Baldur's Gate 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondom teljes a fogalomhiány! Megkérnék egy opot hogy törölje az agymenést a normális hozzászólásokig, én távozok lwbvel, te meg írkálj egyedül 😄 viszlát
a Pala nem is multiklasszolható dalakorán 😄 hehehehehe
Kiveve azok akik HC neven varazsloszivatast alkotnak a moduljaikban. A HC az a PNP kovetese, ennek viszont koze nincs hozza, csak az egyenlotlensegeket erositi.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Szar modulok, szar dmek. Normalis helyen kell jatszani, ahol kicsit is erdekli a szervergazdikat maga a jatek.
Leírom mégegyszer 😄 max 20at kaphatsz nem alap mentõbõl 😄
Ha jol emlexem a sorci-pala-bg kombonak cuccok nelkul voltak 60asok a mentoi, de meg cuccokkal is nevetsegesen sok.
A meteor? csak a hülyék használnak sebzõt, mikor van instant kill is
Errol van szo, 1 vicc hogy ez egy 9es szintu spell, tudasa alapjan kb lvl3 lehetne.
ez az ember teljesen nincs képben, ilyenekkel nem vitatkozok, mert csak szajkózza a magáét. Menj, és próbáld ki. Dalakorán obsi van elnyomva, de átállhatsz manayba. Obsiban alig van terület. Kb ennyi, és nemtom te melyik nwn fórumot olvasod😄
Jo, akkor mondjuk a dakotan epp nincs rajta a harcoson az immune to minden cucca, es a tobbi pw-ben? Volt ezelott 2 is, ami masrol se szolt csak immune to magus, a kulfoldiekrol, maganszerverekrol nem is beszelve...
b+, te értelmezed félre. #31-ben (amire te válaszoltál a 999999999999 hps agymenéseddel) én a KASZTGYENGESÉGRÕL beszéltem. amibe te belekeverted a fizikai gyengeséget, amit aztán végképp nem értek hogy a faszba jön ide. mellesleg mé' az alacsony hp lenne a fizikai gyengeség, ha már szóba kerül a dolog ...
"kasztgyengeség, bakker. neked akkor gyenge egy kaszt, ha kevés a hp-je?"
LOL, ertelmezi nehezseg rulez. Te direkt beszelsz masrol mint ami le van irva? A fantazmagoriadat ne probald ugy beallitani mintha en mondtam volna.
LOL, ertelmezi nehezseg rulez. Te direkt beszelsz masrol mint ami le van irva? A fantazmagoriadat ne probald ugy beallitani mintha en mondtam volna.
ehhhh, minek vitatkozzak, ehelyett mesélhetnék valakinek, érdekes a kavics minden este televan 😄 mi van letiltva? a monk, pala multiklassz... meg az isaak max 10 talál el egy arcot, ennyi.. a papikból van gyengítve pár
1ebkent itt van Kryn, aki ex obsidian wizard, kerdezheted ot is.
regisztrált user vok ...
dalán meg csak a wizard nem kívánt, sorcival nincs gáz. de wizzel is tök könnyû volt átszökni obsidból lev3-on anno.
dalán meg csak a wizard nem kívánt, sorcival nincs gáz. de wizzel is tök könnyû volt átszökni obsidból lev3-on anno.
Te figyi, ha le van irva mar a szabalyok kozt is hogy ez vagy az le van tiltva, nem ahsznalhato, akkor neked 5 napig kell probalgatni hogy hatha megis van,c sak hulyeseget irtak, meg te is rosszul latod, de majd talan masnapra megvaltozik???
a modulban semmi ilyen tárgy nincsen, de olvasd csak a fórumot, és írkálj oda... 😄 😄 😄
Ilyen cuccok sincsenek, ezeket álmostad. 😄 Ha találok embernél ilyet azonnal bannolom 😄
Ott nem is voltam, viszont olvastam a szabalyokat, mar abbol kiderult hogy ott a magusok nem kivanatos szemelyek, de ha ez nem eleg, eleg elolvasni az nwn.hu foruman a dakotas varazslok panaszait.
Jó, és write only arcokkal nem vitázom, fogalmad nincs az egészrõl. Kavics szervere rp szerver, ajánlom figyelmedbe. bár amit olvasok, inkább mégse. Artanis a kavics legmagasabb szintû varázslója az állandó társam, és L18on ESÉLYEM NINCS ELLENE! PAPPAL! Menj, próbáld ki, aztán meséljél.
mintha aztat írtam volna, hogy a casterek úgy ált. erõsek. meg ezt mondta himpike is. pve a pap az ász. pvp a sorci. fighter nulla.
ilyen tárgyak nincsenek dalán. max oc-n vannak, de ahogy lent is mondtam: oc kivétel, ott nem érzõdik a caster elõny.
A pap igen, csak az eppenseggel nem ugyanaz mint a varazslo (wizard), vagy sorci.
Tenyleg nem... "csak" epp felveszi a mindenre immunis, minden mentot megdobo cuccat, aztan 2000-es sebzessekkel egesz nap faradhatatlanul (valosaghuseg rulez) hentel mindenkit.
