Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Jon fogorvosnál volt
- Mindig észre veszem
- Mindig van egy apró változás abban, ahogy eszik
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ingyen kiskutyák
- még mindig túlárazott
- Fussatok az életetekért!
- És majd hozzatok egy húsos szendvicsez nekem!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Ezek a régi szép napok, Garfield
- Megyek vissza az ágyba
- Már ott vagyok
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Szeretem a munkád!
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.12. 10:59:30
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szerintem fontos, hogy Jon cuccait kezdte összerámolni 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Garfield sokkal kedvesebb, mikor itt vagy, Liz
- Mikor mész már?
- Tényleg?
- Egy nap szeretnék eljutni a Holdra
- De még nem kell pakolnod, köszi!
A napilap főszerkesztőjét letartóztatja az Államvédelmi Hatóság. A kihallgatáson a főszerkesztő megkérdezi:
- Elvtársak, nem értem, miért hoztak be ide, mit vétettem én a párt és Rákosi elvtárs ellen?
- Jobb, ha nem kérdezi! - felelik azok fenyegetően.
- De hát elvtársak, én már az illegális párt tagja voltam, és azóta is töretlen lendülettel építem a népi demokráciát, az újságban rendszeresen közlünk cikkeket Rákosi elvtársról, például a tegnapi számunkban is hírül adtuk, hogy Rákosi elvtárs látogatást tett a minta-sertéstelepen.
- Hát éppen ez az!
- Ezt hogy értik?
- Nézze csak meg a fényképet!
A főszerkesztő megnéz, Rákosi épp egy disznóólban szemléli az állatokat. Aztán a pillantása a képaláírásra esik és elfehéredik, amikor elolvassa: "Rákosi elvtárs a disznók között. Balról a harmadik Rákosi."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
- És itt van egy kép rólad és a malacokról a szüleim farmján tavaly nyárról.
- Te vagy a csíkos.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Tévézni szeretnék, Garfield
- Engedd el a távirányítót
- Sikerülni fog
- Kettesben maradhatnánk egy pillanatra?
*sóhaj*
Nem tudom elhinni, a karácsonynak vége
Olyan sokáig vártam, és most elment ...
és hiányzik
legalább te még mindig itt vagy, öreg haver
*shoomf*
Óvakodj a rejtett kutyától
- Nem tűnsz túl rejtettnek nekem
- Nem is
- És nem is én vagyok az, akitől félni kéne
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- ÁSÍT!
- Tudnál egy kicsit viselkedni?
- Igen, tudnék
- Ha te tudnál kevésbé unalmas lenni
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
- De ari... Garfield instagrammolja a vacsoráját
-Héé, ez úgy néz ki, mint az enyém
- Böff
Egyszer kínáltak nekik egyet kihúzható ággyal és tévével a hűtőajtóban
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
- Hé, Garfield, emlékszel Frieda néni tojásos salátájára tavalya karácsonyról?
- És az almás coblerre a születésnapodról, a nyári saláta mellett?
- Óóó, és van egy szelet Anyu és Apu esküvői tortájából is!
- Ideje kitakarítani a hütőt
1. Emlékszem egy vidám akváriumra
2. Emlékszem egy játékos kis halra
3. Hová tűntek az emlékek? - Ez egy country dal?
Bazinga!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Pont ahogy gondoltam!
- Egy aranyhal hét évig él
- Nem két percig
- Gazdag és esemény teli élete volt
(wtf? én lefordítottam a tegnapit, csak nem küldtem el?? o_O)
- Ajjaj! Itt az ideje kereket oldani!
- Hm, mintha egy kis hiba lenne ebben a tervben.
- Látod ezt a halat, Garfield?
- Ez az utolsó hal, amit megvásároltam.
- Érted, amit mondok?
- Élvezzem ki jól a zamatát?
1. Fura, Garfield
2. Akárhányszor bemegyek a kisállat kereskedésbe...
3. Az aranyhal sikít - Nagyot és szaftosat választottál?
Bazinga!