7670
avp10logo.png
  • obe
  • grebber
    24 új kép
  • SLICK
    Na itt az én karácsonyi ajándékom:

AvP 3 Story trailer DOWNLOAD (HD)
  • Fehercsoki
    Van már info arról hogy lesznek-e botok?(1ben voltak amit a rebellion csinált,a 2ben amit nem ők abban nem volt)Jó lenne ha lenne.
  • Magiszter
    Én az 1-ből csak annyira emlékszem hogy nem akart elindulni az akkori gépemen, ezért egyik havernál játszottam mert neki egy brutálisan erős Riva TNT2 vidókártyája volt, míg nekem egy alaplapi kacat 6 MB-al :-D
  • Fehercsoki
    Ja,vagy mint az 1.Mivel a 2t már nem a rebellion készítette.Nekem az 1 jobban bejött.
  • elitehun
    Röviden és tömören olyan lesz minta 2 :D
  • Fehercsoki
    Ugyanazon a bolygón lesznek,elég közel egymáshoz,mindegyiknek külön kampány és választhatsz az elején melyiket akarod tolni.
  • Magiszter
    Ha az elődöket követi akkor minden fajnak lesz egy története amit végig kell lehet játszani. De te döntöd el az elején hogy most mivel leszel: Marine - Alien -Predator

Persze a történetek majd gondolom valamennyire összefüggenek és csak akkor kapsz teljes képet ha végigjátszod mind a háromat. Legalább is remélem ilyen lesz. :)
  • elitehun
    Kicsit le vagyok maradva de nem úgy lesz hogy nem lehet választani a 3 faj közül hanem a játék során cserélődnek. Úgy értem hogy pl kezdjük emberrel aztán alienel aztán megint emberrel majd predatorral stb. Természetesen nem ebben a sorrendben
  • Fehercsoki
    Hát nem tudom,azért annyira ne legyen kipróbálva hogy mindent megmutasson,legyen minden faj első pályája,az nem mutat meg túl sokat de nagyjából fel lehet mérni mire számítsunk.
  • Magiszter
    Valahol már írták hogy január végén jön a demó (pontos napot most nem tudom.). Szóval kb 1 hónappal előtte adják ki, ahogy egy rendes játékfejlesztő is csinálná. (amiből ugye egyre kevesebb van.).

Remélem hogy a demo-ban is lehet mind a 3 fajjal lenni, és 1 esetleg 2 küldetést végigmenni vele, hogy igazán ki legyen próbálva.
  • Fehercsoki
    Egyébként ha azt nézzük hogy február 19 a megjelenés,akkor biztos hogy nem fognak 2 hónappal előtte demót kiadni:SSzerintem leghamarabb február elején kapunk demót.
  • Magiszter
    Ho ho ho hoooo! Megírtátok a télapónak hogy AVP3 demót akartok? Nem! Így nem is kaptok! Ho ho ho hoooo!

bertino: "hát ez nagyon fém" ?
  • XenHai
    Én 1 multipalyer bétának örülnék.
  • [HUN]Crassus
    Ouch:D
  • bertino
    úhh bazz, hát ez nagyon metál.

várós ezerrel.
  • Fehercsoki
    Miért "csak" ennyit kapunk karácsonyra?Demónak nagyon örülnék,nagyon hangulatos ez a kis trailer!
  • SLICK
    a kikúrt kurva élet! Ennyi a véleményem.
    Na ez a játék már elkönyvehető a 2010-es év legjobbjának ^^
  • Magiszter
    A demó jönne már! Az lett volna az igazi karácsonyi ajándék! :D
  • Fehercsoki
    MEGNÉZEM!Köszi!
  • Magiszter
    Kafa!
  • Prince23
    STORY trailer
  • cseneles
    Tuti game:D
  • Fehercsoki
    Legalább a fémdobozos változatot(survival,ahhoz is van dlc) szeretném megszerezni,de azt sem veszem meg ha túl drága,am vagy drága lesz vagy gagyi:S(mármint a hunter edition)
  • Magiszter
    Semmi, pedig a CE-re azért kiváncsi lennék. Biztosan ilyen 20-on ezrekért röpködnek majd és limitált számban. Bár én beérném csak a sima dobozos változattal is ha nem nyomják oda az árazó filcet túlságosan.

Lehet azért nincsenek még árak mert nem merik kiírni? :D
  • Fehercsoki
    Van már valami info a magyarországi előrendelésről?(cdgalaxis/576)Illetve az egyes változatok árairól?
  • Fehercsoki
    Hát azért te se aggódj szerintem...Néztem közelebbről képeket,hát nem hiszem hogy ez bárkinek is rosszul fog futni ha jól megcsinálják:)
  • Magiszter
    Jó gépem van, csak a VGA-m a szűk keresztmetszet.
    AMD Phemon II X4 945 3.0Ghz / 2Gb DDR3 1333 Mhz / nVidia GF8800GT 512 Mb.
  • Fehercsoki
    Milyen géped van?
  • Magiszter
    Én is a demóra várok. Ha jól tudom Január 19-23 körül fog megjelenni. Akkor majd elválik hogy sűrgősen új VGA után kell néznem vagy ráérek még vele. :)

ewuk: No igen. Reménykedj hogy menni fog. Bár hogy mennyire lesz optimalizált a játék... ha nem akarnak nagyot koppanni akkor nem csak a csilivilire tették a hangsúlyt.
  • Fehercsoki
    Nekem is olyan volt a régi gépem.Tekintve hogy Asura Engine szerintem még neked is játszhatóan fog futni,persze nem lesz olyan szép.Csak jönne már demo hogy kipróbálhassuk:)
  • ewuk
    akkor én mit mondjak az egy magos 3 ghzes szarommal és a 7600gt-mmel :D reménykedjünk!
  • Fehercsoki
    Van már valami info a demóról?
  • Fehercsoki
    Nálad biztos jól fog futni,max grafon is,durva lenne ha nem így lenne,mert akkor nekem esélyem sincs hogy játszhassak vele.
  • zsozso29
    Na! csak 1 dvd lemez? akkor 8.5GB max a mérete... :P
  • XenHai
    Én is remélem hogy el fog futni nálam...
  • Magiszter
    Reméljük! Vagy max csak "kipróbálom" és ha lesz normális VGA-m hozzá akkor megveszem és játszom minden maxra kapcsolva. :D
  • Fehercsoki
    Nekem Ati 4850em van,azért szerintem dx9be jól fog futni.
  • Magiszter
    Én előbb VGA-t veszek. Kétlem hogy jól futna a mostani 8800GT-n :(
    Remélem azért adnak ki demo-t, hogy felmérjem milyen erőmű kell hozzá.