Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ÁSÍT!
- Tudnál egy kicsit viselkedni?
- Igen, tudnék
- Ha te tudnál kevésbé unalmas lenni
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
- De ari... Garfield instagrammolja a vacsoráját
-Héé, ez úgy néz ki, mint az enyém
- Böff
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyszer kínáltak nekik egyet kihúzható ággyal és tévével a hűtőajtóban
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Hé, Garfield, emlékszel Frieda néni tojásos salátájára tavalya karácsonyról?
- És az almás coblerre a születésnapodról, a nyári saláta mellett?
- Óóó, és van egy szelet Anyu és Apu esküvői tortájából is!
- Ideje kitakarítani a hütőt
1. Emlékszem egy vidám akváriumra
2. Emlékszem egy játékos kis halra
3. Hová tűntek az emlékek? - Ez egy country dal?
Bazinga!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Pont ahogy gondoltam!
- Egy aranyhal hét évig él
- Nem két percig
- Gazdag és esemény teli élete volt
(wtf? én lefordítottam a tegnapit, csak nem küldtem el?? o_O)
- Ajjaj! Itt az ideje kereket oldani!
- Hm, mintha egy kis hiba lenne ebben a tervben.
- Látod ezt a halat, Garfield?
- Ez az utolsó hal, amit megvásároltam.
- Érted, amit mondok?
- Élvezzem ki jól a zamatát?
1. Fura, Garfield
2. Akárhányszor bemegyek a kisállat kereskedésbe...
3. Az aranyhal sikít - Nagyot és szaftosat választottál?
Bazinga!
- Szia, én Fini ( 😉 ) vagyok, te ki vagy?
- Csak ma költöztem ide! Ez jó hely? Te szeretsz itt lenni?
- Úgy néz ki, hogy lakótársak leszünk! Remélem nem horkolsz vagy szereted a hangos zenét...
- Talán túl hülye ahhoz, hogy megegyem
- Nem beszélsz túl sokat, mi?
- A fánk nem tesz jót neked, ugye tudod
- De nem annyira, mint amennyire én nekik
ezen felröhögtem, hogy találsz ki ilyeneket? 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Rossz idő van ezen a területen
Csingő
Csöngő
- Nehogy kinyisd!
1. 'Óvakodj a kutyától!'
2. Miért is kéne óvakodnom tőled? - Mert náthás vagyok!
3. Hapci! - Asszem mindenkinek meg kell élnie valamiből.
Bazinga!
- Olykor jól esik korán kelni és némi házimunkát végezni.
- GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
- Mint például a macskaalmos dobozt Jon ágya mellé tolni.
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2014.09.23. 21:28:36
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Lehet, hogy idén külön kéne vakációznunk
- Én valami jó helyre megyek
- Mert te nem leszel ott
A garfield topikban mióta olvasom nem volt ennyire támadó hangvétel.ne rontsuk el.tessék privátban vagy az erre kijelölt topikban lerendezni.
ez első két szóváltás még oké mert kapcsolódik a dologhoz de a többi csak a helyet veszi el narancssárga tunyulógép és sárga társa elől.
😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Ha pedig már felvetetted, nem, ettől durvábban szoktak engem itt támadni, de annak te is tanúja voltál. Viszont az én "támadásom" nem volt olyan erős, csak nagyon mellre szívtad. Plusz elismétlem az egész lényegét: amihez nem értünk, nem erőltetjük. Az öngólos szöveget meg kár volt lopnod, mert az érv amibe beleraktad, nem passzol a témába. Az is érdekes mikor az sg mimózalelkű tagjai elvárják, hogy körbeudvarolva, óvatoskodó kedveskedéssel szóljanak hozzájuk, miközben ők maguk nyers seggbunkók a többiekkel. Ezen is érdemes lenne eltöprengened ha már ennyire bele szeretnél itt menni a személyiségelemzősdibe...
[/cserf][/fülünyúl]
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Egy nagy mackóölelés, és máris készen állok szembenézni a mai nappal!
- Jobb lesz kettő... Hétfő van. 😊
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2014.09.22. 19:06:20
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
[/cserf][/fülünyúl]
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De most ne engem túráztass mert MERTEM szólni miatta.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2014.09.22. 14:13:26
[/cserf][/fülünyúl]