7670
-
#972 Hát szerintem biztos lesz valami megoldás mert nem hsizem hogy only netes/steam-esen kiadják!
-
#971 Ha game kihozza 5 nap alatt még akkor is 2 nappal hamarabb megvan mint hogy itthon megjelent volna. -
#970 nekem a game rendre 5 napon belül szállított, szóval az a maximális postai idő lesz -
#969 "15 working days" az 15 munkanapot jelent, az egészen pontosan 21 nap, mert a hétvékét nem lehet beleszámítani. Egyébként minimum 2 hét mire ideér, szerintem. -
#968 Ja amit néztem az outside tehát EU-n kívülre!
-
#967 "For deliveries outside the UK remember to add postage time (15 working days) to obtain a complete estimate of when you can expect your item to be delivered." 15 nap sok kicsit:S Ténylegesen ez mennyi idő nem tudja valaki? -
#966 egyébként amazonon is meg lehet venni 17 fontért, csak ott a kedves bolt +10 font postaköltséget tesz rá :p -
#965 Ok kösz. -
#964 Rosszul láttad, vagy az angolt tolod kissé rosszul :) 1 font EU-s országokba. (tehát 312 forint)
kiszállítás by zavvi (4. mondat) -
#963 Én ott 2,35 Fontot láttam kiszállításnak! -
#962 A 4 extr pályáról már több helyen is olvastam, hogy csak 1 hónapig lesz exkluzív. -
#961 Jól hangzik ez a Zavvi-s dolog de UK-ból Magyarországra 312Ft a postaköltség ? -
#960 A Survivor Edition mindössze csak egy szépen megmunkált fémdobozt és a Hunter Editionban is megtalálható négy exkluzív pályát tartalmazza. -
#959 Steanről annyit, hogy mai napig vígan játszom 1.7.5-ös patchelt Modern Warfare 2-vel...
Survivor edition mivel több? -
#958 Valaki nem rendel erről a zavvi.comról sima verziót??
Mert megbeszélhetnénk ,hogy +1-et rendel és elküldené nekem.(Nincs ilyen célra szolgáló bankkártyám)
Havert más így is rávettem a steam-re meg a game.co.uk-ra hogy vegye meg nekem a BF BC2-öt!Ezzel már nem akarom terhelni.
-
#957 he? Ugye most csak viccelsz velem? Ne hasonlíts egy warez-lopez -hez, ki mondta, h bárki is szent itt? Meg lehet különböztetni a huszárokat, az átlagos játékostól, tudod az olyanok aki néha vesznek is...gondolom számodra ez ismeretlen kontinens, igaz huszár? -
#956 Akkor mit warezhuszárkodsz? " veszek is néha" meg "vállalati windows" után sztem maradj csöndben inkább! -
#955 vállalati winfosom van ,...hát filmet, zenét azt talán még se
de legalább, veszek is néha játékot (konzolra meg csak eredetit)...még ha nem is váltom meg a világot, -
#954 ZÁRÓJEL jah és a filmekről/zenékről esetleg könyvekről is..... -
#953 az ilyen warezhuszárkodó megmondó emberek legyenek szívesek belinkelni a számlát a Windowsról a gépükön és az összes szoftware-ét amit használnak.....köszönöm nincs több kérdésem! -
#952 Ha lenne rá opció hogy offline tárolja a mentéseket akkor semmi értelme nem lenne annak hogy neten tárolja,bár annyi talán mégis hogy bárhol belépek steam accountommal ott folytathatom ahol abbahagytam. -
#951 Ha tényleg olyan jó lesz mint tűnik akkor megveszem, de ettől független nem örülök neki hogy steam-en tárolja a mentéseket. Hisz ha felteszem notebookra, és elmegyek alsóbögyörősvalagpusztába rokonékhoz ahhol még a vezetékes víz is luxusszámba megy ott nem tudok játszani ha éppen 24 órában esik az eső? Hát akkor bekapphassák a nagyi legjobb túrós rétesét! Remélem lesz rá opció hogy offline tárolja a mentéseket, vagy kirobbantok egy parasztlázadást! -
#950 Az meglehet hogy a steam-es játékokat feltörik, de a feltört játékok 70%-ával nem lehet neten játszani. (én azt tapasztaltam ) és az a maradék 30% elég lagos vagy "cheat" mániákus szerverek. -
#949 Tehát akkor a mentések a steamen szerverein lesznek teljesen?Nem örülök neki,és akkor offline módban nem is lehet majd játszani a mentésekkel?Mert nekem néha ha nagyon esik az eső vagy a hó elmegy a net(fibernet,nagyon szar) és akkor nem is tudnék játszani...De ha ez kell hogy ne törjék fel hát akkor legyen ez. -
#948 no ja...De milyen hülyeség ez a steamen tárolás?Ilyen még nem volt, és mivel ez új lesz, hamar feltörik...majd a kövi ilyen játékot:D -
#947 Biztos, h feltörik, hisz eddig is feltörtek mindent ami steam, a lényeg ott van, hogy nem volt még játék ami a steam -en tárolta volna a mentéseket.
