7670
-
#1212 Bazz kb 1 órája fut a háttérben.. Hát ha ennyi idő után nem enged be akkor kapja be :)
Mit gondoltak a fejlesztők? hogy csak 2 ember fog játszani? -
#1211 Én is vártam sokat, mire játékra kerültem. Miután beengedett, mentem vagy 5 kört rögtön. :D Nekem tetszik, bár gyaktak rendesen, de 1x-2x én is adtam nekik. Irányítást meg az egészet szokni kell még. Az AvP2-ős berögzüléseket el kell felejteni. Várjuk a megjelenést, addig meg elszórakozunk ezzel, nem rossz ez. :) -
#1210 Én egyfolytában fent vagyok (itt fut a háttérben ablak módban a játék)
De ugyanaz a helyzet mint kb 1 órája.. Searching for games :D
Viszont már csak kb 20 percet érek rá, utána go to work. -
#1209 VALAKI MENJEN FEL MULTIRA MERT NEM TALÁL SZERVERT MAGÁNAK:)
-
#1208 ne sajnáld. Nálam hiába jött le kb 5 perc alatt, játszani nem tudok vele xD -
#1207 Nekem 2perc 24 másodperc alatt lejött az előbb ;)
Heheeeedeszuper:D -
#1206 Dettó remélem hamar ki javítják. -
#1205 ÁÁÁ de szar netem van:/
5óra 35perc -
#1204 Nálam is ezt produkálja :) pedig már ennék egy kis marine-t... -
#1203 vagyis nálam a multi... reggel van :D -
#1202 Hát nem a multi baxik müxeni. A Searching for games-nél megáll a tudomány, kb 15 perc után sem csinál semmit (tűzfal nem megy) -
#1201 élien nekem valahogy nem megy, valszeg nem DM-re lett kitalálva. -
#1200 micsoda ujdonság...
ha már te is ekkora újságot hoztál énis mondok egyet neked..
létezik a visszaolvasás lehetősége :D -
zuzu7 #1199 Van Demo! -
#1198 úgyérzem a predator kicsit overpowered, bár aztán fenetudja, eddig a marine-nel tudtam a legjobban gyilkolászni -
#1197 1. meccsem totális win :D 19-8ra :D -
#1196 uáááá kibeleztem mindenkit predátorral! -
#1195 sikerült jol animált trófea killt összehozni? :D -
#1194 Na közbe játszottam egyet. Csak szerintem kevés volt a player, vagy nem tudom mi lehetett. A motor szépen optimalizált. Jónak tűnik ez. Csak kár hogy a leghülyébb játékmódot tették a demóba. Ennek a DM-nek nem sok értelme van. -
#1193 lan nincs benne? -
#1192 Nekem nem talál szervert... Lehet csak holnap indul? -
#1191 70% lenn van. Kiv vagyok rá. -
#1190 Lehet a Kaspersky-m kavart be, mert most, hogy leállítottam működik. 1253 MB, hajrá! :) -
#1189 Demo a Steam-en, 2 perce ha kikerült kábé. Tölteni még nem tudom egyelőre. Essetek neki, bár nemtom ki van fennt ilyenkor. :D -
#1188 Az marhaság lenne, vhol láttam egy videóban hogy külön lehet választani, mint a korábbi részekben. -
#1187 Mostanában nagyon fossátok a hsz-eket, mi lesz itt ha kijön majd a teljes. :D Szerintem amíg nem jelenik meg a játék addig elleszünk a DM-el is. :P -
simon7108 #1186 hát a DM-nek én sem nagyon orulok:S
jobb lett volna az a speciális dm amit irtak,hogy mind a 3 faj kulon csapatban van! -
#1185 Vagy pályánként szkriptelt karakterváltás, vagy nagyon rövid singlep. -
#1184 külföldön minden olcsóbb, nincs ebben semmi meglepő
-
#1183 a deathmatch a multis játékok ősatyja, semmi rossz nincs benne, pont az a jó, hogy mindenkire figyelned kell. Itt bárki lehet Predator, Marine, Alien. Igaz ebben a gameban érdekesen jön ki mivel a fajok nem ölik egymást. (kivéve az embereket)
Amúgy azt sajnálom, hogy a corporatorokat kihagyták, így legalább lenne egy ember-ember elleni harc is, épp úgy mint a 2. részben. -
peti71 #1182 Ez nekem is gyanús,egy friss játék akkor olcsó, ha budget kategóriába tartozik. -
#1181 De ha úgy lesz hogy mmindenki mindenki ellen akkor szar lesz. -
#1180 Jó most hogy belegondolok itt talán nem értelmetlen mert gondolom az Alien nem gyilkol Alient ugye? -
#1179 miért értlmetlen? -
grimm13 #1178 Biztos volt már erről szó de hogy hogy csak 5600 forint ? Nem gyanús ez egy kicsit ? Lehet hogy csalódni fogunk amikor feltelepítjük ? :D -
#1177 Ez nem gamestar szerver -
#1176 Nyugi ez nem fog előfordulni, mert akkor mindig ez lenne ha patchelne egy játékot. -
obe #1175 sajnos már látom a holnapi napot, ahogy pár óra alatt összecsuklik a steam, és letöltők milliói anyáznak majd a 2-4 mbit-es sebesség miatt -
legalább azt rakták volna amikor a Marinnel az Alienek ellen kell menni:D -
#1173 Én csak azt nem értem hogy mért pont a DM-et kellet belerakni??? A legértelmetlenebb játékmód