Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL

- Garfield csinálj valamit az egerekkel!
- Oké.
- Nem arra gondoltam, hogy vacsorázz velük együtt!
- Hát, akkor kicsit egyértelműbbnek kellett volna lennünk, nemde?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

PrasCo

- Kíváncsi vagyok, hány fokos a víz.

- Ugyebár lehet jéghideg is!
- Bőven lehet.

- Tartok tőle, hogy csak egy mód van ezt kideríteni.
- Tény.

- Hogy én milyen rohadtul gyűlölöm ezt csinálni!
- Semmi gond.

- Majd én megoldom.

- ...na? Milyen?
PrasCo
Az utolsó mondat rakja fel a képsorra a koronát. 😄D
precision

1. - A hardcore sport rajongók őrültek
2. - De a hardcore vetélkedő rajongók még őrültebbek - Földimalac! Földimalac! Földimalac! - "És a válasz: kacsacsőrű emlős"

Bazinga!

Dzsini
Nem való Jonnak a vidámpark... #22163 és #22166

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen

- Liz és én ma felültünk a hullámvasútraa. Felment egészen magasra...

- Aztán meg le a mélybe

- Pislogok?
- Még nem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision

1. A macskák megérzik, ha valami rossz történik
2. Au!
3. Ez fájt! - Tudtam...

Bazinga!

lol
LasDen

- Vuf
- Vuf

- Vuf
- Vuf
- Magán beszélgetés

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PrasCo
Majd hatvan fölött erre a kérdésre - immáron személyes tapasztalatok birtokában - visszatérek. 😄

- Köszöntjük a Kész Átverés Show-ban!

.- Ted egy mókust rejtett el felesége, Cindy retiküljében. Lássuk<, mi történik>...!

- Öö, Cindy, van nálad rágógumi?
- Illetve egy telefonszám egy jó válóperes ügyvédhez?
Dzsini
Nem élnek együtt, csak randevúznak, eljárnak néha valahova. Így 60 fölött már hova siessenek?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PrasCo
...ám még mindig papír nélkül, vadházasságban. Mocskos hippik! 😄
LasDen
és akkor már túl vannak a kritikus 7. éven is 😄

Dzsini
Akkor idén te kapod a vándordíjat, minden évben annak jár, aki először csodálkozik azon, hogy ez egy 2006-os képsor 😊

SzirmosSzisza
8 év? Mi a szösz, olyan mintha pár éve jöttek volna csak össze 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
én is tudom hogy mi az, köszönöm szépen.

Dzsini
profound = mélyenszántó, bölcs =/= profane

Ma van Jim Davis 69. és Jon 64. szülinapja, és ma 8 éve vannak együtt Lizzel.

LasDen

- Éppen most volt egy profán gondolatom, Garfield! ...

- Fenébe!
- Isten nyugosztalja

CattiBrie
😄

[/spam]&#8482;

PrasCo

- Gyerünk srácok, menjünk sétálni egyet!

- Kissé nyomott az idő, de legalább nem esik.

- Nos, legalább nem havazik.

- Nos, legalább nem jégeső hullik.

- Nos, legalább nem villámlik.

- Mit szólnál hozzá, ha ezen a ponton befognád, garabonciás?*
- Még jó, hogy nem emlegettem egy tűzhányót!

* Bár kezdek elmenni magyarosításba, de a jinx a wiki szerint inább a jövőre vonatkozó átok, vagy balszerencsés ember.

Szerk.: ...és ték! :]
PrasCo
Persze, ez világos, csak úgy voltam vele, egy félhangos gondolatkísérletet megér a dolog. Mások háromszáz oldalas fanfic-eket írnak, én is szánhattam erre három sort. 😊
@robotnyk: Minden tisztelettel, nem értek egyet. A műfajok keveredéséből, a keretek feszegetéséből egészen jó dolgok is kisülhetnek - mielőtt ismét félreérthető válnék, nyilván nem kereskedelmi értelemben értem ezt.

- Kifogytunk ketchupból...

- Úgyhogy tejszínhabot tettem a szendvicsedbe.

