7670
-
#450 Én is ezt akarom,de biztos nagyon drága lesz,és akkor marad a survival a dlc miatt. -
#449 én maradok ennél ^^ Bár egy Predator maszknak jobban rülnék az arctámadó helyett -
#448 Én lehet survialt veszem meg a + dlc miatt. -
#447 Sajnos biztos 20k fölött lesz,nincs annyi pénzem,de ha lenne sem biztos hogy megvenném.Marad a sima,vagy a survival,attól függ mennyibe kerül. -
#446 Ja sajnos...... -
#445 Itt a hunter edition,biztos drága lesz:SAz az arcmászó meg kicsit vékonyka.
-
#444 Csak nekem tűnik úgy,hogy kicsik a pályák? -
#443 Hát igen az jobb lenne,még kicsibe is,ez az arcmászó nekem nem jön be,jobb lett volna egy kis predator vagy alien vagy valami marine. -
#442 Nekem egy predator féle maszk kellene. De olyan ami tényleg úgy működik mint a filmekben -
#441 Jön február 19.-én,méghozzá három féle változatban lesz kapható!A hunter edition nekem nagyon bejön,kíváncsi vagyok az árára.Mondjuk olyan sok extra azért nincs benne. -
#440 Igen mikor 1 óra játékban van 30 perc átvezető/szájtépő rész és úgy hírdetik hogy pfuu 8 óra játékidő, aha csak a felében nem tudsz játszani csak "mozizol". :) Remélem ez nem ilyen lesz. -
#439 Hát,nem lesz az rossz,kivéve ha ezzel akarják kitolni a játékidőt. -
#438 Ki tudja. Lehet hogy az embereknél egész novellák fognak elhangzani. :) Akkor nem is bánom ha nem megy a játékmenet/élmény rovására. -
#437 Igen tudom,viszont nem baj hogy megöregedett,a hangja még mindig jó,illetve a játékbeli önmagán sem fog látszódni a kora.Mondjuk nem tudom hogy mennyi beszéd lesz benne,predatoroknál,alieneknél nem sok,marineoknál lesz talán valamennyi. -
#436 Meg a Végső Megoldás: Halál -ban, valamint, Mr. Wayland-et az AVP filmben. Szóval örülök a viszont látásnak, bár nagyon megöregedett szegény. -
#435 Lance Henriksen is benne lesz az AvP 3ban(ő játszotta bishopot a bolygó neve halálban).Itt egy videó róla. -
#434 Hadlyuk? Az olyan mint a lőrés? :D -
#433 hm a nyelvi ellenőrzés nem is jelezte érdekes.... -
haxoror #432 "hadlyuk" -
#431 Itt van,és ott a megjelenési dátum: Február 26. Nem örülök,azt hittem,hogy február elején jön,max. 10.éig. -
#430 Hát igen,mindenkinek máshogy kényelmesebb/jobb a játék.Egyébként február 26 a megjelenési dátum?Mert láttam egy oldalon ahol elő lehet rendelni(külföldi),ha megtalálom linkelem. -
#429 De hadlyuk a steam vitát én kifejezetten szeretem.. -
#428 Ha a cd be szarik le tudod szedni a gamet , friends ha be nyúlják a cd kulcsod lehet 2-en használjátok és ki fog baszni a game itt meg ugye az accba van azt meg vissza lehet szerezni. -
#427 És mire jó hogy van steam?Semmire, fölösleges időpazarlás. -
#426 Azt én is utálom ha külön kell telepíteni az meg jó ,hogy az összes game a steam mappában van és bármikor újra rakhatom a gépet az akkor is elindul onnan mert ott vannak a cuccai. -
#425 Accot csinálni 1 x kell a steam indítása kb 10 sec még annnyi sincsen. -
#424 Igen én is így vagyok ezzel.Az a bajom az ilyen szar programokkal,hogy csak hátráltatnak,és semmi előnyük nincs. -
#423 Én ha megveszek egy játékot, akkor mérges vagyok ha még mellé 32 programot kell telepítenem, hogy teljes egészében használhassam. Már a Fiziksznél meg a Vizuális C++ 2005-nél is húzom a számat, hogy megént két olyan dolog a gépemen ami foglalja a helyet. Ez a fajta "segédprogram-fóbia" a GTA4-nél teljesedett ki. Csak Roksz@r-ból lehetett indítani, meg még Ablak Élő-be is be kellett jelentkezni ha menteni is szeretttem volna. MW2-nél meg mindek hozzá sztím? Az első részhez nem kellett, akkor ahhoz meg mindenk?
Szumma: Ha megveszem az AVP3-at akkor azt akarom hogy az AVP3 legyen csak és kizárólag feltelepítve, minden funkcióját a játékból érhessem el és nem valami más programból. -
#422 Az a bajom vele,hogy nincs kedvem steammel szarakodni,egyszerűbb ha csak simán beírom a cd kulcsot és megy,steammel meg mindig be kell lépni ha játszani akarok,meg accot csinálni meg minden. -
haxoror #421 A Colonial Marines IS kurva jó lesz de abban nem lesz predator
Én megveszem mind a kettőt! -
#420 nemgáz, utálja, ennyi. -
#419 De miért??Én cs:S ,dow2, aa3 tolom és régebben 1.6 de nekem soha nem volt bajom a steammel.. -
#418 Ha steames lesz a multija nem veszem meg,egyszerűen utálom a steamet. -
#417 na bumm... -
#416 Hát nekem sem tetszik a borító,de én megveszem,mert a videók nagyon tetszettek,sőt ha valamilyen különleges gyűjtői változat lesz(nem csak zene cd,meg szebb borító) akkor azt. -
#415 Velem még ilyen jellegű probléma nem fordult elő..Nem is MW2 zöm. -
#414 Remélem nem MW2-es féle Steam-es multija lesz. Mert az Win7 alatt játszhatatlan. Eredeti játék nem látja a Steam-et és folyton azt írja hogy jelentkezzek be a fiókba, vagy húzzak a pékbe.
Szóval remélem meg tudják oldani mindenféle segédprogram meg nyűg nélkül a LAN-os COOP-ot. -
#413 De az olyan téren jobb lesz amolyan Left4Dead-es! -
#412 ebben is lesz Coop. Volt róla szó, hogy többen lehet nyomulni a Campaign-ban. -
#411 Ezt biztos hogy nemfogom megevenni.Aliens: Colonial Marines-t akarom majd abban lesz coop is.