7670
-
#691 én is egy kicsit nagyobb gépigényre számítottam, de lehet hogy ez csak közepes vagy low grafikát jelent. Dx11 meg ultra beállítást eredményez (majd). -
#690 Survivor mód kis videója
-
#689 ez nagyon sovány gépigény
Recommended: NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better
semmi dx11es kártya? -
#688 warezolás itt nem lesz, majd a saját fórumokba lehet nyitni warez topikot
Lehet meg is pályázom a HG jogot, csak az a baj sokat melózom, így csak esténként érek rá. -
#687 nemisssss.... éjfélkor lesz a demó. -
#686 áááá1hónapot várjunk még? kösz a választ.
de talán warezen hamarabb fent lesz. -
#685 Nekem mondjuk szinte hányingerem lett az Alien résztől. :) Ez a plafonon vagyok, olyan semmilyen színben látok mindent és homályosan, háááát sok volt ez így 1xerre. :D -
#684 Hát igen,marineal azért tényleg félelmetes lehet néha(vagy mindig:)),aliennél nekem az nem jön be,hogy folyamatosan csak felmegy a szellőzőbe,aztán lejön megöli a marineokat és utána megint felmegy,olyan egyhangúnak tűnik. -
#683 Olvass vissza, mintha elég sok szó folyna róla, holott semmilyen, de semmilyen bejelentés nem volt. -
Csokis #682 Miért? Valaki is "bedőlt" neki?! Nem tudtam róla. -
#681 Ja pedig a demo holnap reggel 8:22kor jön ki! -
#680 Jó, hát, basszus ez kb. olyan, mintha itt a Vass Gábor bejelentené, hogy ma este demo...hogy tudtok ilyesminek bedőlni? -
Csokis #679 Ott találtam. Hivatalos bejelentés (még?!) nincs. -
#678 Ezt hol olvastad?Mármint a demós részt?Mert megtaláltam a segas fórumot,de semmi hivatalos bejelentést erről csak hogy egy random player beírta fórumba. -
munyez #677 Hú de komoly lesz a Marine, eléggé szaratós, ahogy az eddigi részek is... hehe.. köszi a videókat! :) -
#676 Itthon várhatóan 2010. február 26. -
Csokis #675 US: February 16, 2010
Europe: February 26, 2010
Australia: February 18, 2010 -
#674 alant olvastam a demo megjelenés várható időpontját, de a játék maga mikor jön?
sry, csak nem néztem a híreket. ill nézegettem, de ezt most történetesen nem láttam. -
#673 -
#672 Érdekes mennyivel másabb pl. az Alien -nel játszani, szinte vidáman néztem, ahogy osonkodik a plafonon, míg emberrel valószínűleg alig mernék megtenni tíz lépést a folyóson, ahogy pittyegne a mozgás érzékelő. -
peti71 #671 No fenne, én nem találtam,elég tűrhető a gépigénye,majd kíváncsi leszek egy win7 vs xp tesztre.. -
#670 Demo? Átnézegettem a hivatalos oldalakat, de még csak említést se tesznek róla :s -
#669 Gondoltam, hogy demo csak pár nappal a megjelenés előtt jön -
Csokis #668 "System Requirements
Minimum:
Processor: 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
Memory: 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
DirectX®: DirectX 9.0c
Recommended:
Processor: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
Memory: 2 GB System RAM
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)"
Demó meg: "Yes we know lots of people are asking about the demo release date i can tell you that pre-ordering is now available and that the demo will be released 1 week and a bit after that so look out on Steam or Xbox live marketplace or Play Station 3 network from the 5-12th of February" -
peti71 #667 Az még semmi hogy a demóról nem adnak hírt,de azért a hivatalos gépigényt elárulhatnák,nagyon titkolják,vagy még most is próbálják optimalizálni. -
Csokis #666 Kész vagyok vele. Alien gameplay, Marine gameplay és Predator gameplay! -
#665 Remélem hamarosan legalább 1 demo dátumot bejelentenek! -
Csokis #664 Nyugi, most töltődik az is, illetve még még 1-1 Predator és Marine gameplay videó! Ez utóbbi más, mint a ként lentebb linkelt videóban látható gameplay jelenet! -
#663 Szerencsére én meg lemásoltam mind a 4 videót a gépemre, de az sp alien gamplayet már nem tudtam megmenteni :S -
#662 Fasza -
Csokis #661 Viszont én a Predator-t és a Marine-t feltettem máshova, ahol meg lehet nézni. Addig nézzétek, míg lehet. -
#660 Na a SEGA lövöldözi lefele a videókat a Youtuberől :S -
#659 Szerintem ehez tartozik még valami féle bevezető videó. -
#658 Marine story: benned van az alien :) Nem hiszem hogy másként lenne, csak vér van a közeledben.. nem hszem hogy rólad elfeledkeznek az alienek.. -
#657 Ettől Én is tartok ehy picit, főleg a TN+Film panalek sötét tónus gyengesége miatt is. :( -
#656 remélem nem lesz doom 3 feeling, és kb semmit nem látni majd, csak para a csipogás miatt, és meghaltál, mert akkor ideges leszek :D videóbol ez jön le egyelőre :/ -
bajsz #655 Jah igaz,semmi elősztori,de amikor a predátor hajó megjelenik nah azon beszartam:D kiövik a másik hajót hát kész:D(bár elég könnyen kilőtték ,legalábbis sztm).
Örülnék egy demónak ,mert feleslegesen nem akarok pénzt költeni rá.Aká
r milyen jó videók is vannak.Xbox mind. -
#654 Nem arra gondoltam, hanem a bevezetőre, videóból nem derül ki a sztori, mit keresnek ott a katonák?
Amúgy leszedette a sega a vidókat, szóval lehet hogy lesz demo... -
bajsz #653 Te már elején ,100alien ellen és a predátorok ellen akarsz menni?:D
Hát jah vannak vágyaid.:D -
#652 Hiányosnak érzem a marine kezdést...ennyi? Meg nekem ebből a 10 percből nem jött át hangulat...tequila is elég unottan beszél..."mozgás a közeledben, tűnj onnan" nevetségesen hangzott.
Azt viszont az avp2 nél se értettem, honnan fészkes fenéből kerül elő annyi kivégzendő katona, jó ott még ráadásul volt anyahajó is, de itt nincs és nem sok ember volt a leszállóhajón. Remélem kidolgozzák a részleteket.