Baldur's Gate 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom teljes a fogalomhiány! Megkérnék egy opot hogy törölje az agymenést a normális hozzászólásokig, én távozok lwbvel, te meg írkálj egyedül 😄 viszlát
a Pala nem is multiklasszolható dalakorán 😄 hehehehehe
Kiveve azok akik HC neven varazsloszivatast alkotnak a moduljaikban. A HC az a PNP kovetese, ennek viszont koze nincs hozza, csak az egyenlotlensegeket erositi.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Szar modulok, szar dmek. Normalis helyen kell jatszani, ahol kicsit is erdekli a szervergazdikat maga a jatek.

Leírom mégegyszer 😄 max 20at kaphatsz nem alap mentõbõl 😄
lwb
hát erre kiváncsi lennék, hogyan jött össze ...

lwb
ezt speciel nem értem ...

Ha jol emlexem a sorci-pala-bg kombonak cuccok nelkul voltak 60asok a mentoi, de meg cuccokkal is nevetsegesen sok.

A meteor? csak a hülyék használnak sebzõt, mikor van instant kill is
Errol van szo, 1 vicc hogy ez egy 9es szintu spell, tudasa alapjan kb lvl3 lehetne.

ez az ember teljesen nincs képben, ilyenekkel nem vitatkozok, mert csak szajkózza a magáét. Menj, és próbáld ki. Dalakorán obsi van elnyomva, de átállhatsz manayba. Obsiban alig van terület. Kb ennyi, és nemtom te melyik nwn fórumot olvasod😄
Jo, akkor mondjuk a dakotan epp nincs rajta a harcoson az immune to minden cucca, es a tobbi pw-ben? Volt ezelott 2 is, ami masrol se szolt csak immune to magus, a kulfoldiekrol, maganszerverekrol nem is beszelve...

lwb
b+, te értelmezed félre. #31-ben (amire te válaszoltál a 999999999999 hps agymenéseddel) én a KASZTGYENGESÉGRÕL beszéltem. amibe te belekeverted a fizikai gyengeséget, amit aztán végképp nem értek hogy a faszba jön ide. mellesleg mé' az alacsony hp lenne a fizikai gyengeség, ha már szóba kerül a dolog ...

"kasztgyengeség, bakker. neked akkor gyenge egy kaszt, ha kevés a hp-je?"
LOL, ertelmezi nehezseg rulez. Te direkt beszelsz masrol mint ami le van irva? A fantazmagoriadat ne probald ugy beallitani mintha en mondtam volna.

ehhhh, minek vitatkozzak, ehelyett mesélhetnék valakinek, érdekes a kavics minden este televan 😄 mi van letiltva? a monk, pala multiklassz... meg az isaak max 10 talál el egy arcot, ennyi.. a papikból van gyengítve pár
lwb
tudja, én is tom h az.

1ebkent itt van Kryn, aki ex obsidian wizard, kerdezheted ot is.

lwb
regisztrált user vok ...

dalán meg csak a wizard nem kívánt, sorcival nincs gáz. de wizzel is tök könnyû volt átszökni obsidból lev3-on anno.

Te figyi, ha le van irva mar a szabalyok kozt is hogy ez vagy az le van tiltva, nem ahsznalhato, akkor neked 5 napig kell probalgatni hogy hatha megis van,c sak hulyeseget irtak, meg te is rosszul latod, de majd talan masnapra megvaltozik???

a modulban semmi ilyen tárgy nincsen, de olvasd csak a fórumot, és írkálj oda... 😄 😄 😄
Ilyen cuccok sincsenek, ezeket álmostad. 😄 Ha találok embernél ilyet azonnal bannolom 😄
Ott nem is voltam, viszont olvastam a szabalyokat, mar abbol kiderult hogy ott a magusok nem kivanatos szemelyek, de ha ez nem eleg, eleg elolvasni az nwn.hu foruman a dakotas varazslok panaszait.

Jó, és write only arcokkal nem vitázom, fogalmad nincs az egészrõl. Kavics szervere rp szerver, ajánlom figyelmedbe. bár amit olvasok, inkább mégse. Artanis a kavics legmagasabb szintû varázslója az állandó társam, és L18on ESÉLYEM NINCS ELLENE! PAPPAL! Menj, próbáld ki, aztán meséljél.
lwb
mintha aztat írtam volna, hogy a casterek úgy ált. erõsek. meg ezt mondta himpike is. pve a pap az ász. pvp a sorci. fighter nulla.

lwb
ilyen tárgyak nincsenek dalán. max oc-n vannak, de ahogy lent is mondtam: oc kivétel, ott nem érzõdik a caster elõny.

A pap igen, csak az eppenseggel nem ugyanaz mint a varazslo (wizard), vagy sorci.

Tenyleg nem... "csak" epp felveszi a mindenre immunis, minden mentot megdobo cuccat, aztan 2000-es sebzessekkel egesz nap faradhatatlanul (valosaghuseg rulez) hentel mindenkit.

