7670
-
#610 Végignézve a link mögött lévő 93 db képet... Meg kell mondjam hogy a grafikai színvonal egyes képeken a Half-Life 1-et idézi. Tesszellációval minden bizonnyal szebb lesz, mert pl kitüremkedő felületeket (bump-map) nem nagyon látni. Egyedül a karakterek kidolgozottsága hozza a videók szintjét. Mozgásban biztosan ez is bazi jó, meg ha elkap a hangulat, de ha így néz ki Dx10-en akkor ciki van.
Újabb ösztönző DX11-es VGA vételére. -
#609 Ez de kaotikus Poszt. Legalább tehetted volna döltbe a lengyel habratyot!
De ha az én kis 8800GT-men is elfut szépen 1680x1050-ben Normál bellátásokon (és stabil FPS-el.) akkor már földhöz verem a seggem.
Egy lentebbi kérdésre válaszolva: Én tervezem egy DX11-es VGA vásárlását és pont az AVP3 miatt. Egyenlőre a HD5770 van megcélozva (meglátjuk a teszteken mit alakít az AVP alatt.), mert nem költök 50-nél többet VGA-ra (ez egy alapelv nálam.) Ha lejebb megy az ára a HD5850-nek vagy kijön egy jófajta GeForce hasonló árban+teljesítményben akkor az. -
#608 Google Translate :D
A négy giga ram szerintem egyébként erős túlzás, inkább vga igényes lesz. -
#607 fail. -
#606 Technikailag a játék jól néz ki, de nem panasz nélkül. Najbardziej podoba mi siê oprawa wizualna (³adniejsza ni¿ w przypadku odpalonej przez ekipê tvgry.pl wersji na PlayStation 3) – przyzwoicie wykonane modele i bardzo ³adne lokacje, zw³aszcza te na powierzchni planety (kolonia i d¿ungla). Nekem tetszik a legjobban vizuális kötelező erejű (szebb, mint ha egy csapat kirúgta tvgry.pl verzió a PlayStation 3) - tisztességesen épített modellek és nagyon szép helyek, különösen a felszínen (telep és a dzsungel). Na sprzêcie wyposa¿onym w procesor Core 2 Duo 3 GHz, 4 GB RAM i GeForce 9800 GT produkt ¶miga³ w najwy¿szych detalach, w rozdzielczo¶ci 1280x1024, pomijaj±c tekstury – tutaj suwak nie dawa³ siê przemie¶ciæ dalej ni¿ poza Normal. A hardver ellátott Intel Core 2 Duo 3 GHz, 4 GB RAM és egy GeForce 9800 GT termék ¦MIGA£A a legnagyobb részletességgel egy felbontása 1280x1024, eltekintve a szerkezet - ebben a csúszka nem adott túl, hogy lépjünk túl azokon a Normál.
Tehát 8800GT-vel faszásul fog menni ennek nagyon örülök dx11-meg nem érdekel majd ha lesz több game akkor fog 1 játékért felesleges VGA-t venni! -
#605 Én dx9(/10)ben fogom tolni.Én is 4850-el. -
#604 én nem csak azért, de tavasszal-nyáron tervbe van véve egy vga csere.
addig meg jó lesz a jó öreg 4850 -
#603 Hi!
Hányan fogjátok innen DX11-ben game-elni?!
Esetleg van-e olyan, aki pl. ezért a game-ért beruház vmilyen DX11-es ATI-ba?!
(Én a STALKER Call Of Pripyat miatt ruháztam be, ill. tudván, hogy az AVP3 is DX11-es game lesz) -
obe #602 nem rossz..bár felőlem az is maradhat ami most van, elég igényes ez is -
#601 ja, ma küldte nekem is az időpontról az amazon az e-mailt. -
#600 Jó lenne ha kijönne,az lenne a legjobb ha lenne 1 darab mutli map(egy jó nagy) és mondjuk csak species deathmatch,és akkor ki is tudnánk próbálni és nem is tudnánk meg túl sokat a játékról megjelenés előtt. -
#599 Egy kis hír Nem hivatalos gépigény -
nab #598 Hivatalos megjelenés.
PlayStation®3 system - 19/02/2010
PC - 19/02/2010
Xbox 360® - 19/02/2010
http://www.sega.co.uk/games/aliens-vs-predator/?t=EnglishUK
Simán elképzelhető hogy pár nap múlva demo lesz. -
#597 Én sehol nem látom kiírva hogy ez hivatalos (főleg nem 154 taggal).
Egyébként ők már le is szedték a demo megjelenés dátumot. Steamen különben is másképp működnek a hivtalos csoportok. -
#596 Azt írták avp.neten hogy ez a hivatalos steam group. -
#595 Én nem most olvastam először ezt a jan.19-et, már tavaly is ezt tűzték ki valahol. De 2 nap múlva úgy is minden kiderült -
#594 Jut eszembe, csináltam egy új bannert.
