeni az évet
-Mint egy kegyetlen kacaj a károdra ?
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.07.28. 08:20:00 -
-Nehéz lenne tovább fokozni ezt a napot
-Nem is tudom...
-Ez itt MIND fagylalt lehetne -
#23023 Ez nagyon aranyos:
- Szeretlek kávé, beragyogod a napomat.
- Megmosolyogtatsz. Én is szeretlek.
- Az idegeim nem szeretnek, de hát mit tudnak ők? -
- A macskák enyhítenek a stresszen.
- LAZÍTS!
- Csak hívjatok Zen mester G-nek! -
#23021 Ezeket a képsorokat ismerem, de nem gondoltam, hogy ilyen régi hagyományból nyúlik vissza. Erről még soha nem hallottam. Az utolsó tényleg nagyon jó. :D -
kissssss #23020 az utolsó mindent visz.. -
#23019 100 éves hagyománya van a cserkészeknél a sütiárusításnak, gyakorlatilag a kultúra része. Ezért szerepel filmekben, és Garfieldnak is volt már velük köre:
- Eljött újra az idő.
- Amikor az állati ösztönöktől hajtva elindulok a vadonba táplálékot szerezni.
- És a cserkészlányok hozzák a sütit.
- Gyere csak kiscserkész, gyere Garfieldhoz
- Jááááj!
- Ejj, csokidarabkásban reménykedtem.
- Uram, a macskája megette az összes sütimet.
- Honnan tudja, hogy az ÉN macskám volt az?
- Tizenkét dobozzal. - Az én macskám volt.
- Csalódtam benned, Garfield.
- Nem tudom elhinni, hogy kiraboltál egy cserkészt a sütikért.
- Akkor vond vissza a jótett érmemet. - Egyik fülén be, a másikon ki.
- Jajj, de jó! Még több cserkész, még több sütivel!
- Fenébe.
- Egy anyaállat vezeti őket.
- Itt jön még egy. Ezt figyeld!
- Húzz el, macska.
- Mi lett a "cukor és só, és minden, mi jó"-val?
-
#23018 Ja, ez nem. Nem vagyok nagy filmnéző, erről még soha nem hallottam, ezért volt kérdőjel számomra. -
#23017 Miért is a kérdőjel?
A Vadon Kislányai sütik nem ismerős? :D
-
- Hot dogos kocsi!
- Jégkrémes kocsi!
- Pizzaszállító fiú!
- Limonádé stand!
- Cserkész sütik! (?)
- Sokáig voltál kint
- Csak élveztem, amit a természet felajánlott. -
- Jon! Odie rágcsálja a papucsodat!
- És felhasználja az összes ketchupot! -
#23014 Még ha csak lenne az egyetlen érdekesség. Ez itt még nagyon vicces, amikor a Garfield és barátai (a régi 1988-1994 közötti) rajzfilmsorozatban furcsa, néha már idegesítő, hogy mondogatják, hogy ebben az epizódban nem szerepel, meg hogy nincs szerződése az egérnek, vagy milyen rég kapott már egyik-másik szereplő helyet, és megállítanak úgymond egy részt. Ez az elején még érdekes volt, de most, a 7. utolsó évadra, már olyan érzetet ad, mintha össze-vissza lenne az egész. Mindenesetre Nermal továbbra is kedvenc nálam. -
- Köhh
- Ha jól hallom, itt az ideje egy vizsgálatnak!
- Vajon meddig várakozott a képkockán kívül, hogy így beugorhasson, és ezt mondja?
Garfield tudja, hogy képregényszereplő. -
#23012 A mainak utolsó képsorát nehéz lefordítanom, úgyhogy valaki más, ha vállalkozna rá...
Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, de elviselnék egy hosszabb történetet Nermallal. Az eredete furcsa számomra, mert azzal mutatkozott be, hogy Jon apja és anyja elmentek pár napra, és rábízták a macskáját, és jött Nermal. De azóta erre utalás nincs, csak megjelenik a semmiből. -
#23011 Szerintem a #23000 hozzászólásomnál a kép pont egy táplált macskát mutat. Szokás mondani, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés. #22932 -
#23010 Hát, nyugdíjasoknak is lehet életük. :D Mindenesetre jót nevettem rajta. -
#23009 Bár nem nézem, de ott talán egyszer-egyszer elsütötték, hogy "felnőttek" a gyerekek. -
#23008 A The Simpson is megy vagy lassan 30 éve és ott sem öregszik senki. Jó ez így. Nem ez a sorozat lényege. -
#23007 Jon nemsokára betölti a 65-öt (szerinte 64, mert egy évig beteg volt). Garfield legalább 37 (és tekintve az első képsort akkor se volt újszülött).
Liz, mint állatorvos 1979-ben szerepelt először, ha akkor frissen végzett volt, mondjuk 23-24 éves lehetett, tehát most már legalább 60.
Biztos, hogy közel nyugdíjasokat szeretnél látni egy valószínűleg régen döglött macskával? (a Guinness rekord macskából 38 év, Garfield pedig nem biztos, hogy az egészséges macskalét mintapéldánya) -
#23006 Igen, így érthető. Már csak akkor lenne igazán érdekes (vagy inkább meghökkentő?) ha az idő múlása rajtuk is látszana (nemcsak az első ősz szőrszál, meg ilyenek miatt :D) hanem komolyan. Amikor egy-egy hosszabb animébe kezdek el nézni, szinte mindig felmerül bennem a kérdés, hogy miért nem változnak az idők során? Szerintem lenne annak egy feelingje, ha egy gyerek karakter felnő, emígyen is érzékeltetni, hogy micsoda fejlődésen ment keresztül az elmúlt évek során. -
#23005 Nagyon sokáig Jim Davis egyedül, kézzel rajzolta. Ma már csak skicceli a képsorokat, és a többit grafikusok, számítógéppel készítik, és óriási sablontáruk is van.
Ezt mutatja a fejlécben a képsorozat, és ezért néz ki ma ugyanúgy, mint az elmúlt tizensok évben. Stabilizálódott a dolog a számítógéphasználat és a brand óriási elterjedtsége miatt. -
#23004 Nagyon jó. XD Ez jobb, mint Tóbiás bármelyik poénja az Orson farmból.
Egyébként igen, olyan letisztultabb, de az biztos, hogy sokkal jobb, mintha CGI-sített lenne, vagy túlszínezett. Ez így a legjobb.
Utoljára szerkesztette: Super Mario, 2015.07.23. 08:10:15