7670
-
#1052 végül is irányítást mindenképp,ha megveszem nekem pont a multi a lényeg... -
simon7108 #1051 multi demo lesz?nemá:( -
Nothing117 #1050 éjjen a warez
ingyen játékot mindenkinek -
#1049 jah hogy (talán) még nincs is demó állapotban sem a kampány mód :D -
#1048 már kontersztrájkszórsz is nonsteam krekkes volt :) az meg nem egy mai darab -
#1047 Akkor csak multi demot kapunk? :( Mind1 azért ebből is le lehet szűrni valamit. -
simon7108 #1046 már tudnak csinálni nosteam-es toréseket is:D
a mentést is meg tudják oldani.... -
#1045 Majd egyhuzamban végigtolják megállás nélkül!
-
#1044 majd szimulálják valahogy a steamet. megoldják :D nincs lehetetlen -
#1043 De ha a mentéseket a steamen fogja tárolni akkor nem tom hogy -
#1042 Az h no warez 1 darabig :D
De MW2 példájára ezt is lazán kijátszuk... -
Nothing117 #1041 vótmá?
predator combistick and disc -
#1040 de mi baj a steammel? -
simon7108 #1039 mekkora már amikor annak a videonak az elején nevet a Predator:D
most akkor 4. én jon a demo?végre! -
#1038 az alieneket emberek? az lol :D afrikából szereztek ilyen egyszálbelű népet vagymi? :D -
napstR #1037 marha jó h steamelni kell a tetü demóhoz :( -
#1036 "The demo will be released this week, Thursday Feb 4th as featured on the channel. We can also reveal that the demo will feature the multiplayer part of the game and will be available on PSN and Steam on the same date."
-
#1035 Beavatlak egy egyszerű kulisszatitokba.
Ha kell jelmez, jelmeztervezőkkel (van ilyen szakma...) terveztetnek ill legyártatnak párat. úgy 100-200k forint között már teis tudsz készíttetni, v magad is legyárthatod.
Hozzáteszem, amit a flmben látsz, nagyon kamu. Pl a predator 3-ban a predik fémpáncélzata szimpla gumi és szivacs, mint a bőr és izom is.
Szóval élőben szar, amúgy filmben átdolgozva effektekkel meg faszályos.
Hát figy... Gyúrd ki magad, nőjj 20-40 centit, vágd le középen a berasztázott hajad, tetováld ki a bőröd, és menj galambokra vadászni. -
Nothing117 #1034 gondolom hollywood-ból
a sarki jelmezboltban nemhiszem hogy adnának ilyeneket
bár tök jó lenne alien jelmezben este sötétben gyalogosokat ijeszteni -
#1033 a Batman vs predator videóban, elvileg emberek alakították a predatorokat, sőt az alient is. Honnan lehet ilyen full élethű jelmezt kapni?:O -
Nothing117 #1032 meg ki is van írva hogy csak trailer -
#1031 A multis Hunt modról trailer Látszik hogy trailer mert valszeg multiban nem fog így befosni a gamer hogy a csövet lövi -
#1030 Igen én is félek tőle hogy lesznek benne olyan "bugok" amik tényleg csak apróság, de viszont 1 perc alatt kiakasztja az embert. Mint a Force Unleashed-ben az ellenfél leüthetetlen kombói. Apróság, hamar rájöttem hogy lehet elkerülni, de pont e miatt és még 1-2 hülyeség miatt nem adtam volna ki rá pénzt. (bevallom, szégyenlem, warezoltam azt a játékot. Kb 1 hétig volt a vinyómon aztán Shift-del.) -
#1029 Mostanában kezd divat lenni a fejlesztőknél, h ..sznak betartani, amit ígérnek, de min jóval kevesebbet kapsz, mint amit mutogattak a videokban. Tisztelet a kivételnek. Háát,... nemsoká kiderül. -
crossy104 #1028 Nekem a mikroszoft vindóz 95 tetszik a legjobban.Hatalmas! -
#1027 GYEREKEK! KÉRTEM A VIDEÓT TŐLE, ÉS MEGKAPTUK!!!!:DDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=Sh1vRxvUNro&feature=sub -
#1026 Tökéletesen értem
-
#1025 Itt talán érthetőbben leírtam :) -
#1024 Aha...értem -
#1023 Ha én jól emlékszek, az avp2ben az az a játékos nyert aki egy megadott pontmenyiséget tudott gyűjteni predkét.
-
#1022 És akkor lesz vége a multiban a pályának ha mindenki Predi? -
#1021 Ja tényleg, ki is ment a fejemből. Azt hittem hogy már kaméleon lesz a predből -
#1020 Ebben a módban aki megöli a predatort predatorrá válik! -
#1019 Predator Hunt Mode Trailer
LOL and WTF??? Új pred trükk? A pred álcázza magát embernek?????? -
simon7108 #1018 pedig a legtobb oldalon azt irják,hogy akkor vonják le a pénzt amikor kikuldik a csomagot.... -
#1017 nem szaroznak azonnal vonnak amint jóváhagyod a megrendelést... -
#1016 amennyi helyen én vásároltam ott mindenhol rögtön le vontak... -
#1015 demót megvárom ha minden olyan mint ahogy képzelem és a videók alapján láttam rendelem is meg azonnal... -
#1014 Zavvi-n azt írják hogy 19-én jelenik meg. -
simon7108 #1013 lehet itt is kiadják korábban:)
nézd meg csak a Mass Effect 2-ot már 25. meg lehetett venni!