7670
avp10logo.png
  • Magiszter
    Ha az alapot nem számítod akkor tényleg csak kettő van (hőkép és a zöld xeno nézet.).
  • elitehun
    Én a videóban csak 2-őt láttam. Lehet mert fáradt voltam még
  • pxxl
    hopp tényleg :) ez ki is ment a fejemből rég volt már az avp2
  • TurboX
    4 (sima-hő-xenoizévagymi-meg itt az elején amivel a gépeket lehetett mssziről kiszúrni)
  • Renátó1985
    nincsen ezzel semmi probléma
    azért hullámzik, hogy lásd álcázva vagy
    mert ugye hőnézetben álcázott üzemódban simán látszania kellene a kezednek
    ez egy apró kis segítség, hogy ne keveredj meg milyen módban is vagy épp
    ez legyen a játék legnagyobb baja
  • pxxl
    eddig is 3 volt csak...
  • Magiszter
    Sima - Hőnézet - Xeno nézet

Legalább is a videókból nem jött le több. Mondjuk ez is elég hisz ember ellen hővel, Alien ellen Xeno-val vagy hatásos. Más meg aligha áll majd az utadba.
  • elitehun
    Azért remélem predatornál több látásmód lesz
  • KennyGTP
    Lesz sima ugrás. Az alien multiplayer és még a marine singelplayer gameplay video(k)ban megfigyelhető.
  • Magiszter
    Én is ezt figyeltem egy időben, és láttam hogy képes simán ugrani is. Nem olyan marha nagyot mint ezzel a kijelölőssel (remélem úgy oldják meg hogy ha lenyomva tartom a space-t (ugrás gombot) akkor jön elő és nem 5 kézzel és 6 lábbal kell majd irányítani a játékot), de legalább ugrik.

Tetszenek a predátoros megoldás új ötletei, de van egy egyenlőre "sántító" elem benne ami viszont nem tetszik: Hő látásban hullámzik az álca! Miezkérem?! A 2-ben még külön nézet volt a predátor álcák kiszűrésére, most meg egy huszáros vágással végeztek vele? Nem jó ez így. Ha álcázva vagyok akkor vagy látszódjon az egész kezem hőlátással, vagy ne. De hogy is-is? Szerintem ez így nem jó.

Az élijennél a plafonmászásra leszek kiváncsi még, meg arar hogyan oldják meg hogy a plafonról leesve támadjak. Ha jól rémlik ak ettőben ha leugrottál a plafonról akkor a kamera 90 fokot fordult és nem maradt ott ahova néztél. Ha ezt itt kiküszöbölik akkor boldog leszek, mert az egyik kedvenc támadási módom volt, csak nagyot kellett rántani az egéren a 2-ben :D

A marinénál ami zavar az a lámpa fénye. Milyen már hogy 5 méteren csak egy 1 méter átmérőjű kört világít meg, azt is alig? Ez elméletileg a jövő! Nem fedezték fel náluk a LED-es lámpákat amivel egy fél szobát meg lehet világítani? (persze a hangulat, meg a para, de akkor is :D )

Ezeket az apróságokat leszámítva ha csak nem barmolják el nagyon valamivel (bug hegyek, false gépigény, rövid játékidő, szupermáriós játékmenet...), akkor tudti hogy ékes dísze lesz a polcomnak és a HDD-mnek is.
  • sznus
    Szarkasztikusan kérdeztem. Alap, hogy lesz benne. Csak a videókból nem rémlik nekem. Na mind1. Mellesleg jólenne ha tényleg lenne demo a megjelenés előtt. Bár mondani mindent lehet, majd meglátjuk...
  • sznus
    Egyre jobban várós a videók láttán. Pl. Predator "hangutánzásos" csalogatása zseniális. Amúgy azonkívül, hogy a Predatornak ki lehet jelölni, hogy hova ugorjon... azonkívül valaki látta már gameplay videóban, hogy "sima space-el" pl. ugrott a Predator vagy a Marine? Csak nekem nem rémlik. És ennyi jó sok dolog között kár lenne a sima ugrást kihagyni a játékból... főleg a multi miatt.
  • Fehercsoki
    Értem köszi megint!
  • Kandurex
    így van, ez ott nem okoz gondot, hisz a cím eleve Magyarország, ha UK. -ba rendelnéd akkor kellene használni az angol szavakat
  • Fehercsoki
    Tehát ha pl János utca 20. akkor így írjam ne pedig János street 20.-nak?
  • KranaZoli #836
    Legfeljebb kihozzák pl. Nekem.
  • Tatyla
    annyi hogy ékezetet ne használj néha az megkavarja őket
  • Kandurex
    nem egészen :)

