7670
avp10logo.png
  • gabe paul logan
    néhány új jelenet, NÉZZÉTEK amíg lehet
  • Fehercsoki
    Azért nem olyan szép a játék és régi az engine is!(Tudom kicsit továbbfejlesztették azért)
  • Magiszter
    Reméljük azért részben tükrözi a valóságot az álltaluk publikált gépigény. Ha tényleg Közepes/magas beállításokkal megy stabil 30 fps-t egy 8800gt-n 2 giga rammal, akkor le a kalappal.
  • Fehercsoki
    Az már a hivatalos gépigény!És nem lesz egyáltalán nagy gépigénye szerintem!
  • Lunki88
    Akkor jó, most megnyugodtam. :) Már csak azt kéne tudni hogy a gépigény az tényleg ez lesz vagy ez is csak találgatás? Mert ha ennél nagyobb lesz én elfelejthetem a játékot...
  • Fehercsoki
    Igen azt én is láttam,ez nagyon régi információ,és talán már akkor sem volt igaz amikor ezt mondták!
  • MarkBlade
    Szerintem kacsa! Az egyik videon látszik a "karakterválasztás" kampányban. Az elején ott az alien a marine és a predator fej és úgy indul a gamplay hogy rányomot az egyikre..
  • Prince23
    Azb első 10 perc a Marine kampányból!
  • Lunki88
    Egy demo azt hiszem eloszlatná minden kételyünket a játékkal kapcsolatban. :) Csak jönne már ki...
  • pxxl
    "Ha ez igaz akkor már temetem is a játékot!"
  • Magiszter
    Ha ez igaz akkor már temetem is a játékot! Amúgy mint ha a bemutatóba az a szöveg lett volna hogy "Hunter. Prey. Survivor. Witch you will be?" nem? ebből az jön le hogy választhatsz a fajok között. Ha nem így van akkor elmehetnek a fenébe!
  • peti71
    Mi nem,lesz akkor három kampány,vagy 3 fajt váltogatja.
  • Narxis
    Nem.
  • Lunki88
    Szerintem az anyagi vonzatába ne menjünk bele mert mindenki másképp látja ezt a témát és csak vita lesz belőle.

Egyébként amit ebben a cikkben írnak "Míg a korábbi hírek arról szóltak, hogy egyszemélyes módban mindhárom fajnak saját kampánya lesz, mára kiderült, hogy a single player kikapcsolódást kedvelők három helyett egy küldetéssorozatot kapnak csak." remélem azóta kiderült hogy nem így lesz. :S Mert végülis a videók amiket láttunk, még nem jelentik azt hogy tuti 3 külön kampányt kapunk.
  • SLICK
    nem bírtok ki egy 10-est? Manapság minden game közel ennyibe kerül...
  • Narxis
    Várnunk kell amíg olcsóbb lesz. :S
  • Fehercsoki
    Nekem mondod?Lehet hogy csak a simát tudom megvenni(de lehet aztse:S).Pont úgy jött ki hogy elfogyott a pénzem.
  • Narxis
    Nagyon kéne ez a game, de drága. :(
  • Lunki88
    Ez lenne a Hunter Edition vagy melyik? Van ára nem mondom.
  • Fehercsoki
    Van itt valaki aki game.co.uk-ról rendeli és Kecskeméten vagy a közelben lakik?Mert esetleg rendelhetnénk együtt.(Csak azért akarom mert Mo-n van rá esély hogy nem lesz survivor/hunter edition)
  • Fehercsoki
    Nincs olyan bolt ami szállít Mo-ra,adják a 3 skint előrendeléshez,és van survivor editionjük PCre?
  • gabe paul logan
    aliens vs predator 2010
  • Prince23
    Gyilkos videók
  • Fehercsoki
    50 eurót sokallom érte,hiába a másik játék.De te tudod.
  • Narxis
    Itt van.
  • Fehercsoki
    Ha a 3 skint adják akkor igen,Survivor editiont is lehet steamen venni?(azaz +4 maposat)
  • Narxis
    Érdemes Steamen előrendelni? Adnak hozzá egy játékot ingyen. Nekem nagyrészt multi miatt kellene. 12ezer Ft pedig nem kis pénz még így se érte.
  • gabe paul logan
    Meg a story trailerben is van keltetés rész persze...és ilyen még nem volt, szóval valószínűleg egyike leszünk az első egyedeknek, akik miatt elszabadul a pokol.
  • Legend Killer
    hat... mint aliens3ban, mikor Spears megszámozta őket.

mármint az egyik trilógia könyvben. de lehet az a második rész volt. igen, a második.
  • gabe paul logan
    Nos azért gondolja ...és én is mivel főszereplő alienünk homlokán(?) van egy 6-os szám. Gondolom te leszel a number 6.
  • Legend Killer
    hm... azon szenvedek, h nézzem a topikot, v ne? :P

lelőtök minden részt :(.
  • Lunki88
    Akkor az már valami keltető helyen lehet gondolom. :) Amúgy ezt honnan tudod? Van róla videó?
  • Fehercsoki
    Itt úgy lesz hogy kikelsz a tojásból egyből ott van előtted az ember,aztán ahogy kibújsz a torkán egyből elkapnak.
  • SLICK
    itt is úgy fogsz kezdeni
  • Legend Killer
    de nehogymár ne legyenek benne később, mint módok... seperc míg vki hozzáteszi úgy és kész.
  • Fehercsoki
    Viszont pont 10k ha survivort rendelsz onnan.
  • Lunki88
    Megnézve az alienes videót, remélem nem így kezdődik az alien kampány hogy már kifejlett xenomorph-al kell nyomulni. Az avp2-ben is az tetszett hogy facehugger-rel kezdtél ahogy kibújsz a tojásból, majd gazdatestet kellett keresni.
  • gabe paul logan
    A tengerészintróból arra következtetek, hogy itt már mindenki tudja mik az idegenek, az ezredes megemlíti a poloskavadászatot és a sav mellékhatásait amikor Rookie tántorog ki a leszállóhajóból. NAgyon furdal a kíváncsiság a sztorival kapcsolatban.
  • Legend Killer
    JUHÚÚÚ!!!!

azt hittem eget verő lesz az ára. kösz az infót.
  • grebber
    Netes rendelés esetén 9890FT

Innen rendelve egy ezressel olcsóbb