Baldur's Gate 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Fazekas ügye meg egy vicc. Annak tudatában, hogy doppingvétséget követ el azzal, hogy nem annyi vizeletet ad le amennyi az elõírt és megtagadta a kórházba szállítást, ahol lett volna lehetõsége újbóli leadásra, aláírta a jegyzõkönyvet... Ez körülbelül olyan mint egy beismerõ vallomás.
Figyeld meg, a következõ érdekes dolog az Annusé lesz, mert állítólag már elhagyta Athént, pedig 29-éig még a NOB rendelkezésére KELL állnia doppingvizsgálatügyileg...
Lehet, hogy még egy arannyal kevesebb?
perpill le vagyok teljesen lombozódva a fazekas miatt. 😞((((((((
A fõbb ellenfeleket mind rettentõen felerõsítették, ami jó is, mert baromira zavart, hogy mindenki elég gyorsan összeesett. Így meg azt az egy "bemelegítõnek" szánt csatát vmi nagyonsokadikra sikerült csak kiizzadni. 😄
Erre reagálnék, nwnben bugos a dispell, a gatyád is leesik ha bekapod. westbrookban idõnként nem tudom mi üt a síma licsekbe, de TS, dispell, finger of deathal kezdenek... na arra találj ki valamit 😄DDD
De jó is volt, fel is tettem pár napja a BG1-et, csak még nem tudtam magam rászánni, hogy nekiinduljak újra a nagy útnak. Szar így, hogy mindent kívülrõl tud az ember.
nézd meg, megéri szvsz.
Új területek, kvesztek is kerültek bele ezexerint?
Ahogy annak lennie kell mindenkinek megvolt a maga indítéka, célja. Minden egyes jól sikerült nagyobb csata után a kocsmában kötöttünk ki és versenyt ittunk a törpével, egy-egy frissen talált plusszos cuccért óriási csetepaték voltak a partyn belül, stb, stb.
Azóta talán csak nwn-ben voltak hasonlók... 😄
ha kell, adhatok linket a paccshoz, a töréséhez és a fanpaccshoz is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lehet ez a tuti taktika ... 😊 csinálj egy gagyi játékot, jól hájpold, aztán csak az elsõ 2 óra legyen ott a szeren, a többi már a kutyát sem érdekli. azért egy-két teszter továbbjutott és rendesen kiosztotta a játék készítõit.
Emléxel? Én multiclasspárti vagyok, egy botra specializálódott fighter/mage-nek azért elég kellemes husáng. 😄
Jja, és ott is lehetett kalandozni a vadonban talán. ;D
Na most akkor én is jól belédkötök, mert a staff of magi azért plusszötvagyhat volt meg minden ütésnél dispellezett meg tudott még asszem fireball+lightning kombót is egyszerre, amivel azért szépen lehetett ám ritkítani, tehát azért nagy fegyvertény volt ám. 😄
Twisted Rune meg talán a legkeményebb csata volt az egész játékban, a lich ott egymás után köpködte a lvl9-es spelleket.
az még viccnek is rossz lenne ...
A twisted rune nekem pont azt nyujtotta, amit 1 jatektol elvarok: nehez kuzdelmet, gondolkodast igenyel, nem eleg menni es utni, es vegul a jutalom se marad el, es a megszerzett cuccra is maskent tekintesz, mitha csak a foldon talaltad volna es lehajoltal erte.
az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. és tudod, mi a legnagyobb pofátlanság? hogy pont ezt igérték, mielõtt kiadták volna. hogy az oc jobb lesz, mint a bg2, meg ilyenek ... 😞
A Twisted Rune Amnban a hidas palya also reszen, 1 rogue gemmel nyilo kapu mogott van, Shangalar a lich vezeti (nemtom o"ra mit szolna a sok dalakoras, mert nemcsak a time stopot tudta halomra nyomatni :-)), van meg 1 beholder, fo"vampir (utesenkent 4 szintet sziv), 1 varazslocsaj (nala van a bot, ha ledispelezed a prot from eviljet, akkor szetkapja az altala megidezett pit fiend), meg van asszem meg 1 harcos. Mindez 1 kis szobaban, menekulni nem lehet, szal rendesen kell taktikazni a gyozelemert, foleg ha a jatek elejen mesz oda (lvl11 korul eleg szep feladat 😊).
Szerintem az NWNt ugy kellett volna megcsinalni, hogy megfogni a BGt, es adni neki egy 3D-s grafikat, es kesz. Ja, meg a toolset, ami mint 5let nem hulyeseg, csak a tapolast osztonzo megvalositasa az.
a többiben egyetértünk. a bg minden szempontból kenterbe veri az nwnt, csakhát az nwn multi meg ott van a toolset is hozzá. na majd az nwn2 javítja a hibákat ... vagy nem. 😊
a Twisted Rune-ra már nem emléxem. azt tudom, hogy ez egy titkos társaság fr-n, egy lich és egy alhoon vezetésével. de gondolom bg2-ben kapcsolódott hozzá vmi tárgy. régen jáccottam már vele.