Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atomic wedgie: lásd #16305 (jobb felülre a keresőbe kettőskereszttel beírva odaugrik a topicban, úgy látszik az utána írt hozzászólás is)
Szőrcsomó-biznisz: #16386
Corn-dog: #18754
A fordítások után akkor is megbeszéltük, hogy mi sikerült jól vagy kevésbé, írtunk kiegészítő információkat, tartsunk ki ennél a szokásnál.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.09.22. 13:02:55
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bezzeg ha mindent szó szerint kellene fordítani akkor néhol nincs is értelme az egésznek.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az első képsorban a 'biz' valószínűleg a 'business" rövidítése/szlengje, tehát a 'brutális' a szőrcsomó-bizniszre utal.
A második. Apróságok akadnak (A 'Say...' talán inkább a 'Mondd csak...'), de a lényeg a valóban nehezen lefordítható 'wedgie'. Ez az a mozdulat, amikor megfogod valakinek az alsógatyáját és irgalmatlanul felrántod. Magyarul talán a legjobb ötletem erre a "Gigantikus Gatyábarázó".
Nem volt ez rossz kísérlet; folytasd, aztán ha valami nem tökéletes, mindannyian tanulunk belőle. 😊
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2014.09.22. 12:29:56
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Plusz tessék segíteni a fordítóknak jobb, helyesebb megoldások ajánlásával 😊 (én is szoktam)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.09.22. 11:48:11
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Üdv, ez a "Mély gondolatok"
- Van az idegeneknek pattanásuk?
- Jó éjszakát kíván a "Mély gondolatok"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Nos, ideje dolgozni
*KKKHHHHRRRRRK
- Egy brutális szőrcsomót hagytam
- Jó ötlet volt Jon-tól hogy lejjöjünk ide a viziparkba.
- Akarom mondani ő hol van ilyenkor?
- Gondolom abba a nagy csúszdába ment.
-A "nagy meglepetés".
- Nem mehetnénk már haza?
- Milyen szép ez a vidámpark
- JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
- Garfield,az emberek bámulnak (*Corn dog mennyország)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.09.22. 09:27:26
- Üdvözöllek ez a "Elmélyedés a gondolatokban" rovat.
- Vajon az űrlények pattanásosak?
- Ez volt az "Elmélyedés a gondolatokban" rovat.

Puff!
Puff!
Puff!
Puff!
Puff!
- ÁÁÁ!
- YÁÁÁÁ!
- ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ!
Puff!
- ÁÁÁ!
- Ebből majd tanulni fog az a szög!
- Hmm
- Biztos ebédidő van
- Unatkozom
- Menjünk oda, ahol találkozhatunk néhány lány zokni bábúval!
- Majd én beszélek
- Majd próbálom nem megzavarni
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
- Azta, de sötét van oda kint!
- Az a szekrény
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Garf-eel, nehogy megedd ezt a lasagnát
- Garf-eeeeeel
- És most rendelünk egy pizzát.
- Egy óriás pepperónis pizzát kérnék extra sajttal.
- Következő lépésként: Üljünk a kanapéra és nyissunk ki egy gumicukros zacskót.
- Ez a kedvenc főző-műsorom.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Óvakodj a félénk kutyától
- Már kijöhetsz
- Még hallak
- Most olvasni fogoj Jon elméjében
- Azt akarja, hogy egyem meg az utolsó sütit
- Ember, volt valaha unalmas az életünk?
- Nem is tudom... Emlékszel a bajuszra?
- Jaj!
- Ez a tócsa mélyebb, mint amilyennek látszik.
- Mintha amúgy nem tűnne fel.
- Ha segítenél egy kicsit...
- Hova menjünk nyaralni idén, Garfield?
- És nem a lasagna gyárba
- Fogós kérdés
- Májashurka, torma és szardellakrém! Voilá! A Tökéletes Szendvics!
-
- Hogyhogy nem veszed fel a telefonodat?
- MIlyen szép este, nem Garfield?
- Walburga nénikém mindig mondogatta, hogy a csillagok kis tündérek akik vigyáznak rád és jó szerencsét hoznak.
- Aztán lelépett a canyon széléről.
- Elmentem haza.
- És most, hogy elmagyarázzam az élet értelmét, itt van Ubul
- Z
- Még soha nem éreztem magam ilyen közel hozzád
- Egész nap itt fogsz feküdni?
- Ez a terv
- Így semmit sem csinálsz majd meg
- Ez is a terv része
- Egy nagy rakás porrá fogsz válni és elfúj majd a szél!
- Valaki kiszivárogtatta a tervet!
*szimat*szimat*szimat*szimat*
*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*
*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*
- Kutyaműsorunkat látták.
*klikk*
- Kezdődik a macskaműsor.
*Z* - *Z*
- Nincs mit csinálni
- Semmi...semmit...nincs semmi...
- Mondtam már, hogy nincs mit csinálni?
- BEFOGHATNÁD MÁR VÉGRE!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Nem hiszem, hogy Liz elég kifinomultnak tart
- Baromság!
- BÖFF!
vakar
vakar
vakar
szipog
szipog
- Nekem elég kifinomultnak tűnsz
- Halló, a világ leggyorsabb pizzása? Szeretnék rendelni egy pepperónis pizzát...
*Zhuup*
- Ööö..
- Extra sajttal.
- Ez ám a szolgáltatás.
- Jól van, Ubul, vigyázz, kééész...!
- Kapd el önmagad!*
-GARFIELD!
* Ha jól tudom a "fetch" szót a kutyák esetében az apportírozásra használják, amikor eldobod a botot és kéred, hogy hozza vissza. 😊
- Állj csak meg!
- Ma nagyon jól nézel ki!
- És te is!
1. Hát, legalább a hétfőnek vége - *Hétfő*
2. *tép* - *Hétfő*
3. Megyek vissza az ágyba
Bazinga!
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.31. 10:22:21
- Mmmm, gyönyörű nap! Nem is értem, miért nem mozdulok ki többször?
fúúúh!
*plöp!*
*CSATT!* - Na, tipli van!
- Ő volt az, apu!
- Áá, igen, ezért nem!