A rendes címed pl:

Nagy Lajos út 5.
  • Fehercsoki
    Game.co.uks rendelésnél utca nevet streetnek írjam?
  • KranaZoli #832
  • SLICK
    igaz nem nagy eksön volt benne, de kellőkép adta a Predator hangulatot. Különösen tetszik, hogy az általunk játszott hangra irányíthatod az embereket, azután csak mögéjük ugrasz és hent ^^
    ÁÁÁÁÁÁ de még mindig hiányolom a látásmód eredeti hangját. Írni kell a SEGA-nak hogy azt tegyék már vissza :|
  • Tube
    ja am előzőre kérdésem re nem kell válasz :D jó megnéztem hülyeség xD
  • Tube
    Na am mégis külföldről rendelek a game.co.uk ról és ott ha fizetni akarok Reward card numberhez mit kell irni? Bocsánat ha hülye a kérdés :D
  • Kandurex
    hangulatos, HD, zsír
  • HF
    Új Predator gameplay (Hivatalos)
    A SEGA töltötte fel 3 perccel ezelőtt, gondolom ezért nincs még jobb minőségben... :D
  • Renátó1985
    én párszor vásároltam onnan voltak problémáim, de ezt leszámítva megbízhatóak
    legnagyobb szemétségük eddig az volt, hogy használt játékot küldtek
    ismerősömnek 2szer vonták le a játék árát pénzt később visszakapta
    viszont otthonra 1 font a posta ami elég baráti
    amit még ajánlanék a zavvi mellett az a shopto.net
  • SubZero911
    Ez lemaradt
  • SubZero911
    Csak a magam megnyugtatására (na meg persze ha valakit még érdekel) a zavvi.com eléggé hivatalosnak, így megbízhatónak tűnik.
  • Tube
    Am sztem hagyom mert fontban van és azon az 1000 forinton má mind 1 :D, majd megveszem itthon ugy sem a survivort akartam megvenni ^^
  • Kandurex
    jaj b@ssza meg...tényleg ott fontban van....kurvák vére...
  • Lunki88
    Nem a pénz a gond, az van rajta. Többször is próbáltam de ugyanaz a hiba.
  • Kandurex
    £24.99 azaz ha 275 el szorzol ami reális lehet az: 6875,- plusz a posta ezer forint körül.
  • grebber
    Megnéztem 8745ft-ra jön ki onnan kiszállítással 313-as font árfolyamon.A kiadásig ez változhat!
  • Tube
    Am nem azé de http://www.game.co.uk nem 6700 a játék hanem 7700 :D és abban még nicns benne a szálitási dij ami nem tom mennyi :D, msot én tom roszul h menyi a váltó vagy te irtál valamit félre am? :P
  • Kandurex
    nem, VISA Electron, de a haver már fizetett ott Maestro -val

de tényleg nézd meg, hogy egyáltalán van rajta annyi zsé
  • Lunki88
    Maestro kártyával?
  • Kandurex
    Nekem nem volt gondom soha, illetve akkor amikor nem volt cash a kártyámon :)
  • Lunki88
    Ja egyébként game.co.uk oldalon azt írja hogy Maestro kártyát is elfogadnak. Hát próbáltam otp maestro-val de nem ment, érvénytelen kártyaszámra hivatkozva...
  • Lunki88
    Szerintem is marad a külföldi rendelés. Ahogy elnézem Mo.-ra nem hoznak Survivor Edition-t. Mostanában tervezem hogy csináltatok magamnak Visa Electron-t. Valaki tudna tanácsot adni melyik banknál érdemes? Priviben is jöhet.
  • grebber
    Ha ebben nem bízol akkor a game.co.uk az megbízható több visszajelzés alapján!

Én is onnan rendeltettem haverral a BF BC2-öt.Márciusban jelenik meg a pénzt is akkor vonják le!