7670
-
#771 néhány új jelenet, NÉZZÉTEK amíg lehet -
#770 Azért nem olyan szép a játék és régi az engine is!(Tudom kicsit továbbfejlesztették azért) -
#769 Reméljük azért részben tükrözi a valóságot az álltaluk publikált gépigény. Ha tényleg Közepes/magas beállításokkal megy stabil 30 fps-t egy 8800gt-n 2 giga rammal, akkor le a kalappal. -
#768 Az már a hivatalos gépigény!És nem lesz egyáltalán nagy gépigénye szerintem! -
#767 Akkor jó, most megnyugodtam. :) Már csak azt kéne tudni hogy a gépigény az tényleg ez lesz vagy ez is csak találgatás? Mert ha ennél nagyobb lesz én elfelejthetem a játékot... -
#766 Igen azt én is láttam,ez nagyon régi információ,és talán már akkor sem volt igaz amikor ezt mondták! -
#765 Szerintem kacsa! Az egyik videon látszik a "karakterválasztás" kampányban. Az elején ott az alien a marine és a predator fej és úgy indul a gamplay hogy rányomot az egyikre.. -
#764 Azb első 10 perc a Marine kampányból! -
#763 Egy demo azt hiszem eloszlatná minden kételyünket a játékkal kapcsolatban. :) Csak jönne már ki... -
#762 "Ha ez igaz akkor már temetem is a játékot!" -
#761 Ha ez igaz akkor már temetem is a játékot! Amúgy mint ha a bemutatóba az a szöveg lett volna hogy "Hunter. Prey. Survivor. Witch you will be?" nem? ebből az jön le hogy választhatsz a fajok között. Ha nem így van akkor elmehetnek a fenébe! -
peti71 #760 Mi nem,lesz akkor három kampány,vagy 3 fajt váltogatja. -
#759 Nem. -
#758 Szerintem az anyagi vonzatába ne menjünk bele mert mindenki másképp látja ezt a témát és csak vita lesz belőle.
Egyébként amit ebben a cikkben írnak "Míg a korábbi hírek arról szóltak, hogy egyszemélyes módban mindhárom fajnak saját kampánya lesz, mára kiderült, hogy a single player kikapcsolódást kedvelők három helyett egy küldetéssorozatot kapnak csak." remélem azóta kiderült hogy nem így lesz. :S Mert végülis a videók amiket láttunk, még nem jelentik azt hogy tuti 3 külön kampányt kapunk. -
#757 nem bírtok ki egy 10-est? Manapság minden game közel ennyibe kerül... -
#756 Várnunk kell amíg olcsóbb lesz. :S -
#755 Nekem mondod?Lehet hogy csak a simát tudom megvenni(de lehet aztse:S).Pont úgy jött ki hogy elfogyott a pénzem. -
#754 Nagyon kéne ez a game, de drága. :( -
#753 Ez lenne a Hunter Edition vagy melyik? Van ára nem mondom. -
#752 Van itt valaki aki game.co.uk-ról rendeli és Kecskeméten vagy a közelben lakik?Mert esetleg rendelhetnénk együtt.(Csak azért akarom mert Mo-n van rá esély hogy nem lesz survivor/hunter edition) -
#751 Nincs olyan bolt ami szállít Mo-ra,adják a 3 skint előrendeléshez,és van survivor editionjük PCre? -
#750 aliens vs predator 2010 -
#749 Gyilkos videók -
#748 50 eurót sokallom érte,hiába a másik játék.De te tudod. -
#747 Itt van. -
#746 Ha a 3 skint adják akkor igen,Survivor editiont is lehet steamen venni?(azaz +4 maposat) -
#745 Érdemes Steamen előrendelni? Adnak hozzá egy játékot ingyen. Nekem nagyrészt multi miatt kellene. 12ezer Ft pedig nem kis pénz még így se érte. -
#744 Meg a story trailerben is van keltetés rész persze...és ilyen még nem volt, szóval valószínűleg egyike leszünk az első egyedeknek, akik miatt elszabadul a pokol. -
#743 hat... mint aliens3ban, mikor Spears megszámozta őket.
mármint az egyik trilógia könyvben. de lehet az a második rész volt. igen, a második. -
#742 Nos azért gondolja ...és én is mivel főszereplő alienünk homlokán(?) van egy 6-os szám. Gondolom te leszel a number 6. -
#741 hm... azon szenvedek, h nézzem a topikot, v ne? :P
lelőtök minden részt :(. -
#740 Akkor az már valami keltető helyen lehet gondolom. :) Amúgy ezt honnan tudod? Van róla videó? -
#739 Itt úgy lesz hogy kikelsz a tojásból egyből ott van előtted az ember,aztán ahogy kibújsz a torkán egyből elkapnak. -
#738 itt is úgy fogsz kezdeni -
#737 de nehogymár ne legyenek benne később, mint módok... seperc míg vki hozzáteszi úgy és kész. -
#736 Viszont pont 10k ha survivort rendelsz onnan. -
#735 Megnézve az alienes videót, remélem nem így kezdődik az alien kampány hogy már kifejlett xenomorph-al kell nyomulni. Az avp2-ben is az tetszett hogy facehugger-rel kezdtél ahogy kibújsz a tojásból, majd gazdatestet kellett keresni. -
#734 A tengerészintróból arra következtetek, hogy itt már mindenki tudja mik az idegenek, az ezredes megemlíti a poloskavadászatot és a sav mellékhatásait amikor Rookie tántorog ki a leszállóhajóból. NAgyon furdal a kíváncsiság a sztorival kapcsolatban. -
#733 JUHÚÚÚ!!!!
azt hittem eget verő lesz az ára. kösz az infót. -
#732 Netes rendelés esetén 9890FT
Innen rendelve egy ezressel olcsóbb