Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.31. 10:22:21
- Mmmm, gyönyörű nap! Nem is értem, miért nem mozdulok ki többször?
fúúúh!
*plöp!*
*CSATT!* - Na, tipli van!
- Ő volt az, apu!
- Áá, igen, ezért nem!
- Csak szólj és arrébb megyek
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Liz törődik velem
- Egészséges étrendet állított össze nekem
- Most pedig én fogok törődni veled
- Vidd a rossz indulatodat máshova, szépfiú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Ne légy irigy az én királyságomra
- Jó oké, csináld!
- Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ház, amiben egy férfi lakott a kutyájával és macskájával
- A férfi vékony volt, a kutya boldog, míg macska kövér volt
- Aztán a kövér macska megette a reggelimet, a kutya meg szétrágta a papucsomat!
- Ez ismerősen hangzik
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Néha, mikor a híreket nézem, úgy hiszem, hogy az emberiség bajban van
- És aztán kinézek az ablakon egy szép fényes napon...
- És tudom, hogy bajban vannak
Bigyó / Drágaság / Garfield / Cirmi / Töki
- Áá, az engedelmességi iskolai évkönyved!
- Emlékszem Cirmire.
- Hja, minden osztályban van egy dilis.
- A mai napot négykézláb fogom tölteni, hogy úgy lássam a világot, ahogy te!
- Légy a vendégem
- Tyűű, minden olyan nagy...
- És rengeteg gyösz van a te világodban
- Igen, az emberek is hullajtják a szőrt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Hogy van az én tündi, bündi, bogár Lizem?
Klikk
Klikk
Klikk
- Hogy van az én nyuszómuszóm?
Klikk
Klikk
Klikk
Klikk
- Egy pillanat, várj
Klikk
Klikk
Klikk
- Hülye távirányító
-Pfűűű! Ezzel megvolnánk!
-A FENÉBE GARFIELD! MOST MEHETEK VISSZA A BOLTBA!
-Miattam ne izgulj.
-Szeretlek Garfield.
-Hagyj! Rosszkedvű akarok lenni.
-Csiki!
-Csiki
-Csiki
-Hi!
-Hi!
-Hi!
-Na jobb már Garfield?
-Ezért megfizetsz Jon.
-MIAU!
-Garfield, megkérdezhetem mi az a virág?
-Mi vagyok én? Botanikus?
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
- Ideje súlyzózni, Garfield
- Hupsz, már túl késő
- Ez közel volt
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Oké, Ubul... Hozd vissza!
- Miután eldobom, kérlek alássan...
- Hálló, Pantomim Pizza? Egy nagy pepperónis pizzát rendelnék!
- Hálló?
- Nem tudom, hogy most rendeltem-e pizzát vagy sem
- Reméljük a kifutó fiúnak nem kell széllel szemben sétálnia
*korty*
*korty*
*zing*
*zong*
- Szeretjük, ha annyira erős a kávénk, hogy harcol a bűnözés ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
- Sóhaj...
- Jon, egész reggel bent ültünk a tv előtt
- Csodálatos jó idő van odakint...
- Nem itt bent kéne lennünk... Hanem odakint
-Tudod, igazad van
- A mai nap a te szemeden keresztül fogom nézni a világot
- Üdvözlégy
- Nem sok tenni való van ide lent, mi?
- Már kezded kapisgálni...
- Z
- És már érted is
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.16. 09:47:39
- Liz csinált egészséges étrendet nekem
- Azt hiszi betartom, de nem
- Bűntudatom van
- A fánk segít
- Boldog Tarkón-csaplak napot!
- Nem mondhatni, hogy Jon kedvenc ünnepe lenne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- *Boop* *beep* *Boop*
- Szeretnék egy pizzát rendelni.
- Óriás legyen...
- Hagymával...
- Gombával...
- Szardellával...
- és siessenek...
- Minden falatért megdolgozom.
- Rendelek egy pizzát. Milyen legyen?
- Igen, kérhetnék egy nagy... gombás pizzát...
- békával... és legyen szomorú.
- Ennyit a csirkéről és a hagymáról.
Utoljára szerkesztette: mikusmate, 2014.08.13. 08:55:23
- Swindell pizzéria? Egy nagy pepperonis pizzát szeretnék ...
- Nem, nem kérek két literes kólát hozzá, csak ...
- Nem, csirkeszárnyat sem.
- Pirított kenyereket sem. Csak a pizzát.
- És miért lenne szükségem szolgáltatási szerződésre egy pizzánál?!
- A klasszikus tukmálás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Félj tőlem világ.
- Majdnem elfelejtettem ezt a részt.
KLIKK
- HÉ!
- Az őrült képromboló újra lecsapott!
*Segítségre van szükségem*
- Pontosan, ami nekem kell!
- Adj egy sajtburgert és egy eperturmixot!
- Volt már, hogy a cipődet vetted fel először a zoknid helyett?
- Nem
- Ó, én sem!
- Aha
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Azt hiszem itt a bolha szezon
- Viszketek
- És apró létrákat látok