Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ne légy irigy az én királyságomra
- Jó oké, csináld!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ház, amiben egy férfi lakott a kutyájával és macskájával
- A férfi vékony volt, a kutya boldog, míg macska kövér volt
- Aztán a kövér macska megette a reggelimet, a kutya meg szétrágta a papucsomat!
- Ez ismerősen hangzik
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Néha, mikor a híreket nézem, úgy hiszem, hogy az emberiség bajban van
- És aztán kinézek az ablakon egy szép fényes napon...
- És tudom, hogy bajban vannak
Bigyó / Drágaság / Garfield / Cirmi / Töki
- Áá, az engedelmességi iskolai évkönyved!
- Emlékszem Cirmire.
- Hja, minden osztályban van egy dilis.
- A mai napot négykézláb fogom tölteni, hogy úgy lássam a világot, ahogy te!
- Légy a vendégem
- Tyűű, minden olyan nagy...
- És rengeteg gyösz van a te világodban
- Igen, az emberek is hullajtják a szőrt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Hogy van az én tündi, bündi, bogár Lizem?
Klikk
Klikk
Klikk
- Hogy van az én nyuszómuszóm?
Klikk
Klikk
Klikk
Klikk
- Egy pillanat, várj
Klikk
Klikk
Klikk
- Hülye távirányító
-Pfűűű! Ezzel megvolnánk!
-A FENÉBE GARFIELD! MOST MEHETEK VISSZA A BOLTBA!
-Miattam ne izgulj.
-Szeretlek Garfield.
-Hagyj! Rosszkedvű akarok lenni.
-Csiki!
-Csiki
-Csiki
-Hi!
-Hi!
-Hi!
-Na jobb már Garfield?
-Ezért megfizetsz Jon.
-MIAU!
-Garfield, megkérdezhetem mi az a virág?
-Mi vagyok én? Botanikus?
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
- Ideje súlyzózni, Garfield
- Hupsz, már túl késő
- Ez közel volt
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Oké, Ubul... Hozd vissza!
- Miután eldobom, kérlek alássan...
- Hálló, Pantomim Pizza? Egy nagy pepperónis pizzát rendelnék!
- Hálló?
- Nem tudom, hogy most rendeltem-e pizzát vagy sem
- Reméljük a kifutó fiúnak nem kell széllel szemben sétálnia
*korty*
*korty*
*zing*
*zong*
- Szeretjük, ha annyira erős a kávénk, hogy harcol a bűnözés ellen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
- Sóhaj...
- Jon, egész reggel bent ültünk a tv előtt
- Csodálatos jó idő van odakint...
- Nem itt bent kéne lennünk... Hanem odakint
-Tudod, igazad van
- A mai nap a te szemeden keresztül fogom nézni a világot
- Üdvözlégy
- Nem sok tenni való van ide lent, mi?
- Már kezded kapisgálni...
- Z
- És már érted is
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.16. 09:47:39
- Liz csinált egészséges étrendet nekem
- Azt hiszi betartom, de nem
- Bűntudatom van
- A fánk segít
- Boldog Tarkón-csaplak napot!
- Nem mondhatni, hogy Jon kedvenc ünnepe lenne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- *Boop* *beep* *Boop*
- Szeretnék egy pizzát rendelni.
- Óriás legyen...
- Hagymával...
- Gombával...
- Szardellával...
- és siessenek...
- Minden falatért megdolgozom.
- Rendelek egy pizzát. Milyen legyen?
- Igen, kérhetnék egy nagy... gombás pizzát...
- békával... és legyen szomorú.
- Ennyit a csirkéről és a hagymáról.
Utoljára szerkesztette: mikusmate, 2014.08.13. 08:55:23
- Swindell pizzéria? Egy nagy pepperonis pizzát szeretnék ...
- Nem, nem kérek két literes kólát hozzá, csak ...
- Nem, csirkeszárnyat sem.
- Pirított kenyereket sem. Csak a pizzát.
- És miért lenne szükségem szolgáltatási szerződésre egy pizzánál?!
- A klasszikus tukmálás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Félj tőlem világ.
- Majdnem elfelejtettem ezt a részt.
KLIKK
- HÉ!
- Az őrült képromboló újra lecsapott!
*Segítségre van szükségem*
- Pontosan, ami nekem kell!
- Adj egy sajtburgert és egy eperturmixot!
- Volt már, hogy a cipődet vetted fel először a zoknid helyett?
- Nem
- Ó, én sem!
- Aha
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Azt hiszem itt a bolha szezon
- Viszketek
- És apró létrákat látok
- Miért ássák el a kutyák a csontot? ...
- Senki sem tudja
Ás
Ás
Ás
Várjunk csak...
- Hallottam, hogy van gyógymód a stresszre
- El kell engedni az arc izmaidat
- Aaa, máris jobb
- Neked, talán
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Garfield csinálj valamit az egerekkel!
- Oké.
- Nem arra gondoltam, hogy vacsorázz velük együtt!
- Hát, akkor kicsit egyértelműbbnek kellett volna lennünk, nemde?
- Kíváncsi vagyok, hány fokos a víz.
- Ugyebár lehet jéghideg is!
- Bőven lehet.
- Tartok tőle, hogy csak egy mód van ezt kideríteni.
- Tény.
- Hogy én milyen rohadtul gyűlölöm ezt csinálni!
- Semmi gond.
- Majd én megoldom.
- ...na? Milyen?