7670
avp10logo.png
  • peti71
    Jó kiss videók,az oldalon írnak egy gépigényt, nem kevés,hivatalost nem találtam,egyébként ahogy tolta gyerek tisztára olyan minta kettő,csak felújított grafikával,a predátoros rész ismerős.
  • ricsa008
    nem is lesz demo? mer én nagyon el tudnám képzelni :(
  • Lunki88
    Számomra inkább úgy tűnt hogy a csávó játszik hihetetlenül bénán.
  • KennyGTP
    Én dobozosan akarom majd megvenni és remélhetőleg a Survival Edition ha majd fogalmazzák itthon (REMÉLEM).
  • KennyGTP
    Foly köv: Első 10 perc singleplayer marinként plusz egy másik gameplay
  • KennyGTP
    Engem legjobban a alienek hangja zavar, valahogy nem az igazik, a második részben (játékban) sokkal jobbak voltak.
  • HF
    Nem tuhtod hogy milyen nehézségi fokozaton játszódik, az alien is félreugrott a plazmalövedék elől, ami arra enged következtetni, hogy ez nem a legkönnyebb fokozt volt...
  • SLICK
    hát egy picit csalódtam, hogy csak a szívdobogás hangja hallatszik a látásmód váltáskor és nem a Predator 1 meg az AvP 2 filmből meg az előző AvP gamekből ismert hang. Valahogy majd csak megszokom, de ez számomra az élményből vesz el, hisz nem az eredetiség jön le belőle.
    Pedig ez az egyik fő szempontja a filmeknek és játékoknak is egyaránt. Ennyit azért tanulhattak volna már, hogy a rajongók teljesen ki voltak borulva, mikor megjelent az első film, hogy a hangok meg egyéb elemek nem az eredeti megszokottak voltak. Ezért is került be, ill. cserélték a 2. részben ezeket az elemeket.

A másik zavaró tényező, hogy az emberek hamar kiszúrják az álcázott Predatort 10 esetből 8-szor azonnal támadtak

