7670
avp10logo.png
  • elitehun
    Emlékeim szerint amerikában jelenik meg 16.-án
  • romeozor
    ez valahol le van írva, hogy akkor vonnak le pénzt amikor feladják a csomagot. bár nem esküszöm meg rá, az utóbbi napokban annyi hasonló oldalon voltam hogy már nem követem az irányelveket.
  • XenHai
    aha tehát itt majd megjelenéskor von lóvét...
  • simon7108
    pontosabban 2 hét és 2 nap:Dmivel február 16. jelenik meg:)
    legalábbis a legutolso video végén ez a dátum volt kiirva!
  • romeozor
    attól függ mit, mert az avp 3 hét múlva jelenik meg, azt még egy darabig processzelni fogják.
  • XenHai
    zavvi.com rol rendelt már valaki??,Order Status nál 3 napja Processing et ír...
  • PunkZoli
    ezen még steam felirat sincsen! :D

NEM LESZ LIVEos!
  • romeozor
    a Games for Windows egy minősítés aminek a követelményei:
    - egyszerű telepítés
    - kompatibilis a Windows Game Explorer funkciójával (Vista/7)
    - képes települni és futni 64 bites Windows-on
    - támogatja a széles vásznú felbontást
    - támogatja a szülői felügyelet funkciót az újabb Windowsokban
    - elindítható a Media Centeren keresztül
  • simon7108
    nekem érdekes modon a GTA4 és a Gears Of War borítomon sincs ott a LIVE felirat és mégis LIVE-osak....
    és általában a Steames játékoknál nincs a Games For Windows felirat!hanem csak simán a PC DVD van rajtuk!
    mint pl itt!

vagy ti már láttatok olyan játék borítot ami Steames volt és mégis Games For Windows volt a boríton?
  • pxxl
    hát ez nem nyert hangszórót
  • Fehercsoki
    Tanulj meg olvasni mielőtt okoskodsz!A borítón NINCS ott a games for windows LIVE felirat,csak a games for windows,ami csak annyit jelent hogy windowsos játék,gyakorlatilag egyenértékű egy PS3 vagy XBOX360 felirattal!
  • grebber
    LOL vak vagy??

Semmiféle live nincs itt. Games for Windows az nem = a LIVE-al!

Ha ott figyelne egy nagy sárga LIVE felirat na akkor live-os lenne!
  • romeozor
    hol látod a Live szót?
  • romeozor
    Street Fighter IV is volt/van Steamen és Live-on lehetett csak multiban tolni, a kettő nem zárja ki egymást.
  • simon7108
    akkor miért virít ott a borítokon a Games For Windows LIVE?
  • H4ver
    akkor most tuti hogy steames lesz???
  • grebber
    Valamit nagy de nagyon benéztél.
    Köze nincs ennek a gamenek a LIVE-hoz PC-n.PC-n nem live-os lesz!
  • simon7108
    de én csak azt nem értem a játékkal kapcsolatban,hogy-hogyan lehet steames ha Games For Windows Live-os lesz?:D
    vagy 2 egyszerre?
  • grebber
    Ház jó lenne ha megoldanák mertha nem akkor elég elterjedt lesz ez a dolog + Ubisoft is bedurvult nem lenne jó ha minden game-et meg kéne venni :(
  • Magiszter
    Tényleg: szerintetek a demó is csak online fogja tárolni a mentést vagy olyan rövid lesz mint majd a teljes 2 csekpojint között??? ( és ezért nem lesz benne mentési lehetőség )

továbbra se tetszik ez a steam-en mentés pedig próbálom szokni a gondolatot. ( remélem az okos krekkerek kitalálják hogy offline is menjen a játék :) megint lesz egy eredeti gémem amit törve használok :D )
  • gabe paul logan
    Szerintem(!) csak péntek, csütörtök magasságában jön ki.
  • simon7108
    az a Just Cause 2!és az is nagyon nagy játék lesz:)
    mellesleg nincs uj hír a demorol?
  • pxxl
    úristen ez az ejtőernyős rakétázós állatság ezmiez
  • HF
    Feltöltöttem egy képet a királynőről, ha valaki lusta lenne :P

• HF
    Valóban
    Most kíváncsi leszek mit mondanak majd az AvPGalaxy-n, ahol "hivatalos" forrásból kaptak megerősítést, hogy nem lesz benne a királynő :D
  • gabe paul logan
    Ennek a videónak az elején láthatjátok pár másodpercre a királynőt.
  • Lunki88
    Az már tuti hogy 3 történetszál lesz benne: alien, predator és marine. Ez csak egy pletyka volt hogy egy kampányos lesz, azóta már láthattunk olyan ingame videót amiben látszott a menü a 3 választható fajjal. Szal ez már biztos.
  • Muttley
    Letisztázódott-e már, hogy mind3 szerepkörben végigvihető egy teljes cselekményszál singleplayerben, vagy be akarnak palizni minket, hogy egyetlenegy sp menetben scriptelések miatt kötelező akár pályánként váltogatni a karaktereket?
  • elitehun
    Ezt tegnap este mondták a Beugróban gondoltam leírom: A predator álljon a karácsonyfád alatt!
  • Tatyla
    ha olyan mint a gane.co.uk akkor oké mert tőlük már rendeltem
  • Kandurex
    Tessék, kb. olyan mint a game.co.uk, vagy nálunk a galaxis, persze jóval nagyobb méretbe :), nem ilyen kis senki cég (+130 üzletük van, több millió fontos hálózat évente)

http://en.wikipedia.org/wiki/Zavvi_Entertainment_Group_Ltd

Üzlet Londonban
  • Tatyla
    megbízható ez a Zavvi?
  • Kandurex
    Demó után döntök.
  • Fehercsoki
    Ha a simát veszem,akkor én még nem tudom hogy melyiket vegyem.
  • grebber
    Na akkor rendel valaki a zavviról??
  • Fehercsoki
    Igen rájöttem,és ezt is találtam,bár ez nem pont AvPről szól hanem steam játékokról: "On the upside, games outfitted with the new DRM will store saved games on Ubisoft's servers, sort of like Steam Cloud with Steam titles" Ezt az új DRMről írják aminél majd folyamatos internetkapcsolat kell a játékhoz.
  • grebber
    "Február 16-án jön a teljes Aliens vs Predator, Steam-et használ majd az állásmentéshez, achievements, matchmaking, stats, és leaderboards funkciókhoz, tehát internet kapcsolat és regisztrált vásárlói kód nélkül nem lehet majd játszani."
  • Fehercsoki
    Folyamatos netkapcsolat pff...Elmegy kicsit a net és kidob.1 olyan játékot nem fogok megvenni az biztos.
  • romeozor
    az Ubisoft most fogja majd az új Settlersben beizzítani az új DRM-jét, nem lehet majd offlineban tolni, folyamatos netkapcsolat kell majd neki. persze nem azt mondom hogy az új AvP is ilyen lesz csak hogy a jövőben már ilyen játékokkal is kell majd számolni.
  • Fehercsoki
    Szerintem a mentéseket nem steam fogja tárolni,csak a rangokat/achiket ilyeneket!Offline módban biztos lehet majd singlet tolni és oda kell mentés is.