-
#593 Ez csak egy egyszerű steam group, ahol azt írnak ki amit akarnak...
(Mi is csináltunk egy magyar Avp grouppot)
Azért nem bánnám ha igaz lenne, de nemhiszem hogy minden előzetes nélkül ittlesz a demo 2 nap múlva. -
#592 Ha a Steam News-ban oldasnám ezt akkor sokkal biztosabb lenne hogy jön egy demó, mert ez így kamunak tűnik. -
#591 19.-én jön a demó? -
#590 Már írtam hogy megveszem,csak nem tetszik a steam dolog,az MW2 multit pedig azért írtam mivel szerinted steamet lehetetlen feltörni. -
Neton #589 Mondjuk engem a multi sose érdekelt 1 FPS-nek sem, mivel rögtön tele lesz csíterekkel. Aztán arról nem is szólva, hogy van aki majd 24 órában ezt nyomja és akkor én, aki max heti 3-at tolok, úgy elkap, h tönkreteszi az online élményt. CS-vel is ez volt meg csomó más játékkal, úgyhogy multiban semmit. Max MMORPG-t. :D -
#588 sohasem fogom megérteni a sok warezos vérpistikét, gondolom akkor fehercsoki is warezba fogja tolni az alien vs predator legújabb részét -
bajsz #587 pedig igaz ment steam-en.lehet most akadoznak a játékosok warezon ,de majd megoldják megint.Francért vettem meg:D nem tudom. -
#586 rosszul halottad -
#585 Úgy hallottam hogy a multi is,méghozzá steamen. -
#584 a single player -
#583 Pedig megy.(én nem szedtem le,nekem annyit sem ér,de mindenkinek megy,nézd csak meg torrent oldalakon) -
#582 mw2 nem megy törtel -
#581 Ilyen durva játékvideót rég láttam!XD -
#580 Eddig nem volt olyan steames játék amire várni kellett volna hogy feltörjék.Ráadásul a program teljesen fölösleges,és ráadásul kötelező használni... -
#579 Pedig használni fogja a steamet, hasonlóan mint a MW2...
Sőt, a statokat is a steamen fogja vezetni ha minden igaz, telepítésnél meg hiába nyomod ki, ha utána nem indul el a játék nélküle.
Egyébként nincs a programmal semmi baj, ez egyetlen egy program, nem 29, ha ismernétek valószínű mást mondanátok.
Nem beszélve arról, hogy a steam viszonylag jó másolásvédelmi fegyver... -
#578 Ez a nadrágos példa rossz,inkább ha vennél egy nadrágot és csak úgy vehetnéd fel ha női fehérneműt viselsz alatta.Mint opcionális program jó a steam,de mint kötelező dolog,ami nélkül el sem indul a játék nem jó.Az AvPt pedig mindenképpen meg fogom venni,csak nem fogok örülni ha rámkényszerítik a steamet. -
#577 Nekem nem a Steam-el van bajom, hanem azzal hogy megveszem X játékot akkor az ne telepítsen fel még Y^2 segédprogramot, amit aztán nem is használ, csak "jól jöhet" alapon hány fel a vinyóra. -
#576 nekem semmi bajom a steamel, évek óta használom, nagyrészt gond nélkül, nem mondom, hogy nem voltak hullámvölgyek, de miután játékaim 90%a azon keresztül lett vételezve, mindennapos dolog a gépen.
sokan rosszabbnak állítják be a programot, mint ami és sokszor tuloznak.
ennyire nem borzasztó azért. -
#575 "pont azért állítod le a telepítést, mert steam kell hozzá ?"
Csak a steam telepítését szabotálom a játékét nem. Mivel a steam az a multi részhez kell és nem a single-höz, tehát ha nem áll szándékomban multizni akkor nem fogom telepíteni a ha beledöglik is.
Te örülnél neki hogy minden nadrág vásárlásánál adnak neked egy készlet színes cérnát meg különféle tűket? Vagy éppen női alsógatyákat... -
#574 pech, max nem veszed meg.
nabumm. -
#573 Itt olvastam(4. hozzászólás),és változtat a helyzeten mert utálom a steamet,nem akarok olyan dolgot kapni a pénzemért ami fölösleges,és nem örülnék neki ha rámkényszerítenék a steamet. -
#572 első kérdés:
honnan vetted ezt ?
és ha kell hozzá ?
változtat a helyzeten ?
ha nem indul el nélküle ?
vagy pont azért állítod le a telepítést, mert steam kell hozzá ?
mert az aztán marha logikus lenne... -
#571 Steam
Utálom ha egy program futtatásához másik 29 program kell. Minek a Steam ha én csak Single Playert akarok játszani? Legyen választható opció telepítésnél, az még oké. De ha meglátom hogy "Installing Steam" nyomok egy ALT+F4-et. Ne szemetele teli a gépemet olyan dolgokkal amit sose fogok használni. (Multit is megoldhatják máshogy.)