7670
-
obe #490 -
#489 24 új kép -
#488 Na itt az én karácsonyi ajándékom:
AvP 3 Story trailer DOWNLOAD (HD) -
#487 Van már info arról hogy lesznek-e botok?(1ben voltak amit a rebellion csinált,a 2ben amit nem ők abban nem volt)Jó lenne ha lenne. -
#486 Én az 1-ből csak annyira emlékszem hogy nem akart elindulni az akkori gépemen, ezért egyik havernál játszottam mert neki egy brutálisan erős Riva TNT2 vidókártyája volt, míg nekem egy alaplapi kacat 6 MB-al :-D -
#485 Ja,vagy mint az 1.Mivel a 2t már nem a rebellion készítette.Nekem az 1 jobban bejött. -
#484 Röviden és tömören olyan lesz minta 2 :D -
#483 Ugyanazon a bolygón lesznek,elég közel egymáshoz,mindegyiknek külön kampány és választhatsz az elején melyiket akarod tolni. -
#482 Ha az elődöket követi akkor minden fajnak lesz egy története amit végig kell lehet játszani. De te döntöd el az elején hogy most mivel leszel: Marine - Alien -Predator
Persze a történetek majd gondolom valamennyire összefüggenek és csak akkor kapsz teljes képet ha végigjátszod mind a háromat. Legalább is remélem ilyen lesz. :) -
#481 Kicsit le vagyok maradva de nem úgy lesz hogy nem lehet választani a 3 faj közül hanem a játék során cserélődnek. Úgy értem hogy pl kezdjük emberrel aztán alienel aztán megint emberrel majd predatorral stb. Természetesen nem ebben a sorrendben -
#480 Hát nem tudom,azért annyira ne legyen kipróbálva hogy mindent megmutasson,legyen minden faj első pályája,az nem mutat meg túl sokat de nagyjából fel lehet mérni mire számítsunk. -
#479 Valahol már írták hogy január végén jön a demó (pontos napot most nem tudom.). Szóval kb 1 hónappal előtte adják ki, ahogy egy rendes játékfejlesztő is csinálná. (amiből ugye egyre kevesebb van.).
Remélem hogy a demo-ban is lehet mind a 3 fajjal lenni, és 1 esetleg 2 küldetést végigmenni vele, hogy igazán ki legyen próbálva. -
#478 Egyébként ha azt nézzük hogy február 19 a megjelenés,akkor biztos hogy nem fognak 2 hónappal előtte demót kiadni:SSzerintem leghamarabb február elején kapunk demót. -
#477 Ho ho ho hoooo! Megírtátok a télapónak hogy AVP3 demót akartok? Nem! Így nem is kaptok! Ho ho ho hoooo!
bertino: "hát ez nagyon fém" ? -
#476 Én 1 multipalyer bétának örülnék. -
#475 Ouch:D -
#474 úhh bazz, hát ez nagyon metál.
várós ezerrel. -
#473 Miért "csak" ennyit kapunk karácsonyra?Demónak nagyon örülnék,nagyon hangulatos ez a kis trailer! -
#472 a kikúrt kurva élet! Ennyi a véleményem.
Na ez a játék már elkönyvehető a 2010-es év legjobbjának ^^ -
#471 A demó jönne már! Az lett volna az igazi karácsonyi ajándék! :D -
#470 MEGNÉZEM!Köszi! -
#469 Kafa! -
#468 STORY trailer -
cseneles #467 Tuti game:D -
#466 Legalább a fémdobozos változatot(survival,ahhoz is van dlc) szeretném megszerezni,de azt sem veszem meg ha túl drága,am vagy drága lesz vagy gagyi:S(mármint a hunter edition) -
#465 Semmi, pedig a CE-re azért kiváncsi lennék. Biztosan ilyen 20-on ezrekért röpködnek majd és limitált számban. Bár én beérném csak a sima dobozos változattal is ha nem nyomják oda az árazó filcet túlságosan.
Lehet azért nincsenek még árak mert nem merik kiírni? :D -
#464 Van már valami info a magyarországi előrendelésről?(cdgalaxis/576)Illetve az egyes változatok árairól? -
#463 Hát azért te se aggódj szerintem...Néztem közelebbről képeket,hát nem hiszem hogy ez bárkinek is rosszul fog futni ha jól megcsinálják:) -
#462 Jó gépem van, csak a VGA-m a szűk keresztmetszet.
AMD Phemon II X4 945 3.0Ghz / 2Gb DDR3 1333 Mhz / nVidia GF8800GT 512 Mb. -
#461 Milyen géped van? -
#460 Én is a demóra várok. Ha jól tudom Január 19-23 körül fog megjelenni. Akkor majd elválik hogy sűrgősen új VGA után kell néznem vagy ráérek még vele. :)
ewuk: No igen. Reménykedj hogy menni fog. Bár hogy mennyire lesz optimalizált a játék... ha nem akarnak nagyot koppanni akkor nem csak a csilivilire tették a hangsúlyt. -
#459 Nekem is olyan volt a régi gépem.Tekintve hogy Asura Engine szerintem még neked is játszhatóan fog futni,persze nem lesz olyan szép.Csak jönne már demo hogy kipróbálhassuk:) -
#458 akkor én mit mondjak az egy magos 3 ghzes szarommal és a 7600gt-mmel :D reménykedjünk! -
#457 Van már valami info a demóról? -
#456 Nálad biztos jól fog futni,max grafon is,durva lenne ha nem így lenne,mert akkor nekem esélyem sincs hogy játszhassak vele. -
zsozso29 #455 Na! csak 1 dvd lemez? akkor 8.5GB max a mérete... :P -
#454 Én is remélem hogy el fog futni nálam... -
#453 Reméljük! Vagy max csak "kipróbálom" és ha lesz normális VGA-m hozzá akkor megveszem és játszom minden maxra kapcsolva. :D -
#452 Nekem Ati 4850em van,azért szerintem dx9be jól fog futni. -
#451 Én előbb VGA-t veszek. Kétlem hogy jól futna a mostani 8800GT-n :(
Remélem azért adnak ki demo-t, hogy felmérjem milyen erőmű kell hozzá.