7670
-
Föcsök #1092 Üdvözlet mindenkinek! Szóval holnap kezdődik a móka. Átfutottam a hozzászólásokat és láttam, hogy sokan még most sem találják a Hunter Edition-t. Hazánkban szerintem nem lesz, vagy ha igen akkor nagyon drága. Több napig olvasgattam még január elején, hogy lesz-e PC-re. Találtam olyat ahol azt mondták igen, de találtam a SEGA által megkonfirmált hírt is mi szerint nem lesz. Nem adtam fel folytattam a böngészést keresést, és egy fórum bejegyzésében láttam, hogy az Amerikai Egyesült Államokban lesz, de végül már Európában nem. Gondoltam nem lehet, hogy ilyen közel az esély, de mégsem lesz. Aztán találtam egy újabb fóurm bejegyzést amiben egy srác örömmel közölte, hogy egy oldalról előrendelte. Én is regisztráltam azon az oldalon, és megrendeltem, valamint egy kis értékű DVD-t is múlt héten, csak hogy lássam mennyi idő alatt ér ide, és hogy biztonságban megérkezik-e, mert ha nem akkor törlöm a megrendelést. Még nem jött a DVD. Körülbelül olyan péntek vagy hétfő magasságában kell, hogy megérkezzen. Ha lesz is itthon biztos piszok drága lesz legalább 20000Ft-ot tippelek. De itt csak 39,99 Font, plusz a 2,5 fontos szállítás, ami valljuk be nem pénz érte, mert Magyarországon drágább a postaköltség (nevetséges egyébként, hogy nálunk mindenért pénzt kérnek no mindegy). Ha ezt a mostani font árfolyamával beszorozzuk, ami jelenleg durván 310Ft akkor az 13172 Ft, ami szerintem nagyon megéri. Szóval végül a lényeg.:) Az oldal címe:
www.hmv.co.uk Remélem ezzel tudtam segíteni néhányotoknak. -
#1091 Komolyan mondom még azt is élvezet lesz nézni ahogy kinyírnak -
#1090 Egy jó hír: A cdgalaxisnál a dantes inferno megjelenése február 12.-re volt kiíra, erre már tegnaptól meglehet venni. Ami annyit jelent hogy 10 nappal korábban jelent meg mint ahogy ki volt írva. Na most ha a AVP nél is így lesz akkor már kb 12-16.-án játszhatunk vele mert meg fog jelenni és kapható lesz:D -
#1089 Egyébként ez a mod már az avp2 be is megvolt!
De örülök mert a 2 ő nekem nagyon be jött... -
PunkZoli #1088 a mentés feltöltése csak egy lehetőség, minden ilyen játéknál a gépen is tárolja, amit kilépésnél felszinkronizál... -
simon7108 #1087 de azoknak nem kell a mentésekhez meg ilyenek!
de pl mint a L4D vagy az MW2 azoknál muszáj regelned a játékot! -
PunkZoli #1086 nem feltétlen, ott van a trine, amit dobozosban is megvehetsz, és ahhoz nem lesz steamwork, csak fut dvdről
Vagy a torchlight, ha jól tudom az is van dobozosban. -
#1085 Infestation trailer -
simon7108 #1084 miért ne lehetne beregelni?:Dha kell hozzá a steam muszáj beregelni.... -
PunkZoli #1083 azt tudni már, hogy a dobozost be lehet e majd regelni biztosan? azaz hivatalosan steamworkhöz lesz kötve?
-
#1082 Az alien-nél az akit megöl az alien szintén alien lesz. vagy a marine akkor is alien lesz ha valamilyen okból meghal (remélem ezt kiveszik mert gondolom sok öngyilkos lenne XD). A predator Hunt-nál viszont mindig csak 1 predator lesz. tehát ha valaki megöli a predatort az predator lesz és az addigi predator meg marine. Remélem érthető voltam -
#1081 Nem úgy van hogy 1 alien lesz, 1 predator, aztán ha a predi/alien megöli az első ember játékost, akkor az átváltozik predivé/alienné, és már kettő lesz.
