7670
-
#530 Csak nem azt akarod mondani hogy az állításmora 50% az esély hogy igaz? (gyengébbeknek: vagy igaz, vagy nem )
Nah mára már eleget agyzsibbasztottam a fórumon :P -
lee56 #529 ez szép levezetés, és nagy százalékban igaz is lehet :) -
#528 Lesz majd demo. Az én filizoofiám az hogy ha van demó akkor kiprózáljuk. Ha nincs demó akkor tőcsük és fityiszt mutatok a készítőknek. Az esetek 70%-ban a demóból már le lehet szűrni hogy van e hangulat, vagy valami ami oda tud kötni a képernyő elé. A maradék 30% meg a zsákba Frodó.
Matek haladóknak: A játékok 30%-ához készül demó, ennek a 70%-a sejteti a teljes játék milyeségét (szépen magyarosan :D ). A demótlan játékok (ugye 70%) 60%-a kutyát sem érdekel. A 40%-ának a 10%-a az álleejtős grafikájú de tartalmatlan. A 40% 20%-a amit érdemes egyszer kipróbálni, de annak a 70%-a optimalizálatlan. A 40% 10%-ának 2%-a az amire érdemes is pénzt költeni. Összesítve, az egy évben megjelenő játékok 0,5%-ára érdemes csak költeni pénzt. (Aki utána számol azt lelövöm ) -
#527 Hát majd kiderül,én megveszem mindenképpen,az viszont tényleg bűn ha nem adnak hozzá SDKt vagy map editort(release után valamivel). -
#526 Ezt a gamet bűn nem megvenni -
#525 elöbb azért leteszteljük az ncore verziót :) legalább is én. -
#524 Örüljél h venni fogják még ebbe a csöves országba is. -
obe #523 persze én is a sóvárgók közt vagyok, de nem baj, sokmindennel vagyunk így páran:)
-
#522 Apa kezdőőődik!
Tüzet szüntess! Vagy rátok küldök egy ilyet: meg vagy ezer ilyet:
:D -
obe #521 miért lenne túlzás, akinek van pénze veszi, aki nem az sóvárog..like you -
#520 Nem értem ezt miért írtad ide be.Szánalmas balfasz vagy. -
#519 na azé' megjáratnád te is gyíkot a fészhánterbe -
strebacom #518 Nagyon szép de ilyet csak a buzik vesznek és járatják a gyíkon a little alient......ez már azért túlzás neeem....
-
#517 :/ majd rendelünk kinntről :D -
#516 Az a novella az amerikai kiadáshoz jár majd,mi egy különleges dobozt kapunk majd.(igen novella jobb=/) -
#515 jájááá hánter edisön :)
"letölthető tartalomként plusz négy multiplayer térkép, fém doboz, grafikus novella, egy 3D-s hatású kártya, egy Weyland-Yutani logo, természetesen maga a játék éééés… egy facehugger"
-
#514 Egyébként PCre is lesz minden kiadás.Itt is írnak róla. -
#513 Itt pedig azt írják hogy PCre és xboxra hunter edition,és csak xboxra survival. -
#512 Na akkor ennyit erről,hogy törődnek a PCs játékosokkal...(ezt akkor mondták amikor bejelentették hogy lesznek dedicated szerverek) -
#511 info -
#510 Micsoda?!De hát volt egy kép a hunter editionről azon PCs változat volt:S -
#509 Jóhogy nincsen ár, hiszen a CE-k kizárólag konzolokon lesz megvásárolható. PC-re jön a normál. örüljünk neki. -
#508 küld még más is a game.co.uk-n kívül, csak meg kell kérdezni pár embert konzolosoknál. -
#507 Hát ha nem küld Magyarországra akkor miről beszélünk? Ezen a game.co.ukon meg ugyanúgy 10 papírra jönne a ki a cucc.
Viszont Bad Company 2 már ~2400Ft-ot nyerünk a magyar árhoz képest! -
#506 amazon angliából nem valószínű, hogy küld magyarországra.
game.co.uk viszont küld. -
#505 EBGames $50~ 9500FT
Amazon.co.uk £17.99 ~ 5457 FT
Azért van eltérés! Ennél az amazonnál hol látom hogy mennyi a kiszállítási díj mert nem látom sehol :(
Keresek ismeröst aki regelne ide meg van ilyen kártyája azt meg is rendeltetem innen a Bad Company 2-öt.Feltéve ha nem aranyé hozzák ki! -
#504 amazon nem csak amerikában létezik. -
#503 Melyik verzió ?? Vagy veled külön egyeztettek már árat?
PC-s verzió sehol nincs ár (amazon) -
#502 akkor megvan honnan kell rendelni ;) -
#501 Grat,am amazonon mindössze 18 euró,ami kb 5k ft...Nálunk dupla annyi. -
#500 ték. -
#499 Nincs róla eddig hír.Egyébként 576nál elő lehet már rendelni 10k ft lesz. -
#498 há' remélem. -
#497 lesz coop a játékban? -
#496 #494: Mind két kép baziszép, de a jobb oldali az ami "Hűha!". Bár ha nálam úgy nézne ki mint a bal oldali és menne stabil 30 FPS-t már földhöz verném a seggemet. :) -
#495 Első kép itt van újra:
-
#494 De azért berakom ide a képeket hogy lássátok:
-
#493 Konkrétan itt. -
#492 ezt a kérdést passzolom, sztem nincs különbség a kettő között azon kívül, hogy amit letöltesz az HD minőség, tehát a felbontása és a kép minősége sokkal jobb.
hol láttad azokat a képeket? -
#491 Köszi,az igaz hogy a letölthető trailer kicsit más effectekkel van mint a megnézhető?Mert volt néhány kép a neten ami összehasonlította őket.