De erdekes hogy az nwn.hu forumon is minden dakotas wizard jatekos arrol sir hogy nekik csak a szopas van, a papoknak meg a tapolas, de biztos ok se jaccanak ott. En a dakotara a szabalyok (ertsd: szivatasok) elolvasasa utan eldontottem hogy be nem teszem a labam. En elvezni akarom a jatekot, nem a hatterben csucsulni, allandoan csak azt varni hogy aludhassak, hogy aztan fel percig nehany ellenfelet en is lesebezhessek akar 1%-kal is.

Dalakora sokat változott, a max fegyver +5ös, szóval az egész amit itt olvasok az hülyeség. ja a max level 24
Gondoltam mikor jon a kerdes. Igen lattam, honapokig(evekig) nyomtam neten, 50+ karit vittem fel lev20ra, szinte minden lehetseges kombinaciot kiprobaltam.
Dalakora egy kalap szar, korabbi pwkkel jatszottam sokat, nordockal a legtobbet. Dalakorabol elegem lett 1-1,5 honap jatek utan, foleg a letiltott cuccok es a hulye dmek miatt.
SD telleg eros, de akarmit csinalnak a tolvajnak akkor is q keves hpja es attackje lesz.
Ha mar felhoztad a +10-20as fegyvereket ugy illene hogy emlites essen az epic spellekrol is. Pontos szamokra nem emlekszem, de ugye lehet sarkanyt summonolni, 30d10 koruli tamadovarazslatok vannak, epic spell focus, epic skill focus (+sok DC), csomo epic varazslo tap van.

Senki sem mondta hogy köze van hozzá.
lwb
tom, errõl beszéltem.

én a 30ast is 😄
lwb
szegény userek, azt hiszik má' megjelent a játék ... ennyi hozzászólás. 😊

PNP-ben sokminden maskepp megy, csak epp az NWNnek koze nincs a PNPhez.

lwb
aki kihoz nekem egy 60-as mentõt dalán, azt zeneszó mellett tapsolom meg. 😄

Palával mindent összeszedve 32es mentõt tudok összehozni 40es dc ellen... és ellõ vagy 6ot mig megmukkanni sem tudok 😄
lwb
ízlések és pofonok ...

60? max 20at kaphatsz zöldbõl 😄 az azt jelenti hogy tárgyból, de hiába, mert mindent nem lehet felvinni, és akkor mással ölnak meg. Minden mentõt nem lehet feltornászni
Az iwd is csak 1 hekkendszles, a BGnek a nyomaba se erhet. Nalam a menj ide es olj le mindenkit az nem rpg.

lwb
mirõl beszélsz? meteor shower? lol. az egy vicc. az instant killes spellek az igazik. mint a finger of death. dalán simán kihoz olyan dc-t egy magas szintû caster, amit élõ fighter, de még a pala sem dob meg soha.

Ilyen tárgyak max az álmodban vannak dalakorán. És nem leszedi a hpját hanem megöli egy fingerrel, ha eddig nem tûnt volna fel, már 20x leírtam
45os a max dc amit ki lehet hozni, mentobol meg 60asokat. Hol is van itt az esely?

Empowered Chain lig, Flamebrand, több mint elég 😄D Az isaak van gyengítve. A banshee, és a finger takarít, és a harcos nem fogja befogni mondjuk Toshiro Yamadát, a L50es samurait 😄 lesz 3 köre ellene 😄
5 masodperccel. Ezalatt mivel is kene leszednie a harcos 500 - 1000 hp-jat (felteve hogy lenne olyan szives es ledobna az osszes immunitast meg +20as mentot ado ruhajat)? A max 80at sebzo 9. szintu meteor showerrel? Ez mar ugy onmagaban is rohej.

lwb
áááááá. kasztgyengeség, bakker. neked akkor gyenge egy kaszt, ha kevés a hp-je? nem akkor, ha tök feleslegesnek érzi magát, ha más kaszt sokkal jobb nála szinte minden téren, ha egy partiban haszontalan teljesen?
(amúgy fizikai gyengeség inkább alacsonyabb strength sztem)

Mondom teljes a fogalomhiány. Viszlát, én leléptem 😄 a familáris leveri a jó istent is dalakorán L10ig 😄 , utána meg dominate, meg tenser, nem beszéljünk már olyan dolgokról amik köszönõviszonyban sincsenek a realitás árnyékával sem
Milyen sebzo? Mi van ami veletlenul meg nincs letiltva?

Mirol is beszlsz? FIZIKAI gyengeseg az igenis = keves hp.

Volt, meg a netherlendses szerveren, azota nem jaccom hc-nak csufolt, gyakorlatilag a hc-hoz semmi koze kizarolag varazsloszopatos modulokkal. Az 1 vicc hogy az egesz spell keszlet nem eleg a legelso suttyo kis vaddiszno 50%-ra lesebzesehez, harcoskent meg megallas nelkul utok szejjel mindenkit, kozben alig tudnak hozzamerni.