Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ez kimaradt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Nem rosszabbak, mint az újságban megjelent "fordítások" - azoknak alkalmanként még ennyi köze sincs az eredeti szöveghez.

Plusz tessék segíteni a fordítóknak jobb, helyesebb megoldások ajánlásával 😊 (én is szoktam)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kata
Azért angolul már megtanulhatnál, borzalmasak ezek a melléfordítások.

[/cserf][/fülünyúl]

gergely1991
#22332 😊
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.09.22. 11:48:11

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

LasDen

- Üdv, ez a "Mély gondolatok"

- Van az idegeneknek pattanásuk?
- Jó éjszakát kíván a "Mély gondolatok"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gergely1991
RetroGarfield :

- Nos, ideje dolgozni
*KKKHHHHRRRRRK
- Egy brutális szőrcsomót hagytam

- Jó ötlet volt Jon-tól hogy lejjöjünk ide a viziparkba.
- Akarom mondani ő hol van ilyenkor?
- Gondolom abba a nagy csúszdába ment.
-A "nagy meglepetés".
- Nem mehetnénk már haza?

- Milyen szép ez a vidámpark
- JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
- Garfield,az emberek bámulnak (*Corn dog mennyország)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.09.22. 09:27:26

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Mai próbálgatás:

- Üdvözöllek ez a "Elmélyedés a gondolatokban" rovat.
- Vajon az űrlények pattanásosak?
- Ez volt az "Elmélyedés a gondolatokban" rovat.

PrasCo
oucs. 😄
gergely1991

Pianista
Ennyi XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

LasDen

Puff!
Puff!
Puff!
Puff!

Puff!
- ÁÁÁ!

- YÁÁÁÁ!

- ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ! ÁÚ!

Puff!
- ÁÁÁ!
- Ebből majd tanulni fog az a szög!

LasDen

- Hmm

- Biztos ebédidő van

LasDen

- Unatkozom

- Menjünk oda, ahol találkozhatunk néhány lány zokni bábúval!

- Majd én beszélek
- Majd próbálom nem megzavarni

FalseHeLL
Ez kicsit ilyen exorcist szerű fejmozdulat.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

LasDen

- Azta, de sötét van oda kint!
- Az a szekrény

😄
wollnerd
WTF??? 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LasDen

- Garf-eel, nehogy megedd ezt a lasagnát

- Garf-eeeeeel

FalseHeLL

- És most rendelünk egy pizzát.
- Egy óriás pepperónis pizzát kérnék extra sajttal.
- Következő lépésként: Üljünk a kanapéra és nyissunk ki egy gumicukros zacskót.
- Ez a kedvenc főző-műsorom.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

😄
wollnerd
😄DD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LasDen

Óvakodj a félénk kutyától

- Már kijöhetsz
- Még hallak

LasDen

- Most olvasni fogoj Jon elméjében

- Azt akarja, hogy egyem meg az utolsó sütit

Dzsini
Ez a mondatszerkezet (a we-n a hangsúllyal) inkább azt jelenti, hogy "Hogy nekünk milyen unalmas életünk volt..." - és erre jobban illeszkedik Garfield válasza is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen

- Ember, volt valaha unalmas az életünk?
- Nem is tudom... Emlékszel a bajuszra?

Dzsini
Tegnapi:

- Jaj!
- Ez a tócsa mélyebb, mint amilyennek látszik.
- Mintha amúgy nem tűnne fel.
- Ha segítenél egy kicsit...

Kata
az a fej 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

LasDen

- Hova menjünk nyaralni idén, Garfield?

- És nem a lasagna gyárba

- Fogós kérdés

PrasCo

- Májashurka, torma és szardellakrém! Voilá! A Tökéletes Szendvics!

-

- Hogyhogy nem veszed fel a telefonodat?
FalseHeLL

- MIlyen szép este, nem Garfield?
- Walburga nénikém mindig mondogatta, hogy a csillagok kis tündérek akik vigyáznak rád és jó szerencsét hoznak.
- Aztán lelépett a canyon széléről.
- Elmentem haza.

chhaya
Ehehe. 😄 Ez tiszta én.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

LasDen

- És most, hogy elmagyarázzam az élet értelmét, itt van Ubul

- Z

- Még soha nem éreztem magam ilyen közel hozzád

LasDen

- Egész nap itt fogsz feküdni?
- Ez a terv

- Így semmit sem csinálsz majd meg
- Ez is a terv része

- Egy nagy rakás porrá fogsz válni és elfúj majd a szél!
- Valaki kiszivárogtatta a tervet!

Dzsini
Tegnapi

*szimat*szimat*szimat*szimat*
*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*
*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*szimat*
- Kutyaműsorunkat látták.
*klikk*
- Kezdődik a macskaműsor.
*Z* - *Z*

LasDen

- Nincs mit csinálni

- Semmi...semmit...nincs semmi...

- Mondtam már, hogy nincs mit csinálni?
- BEFOGHATNÁD MÁR VÉGRE!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Molnibalage
Epic.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LasDen

- Nem hiszem, hogy Liz elég kifinomultnak tart
- Baromság!

- BÖFF!
vakar
vakar
vakar
szipog
szipog

- Nekem elég kifinomultnak tűnsz

RelakS
kérem a telefonszámot! 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FalseHeLL

- Halló, a világ leggyorsabb pizzása? Szeretnék rendelni egy pepperónis pizzát...
*Zhuup*
- Ööö..
- Extra sajttal.
- Ez ám a szolgáltatás.

PrasCo

- Jól van, Ubul, vigyázz, kééész...!

- Kapd el önmagad!*

-GARFIELD!

* Ha jól tudom a "fetch" szót a kutyák esetében az apportírozásra használják, amikor eldobod a botot és kéred, hogy hozza vissza. 😊
Dzsini
Tegnapi:

- Állj csak meg!

- Ma nagyon jól nézel ki!
- És te is!

precision

1. Hát, legalább a hétfőnek vége - *Hétfő*
2. *tép* - *Hétfő*
3. Megyek vissza az ágyba

Bazinga!

azokon a horgony tetkókon beszarok 😄 😄

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

<#nevetes1> a természet lágy öle
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.31. 10:22:21
PrasCo

- Mmmm, gyönyörű nap! Nem is értem, miért nem mozdulok ki többször?

fúúúh!
*plöp!*
*CSATT!* - Na, tipli van!

- Ő volt az, apu!
- Áá, igen, ezért nem!
LasDen

- Csak szólj és arrébb megyek

Pianista
Gonosz <#nevetes1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

biomage
ilyenkor sajnálom hogy nincs + 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen

- Liz törődik velem

- Egészséges étrendet állított össze nekem

- Most pedig én fogok törődni veled
- Vidd a rossz indulatodat máshova, szépfiú