7670
-
#731 ja, egyébként mennyibe kerülne itthon majd az avp3? 12ezer körül, v esetleg 20ezer? :DD -
#730 amikor már zúzni fogjuk, majd felveszek vidit xfirere is. gameplay pl. mittomén.
de mostani vidijeimnél is a hang elég gázos, meg a sájsze videó lagg is van... ebben tudtok segíteni, h hogyan kell jól beállítani a hangot a sztereónál, v vhol?
meg a laggra megoldást. -
#729 Hát mostanában már ebből is pénzt csinálnak!Patcheket átnevezik DLCre és eladják!Nem tudom hogy képzelik ezt,megveszem a játékot akkor a minimum az lenne hogy a DLCket ingyen megkapom. -
#728 tudtommal a DLC-k ingyenesek szoktak lenni, ha nem akkor én kérek elnézést. Nem játszok mostanában a manapság kiadott sok igénytelen játékkal -
#727 Akkor a Survivor mód itt ezen a lapon miért halot marinből alien-es változatú? Mert én így emlékszek hogy 4-en játszanak a nagy roham ellen. -
NHLFAN #726 nem tudjátok ki a magyarországi forgalmazó?Köszi -
#725 AvP3 Survivor mód - Négyen mentek az alienek végtelen hulláma ellen...
Infestation - amit írtál, halott marine-ból alien lesz, de ennek nem Last Stand a pontos neve? :D
A különböző változatokról meg régebben volt szó, a Hunter és a Survival edition fogja tartalmazni a dlc kódot, a sima kiadás nem.
"The game will launch in Europe on Friday, February 19th and there will be three editions. Standard, Survivor and Hunter. The Survivor Edition comes in a steel case and features a code for downloadable multiplayer maps, which will be available post-launch. The Hunter Edition will also contain the maps, as well as a posable facehugger model, a Weyland Yutani sleeve badge and a 3D lenticular postcard. No details on prices as of yet."
AvpGlaxy.net -
#724 Ezt hol olvastad hogy a gyűjtői változathoz minden DLC ingyenes lesz? -
#723 arra viszont gondoljatok, hogy most igaz 4 mapot kapunk, na de további DLC tartalmak a későbbiekben is jöhetnek. Ergó mindenképp megéri a gyűjtői változatot megvenni, ha minden DLC ingyen lesz hozzá. -
#722 Akkor meg kell gondolni a survivor kiadást is :S, hogy beszerezzem-e. mert úgy tényleg nem érné meg hogy ha az utána következő DCL-ben ugyanazok a mapok vannak meg egy pár extra skin meg stb.
Valaki megmondaná nekem hogy a Infestation mód ugyan az mint az avp2-ben a Survivor mód? Mert valahol azt írják hogy gépi alien rohamok lesznek, máshol meg azt hogy a halott marinból játékosból lesz alien játékos. -
#721 A következő DLCben ezek a mapok lesznek...Ez mindenhol le volt írva,hogy kiadják majd a játék megjelenése után. -
#720 Akkor lenne igazán drága az a 2-3 ezer ft ha a közetkező DCL-ben pont azokat a mapokat adnák mint a gyűjtő változatokban :S. -
#719 Hát azért 2-3e ft 4 mapért elég sok.(és egy fémdobozért...) -
#718 Már ha Mo.-n kapható lesz egyáltalán. -
#717 Hát a survivor edition csak kb. 2000-3000 forinttal lesz drágább mint az alap játék (ahogy látom a külföldi lapokon), szerintem ennyi még belefér a keretbe. -
#716 Hát igen,régebben patch néven ingyen adták,most meg DLC néven fizessünk...De hát biztos a szemét sega erőlteti nem a rebellion(mivel nekik ebbe nincs beleszólásuk) -
#715 Ebből azt szűröm le hogy ránk akarják erőltetni a gyűjtői változatot, mert csak ahhoz lesz a plusz 4 db multis pálya... Na ezt undorító üzletpolitikának tartom. Ahogy a cikkben is írják szerintem ez megosztja majd a játékosokat, bár úgyis kiadják majd fizetős dlc-k formájában ami sajnos már bevett szokássá vált a kiadóknál. -
#714 Úgy tűnik kevés map lesz benne alapból.Remélem nem úgy gondolták hogy a multi mapokért külön fizetünk:S(Mert alapból ugyebár elég kevés lesz:S)Ezt a részt kell keresni a linkben:
However there are only a few maps that ship with the game – controversially, if you want more, you’ll have to pick up the collector’s edition which includes an additional four. Whether this will result in fragmented player communities remains to be seen, though it’s a safe bet they’ll be released as paid DLC shortly after the game’s launch. -
#713 valahol megértelek, elvégre ha egy játék folytatása jön, attól egyértelműen mindenki azt várja, hogy sok újdonság legyen benne és ne csak azt érezzük, hogy a története más.
