Baldur's Gate 3

← ElőzőOldal 20 / 20

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
POR/POD nem azonos kategória az EOB-bal. elõbbiknek egész pofás storyjuk is volt, eobnak gyengécske, mint az iwd-nek (waterdeep alatti dungeon kitakarítása, gonosz-csúnya templom kitakarítása, myth drannor kitakarítása). az iwd az eob-vonalat követi (meg a többi dungeon crawlingot - puzzlekkel és szörnyekkel). a por más kategória.

lwb
ezért mondtam az rpgcodex-et és nem az nma-t. ott tényleg sok a durva FO rajongó, akiknek semmi nem jó. rpgcodexen is gyakori a "mindenért rinya" hozzáállás, de azért annyira nem általános. meg néha van ellenvélemény is.

rorr
mi a véleményed a planescape:tormentrõl ?

"iwind dale nekem teccet. oldszkúl rpg volt, szándékosan hekkenszless"
Hat azert ennel 1 C64es Pool of Radiance is tobbet tudott felmutatni, nem epp 1 kategoria.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Csak nem RPG. Ha hack'n'slashkent hirdetnek, mint ami valojaban, akkor nem erezne az ember hogy itt most hulyenek probaljak nezni a kiadok.

Hat PW-ben korrektet meg nem lattam. Az osszes ilyen csak annyit tudott felmutatni hogy szivassuk a magusokat, aztan ezzel ki is merult az 5letuk.

Ennel rosszabb szidast mint hogy konzolos, el se tudok kepzelni. 😊 Remelem nem sullyesztik idaig.

Davidus
Biztos így van csak az a baj hogy a konzolos BG egy hentgame a PC-s meg RPG. Mi RPG-t akarunk nem hentgémet😉

V9ykn8_TZL0

no most nem azért, de a fallout rajongók reakcióit talán ne hozd fel mintaértékûnek, soha, semmire sincs egyetlen jó szavuk sem
Feargus már egy csomó interjuhéban lenyilatkozta, ha a Beth szóba került, hogy sok sikert kíván nekik, mert a Fallout rajongótábora a lehetõ legrosszabb

bár ettõl függetlenül az IPLY télleg f@sz

jah, és nem tudom, azt láttad-e, hogy Feargus nagyon dédelgeti az IWD3 terveit (saját bevallása szerint se sikerült túl jól az IWD2, alapvetõen azért, mert a kiadó basztatta õket..)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

lwb
az interplay egy vicc volt. az összes hardcore bg fan/fallout fan gyûlöli õket. csak nyiss egy topicot az rpgcodex-en pl. olyan címmel, hogy "I love Interplay" és percek alatt ronggyá flémelnek. 😊
balfasz mód kezelték a játékaikat, hiába dolgoztak a bioware/BIS-nél keményen az emberek és jöttek a sikeresnél sikeresebb cuccok, a kiadó béna managementje mindig keresztbe tett. mi sem bizonyítja jobban, hogy a BIS feloszolott, az interplay meg tönkrement. az, hogy jó játékokat adtak ki, nem az interplay érdeme volt, hanem a programok készítõié.

konzoljátékokat nem ismerem. iwind dale nekem teccet. oldszkúl rpg volt, szándékosan hekkenszless. tisztelgés a nagy elõdök, mint pl. az EOB elõtt. de az is pl. bioware engine-nel készült.

nwn oc-je szar. 😞 ahol Klauth megölhetõ 12. szinten és a játék felénél, az összes luskani kapitány kardélre kerül, az nálam komolytalannak számít. arról nem is beszélve, hogy mindegy mit csináltunk, milyen jellemünk volt, milyen fajunk volt, milyen kasztunk volt, milyen fõjellemzõ értékünk volt, milyen döntéseket hoztunk, a játéknak csakis egy vége lehetett. semmit nem számított, mit döntünk, csak szépen mentünk a sodrással. a kotorba legaláb KÉTFELÉ ágazott a történet. az is lényegesen több ennél. szvsz.

rorr
hülyeséget írsz az interplay igenis jó kiadó volt csak nem tudtak tõzsdézni😊 nem kellett volna a részvényeiket piacra dobni!amúgy egy idõben õk adták ki a legjobb progikat 1994-1999-ig!meg a baldurs gate2-vel bezárva aztán kakukk!

