7670
avp10logo.png
  • Magiszter
    Csak nem azt akarod mondani hogy az állításmora 50% az esély hogy igaz? (gyengébbeknek: vagy igaz, vagy nem )

Nah mára már eleget agyzsibbasztottam a fórumon :P
  • lee56
    ez szép levezetés, és nagy százalékban igaz is lehet :)
  • Magiszter
    Lesz majd demo. Az én filizoofiám az hogy ha van demó akkor kiprózáljuk. Ha nincs demó akkor tőcsük és fityiszt mutatok a készítőknek. Az esetek 70%-ban a demóból már le lehet szűrni hogy van e hangulat, vagy valami ami oda tud kötni a képernyő elé. A maradék 30% meg a zsákba Frodó.

Matek haladóknak: A játékok 30%-ához készül demó, ennek a 70%-a sejteti a teljes játék milyeségét (szépen magyarosan :D ). A demótlan játékok (ugye 70%) 60%-a kutyát sem érdekel. A 40%-ának a 10%-a az álleejtős grafikájú de tartalmatlan. A 40% 20%-a amit érdemes egyszer kipróbálni, de annak a 70%-a optimalizálatlan. A 40% 10%-ának 2%-a az amire érdemes is pénzt költeni. Összesítve, az egy évben megjelenő játékok 0,5%-ára érdemes csak költeni pénzt. (Aki utána számol azt lelövöm )
  • Fehercsoki
    Hát majd kiderül,én megveszem mindenképpen,az viszont tényleg bűn ha nem adnak hozzá SDKt vagy map editort(release után valamivel).
  • SLICK
    Ezt a gamet bűn nem megvenni
  • pxxl
    elöbb azért leteszteljük az ncore verziót :) legalább is én.
  • JaSoN HuNTeR #524
    Örüljél h venni fogják még ebbe a csöves országba is.
  • obe
    persze én is a sóvárgók közt vagyok, de nem baj, sokmindennel vagyunk így páran:)
  • Magiszter
    Apa kezdőőődik!

Tüzet szüntess! Vagy rátok küldök egy ilyet: meg vagy ezer ilyet:

:D
  • obe
    miért lenne túlzás, akinek van pénze veszi, aki nem az sóvárog..like you
  • Fehercsoki
    Nem értem ezt miért írtad ide be.Szánalmas balfasz vagy.
  • TurboX
    na azé' megjáratnád te is gyíkot a fészhánterbe
  • strebacom
    Nagyon szép de ilyet csak a buzik vesznek és járatják a gyíkon a little alient......ez már azért túlzás neeem....

• pxxl
    :/ majd rendelünk kinntről :D
  • Fehercsoki
    Az a novella az amerikai kiadáshoz jár majd,mi egy különleges dobozt kapunk majd.(igen novella jobb=/)
  • pxxl
    jájááá hánter edisön :)

"letölthető tartalomként plusz négy multiplayer térkép, fém doboz, grafikus novella, egy 3D-s hatású kártya, egy Weyland-Yutani logo, természetesen maga a játék éééés… egy facehugger"

• Fehercsoki
    Egyébként PCre is lesz minden kiadás.Itt is írnak róla.
  • Fehercsoki
    Itt pedig azt írják hogy PCre és xboxra hunter edition,és csak xboxra survival.
  • Fehercsoki
    Na akkor ennyit erről,hogy törődnek a PCs játékosokkal...(ezt akkor mondták amikor bejelentették hogy lesznek dedicated szerverek)
  • Prince23
    info
  • Fehercsoki
    Micsoda?!De hát volt egy kép a hunter editionről azon PCs változat volt:S
  • Prince23
    Jóhogy nincsen ár, hiszen a CE-k kizárólag konzolokon lesz megvásárolható. PC-re jön a normál. örüljünk neki.
  • bertino
    küld még más is a game.co.uk-n kívül, csak meg kell kérdezni pár embert konzolosoknál.
  • grebber
    Hát ha nem küld Magyarországra akkor miről beszélünk? Ezen a game.co.ukon meg ugyanúgy 10 papírra jönne a ki a cucc.

Viszont Bad Company 2 már ~2400Ft-ot nyerünk a magyar árhoz képest!
  • bertino
    amazon angliából nem valószínű, hogy küld magyarországra.

game.co.uk viszont küld.
  • grebber
    EBGames $50~ 9500FT

Amazon.co.uk £17.99 ~ 5457 FT

Azért van eltérés! Ennél az amazonnál hol látom hogy mennyi a kiszállítási díj mert nem látom sehol :(
    Keresek ismeröst aki regelne ide meg van ilyen kártyája azt meg is rendeltetem innen a Bad Company 2-öt.Feltéve ha nem aranyé hozzák ki!
  • bertino
    amazon nem csak amerikában létezik.
  • grebber
    Melyik verzió ?? Vagy veled külön egyeztettek már árat?

PC-s verzió sehol nincs ár (amazon)
  • bertino
    akkor megvan honnan kell rendelni ;)
  • Fehercsoki
    Grat,am amazonon mindössze 18 euró,ami kb 5k ft...Nálunk dupla annyi.
  • bertino
    ték.
  • Fehercsoki
    Nincs róla eddig hír.Egyébként 576nál elő lehet már rendelni 10k ft lesz.
  • bertino
    há' remélem.
  • Risu Führer
    lesz coop a játékban?
  • Magiszter
    #494: Mind két kép baziszép, de a jobb oldali az ami "Hűha!". Bár ha nálam úgy nézne ki mint a bal oldali és menne stabil 30 FPS-t már földhöz verném a seggemet. :)
  • Fehercsoki
    Első kép itt van újra:
  • Fehercsoki
    De azért berakom ide a képeket hogy lássátok:

• Fehercsoki
    Konkrétan itt.
  • SLICK
    ezt a kérdést passzolom, sztem nincs különbség a kettő között azon kívül, hogy amit letöltesz az HD minőség, tehát a felbontása és a kép minősége sokkal jobb.
    hol láttad azokat a képeket?
  • Fehercsoki
    Köszi,az igaz hogy a letölthető trailer kicsit más effectekkel van mint a megnézhető?Mert volt néhány kép a neten ami összehasonlította őket.