7670
-
#891 Itt egy hivatalosnak tekinthető bejegyzés a demó jövő heti megjelenéséről!De pontosan ma fogja sega bejelenteni a blogján a community q&a válaszok keretében! -
#890 Azért mert igazából csak ekszbáx-ra jelenik meg, minket pc-seket meg csak szivatnak. :D -
#889 Miért érkezik a videók 99%-a ZikszBoksz-os gémpléjből? Miért nem csinálnak PC-s videókat? Nemééétem! -
#888 :DD -
#887 Remek, összekeverte a sorrendet, de két külön link van. -
#886 Mai adag videó:
Mégegy interviewMultiplayer interview
Az első videó sokkal érdekesebb, látni benne a smartgun-t is működés közben, a multiplayer játékmódokat, stb...
Remélhetőleg tényleg jövő hét lesz a demo megjelenése, nehéz lesz kivárni :D -
#885 Nem feltétlen lövik le a poént, ha utána ontják a DLC-kbe csempészett plusz pályákat. -
grimm13 #884 Egyet értek de ha tényleg igaz az hogy csak kb. 4-5 pálya lesz benne akkor a demóval túl nagy poént lőnének le ... -
#883 Ha már demó: Mi az hogy csak egy multi-demót fogunk kapni? Ez tényleg igaz? Mert ha igen akkor ez csak arra lesz jó hogy fut-e a gépeden vagy semm, mert multival bemutatni egy játékot szerintem nem nagyon lehet. Én ugyanis főleg SP játékokat játszom. Ha multizni akarok akkor meg MMORPG (kb 3 éve játszottam utoljára múltival). -
Renátó1985 #882 sehol nem írják, hogy beta rendes demo
mind1 a lényeg , hogy van multi demo nem ritkaság -
#881 Inkább multi BETA, nem UA! -
#880 Az a képen sztem nem Ő hanem a csóka a 857-es hszben belinkelt interjúból. Most nem jut eszembe ki az de vmi fejlesztő vagy producer gondolom -
Renátó1985 #879 épp tegnap jött ki a bad company 2 multi demo
-
#878 ZikszBoksz180-al? A PC-s lesz az igazni tesszellációval meg miegymással, szerintem a jó grafika dob a hangulaton, bárki mondhat bármit.
Amúgy gratula! (mi az a papír ott előtted?) -
#877 Én már kipróbáltam San Franciskoban a multit a fejesekkel és azt kell hogy mondjam, ez népszerű lesz, lesz olyan mint az mw2.
:DD -
Dzsimbao #876 Az AvP2-höz is multi demó volt, amihez volt szerver még a megjelenés után is. Volt benne 1 térkép és mind a 3 faj játszható volt.
A single demó nem rémlik, de lehet volt az is.
-
#875 hm...a multi nem érdekel :/ -
#874 Hacsak nem single és multi demo egyben. xD Mondjuk az már túl sok lenne demonak. :) -
#873 hát merem remélni hogy nem multiplayer demo jön. De ez amúgy is idiótán hangzik, mivel nem szokott benne lenni a multi egy demoban, meg eleve nem úgy adnak ki egy demót hogy azzal multizni lehessen. -
#872 valahogy úgy -
#871 Ja és gondolom steamről le lehet majd tölteni mivel kell majd steam a gamehez ugye? -
#870 Ne bassz. Ez multi demo lesz? Nekem ezt senki nem mondta. -
#869 Hát igen ő DX11ben fogja tolni:) -
#868 Király:D
Multi demó?Tökéletes lesz a jövő hetem:D Már csak a magyar tanár ronthatja el:(
Na mind1 jövő héten demó:D -
#867 Február 16,Mon februrár 26,Angliában 19.-én jelenik meg,lesz benne multi,és jövő héten multi demo! -
#866 Hali!
Még csak most találtam a topicra, és az összes vidit megnéztem...nagyon jó gamma lesz(olyan X-MEN ORIGINS:Wolverinehez hasonló, sztem jó lesz).
Rengeteg megjelenési dátumot láttam(Feb.26, feb. 16, feb.13 stb.).Melyik a jó?És az egyik HSZ-ben volt valami multi izé.Lesz multi a gameben?
Előre is THX a válaszokért! -
#865 Megállapítom, h szar gépe van -
#864 1302es hozzászólást nézzétek! -
#863 A demo jövő héten jön(avpgalaxy.netes emberke forrása,avp.net egyik moderátora írta le),de az újságíróknak szánt kiadás talán még ezen a héten! -
#862 A régebbi videókon ha az alien a földhöz lapult és ment (mintha falon mászna) akkor olyan volt mint egy távirányítós kisautó XD de ezen a videón már sokkal jobb -
#861 Nekem is az jutott eszembe. Milyen már hogy egy gyenge kis emberke ellöki a a szénizom alient -
#860 Tegnap nosztalgiáztam kicsit a Predator filmmel, és hát a látásmód hangja tényleg nem az igazi így a játékban, azok a hangok sokat dobnának a feelingen. :( -
#859 3 új Multiplayer videó
Alien gameplay
Predator gameplay
Marine gameplay
Az alienes conquest mód kifejezetten tetszik :D
És a lángszóró is bejövős ;) -
#858 Alien SP gameplay kezdete -
#857 Új Multiplayer interjú
Minden mp módból egy kis gameplay :) -
#856 eredeti látásmód hang. beszt evör -
#855 Már volt. De mindegy. Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az ALient fegyverrel elütős módi szerintem gáz.. L4D-ben volt ilyen.. Nem paszol ehez a game-hez. -
#854 vótmá?
-
#853 Igen, de ha megnézed a régi E3-as videókat akkor ott már használja a Xeno látást is. Gondolom a játékos veszélyesebbnek tartotta az embereket mint az élijeneket -
#852 Úgy értettem hogy a videóban nem használta csak a hőlátást meg a normált