Mindezek ellenére tuti vétel lesz.
  • HF
    Steamen előrendelhető!
    50 Euró, amihez adnak 3 extra skin-t, és mellé egy Universe at War játékot.
  • XenHai
    Ez nagyon ott van a szeren....
  • KennyGTP
    Nincs demo :S, de van videó.
    Első 10 perc singleplayer predként plusz egy másik gameplay
  • Magiszter
    Ha játszottál anno az AVP2-vel és esetleg a Primal Hunt kiegészítőjével akkor nagyjából úgy kell elképzelni egy DLC-t mint azt. Új küldetések, skin-ek és esetleg egyéb extrák.
  • Fehercsoki
    A DLCk nem hiszem hogy ingyenesek lesznek.Skinek/mapok ilyesmi lesz bennük,esetleg új játékmód.
  • KennyGTP
    Ugye az tudjuk hogy a megjelenés után lesz egypár DLC. Az a kérdésem hogy a DLC-k azok egyenlőek ingyen letölthető booster pack-ok,extrák, modok stb-vel?
  • Fehercsoki
    Ez a mai dátum ez fake volt,egy ember csak a hasára csapott és kitalált egy dátumot,csak azt nem értem miért kell a fanokat ezzel hitegetni.
  • pxxl
    vagy utána :D
  • HF
    Nem,ma nem, de egy demót úgyis beharangoznak rendesen (és hivatalosan).
    Szerintem úgy 1-2 héttel a megjelenés előtt kell rá számítani.
  • Lunki88
    Akkor ma nem kapunk demot?
  • Nothing117
  • crossy104
    Legalább a fényképed alapján mindeni megismer!
  • Nothing117
  • ricsa008
    ebből lesz demó végül?
  • peti71
    Üdv,lassan megjelenik a kicsike,nem sokk videó jött belőle,dx11 meg egyebek,de ahogy nézem a videókat, olyan furának tűnik a grafika,egy demó jól jönne.
  • Fehercsoki
    Nem örülök=/Ez egy idézet amúgy.
  • Fehercsoki
    A játékból egyelőre a normál kiadás érkezése az, ami várható. Azzal kapcsolatban, hogy Magyarországra érkezik-e a kétféle gyűjtői kiadás bármelyike, jelenleg nem rendelkezünk információval. Amennyiben ezzel kapcsolatban újabb hírünk lenne, honlapunkon feltüntetjük.
  • Magiszter
    Nosztalgia demó?
  • grebber
    Majd a megjelenés után lesz demó amikor már mindenki végigtolta
  • wedge31
    Szerinten csak ovatosak a userek a Rebellion teljesen hitelét vesztette az utobbi idöben ,reméljük ezel a játékal szépitenek valamit mert amit az utolso gameikben csináltak azért egy jobb világban csonkolnak.
  • HF
    Hogy lenne régi egy engine, amit direkt a játékhoz igazítanak/fejlesztenek?
    Semmi baj a grafikával, az egyedüli amit kifogásolhatnék, az a picit egyhangú színvilág egyes helyeken.
  • Magiszter
    Nos azt tudjuk hogy lesz demó minden platformra, ezt hivatalosan is bejelentették. A "logikus" az lenne ha 1 hónappal a kiadás előtt megjelenne. De ha csak 1-2 héttel előtte jelenik meg már jó. Ha utána jelenik meg akkor majd megmondom hova dugják. Az lenne a legnagyobb hülyeség szerintem (ha kiadó volnék/fejlesztó, tuti a teljes játék előtt tolnám ki a demót hogy felcsigázzam az érdeklődést (feltéve ha nem egy talicskányi szervestrágyát csináltam). Szerintem.)
  • Fehercsoki
    Általában az ilyen pletykák nem igazak=/(Pedig nagyon örülnék ha 2 nap múlva már tolhatnám!)Bár remélem tényleg valami hivatalos forrásból van,egyébként 19.-éhez képest csak 1 hónap a játék megjelenése és még sokszorosítani is kell meg minden,úgyhogy simán kiadhatnák.
  • Magiszter
    szerk:
    - úját = ujját (ciki tudom :( )
    - A hsz pedig Lunki88-nak ment.
  • Magiszter
    Ha a pletykák igazak és 19-én demó akkor lesz itt h.sz. dögivel

Amúgy nem nagyon voltak hírek, nem jelent meg minden héten egy videó/képcsokor, vagy valami hogy "élethűen lemodellezték az alienek bal lábának legkisebb úját, interjú a készítővel.". Szerencsére ez a játék nincs "agyonhájpolva", így még lehet belőle valami
  • Fehercsoki
    Minden játéknál ez van: vagy senki sem ír,csak ha megjelent(akkor is a hszek többsége warez);vagy flamelnek,vitáznak valamiről.Szóval majd ha megjelent lesz itt bőven hsz,meg amúgysincs még miről beszélni,nem tudunk semmit szinte.
  • Lunki88
    Ahhoz képest hogy mikor lett nyitva ez a topik nem sok hsz van itt, ami meglepő egy ilyen kaliberű játéknál. :) Amúgy ez a grafika szerintem bőven elég ahhoz hogy parázzon az ember egy-egy sötét helyszínen. :P
  • Fehercsoki
    A régi engine miatt nem lehet ezt olyan szépre megcsinálni,de szerintem így sem ronda.De majd kiderül ha kijön/lesz demo.
  • Magiszter
    Más választásuk nincs. Mert ha ronda és nem is fut jól akkor bukta lesz...
  • bertino

• bertino
    legalább jól fog futni.
  • grebber
    Fos ez a gogle fordító mivel amit beillesztettem ide az ott a forditó oldalán szinte minden magyar volt (talán 2 szó amit nem tudott lefordítani) nem értem másolás közben hogy lett újra lengyel!