980
Új fejlesztőktől
-
#289 "Zseniális" komment... -
#288 De az ugye meg van, hogy most kezdték a fejlesztés. Szóval 2025 -be visszatérünk. -
Although #287 Álmodni valamit egy dolog. Elnézve mivé vált a Bio. Nem ülünk fel semminek. Majd a gameplay már értékelhető lesz. Ez csak egy látványosnak alig nevezhető intro video. Ami nem gond. Sokat láttunk már. -
JonasSandor #286 Jaja bő 14 év után valósággá vált az álmuk. -
fluency #285 Én annyira nem aggódom, hogy a régit folyatatják. Ez már valami más lesz. Mondjuk a Larian jó stúdió, kíváncsi leszek mit hoznak össze.
A trailerbe tetszik az a koponykéz, aminek csápjai vannak. :)
-
TomStorm #284 Vagy csak megálmodták még anno..
Hát egyre kiváncsibb leszek.Bár ezt a nagy címet szerintem nem fogják elcseszni!! -
JonasSandor #283 2005 végén volt a pc guruba,hogy eredetileg már 2002 óta fejlesztés alatt állt. -
TomStorm #282 Annyira régen volt hogy nem is igazán emlékszem már rá.Azt tudom hogy rongyosra pörgettem a(ha jól emlékszem) 3 CD-s BG2 lemezeket!
Hát nem most volt:)..
De várom és kell az új rész -
Daermon #281 Meglátjuk, ha több infó lesz róla meg gameplay. Hiába imádom nagyon az 1-2t, az le van jól zárva. Annyira nem kapott el a hype... De várjuk az infókat persze :) -
CrashBoostZoom #280 Mindflayer-ek. Végül nem Avernus de jöhet. :D -
#279 Hivatalos.
Itt a trailer.
-
CrashBoostZoom #278 Descent into Avernus
Szerintem ez fogják alapul venni.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.05.31. 08:22:46 -
#277 Lesznek nyilván hivatkozások, visszatérő karakterek stb. De ugye a bhaalspawnt nem nagyon lehet már a Throne of Bhaal történései után visszahozni főszereplőként, szóval karakter import nem lesz szerintem. -
JonasSandor #276 Hát nagyon kíváncsi leszek erre. -
#275 Tudom.. épp azért nem gondolom, hogy nagyon távol fogunk kerülni tőle..
Én azt sem zárom ki, hogy folytatják azt a sztorit, még ha le is lett zárva, akkor is simán nyithatnak egy új fejezetet. -
#274 Baldur's Gate egy város a Forgotten Realms világában. Kizárt, hogy ne ott játszódjon. Inkább csak az előző rész (egyébként is teljesen lezárt, kerek) történetéhez nem lesz sok köze. Nyilván új történetet nyitnak, miután a Bhaalspawn történetszála végetért. -
#273 Ha nem Forgotten Realms etc, akkor inkább ne is csinálják meg..
De nem hiszem, hogy annyira ostobák legyenek, hogy elrontsák.
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2019.05.30. 22:43:09 -
CrashBoostZoom #272 Szerintem pont ezt akarják. Hiába úgymond "3. rész" de nem sok köze lesz az előzőkhöz. -
#271 Én ezen a logon azért még gondolkodtam volna. :-/
(Főleg, hogy az 1. és 2. rész stílusához így nulla köze van eddig.)
-
#270 -
CrashBoostZoom #269 Jobb később mint soha. :D
Én örülök, hogy a Larian csinálja és nem a Beamdog. -
#268 "...hat evvel kesobb"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.30. 20:23:41 -
Carmageddon #267 jövőre remélem bejelentik ezt a játékot.
A 2-dik része mennyit kapott értékelésre? -
Carmageddon #266 November 15-én jön a második része a felújított verzió 2014-ben láthatunk egy 3-dik résznek a bejelentését ha minden jól megy. -
Nos #265 Ja, itt is van topikja. -
Nos #264 Ha tetszett a Baldur nézd meg ezt. Sajnos nincs nagy vízhangja, de egy nagyon hangulatos játék.
Inquisitor
Amíg jön az BG, addig pont jó lesz. -
#263 Jön új King's Bounty? -
lammaer #262 "Pedig múlt héten direkt ezért vettem ipadot :("
Az igen... -
Carmageddon #261 Nekem meg a kings bountyra, ha addig kijön. -
#260 Legalább lesz időm Borderlands 2-re. -
Carmageddon #259 Jah én most olvastam na nem baj. -
#258 Pedig múlt héten direkt ezért vettem ipadot :(
Na akkor várunk tovább... -
#257 Ma bejelentették, hogy eltolták a kiadást novemberre. :(
Az ok, hogy még mindig csiszolni akarnak rajta. Az előrendelőknek készítenek még majd extra valamit is (gondolom tartalmat). -
Carmageddon #256 már csak 4 nap -
Carmageddon #255 Lehet rimánkodni hogy bejelentsék a 3.-dik részt is. -
Carmageddon #254 Elindult egy visszaszámláló az oldalukon. -
Carmageddon #253 Még éveket kell várni rá, ha sikeres lesz ez a felújítás amit most csinálnak csak akkor kezdik el fejleszteni, 3-4 év múlva jöhet ki kb. -
steweee #252 bővebb info ? milyen nézetes lesz, mikor adják ki, stb. ? -
Carmageddon #251 Mégis lesz 3-dik rész. -
Carmageddon #250 Csak feltupírozás lesz.