7670
avp10logo.png
  • grebber
    Azt gondoltam de ott nekem csak emberek vannak névvel ellátva és persze lockolva :(
  • TurboX
    lobbynál fajok ikonjaira kattintva (ha a balansz engedi=pl.max2predator)
    viszont ezt nem multira írták az biztos, néha átmegy a dolog "ki nyomja meg előbb az E betűt?"-re, persze utána meg jön a feketeleves mert miközben megy az animáció 6x legyilkolnak.. kampány remélem élvezhetőbb lesz

apropó, predatorral hogy kell fegyvert váltani mert az mind szép és jó hogy nyomogatom a 1-23-as gombokat kijön valami izé de csak karmolászok.. :D
  • wesker24
    Nekem eddig semmi bajom nem volt a multival akárhányszor beléptem engem mindig kapásból berakott egy serverre !
  • wesker24
    Nekem eddig semmi bajom sem volt a multival !

Reggel korán leszedtem le is jött most is néztem a multi és nálam egyből be is rakott egy játékba és alig vártam ha kb 1-2 percet !

De aliennek adott be de bazz azt sem tudtam hol vagyok xD kicsit meg kell szoknom az alien irányitását mert ez elég gyors és mindenhova felmászik ! Eddig még senkit sem tudtam kinyirni mert ugy mozogtam hogy azt sem tudtam hol is vagyok egyáltalán ! xD
  • csoli31
    A képre klikkelve.
  • Magiszter
    Köszönöm Rebelion/Sega, most vesztettetek egy vásárlót. Fél órája próbálkozom a játékkal de eddig a következő eredmények születtek:

- Connection Time-out
    - Connection Failed
    - Szimplán kidob az asztalra

Más multi játékokat tudok játszani, még ha 150-200-as a pingem akkor is, ezt nem. Szóval köszönöm, de megvárom a single-player demót (tudom nem lesz), vagy a tört változatot. Pedig nagyon meg szerettem volna venni, de úgy hogy nem tudom kipróbálni, nem fogom.

Este még teszek egy próbát, adok neki még egy esélyt hogy eladja magát.
  • Rowlend
    Fel van telepítve de mindig searching for games.. és tovább nem megy. Mit kell csinálni az Allnál? megtaláltam ott az avp-t de ott csak Play Demo van már
  • grebber
    Hát ha ilyen lesz a multi az elég gáz.Ez a szerver keresés nevetséges.

Hogy a francba tudok váltani hogy ne katonával legyek?
  • Magiszter
    Eddig nagyon jó a játék. 3x kaptam Connection Fail-t és egyszer pedig szimplán kidobott az asztalra a játék. Szóval jó ez, nagyon tetszik egyenlőre a muti-demó! Hát ha még játszani is tudnék vele!
  • Föcsök
    Jó akkor most úgy csinálom ahogy mondod. Előbb felrakom a C-re. Aztán steammaps-et kimentem az asztalra. Aztán uninstall steam. Utána reinstall a D-re, utána a steammaps-ot az asztalról felülírom az üres mappára.
  • csoli31
    Néhány Steames játék nem szereti ha ékezetes mappán belül van a Steam. Ja az is igaz hogy a játékokat nem lehet a Steamen kívül tenni. A Steames játékoknak mindenféleképpen a Steamen belül kell lennie!
  • Richard49
    Ne keress ra' a jatekra.Mert ugy nem jo..
    A Store fulon katt az "All" -ra,es kicsit lentebb van a demo.Gorgess lefele.
  • wesker24
    Aha ha D-re installálod a steamet akkor minden egyes letöltés köztük az Avp 3 demo is már a D-re fog települni !

Valószinű az hogy a játék mappába raktad öket a játékoknak mindenképp a steamppas mappában kell lennie különben a steam nem látja öket rendesen !
  • triplet
    Nekem is ez volt, de kb 3-4 perc után beindult és szedi stabil 90kb/sec-el:D. Mingyár csatlakoztatom a mobil netet aztán 250kb/sec azonnalXD
  • XenHai
    várj vele nekem is be dobta a gamet 1 kis idő után.
    Így fél óra játék után egészen jó lett bár azért 1-2 dolgot kéne rajta a finomítani!
  • Föcsök
    Köszi a gyors választ, de már mire ezt megírtad addigra leszedtem a Steam-es játékokat (MW2), és utána a Steam-et a C-re. Felraktam a D-re utána a Steam-et. Csináltam egy Játékok mappát és abba raktam. Eddig ok volt minden, de utána meg mikor felinstallálódott az MW2 az asztalon az ikonokat nem ismerte, és hiába ment a Steam, mikor indítani akartam azt írta: Fatal Error: Steam must running. Pedig a steam az futott rendesen. Most megint lekaptam mindent. Most vagy az a baja, hogy Játékok mappába raktam, vagy akkor most rakjam a C-re és utána amit írtál azzal a módszerrel a D-re? Utána egyébként ha már tölteni akarok dolgokat a Steam-en keresztül már a D-re megy neked? Például ez a Demo is már automatikusan odament?
  • Magiszter
    Azt nézem én is hogy folyamatosan jön 550k-val csak közben ezt elfelejti kiírni. 94%-nál vagyok, de kb 10 percen át csak Starting-olta a Download-olt. Aztán cseréltem skint a steam-en és elkezdte kiírni az adatokat. Jó kis cucc mi? :D
  • pauly
    Na kipróbáltam én is,eddig nagyon tetszik,csak kár hogy a Searching for games-nél tovább nem megy...
  • Fester
    Nálam "searching for games" felirat megy negyed órája. Mit csinálhatok rosszul, hogy nem talál semmit? :S
  • Fenrir
    Nekem most 450k-val jön, lassan 60%, folyamatos átvitel a kezdettől fogva.
  • wesker24
    Még jó hogy korán reggel felkeltem 7 óra fele ! És láttam hogy már tölthető az új Alien Versus Predator !

