7670
-
#570 Most ez nem részletezném,engem zavar,és nagyon nem jön be,szóval kell majd steam vagy nem? -
#569 mert mi a baj vele? 0o -
#568 Az igaz hogy a dobozos verzióhoz is steam kell majd?:O -
#567 Tápláléklánc alján? Csak amíg fel nem kapom a SMART GUN-t. Nah aztán lesz nyihahahahaha-tratatata-nyihahahahaaa
Amúgy én ha játszok akkor szeretek a tápláléklánc tetején lenni.
(kellene csinálni egy Prime Minister Szimulátort csinálni FPS nézetben. Rated M for Matures /Blood, Lies, Gore, Lies, Strong Language, Lies, Strong Violence, Lies...etc/) -
Nothing117 #566 de pont az volt benne az élvezetes hogy te vagy a tápláléklánc alján -
#565 :D -
#564 Szerintem a predátorral is van olyan jó a hangulat mint a marinéval. Csak ott az tetszik hogy te diktálsz, és mindenki parázik tőled. Marinéban meg te parázol és az élijenek diktálnak. -
#563 Igen én is felfigyeltem rá,tetszett ez az új SP gameplay is,abban is ez a hang volt,illetve több más predator/alien eddig nem hallott hang is volt. -
#562 Én mindenképp az őskedvenc Predatorral kezdek, azután Marine végül Alien...
Amúgy a Killmoves trailerben, mittha visszatért volna a Predator látásmódjához az eredeti hang. Ennek nagyon örülök, mert anélkül nem lenne eredeti. -
#561 Nálam elsőként a marine van a toppon (mert hát a para vele van :)), de szerintem nem kell sokat várni egy marine vagy pred singel gameplay videora -
#560 Február 19. Legalább is ha nem csúszik. -
#559 Nem lesz ez se rossz. :)
De nálam predator az első, aztán marinéni, utána a bevándorló. -
#558 hányadikan jelenik meg ez a játék? -
#557 alap hogy aliennel kezdek :D mint eddig mindig :) -
#556 ALIEN SINGLEPLAYER GAMEPLAY
Azért az alien is tud egypár gyilkoz mozdulatot. -
#555 igen a Predator az -
#554 Am a kill move trailer végén az a röhögés,az predator akar lenni?Mint a predator 1 végén amikor meghalt és nevetett?
AvP Goldot én csak akkor veszem meg ha kiadják MP patchet és grafikai bug sem lesz. -
#553 steamen 3 fontért adják az alien vs. predator classic 2000et. -
#552 http://avp2010.b13.hu -
Neton #551 Szerintem amazon.co.uk vagy amazon.com a megoldás. :D -
#550 erre én is szeretnék választ kapni, mert mindenképp Hunter Editiont akarok venni -
#549 -
Windows Vista #548 -
Windows Vista #547 -
Windows Vista #546 -
#545 Elő lehet már valahol rendelni a PCs survivor/hunter editiont? -
#544 sorrend az nálam Alien, Predator, ... ... ... Marine lesz. :D -
#543 hát ez valami kegyetlen lesz, alig várom meglegyen az új gép és hozzá a Hunter Edition-ös AVP3 ^^ -
#542 A Single az kb olyasmi hosszú lesz mint a 2. résznél. Amit nem bánok mert elvégre nem volt rövid, meg ugye Predator, Marine, Alien story van. -
#541 és ti hogy gondoljátok, multi reményében érdemes lesz megvenni vagy inkább single orientált lessz a cucc? -
#540 Brutális Trophy-kill Trailer 18+ :D -
#539 kapunk dlc-ket is. metál. -
#538 Új képek -
#537 Info morzsák -
#536 Eh. Eddig én úgy tudtam hogy Január 19-én lesz a demó megjelenése minden platformra. -
#535 Lesz demo! -
Neton #534 Jó, AC2 nálam is először kipróbálós lesz, az elsőt tényleg nem érte volna meg megvenni. De mondjuk akik nyomják X360-on mondják, h jóság. De hiszem, ha látom. Én anno a GTA4-et akartam megvenni, hála istennek, hogy nem tettem. :) -
#533 Hát mégis itt vagyok :D
Nekem ebből csak az AVP meg a Mass Effect 2 az ami megmozgatja a fantáziám és "költök rá" kategóriát eléri. (persze előbb VGA-t veszek hogy AVP3 kokszra nyomva menjen 30 FPS-t minimum :D )
Az Assasins Creed 2 csak amolyan "meglássuk". Az első is hamar unalomba fulladt és végig sem vittem pedig úgy indult hogy pfű meg pfá de jó. Vissza gondolva még szerencse hogy havernál játszottam, nem érte volna meg még a sávszélet sem -
Neton #532 Azért vicc, hogy ez a 0.5% pont az év elejére tevődött. Mass Effect 2, AVP, Assassins Creed 2, Star Trek Online. És ezek mind kötelező vételek, az év többi részéről még lila gőzünk sincs, h mi lesz még. Szóval anyagilag ouch lesz az első negyedév. :D -
lee56 #531 Nem, a nagy az általában 50% felett, 100%ban mégsem érthetek egyet, mert az képtelenség :D