7670
avp10logo.png
  • Maxtreme
    Bazz kb 1 órája fut a háttérben.. Hát ha ennyi idő után nem enged be akkor kapja be :)
    Mit gondoltak a fejlesztők? hogy csak 2 ember fog játszani?
  • sznus
    Én is vártam sokat, mire játékra kerültem. Miután beengedett, mentem vagy 5 kört rögtön. :D Nekem tetszik, bár gyaktak rendesen, de 1x-2x én is adtam nekik. Irányítást meg az egészet szokni kell még. Az AvP2-ős berögzüléseket el kell felejteni. Várjuk a megjelenést, addig meg elszórakozunk ezzel, nem rossz ez. :)
  • Maxtreme
    Én egyfolytában fent vagyok (itt fut a háttérben ablak módban a játék)
    De ugyanaz a helyzet mint kb 1 órája.. Searching for games :D

Viszont már csak kb 20 percet érek rá, utána go to work.
  • RoyalPredator
    VALAKI MENJEN FEL MULTIRA MERT NEM TALÁL SZERVERT MAGÁNAK:)
  • Maxtreme
    ne sajnáld. Nálam hiába jött le kb 5 perc alatt, játszani nem tudok vele xD
  • RoyalPredator
    Nekem 2perc 24 másodperc alatt lejött az előbb ;)
    Heheeeedeszuper:D
  • XenHai
    Dettó remélem hamar ki javítják.
  • szabii98
    ÁÁÁ de szar netem van:/
    5óra 35perc
  • Khabbas
    Nálam is ezt produkálja :) pedig már ennék egy kis marine-t...
  • Maxtreme
    vagyis nálam a multi... reggel van :D
  • Maxtreme
    Hát nem a multi baxik müxeni. A Searching for games-nél megáll a tudomány, kb 15 perc után sem csinál semmit (tűzfal nem megy)
  • romeozor
    élien nekem valahogy nem megy, valszeg nem DM-re lett kitalálva.
  • Jaffa 2843
    micsoda ujdonság...
    ha már te is ekkora újságot hoztál énis mondok egyet neked..
    létezik a visszaolvasás lehetősége :D
  • zuzu7
    Van Demo!
  • Jaffa 2843
    úgyérzem a predator kicsit overpowered, bár aztán fenetudja, eddig a marine-nel tudtam a legjobban gyilkolászni
  • Jaffa 2843
    1. meccsem totális win :D 19-8ra :D
  • romeozor
    uáááá kibeleztem mindenkit predátorral!
  • Jaffa 2843
    sikerült jol animált trófea killt összehozni? :D
  • HeadHunter86
    Na közbe játszottam egyet. Csak szerintem kevés volt a player, vagy nem tudom mi lehetett. A motor szépen optimalizált. Jónak tűnik ez. Csak kár hogy a leghülyébb játékmódot tették a demóba. Ennek a DM-nek nem sok értelme van.
  • Jaffa 2843
    lan nincs benne?
  • HeadHunter86
    Nekem nem talál szervert... Lehet csak holnap indul?
  • HeadHunter86
    70% lenn van. Kiv vagyok rá.
  • sznus
    Lehet a Kaspersky-m kavart be, mert most, hogy leállítottam működik. 1253 MB, hajrá! :)
  • sznus
    Demo a Steam-en, 2 perce ha kikerült kábé. Tölteni még nem tudom egyelőre. Essetek neki, bár nemtom ki van fennt ilyenkor. :D
  • balee4
    Az marhaság lenne, vhol láttam egy videóban hogy külön lehet választani, mint a korábbi részekben.
  • Lunki88
    Mostanában nagyon fossátok a hsz-eket, mi lesz itt ha kijön majd a teljes. :D Szerintem amíg nem jelenik meg a játék addig elleszünk a DM-el is. :P
  • simon7108
    hát a DM-nek én sem nagyon orulok:S
    jobb lett volna az a speciális dm amit irtak,hogy mind a 3 faj kulon csapatban van!
  • Muttley
    Vagy pályánként szkriptelt karakterváltás, vagy nagyon rövid singlep.
  • SLICK
    külföldön minden olcsóbb, nincs ebben semmi meglepő
  • SLICK
    a deathmatch a multis játékok ősatyja, semmi rossz nincs benne, pont az a jó, hogy mindenkire figyelned kell. Itt bárki lehet Predator, Marine, Alien. Igaz ebben a gameban érdekesen jön ki mivel a fajok nem ölik egymást. (kivéve az embereket)
    Amúgy azt sajnálom, hogy a corporatorokat kihagyták, így legalább lenne egy ember-ember elleni harc is, épp úgy mint a 2. részben.
  • peti71
    Ez nekem is gyanús,egy friss játék akkor olcsó, ha budget kategóriába tartozik.
  • elitehun
    De ha úgy lesz hogy mmindenki mindenki ellen akkor szar lesz.
  • elitehun
    Jó most hogy belegondolok itt talán nem értelmetlen mert gondolom az Alien nem gyilkol Alient ugye?
  • SLICK
    miért értlmetlen?
  • grimm13
    Biztos volt már erről szó de hogy hogy csak 5600 forint ? Nem gyanús ez egy kicsit ? Lehet hogy csalódni fogunk amikor feltelepítjük ? :D
  • berczely
    Ez nem gamestar szerver
  • elitehun
    Nyugi ez nem fog előfordulni, mert akkor mindig ez lenne ha patchelne egy játékot.
  • obe
    sajnos már látom a holnapi napot, ahogy pár óra alatt összecsuklik a steam, és letöltők milliói anyáznak majd a 2-4 mbit-es sebesség miatt
  • szabii98

legalább azt rakták volna amikor a Marinnel az Alienek ellen kell menni:D
  • elitehun
    Én csak azt nem értem hogy mért pont a DM-et kellet belerakni??? A legértelmetlenebb játékmód