Le is kaptam gyorsan és 1 óra alatt le is jött !
  • Magiszter
    Fura. Továbbra is Download Starting van kiírva de a DU meter szerint 550-el csorog lefele valami netről. Mivel az SG.hu alig ha foglal le ennyit, gondolom a steam az. Fene se érti.
  • zsozso29

• Richard49
    En is elkezdtem szedni a demot,nekem minden rendben.. 500kb/s stabilan.
  • grebber
    Én is toltam egy meccset.
    Alienek többször ledaráltak mint az emberek.
  • H3LLBoY
    csináltam még pár képet:
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • H3LLBoY
    na nyomtam két meccset: egyet aliennel nagyon gáz volt, egyet pedig emberrel. na azzal nagyon durva voltam. persze csak a bazi nagy fegyvere miatt. sajna predatorral még nem volt szerencsém tolni de megyek is és bepótolom a hiányosságom!!!:)[IMG]http://kep.ivpicture.hu/297802.jpg[/URL][/IMG]
  • Magiszter
    Nézem a steam-es árakat.... hát a mostani eur-huf árfolyam alapján boltban olcsóbban hozzájutok a játékokhoz...

Elkezdtem tölteni a demó-t, ment vagy 5 percig 200kb/s körül és most "Download Starting".

Ennyit az istenített steam-ről.
  • TurboX
    első meccs pár krém:

hát nem tudom, a mozgás látványa elég idétlen, néha olyan érzésem van hogy egy jégpályán szaladgálna mindenki első 10perc alapján eddig ez jött le
  • triplet
    Ez a köccsög nem akarja szedni. Bekerült a my games listába, 1 percig ott volt hogy szedi 89kb/sec-el, erre most meg download starting van már ott vagy 8 perce. WTF?!
  • Khabbas
    Na, bejutottam egy meccsre, sztem hangulat 5-ös, jó lesz ez no.
    Egyedül az idegesített, hogy a predi cloackon boldog boldogtalan átlát...
  • XenHai
    engem még mindig szopat nem enged gamelni....
  • triplet
    van demó?:D Szedem a steamotXD
  • wesker24
    Ez egyszerű a steam alapból a c-re megy de én átraktam a steamet a d meghajtóra aztán oda olyan játékot vesz amilyet csak akar hely van dögivel !

Kimásoltam a steamapps mappát töröltem a steamet c-ről reinstalláltam a steamet D-re steamapps mappa visszamásol aztán mehet szépen minden ugy ahogy addig volt !
  • Föcsök
    Fehercsoki #1105 Szívesen. :) Be tudnád linkelni, a SEGA-n azt az oldalt, ahol írtak, hogy hol máshol lehet megvenni, mert én nem találtam.

Jaffa 2843 #1148 Hát ez nagyon jó kösz!!!!! Rakom is fel a mobilra.

berczely - VIP #1159 Hát ez nagoyn fasza! Sokkal jobb, mint a mostani. SZerintem le kéne cserélni. Ezt a képet keresem már rég óta, hogy jó minőségben háttérnek be tudjam állítani. Tudnál egy linket adni, ahol van esély megtalálni ezt?

Egyébként most nézem Steam-en, és le tudom tölteni, de a C-re akarja rakni. Ezek szerint amit a Steam-en keresztül akarunk leszedni mindig a Steam mappába megy? Mert én mikor megvettem az MW2-t a D-re raktam, de a Steam a C-n volt, és kis idő után össze is omlott az MW2, és újraraktam a C-re, Steam-en keresztül és már úgy jó azóta is. (Lekopogom). Szóval most ha leszedem a Demot, meg mondjuk ha a játékot is fel akarom majd rakni a C-re mehet csak? Mert ott meg már nincs hely a teljes játéknak.:S
  • zsozso29
    Sikerült játszanom kicsit, az emberekkel a torkolat tűztől nem látok kit lövök, idegenekkel ha csak „sétálok” olyan mint ha laggolna, vadászokkal még nem sikerül játszani. Év játéka biztos nem lesz. Ettől függetlenül egyjátékos lehet jó lesz.
  • XenHai
    Ez nálam cseszik menni...
  • romeozor
    én egyelőre abból indulok ki hogy korán van és csomóan le sem töltötték még a gémet, ezért nem tud párosítani senkivel. aztán ha majd délután is hasonló lesz a helyzet akkor el lehet kezdeni anyázni valami mást.
  • Maxtreme
    Én is ettől félek, hogy többen lesznek :D Gondolj bele ha most a leterheltség miatt nem enged be, mi lesz napközben xD

Miért ne? :) Itt is olvashatod hogy nem 1 magyarnak sikerül már bejutni.
  • RoyalPredator
    Ez is p2p-s szarság szerintem...
    Majd ha jössz haza, többen lesznek, mert sokakm ég le se töltötték.
    + nemhiszem h innen pl amerikába konnektál téged.