Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ma este én fogok főzni Liznek!
- Ez a módszered, hogy biztosan szakítsatok?
- Sütőpor... Ez ugyanaz, mint a szódabikarbóna?
- Próbáld ki.
- Hű... A vaj ropogós, ez normális?
- Egy képregénykockában igen.
- Azon gondolkodom, hogy vajon az előtt kellett volna beletennem a tojást, mielőtt a sütőbe raktam...
- Van a sütőn "visszavon" gomb?
- Na jó, hol van a tűzoltó készülék?
- Pont ott, ahol a legutóbbi főzésed alkalmával hagytad.
- Nagyon-nagyon sajnálom.
- Jon elég okos ahhoz, hogy el legyen keseredve, de túl együgyű ahhoz, hogy bármit jól csináljon.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
- Nem is tudom, mit csinálnék, ha Liz valaha is kidobna.
- Hmm.
- Sírós típusnak tűnsz.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
~sokat fecseg, mondja a magáét
tegnapira: inkább valahol ott a poén benne szerintem, hogy a "you bother me"-t felszólításként értelmezte, nem "zavarsz engem", hanem "zavarj engem", vagy ilyesmi - és erre mondja az utolsó kockában, hogy tulajdonképpen magának kérte a bajt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Anya, mennem kell
- Most már tényleg mennem kell...
- Jó, rendben. Beszélek a tehénnel
- Jon, tudod mennyire lusták a tehenek... (vagy valami teljesen más)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Menj innen, Ubul, zavarsz.
- Azt hiszem, azt kértem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
- Felmászhatnék erre a fára.
- De aztán úgyis csak leesnék róla.
- Úgyhogy talán ugorjunk is végére.
*ásít*
*ÁSÍT*
- Miért kell mindent überelned amit én csinálok?
- Mert, csak.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- VÁÁÁÁ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Nem félek a macska feltekert újságpapírjától!
- Támadás!
- Telefonkönyv van nála.
- Visszavonulás!
-Csináljunk valami izgalmasat!
-Megpróbálhatnánk megfürdetni Garfieldot
-Próbáld csak meg!
-Talán valami kevésbé izgalmasat kellene
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
- Szeretek magamra okosként gondolni.
- Ez igazán nagyszerű.
- Szeretek magamra soványként gondolni.
*Macska Hírek*
- Azta.
- Egy csomó minden, NEM történik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
* Óvakodj a láthatatlan kutyától*
- Mit gondolnak mégis kit csapnak ezzel be?
*Puff*
- Mostantól semmi nem fog zavarni a mai napon.
<#sniffles>#sniffles>
- Na jó, mostantól
*ropp ropp ropp* × 17
- Ropogós.
*sutty*
<#wow2>#wow2>
*cupp cupp cupp* × 6
- Cuppogós.
- Z
- Mindjárt vége a napnak
- Ahogy a szundimnak is
- Amikor őrült kedvemben vagyok, bármi megtörténhet! <#gonosz1>#gonosz1>
- <#gonosz1>#gonosz1>
- ...vagy nem! <#gonosz1>#gonosz1>
- Olyan a szagod, mint aki megmártózott egy hal bolt kukájában
- Irigykedsz....
- A macskák megmondják, min gondolkodsz.
- Feltéve, ha gondolkodsz.
- Elkezdek egy új diétát.
- Egy elég roszat.
- Gyerekek...
- Ne hagyjátok, hogy ez történjen veletek.
- Ez egy sértés volt?
- Nem. Egy közérdekű közlemény.
- MIAU
- MIAU
- A robotok sosem pótolhatják a macskákat.
- Képtelenek lennének azokra a dolgokra, amikre mi.
- Z
- Z
- Z
- A technológia sokkal fejlettebb, mint gondoltam!
- Vajon lehetséges, hogy ennél is lustább légy
- Lehetnék...
- De azt neked kéne csinálnod
- Most valami nagyon férfiasat fogok csinálni - Mint például?
- Lenyírom a füvet, félmeztelenül!
- Beragadtam. - Most van esélyed elszökni.
- Meghúztam az egyik izmomat.
- Azta!
- Neked vannak izmaid?
*ásít*
*ásít*
- Semmi tennivaló?
- Már befejeztük.
- Na, hogy telik az este, srácok? Mindenki jól van?
- Hát, igazából lehetne jobb...
- Nekem a nyakam fáj itt..
- Nekem is!
- Nem viccelsz?
- Nem, egész éjjel a kanapé alatt kucorogtam.
- Ó igen, az ismerős. És mit szoktál csinálni?
- Hát, egyszerűen...
- Ez csak egy költői kérdés volt!
- Szuper!
- Igen, nekem is tetszett!
- Kérdezz még egyet!
Az midzst meg érthető, hogy miért nem akartam....
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Úgy látom unatkozol
- Nem unatkozom...
- Csak van egy kép, amit fenn kell tartanom
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Kimegy a téli hidegbe a pizsamával... XD
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.02.15. 21:05:05
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2