Nem? A videóban is több volt egyszerre nem? -
#1080 Nem azért de ebben a játékmódban pont hogy csak 1 Alien lesz és a Hunt mod-ban is csak 1 Predator -
#1079 A francba is. Ahogy így elnézem meg kell hogy vegyem már csak a multi miatt is -
simon7108 #1078 mivan?:D -
#1077 MUHAHAHAHA:DDDDDDDDD
Az embereknek semmi esélye nem lesz a falkákban támadó alienekkel szemben:D
És a láthatatlan predátorok ellen se lesz semmi esélyük. Leugrok és hátba támadom mindet:D
Ez olyan lesz mint a codba a zombie mode. A zombinak kb semmi esélye a fegyveres katona ellen, csak itt pont fordítva lesz. Az embernek nincs semmi esélye:D -
#1076 Ahogy így nézem ugyan az mint a hunt mód csak Alien-el -
#1075 néhol hasonlít a grafika a duke nukem 3d-re -
#1074 INFESTATION Mode Trailer jelenleg nagyon exkluzív videó, mert sehol máshol nem találtam meg azt a trailert a neten :) -
#1073 Tapasztalatok shoptoról?Azt hallottam nagyon gyorsak és regisztrált küldeményként küldenek mindent,így nem veszhet el. -
#1072 Rendben köszi hogy segíteni próbáltál,ezt én is megtaláltam,viszont konkrét dolgokra lettem volna kíváncsi. -
Nothing117 #1071 jó én csak azt montam amit oda írtak mert nem ismerem azt az üzletet -
#1070 Itt van sok info! -
#1069 3-5 nap alatt hozzák ki Mo-ra azt hallottam,és hogy nagyon gyorsak,illetve regisztrált küldeményként adják fel a csomagot!Zavvi ellenben 2 hét körül hozza és nagyon lassú! -
Nothing117 #1068 bár aza 28 nap már a világvégére vonatkozik
max 15 nap alatt ide ér de még így is soknak tűnik
de az is lehet hogy 1 hét alatt mert pontosabb infót nem írnak hogy meylik országban mennyi az átlag -
Nothing117 #1067 a szállítás 3.5---4.5 font között változik -
Nothing117 #1066 az egész világban mindenhova szállít max 28 nap alatt ér ide a csomag
ez szerintem elég lassú de te tudod
We're aware that sometimes your items may go missing via Royal Mail, which we have no control over. Royal Mail wait 14 working days to declare a package lost, but we will send you a replacement if you haven't received it after only 3 WORKING DAYS for the UK or 28 WORKING DAYS for the rest of the world to make sure you go through minimum inconvenience and you always get your game the fastest from us. (Subject to completion of our online lost parcel form!) -
#1065 Shopto hol írja hogy pontosan melyik országokba szállít és mennyiért? -
#1064 Innen fogom rendelni szerintem,csupa jót hallottam róla,és alig drágább mint a zavi,kb 4-4,5 fonttal,de ha gyorsan és kitűnő állapotban érkezik a csomagom megéri! -
#1063 Nem baromság, anno volt nekemis vmivel mentés bajom, és nem kapcsoltam ki a gépet (egyébkéntseszoktam), a játék futott végig.
A mentési útvonalat ÁT LEHET ÍRNI ugyanúgy mint egy exet crackel. -
#1062 Ja jó az. Írja is ott ahol az adatokat kell megadni -
#1061 Zavinak visa electron kártya jó?WoWot tudtam vele fizetni. -
#1060 #1036-os hozzászólás - csütörtök -
H4ver #1059 Valaki megtudná mondani mikor jön ki demo??? -
#1058 Ott van hogy postaköltség igen kihozzák! -
#1057 Abban benne van a kiszállítás is!De oda van írva... -
gyusa #1056 Hellosztok
AZ leenne a kérdésem hogy ami itt felül van az ár a kép alatt az a 5530 Ft-ért még ki is hozzák vagy mi ?? -
#1055 Azt a 4 mapos DLCt a játék megjelenése után mennyi idővel adják ki?Mert ha nem túl későn akkor inkább én is zaviról veszem és lemondok survivorról. -
Nothing117 #1054 reméljük hogy a single részt is tartalmazza -
#1053 NEm csak multi demó lesz az avpgalaxy szerint, de azt is tartalmazza. Szerintem azokat a küldetéseket játszhatjuk majd amiket a demo videókon láttunk. Ezért töröltette a sega őket.