7670
-
#811 Teljesen biztonságos.... Annyi a lényeg (ismereteim szerint), hogy figyeld a linket, nehogy átirányítsanak máshová (pl.www.nagyonatbaszlak.com). Tehát csak az eredeti oldalról rendelj. -
#810 A game.co.uk kb. olyan megbízható mint bármelyik nagyobb üzlet lánc, nyugodtan vásárolhatsz, évek óta onnan vesz a fél SG.hu, a Grebber féle boltot még csak most láttam először. -
#809 Csak azért nem ártana egy kis referencia, hogy megbízható-e az oldal... -
Tube #808 És am menyire biztonságosak ezek a dolgok? Mert pl apám ezen problémázik hogy mi van ha lenyulnak több pénzt vagy ha nem küldik el akk mi lesz stb... :/ -
#807 De azért az a nem semmi hogy ott ahol átlagba többszörösét keresik mennyivel olcsóbbak a dolgok:( -
#806 na ez még jobb,
szerk:
na...nálunk az 576 rögtön 10 000 ezer forintocska plusz 2000 + futárköltséggel tolja...a büdös jó fejüket, undormány cég -
#805 A game.co.uk 6700 Ft a játék, postával 7700 Ft. Fizethetsz a legtöbb bankkártyával.
Pozitív: támogatja az electron kártyákat is (pl. VISA) -
Tube #804 Sziasztok
Nos én még nem rendeltem országon kivülről semmit szóval valaki leirná hogyha innen megrendelem akk hogy kell fizetni meg ilyenek? :D. És bocsánat ha nagyon hülyeséget kérdeztem volna :) -
#803 Nem, csak 1 font. EU-n kívül drágább csak. -
#802 Akkor lehet ennyiért érdemes lenne innen rendelni! 2.35 font a kiszállítás! -
#801 Itt a válasz. Szállítana Mo-ra! -
#800 Nem ismerem ezt az oldalt de itt nagyon olcso£16.95~ 5500FT .Nem tudom Magyarországra szállítanak-e ha igen ennyiért :(
Aki többet tud erről ne fogja vissza magát! -
#799 Az Aliens vs. Predator is igényli a Steamet -
#798 ez elvileg a predatoros rész első 10 perce nem? Lehet hogy még nincs meg az elején minden fegyver, késöbb kapjuk meg öket. -
grimm13 #797 Pont ezt akartam írni de van a predátornál más is nem csak a karmok ott az a "lándzsa" is meg hasonlók csak az a vidiben nem volt benne -
#796 Ha ez így lenne, akkor multiban senki nem lenne marine-nal. :) Mondjuk azért egy kicsit tényleg változatosabb mozgásrepertoárt is kaphatott volna amikor hadonászik a karmokkal. Bár az is lehet hogy csak a játékos volt ultra béna. -
#795 az a baj hogy mama2 vagy!
mellesleg az alien sem egy csapasra kapja szét az embereket, mint ahogy a smartgun egyetlen lövése sem csinal fasírtot senkiből...ha minden igazodna azokhoz az 'alaptörvényekhez' amiket a könyvekben/filmekben lefektettek, akkor egy reakciótesztelős flashjátékig vinné csak az összes AVP játék... -
#794 elég unalmas lenne úgy "küzdeni" nem? -
#793 Amúgy megnéztem a predator gameplayt. Tényleg az látható benne hogy a predi nem tud egy ütésből fasírtot csinálni az emberből? Ez hogy van? A videóban amit néztem vagy 3x beleütött mire az ember egyáltalán a földre került, majd ott egy szpesöl killel megölte.
Érdekes volt. -
#792 igen ezzel is egyetértek -
#791 De az úgy nem lenne túl jó ha alig látnánk valamit normal nézetben! -
#790 a predátorok kapásból nem látnak olyan képet mint mi,ez enyhe figyelmetlenség de azért a játék jó lesz -
#789 Köszönöm! Igyekeztem hogy az legyen -
#788 ez szép mondat volt -
#787 Majd
Valami intertyúkban azt mondották a készítők hogy Feb 5 és 12 között sasoljunk körbe a neten, mert ha ügyesek vagyunk demót lelhetünk. Szóval konkrét dátum nem van, de még a megjelenés előttre gondolták (Feb ?-19). -
#786 Demo mikor jön? -
#785 Ezek a videók már megjelentek 1x csak sega töröltette őket. -
#784 ALIEN gameplay!!! -
#783 Elég primitív dolog lenne azokat baszogatni akik megveszik.Az hogy valami tilos nem tart távol távol,de pl ha ki lenne írva hogy azonnali warn jár érte,akkor talán nem warezolnának.De ehhez tényleg ki kéne osztani pár warnt. -
grimm13 #782 az egy jó trükk hogy a szövegdobozba(amibe a hsz-t írom ) berakni hogy "tilos a warez" amúgy én sem minden játékot veszek meg de legalább azokat nem basztatom vele akik költenek rá .... -
Skyline #781 Predator első 10 perc
Nagykirályos:) -
#780 Warez topik,ki kéne rakni bannerbe a linket. -
#779 warez topicot én is támogatom -
peti71 #778 Ez is több a semminél,egy olyan videó jöhetne, ahol megjelenik egy predátor. -
#777 Jó nagy betűkkel kéne kiírni,és valami olyasmit hogy info a crackről,vagy valami ami odacsalogatja őket! -
grimm13 #776 thx a választ
Én nem vagyok ilyen típusú ember de ez a játék nagyon tetszett ezek fejletépések meg hasonlok...
A warez topik olyan dolog amibe sokat írnak de a legtöbb hülye aki oda kéne írjon észre se veszi hogy van ilyen topik ... -
#775 Kéne nyitni még most warez topikot bannerbe linkelni,és akkor ez "tiszta" maradhatna. -
#774 én a BatmanAA HG jogát 'vettem át', szintén estig melózom...amikor még nagyon friss volt a játék, elég sokat törölgethettem esténként :DDDD ez a sors vár rád is, ha bevállalod ;)
mindenesetre nemsokára megkaparinthatjuk, és lehet belezni/parázni ;) -
#773 Úgy kezdődik hogy egy kutatóintézetben(laborban) vagy,ahol a tojások elé embereket helyeznek és egyből rá is mennek a facehuggerek,aztán ha kikeltek akkor egy "dobozt" helyeznek a melkashoz ezért egyből el is kapják a kis chestburstereket.De akivel mi leszünk az különleges,mert nem mellakos jön ki hanem torkon feljön és szájon ki.Ez mind videó lesz,onnan vesszük át az irányítást hogy a kifejlett alienek elszabadulnak.Rövidebben: nem úgy lesz mint a kettőben. -
grimm13 #772 Igazából én a marine részt egy kicsit csépelősnek tartom ... amiből igazán átjön a "ragadozó" érzés az a predator de főleg az alien ....
Azt szeretném megkérdezni amúgy hogy az alien kaszt honnan fog kezdődni olyan lesz mint a 2-be( ahol elkellet menni egy áldozatig majd kirágni onnan magunkat) ?