Sephi
Most me'? A BG DA2 konzolon igenis kellemes jatek vala!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mellesleg az Icewind Dale jatekokat csak a Black Isle csinalta, es eleg gaz volt, nagyon elment a harc iranyaba, rpg csak annyi volt benne hogy megmondta valamelyik NPC hogy melyik areaba menjek irtani.
A konzolos BG😄ark Alliancet is BI keszitette, ott a parbeszedek abbol allnak hogy nyomogasd az X gombot amig elmondja amit akar majd menj el zuzni. Meg egy normalis harcrendszert se tudtak csinalni, a jatek MANA ALAPU, burning hands ugy mukodik mint diabloban inferno, szoval valami nevetseges H'nS.

Szerintem az NWN egy nagyon jo ONLINE rpg volt. A single resze eleg gaz, de multiban honapokig le tudott kotni. Kijott jopar nemhivatalos PW vilag, osszetett tradeskill rendszerekkel, es sokkal lassabb szintlepesekkel, amik atvittek a jatekot rpgbe hack and slash-bol, de ehez kellett a jo engine. Mellesleg szerintem a KOTOR singleje meg rosszabb az NWNnel, meguntam az egeszet valamivel azutan hogy megszereztem a fenykardom.

lwb
az interplay keze munkáját épeszû ember látni sem szeretné. a világ legbénább kiadója voltak (múlt idõ - hál' Istennek) és kész csoda, hogy nem mentek hamarabb tönkre.

a bioware-t meg nem kell isteníteni. a régi bg szérián ugyanis a bioware együtt dolgozott a black isle-lal - a fene tudja, milyen munkamegosztásban (lehet, hogy a sztorit csak BIS-es emberek agyatlák ki pl). a black isle már nem létezik, az ott dolgozók elmentek szépen az obsidianhoz meg a troikához. a bioware azóta csak a kotor-ral tett le minõségi rpg-t az asztalra (az nwn oc-ját még véletlenül sem sorolom ezek közé), szóval a hír, hogy sem interplay, sem bioware kéz nem nyúl majd hozzá, igazából nem is olyan rossz hír.

lehet, hogy az atari (akié az összes dnd crpg kiadási joga) odaadja az obsidiannak, ahol Feargie dolgozik, a régi black isle atyja. ez kurva jó hír lenne.
lehet a troikának adják, akik az arcanumot meg a bloodlinest készítik és tele vannak régi BIS-sekkel szintén. ez megintcsak jót tenne a játéknak.

nem kell elkezdeni pánikolni, amikor még gyak. semmi info nem került a napvilágra. a BIS utódcégei nagyon jó referenciákkal rendelkeznek: fallout1-2, ps:t és a bg széria fele pl. ezek legendás játékok.

a
olyan lesz sztem mint a konzolos BG

Hogy rohadjanak el. Kedvenc sorozatom meggyalazza valami amator banda. Bioware az isten, meg a Black Isle se ert a kozelebe, pedig volt sok nagyon jo otlet az IWD1-2 jatekokban.

rorr
hát az akkor olyan is lesz... a pool of radiance-t is jól elbaszták!

Adam5
"Új információk láttak napvilágot a Baldur's Gate 3-mal kapcsolatban, amik bizony már nem minõsülnek pletykáknak. A D&D RPG széria legújabb tagja ugyanis létezni fog! Az elõdökkel ellentétben nem a BioWare és az Interplay keze-munkáját csodálhatjuk majd, hanem az Atari kiadásában megjelenõ, eddig ismeretlen fejlesztõtõl származó anyagot. Az Atari sem a fejlesztõ nevét, sem a harmadik rész elõzetes megjelenési dátumát nem árulta el."

Info: Gamestar

← ElőzőOldal 20 / 20