De(!) manapság a játékok folytatásai nem minden esetben hozzák legalább az előd szintjét. Így méltán örülhet az ember, ha legalább ugyanolyan mint az elődje. Én a látottak alapján kifejtettem a véleményem, de ahhoz hogy teljesen tisztán átlássuk milyen is lesz ez a game, ahhoz kell egy demo. Mindenesetre ddig én bőven meg vagyok elégedve. -
Csokis #712 Semmi gond. Amúgy is csak ma került ki szinte minden hova. -
ricsa008 #711 ok akkor bocs
én most olvastam GS en -
Csokis #710 Már tegnap megvolt, lásd 668-as hozzászólásom. -
ricsa008 #709 jah pontosítok
Minimum:
Windows 7/ XP/Vista
1 GB RAM (XP)/ 2 GB RAM (Vista)
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+
DirectX 9.0c kompatibilis VGA 128 MB RAM (NVIDIA 6600 vagy jobb, ATI X1600 vagy jobb)
Ajánlott:
Windows 7/ XP/Vista
Intel Core 2 Duo E6400
2 GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilis VGA 512 MB RAM (NVIDIA 8800-as széria, ATI HD2900 PRO vagy jobb) -
#708 Megvan a gépigénye a játéknak, nem lett olyan vészes. -
#707 A 2-ben a multiplayerben tele volt apró de nagyon idegesitő
hibákkal ami a játékélmény rovására ment (néha az agyamra is) pl.: GhostShot, Speedhop, BunnyHopp HeavyPreddel, Pulse Rifle Stagger, Rapid Sniper és majdnemhogy folyamatosan Laggolt a játék/szerver még 20 pingnél is. Remélem hogy ezek a hibál az új avpben már nem lesznek meg. -
#706 valahogy ezek a videók nem nagyon győztek meg arról hogy mitől lesz jobb az elődnél (ha a grafikától eltekintünk), nem érzem azt a különbséget mint anno az első és a második rész között. ezek a halálanimációk meg egy idő után rém unalmasak lesznek amiknek csak az lesz a szerepe hogy kitöltsék a játékidőt.. bár ne legyen igazam -
#705 de miért kell megint egyedül nyomulni? Simán betehetnének mostmár egy két csapatos SP küldit is.. -
#704 Ehhez hasonló velem is előfordult.
Remélem hozza majd a 2 para játék menetét és a multi élményét. -
#703 Én a második rész elején paráztam az 1 vagy 2 pályán (már nem tudom), mikor a detektor pityeget és akkor valami a tök sötétben hozzáért a lábamhoz, hát az egeret eldobtam és majdnem magam alá csináltam, pedig csak a macsaka mászkált a lábamnál -
#702 Ezt régen nagyon szerettem. -
peti71 #701 Remélem én is hogy rettegni fogunk,a dead spacebe azt bírtam mikor lelőttem a szörny lábát, akkor is mászót tovább felém, szinte érezte az ember, hogy meg akar ölni az a valami, kemény,a második rész nekem is tetszett, főleg egy predátoros rész. -
#700 Hehe, igen. Ráadásul kicsit alien fejre is hajaz az a cső, így amikor előszőr jártam arra, beletunkoltam egy fél tárat én is! :)
Megnéztem a videókat, állam a földön. A legjobb az 1 perces kivégzéses, annak a második fele nagyon laza. :D A "diszkós" rész nekem is bejön.
Várós.... még 1 hónap... :) -
#699 Áhh dead space-el én is így voltam,szerintem jó lesz ez a rész!
Már a trailer elején ugyan az a para rész volt,mikor mész és a fejed fölött leszakad egy cső,vagy mi!a 2. részben is ennél a résznél majdnem szívrohamot kaptam!
Amikor vissza kellet kapcsolni az áramot!
-
#698 Hát igen ilyesmire születni kell... -
#697 majd megoldod, jól lököd te az ilyet :D.
amúgy ok. -
peti71 #696 Az a rész nekem is bejött ahol ment a zene,arra leszek kíváncsi mennyire lesz félelmetes a játék,nem sokk játéknál szoktam parázni,codnamed doom3,
még régi időkből,de ami nagyon jó volt az a dead space,itt már rezget a léc keményen,éjjel egyedül fejhallgató áááhhh,lehet hogy ez még tesz rá egy lapáttal, vagy nem. -
#695 na most sikerült végignézni a videókat (mobilnet rulez), és meg kell hagyni a hangulattal semmilyen probléma nem lesz. Még úgy is lesz néhány apró csiszolás még a megjelenésig, de alapvetően nem is vártam ennél többet, mint amennyi a videókból kiderült.
Predatornál már leírtam, hogy mik a zavaró tényezők: látásmód hang és az, hogy hamar észrevesznek álcázott módban.
Marine-nál tetszett, hogy mikor leszállnak a bolygóra akkor fejen találja a fószerunkat egy szerszámos doboz (utalás az Alien 2 filmre, igaz ott a tankban borult a láda). Akkor a bárban lévő hentnek iszonyat hangulata volt, zene - stroboszkóp - támadó Alienek. Áhh kegyetlen jól el lett találva! Ami fura volt számomra, hogy miért vitték emberünket úgy bevetésre, hogy félig eszméletlen volt? Na talán majd kiderül a teljes játéknál.
Aliennél meg szintén okés volt minden, a zene, a hangok... Írta valaki, hogy monoton lesz a játékmenet a folytonos szellőzőkben való járkálás. Elvégre a filmekben is lapítottak az Alienek, mint szar a fűben. Csak mikor teljesen biztos volt minden, akkor támadtak. Ami itt zavart, az az hogy hiába voltál a plafonon az emberekkel szemben, itt nem vettek észre egyáltalán, nem úgy mint a Predinél, hogy azonnal kiszúrtak.
Na mindegy, jó lesz ez én már alig várom! ^^ -
#694 idáig csak 3 féle ember modellt láttam a tengerészeknél, kopasz fehér, szinesbőrű, nő no meg persze a főnök meg tequila. Remélem több fajta kinézettel rendelkező ember lesz azért... -
#693 nem is veled van a baj, mert téged már ismerlek úgy ahogy más topikokból... hanem a sok vér is'vántól tartok
-
#692 hajrá. tőlem úgyse kell tartanod, csak megemlítettem és kész.