*Magát a steam -et pedig soha nem fogja senki feltörni, pláne nem egy RC4 128bit kódolást. Persze csak akkor, ha valóban ott tárolja, ha nem, akkor könnyű préda lesz a wareznek.
-
#946 Én semmit,én megveszem csak nemtom még melyik változatot,csupán csak azt mondom hogy eddig nem volt olyan játék(akár steames) amit ne törtek volna fel. -
#945 Megrendeltem zavvi-ról itt majd dobozos verziót küldenek ki ugye? -
#944 Mit törsz fel? Szerinted majd ír neked a warez csapat hozzá komplett mentőrendszert?
Ha valóban a steam -en* tárolja a mentéseket, akkor bár feltörik, de nem fog vele tudni játszani a warezhuszár.
*Eddig minden Steam -es játék a mentéseket a saját gépeden tárolta. -
#943 A Szánalmas steamet lazán átverjük. Ennyi.
De ezen kívül vmi szép dobozos verziót megvennék. -
#942 Így is simán feltörik,max pár nappal később.Viszont ez a zavi engem nagyon aggaszt,fele annyiba kerül de csak sima változat van náluk:SMég mindig nemtom eldönteni,ha demo nagyon jó lesz akkor kifizetem inkább a 10kt a survivorért. -
#941 Ha itthonra nem jön a Survivor Edition akkor nagy valoszinuleg én INNEN RENDELEM MEG játékot. -
#940 Hát igen ez ó ötlet volt. Ha a mentéseket nem a steamen tárolná akkor viszont nem lett volna nagy nehézség -
#938 "Steam -et használ állásmentéshez, achievements, matchmaking, stats, és leaderboards funkciókhoz, tehát internet kapcsolat és regisztrált vásárlói kód nélkül nem lehet majd játszani"
Ez csak annyiba érdekes, hogy ha tényleg a STEAM -en tárolja a játékmentéseket, akkor érdekes lesz játszani a warez kollegáknak :)
...de hát aki 5500,- Ft is sajnál egy játékra, az kérem keressen más hobbit, vagy tossza meg egy taliga apró majom.
Zavvi -val kapcsolatban:
természetesen nem egy boltjuk van. Megbízhatóak. -
#937 Smartgun is csak akkor jó ha már látod az alient akkor segít célozni,de ha mögötted van semmit sem ér. -
#936 predator vadászik a marinera meg az alienre, elmehet csónakázni a marine a smartgunjával -
#935 A 4 fős coop survivor mod egész jó lesz!Remélem hamachival lehet majd tolni ,mert ez már nem fér be az ide büdzsébe! -
#934 Valaki nem tudna egy letöltési linket adni a játék első részéhez? Tudom no warez, csak már olyan régi hogy megvenni se lehet sehol:( -
#933 ez rohadt jó:D
főleg ahogy betöri a lámpákat:D -
#932 jah, meg egy alien simán ugrik kb. 20m -et, bele olvad a sötétbe, a plafonon közlekedik, egyik pillanatban itt, másikban már a nyakadat harapja, csordában verhetetlen,...
jah, predator...ezt fel se kell sorolni, esélytelen az smartgun -t szorongató human.