- Jól ismer engem!
robotnyk
a drámát amúgy sem egy 3 paneles képregényben kell keresni.
Dzsini
A Garfield pár évtizede már nem csak egy képsor, a Paws inc. régesrég túlnőtt rajta. Ma már nem lehet megengedni egy régi Halloweenes képsor stílusú elhajlást, egyszerűen túl naggyá vált ahhoz, hogy lehessen ilyesmit csinálni.
Túl nagy felháborodás lenne miatta, és pár ember öröméért nem fognak sok százezret megharagítani (nem beszélve a papír újságokról, ahonnan a szindikált pénz még mindig folyik befele).

PrasCo
Elgondolkodtam a képsor kapcsán amúgy, hogy valaha is meglépik-e azt, hogy Liz elhagyja Jon-t. ...persze, ez nagyon valószínűtlen, de mégis. Volna abban valami igazán odaütős, hogy egy évtizedek óta futó könnyed képsor durva drámába fordulna, akár nemhivatalosan, rajongói képsor által is. (Bár gondolom, itt meg bekopogna a jog...) Egy ideig ugyanezért néztem a Garfield minus Garfield-ot is.
LasDen
igaz, még tudom is. de hisz reggel volt 😄

Dzsini
Nem jövőről, hanem az elmúlt időkről beszélnek (have you been / have been / knew) - mivel foglalkoztál, randiztam, tudtam. A poénon nem változtat, de csak így helyesebb 😊

LasDen

- Mire készülsz, Jon?

- Randizom veled

- Ezt már tudom
- Hölgyem, ez mindene

Dzsini
Én magamban teljes értékű búza - teljes értékű szalonnára fordítottam 😊

PrasCo

- Mmmm...!

- Kizárólag bio-búzából!*
- Mmmm...!

- Kizárólag sertésszalonnából!

* (Eredetileg teljes kiőrlésű búzából, csak a teljes kiőrlésű szalonna érdekes képződmény volna. 😊 Bár...! )
FalseHeLL

- Egy nap majd meglátogatnak minket lények egy másik bolygóról.

- Eldugtam a sütis dobozt.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

precision

1. Egy nap talán idegen lények fognak minket meglátogatni egy másik bolygóról
2.
3. Eldugtam a sütis dobozt

Bazinga!

FalseHeLL
Vagy csak simán átírják forum.php-ra a végét, én is azt cisnálom 😛

Dzsini
Bejelentkezve mindenki már az új felületet kapja, azok jutnak a régire, akiknek könyvjelzőben a régi van eltéve, és nem kell újra bejelentkezniük.

PLaci
pfffffffff..... észre se vettem, hogy van új felület...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dzsini
Az új felületen működik már csak, a topic címe: http://sg.hu/forum/tema/1094712071

PLaci
Majdnem... Nekem látszódik, de nem mûködik az alábbi böngészõkben:

Mozilla Firefox 30.0
Comodo Icedragon (FF) 26.0.0.2
Google Chrome 36.0.1985.125 m
Internet Explorer 11

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Firefox

Chrome

IE

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dzsini
j0nNyKa-nak köszönhetően megjavult a böngészde 😊

Dzsini

- Az új barátnőm külföldi.
- Külföldi?
- A pincében lakik.
- Beszél magyarul?

(várjuk lelkes fejlécjavítgatók segítségét, hogy az új felületen is működjenek a dolgok...)

😄D
LasDen

PUFF

- Lemerültél, mi?
- Ki mondta?

😄D
LasDen

- VAÚ! VAÚ! VAÚ! VAÚ!

PUFF

- VAÚ! VAÚ! VAÚ! VAÚ!

PUFF

- Srácok, hagyjátok már szerencsétlent

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

PrasCo

- Nahát, ez bizony érdekes.

- Ebben a gömbakváriumban volt egy hal...

- ...és most nincs!
- Beszélt valamit arról, hogy lakásba költözik.
Molnibalage
Az érzés ismerõs. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PrasCo
Még munkaidõben felcuppantotta az állat a hawaii inget! 😄
LasDen

- Vaúvaúvaúvaúvaú

- Ennyi. Én mentem!

- És lőn, a hétvége elkezdődött

Narxis
vááááá sírok a nevetéstõl 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen

- Kezdem azt hinni, hogy ez nem az én sapkám

- Naa, ne hamarkodjuk ezt el, Jon

- Lehet, hogy ez nem a te fejed

Misuka963
:/ 😄