7670
-
#931 Most hogy gameltem az BF2142-vel egy kicsit elgondolkodtam hogy az AVP-ben a control point módban lesz-e esélyük az alieneknek és a predeknek a control pontok begyűjtésere a marinokkal szemben? Mert azért egy fegyveres team (pláne ha smartgun-t szorongatnak a kezükben) könnyeben betudnak védeni/venni egy control pontot "panelt" mint egy csapat aliens vagy predek. -
#930 Kösz. -
#929 Egy Újabb videó,ha esetleg még valaki nem látta!
Alien Campaign interview -
#928 Hát igen semmit sem érdemes úgy rendelni hogy nem is tudjuk mi az.
Még mindig nem tudok dönteni game.co.uks survivor és zavis sima változat között:S Sima sokkal olcsóbb. -
#927 Ez mindenhol van, még a game.co.uk is ad el használt játékot, persze feltüntetik a leírásban, csak oda kell figyelni....vagy LEGALÁBB egy picit megtanulni angolul -
#926 NNnanenmjönmár a játék? -
#925 Zavinál ez tetszett a legjobban:
"én párszor vásároltam onnan voltak problémáim, de ezt leszámítva megbízhatóak
legnagyobb szemétségük eddig az volt, hogy használt játékot küldtek"
-
#924 Igen én is ezért gondoltam,survivor olcsóbb mint a sima és +4 map és fém doboz!De a zavi meg fele annyiért adja a simát amihez meg lehet venni a 4 mapot(talán!). -
#923 kegyetlen jó hangulata lesz! Már alig várom -
#922 Survivor Mode Trailer
-
#921 Ha azt nézed még mindig jobban megéri a game.co.uk-s survivor edition mintha cdgalaxis-ról megrendelnéd a simát. Talán még olcsóbban is kijössz pár száz ft-al. Viszont a zavvi tényleg elgondolkodtató... :o -
#920 Igen megy. -
#919 Hello.
Ha 3.02GHz-es processzorom van és a többi követelmény mind megvan attól még megy ?
Előre is kösz. -
#918 Valóban aggsztó, bár azt mondták az a 4 map később elérhető lesz DLC formájában.
Egyébként Halo 3-at is játszák fizetős map packokkal :D
(Nemszeretem a fizetős dlcket) -
#917 Hát igen azért akarok survivort:S Zavisok mennyiért hozzák ki Magyarországra az avpt?5500ért lehet inkább azt veszem és külön megveszem DLCt! -
#916 Azért engem aggaszt egy kicsit hogy a sima és a survivor edition tulajok közötti űrt hogy akarják majd áthidalni multiban. "Gyere multizni! - Ok megyek, ja bocs nekem nincs meg az a map..." :D -
#915 Elég olcsó!De nekem a survivor edition kéne a 4 map miatt,ezért game.co.ukról rendelem meg valószínűleg 10.000 ft körül lesz,bár nem hiszem hogy megéri a 4 map a +4500at,de a 4 map fontos nekem. -
#914 nem tudom volt-e már, de a zavvi 17 fontért kínálja a gémet. ~5500 Ft-ért kihozzák az ajtódig. -
#913 Én is jobban örülnék SP demonak!Főleg ha predator E3as demoja lenne az! -
#912 Elméletileg jövőhéten lesz demó,...de ha egy alapvetően single típusú játékhoz multi demót adnak idegbeteg leszek. -
#911 De megijesztettél!Az a játék megjelenése. -
#910 16-án a játék jelenik meg az USA-ban. -
PunkZoli #909 16án lesz demo -
#908 Avpgalaxy hivatalos forrásból tudja, itt írják a jövő hetet: "AvPGalaxy can reveal the demo will be released next week! Stay tuned for a full announcement from Sega." -
#907 Az AvpGalaxy nem hivatalos, egyedül a Sega vagy a Rebellion (bár tudtommal ők csak a kiadó engedélyével) adhat ki hivatalos infót a játékról. Ha mégis kiszivárog némi hír, főleg a demoval kapcsolatban, az nem 100%-ig megbízható.
De a jövő hét tényleg nem lenne rossz a demonak. -
#906 Hivatalos forrás szerint 1 héten belül!Avpgalaxyn is ki van írva. -
#905 sztem demó 2 hét múlva lesz, addig kár is ennyire izgulni -
#904 Még mindig semmi=/ -
#903 Na a nosztalgia kedvéért leszedtem a második részt. Naggyon van hangulata:D -
#902 Na én asszem meek alukálni:D
Majd holnap megnézem lesznek-e fejlemények...jo8 -
#901 Semmi sem bzitos,a fejlesztők azt írták hogy remélhetőleg multi demo lesz,de elvileg ma lesz hivatalos bejelentés/pontos dátum a sega blogján!(De amerikai idő szerint ma!) -
#900 de csak multi? :/ ehhh....ez a játék mindig is a brutál hangulatú single -ről volt híres... -
#899 Ez így van, adj hálát a konzoloknak, hogy nem növekedik a PC játékok gépigénye. -
#898 Jövő héten jön! -
#897 Az Sega avp hivatalos oldalán az a kis kiírás található:
'GET THE DEMO:
Available soon on Playstation®3 via Playstation® Network, Xbox®360 via Xbox Live and Games for Windows™ via STEAM.'
Nagyon közel van már az a demo. Érzem a velőmben :). -
crossy104 #896 Már a demónál meglátjuk, mit tud a dx11. -
#895 Ma 29.-én lesz majd sok válasz a community kérdéseire,kíváncsi vagyok mikor rakják ki! -
#894 Kíváncsi leszek hogy PCre kapunk-e egyáltalán későbbi dlcket és ha igen akkor ingyen vagy pénzért azt is?Mert 5-6 DLC és már annyit kifizettünk mint a játék ára! -
#893 Amúgy jól átvertek ezzel a dx11-el. De hogy is lehetne, amikor még nem futott le az xbox360 és ps3? Addig míg ezek mennek nem fognak jobb minőségű verziókat kiadni a játékokból pc-re, majd ha jönnek a következő konzolok majd akkor szerintem. -
#892 Ha jövő héten már megjelenik, legalább tudni fogom hogy előbb VGA-t vagy játékot veszek. Bár nem szívesen vennék egy HD5770-et még mielőtt az nVidia ki nem adja a saját cuccát (március végén, tehát kb április végére lehetne kapni nálunk is.).