De erdekes hogy az nwn.hu forumon is minden dakotas wizard jatekos arrol sir hogy nekik csak a szopas van, a papoknak meg a tapolas, de biztos ok se jaccanak ott. En a dakotara a szabalyok (ertsd: szivatasok) elolvasasa utan eldontottem hogy be nem teszem a labam. En elvezni akarom a jatekot, nem a hatterben csucsulni, allandoan csak azt varni hogy aludhassak, hogy aztan fel percig nehany ellenfelet en is lesebezhessek akar 1%-kal is.
Dalakora sokat változott, a max fegyver +5ös, szóval az egész amit itt olvasok az hülyeség. ja a max level 24
Gondoltam mikor jon a kerdes. Igen lattam, honapokig(evekig) nyomtam neten, 50+ karit vittem fel lev20ra, szinte minden lehetseges kombinaciot kiprobaltam.
Dalakora egy kalap szar, korabbi pwkkel jatszottam sokat, nordockal a legtobbet. Dalakorabol elegem lett 1-1,5 honap jatek utan, foleg a letiltott cuccok es a hulye dmek miatt.
SD telleg eros, de akarmit csinalnak a tolvajnak akkor is q keves hpja es attackje lesz.
Ha mar felhoztad a +10-20as fegyvereket ugy illene hogy emlites essen az epic spellekrol is. Pontos szamokra nem emlekszem, de ugye lehet sarkanyt summonolni, 30d10 koruli tamadovarazslatok vannak, epic spell focus, epic skill focus (+sok DC), csomo epic varazslo tap van.
Dalakora egy kalap szar, korabbi pwkkel jatszottam sokat, nordockal a legtobbet. Dalakorabol elegem lett 1-1,5 honap jatek utan, foleg a letiltott cuccok es a hulye dmek miatt.
SD telleg eros, de akarmit csinalnak a tolvajnak akkor is q keves hpja es attackje lesz.
Ha mar felhoztad a +10-20as fegyvereket ugy illene hogy emlites essen az epic spellekrol is. Pontos szamokra nem emlekszem, de ugye lehet sarkanyt summonolni, 30d10 koruli tamadovarazslatok vannak, epic spell focus, epic skill focus (+sok DC), csomo epic varazslo tap van.
Senki sem mondta hogy köze van hozzá.
én a 30ast is 😄
PNP-ben sokminden maskepp megy, csak epp az NWNnek koze nincs a PNPhez.
Palával mindent összeszedve 32es mentõt tudok összehozni 40es dc ellen... és ellõ vagy 6ot mig megmukkanni sem tudok 😄
60? max 20at kaphatsz zöldbõl 😄 az azt jelenti hogy tárgyból, de hiába, mert mindent nem lehet felvinni, és akkor mással ölnak meg. Minden mentõt nem lehet feltornászni
Az iwd is csak 1 hekkendszles, a BGnek a nyomaba se erhet. Nalam a menj ide es olj le mindenkit az nem rpg.
mirõl beszélsz? meteor shower? lol. az egy vicc. az instant killes spellek az igazik. mint a finger of death. dalán simán kihoz olyan dc-t egy magas szintû caster, amit élõ fighter, de még a pala sem dob meg soha.
Ilyen tárgyak max az álmodban vannak dalakorán. És nem leszedi a hpját hanem megöli egy fingerrel, ha eddig nem tûnt volna fel, már 20x leírtam
45os a max dc amit ki lehet hozni, mentobol meg 60asokat. Hol is van itt az esely?
Empowered Chain lig, Flamebrand, több mint elég 😄D Az isaak van gyengítve. A banshee, és a finger takarít, és a harcos nem fogja befogni mondjuk Toshiro Yamadát, a L50es samurait 😄 lesz 3 köre ellene 😄
5 masodperccel. Ezalatt mivel is kene leszednie a harcos 500 - 1000 hp-jat (felteve hogy lenne olyan szives es ledobna az osszes immunitast meg +20as mentot ado ruhajat)? A max 80at sebzo 9. szintu meteor showerrel? Ez mar ugy onmagaban is rohej.
áááááá. kasztgyengeség, bakker. neked akkor gyenge egy kaszt, ha kevés a hp-je?
nem akkor, ha tök feleslegesnek érzi magát, ha más kaszt sokkal jobb nála szinte minden téren, ha egy partiban haszontalan teljesen?
(amúgy fizikai gyengeség inkább alacsonyabb strength sztem)
nem akkor, ha tök feleslegesnek érzi magát, ha más kaszt sokkal jobb nála szinte minden téren, ha egy partiban haszontalan teljesen?
(amúgy fizikai gyengeség inkább alacsonyabb strength sztem)
Mondom teljes a fogalomhiány. Viszlát, én leléptem 😄 a familáris leveri a jó istent is dalakorán L10ig 😄 , utána meg dominate, meg tenser, nem beszéljünk már olyan dolgokról amik köszönõviszonyban sincsenek a realitás árnyékával sem
Milyen sebzo? Mi van ami veletlenul meg nincs letiltva?
Mirol is beszlsz? FIZIKAI gyengeseg az igenis = keves hp.
Volt, meg a netherlendses szerveren, azota nem jaccom hc-nak csufolt, gyakorlatilag a hc-hoz semmi koze kizarolag varazsloszopatos modulokkal. Az 1 vicc hogy az egesz spell keszlet nem eleg a legelso suttyo kis vaddiszno 50%-ra lesebzesehez, harcoskent meg megallas nelkul utok szejjel mindenkit, kozben alig tudnak hozzamerni.