7670
avp10logo.png
  • szabii98
    És én is veled leszek xxxxDDDD
  • Fehercsoki
    Hát igen de majd jól levadászok mindenkit predatorral akit csak látok!
  • KennyGTP
    Akkor lesz Aliens film feeling!!!!
  • Fehercsoki
    (Olaj)finomítót jelent magyarul!Van egy single player gameplay belőle,sajnos eléggé zárt és sötét pálya!Alieneknek kedvez nagyon!
  • KennyGTP
    Tudunk valami infot erről a Refinery nevezetű pályáról??? Melyik lehet ez? Az a dzsungeles?
  • elitehun
    Lehet mert mondjuk én is csak olyan gamekkel játszok steamen ami főleg multiban jó (TF2; L4d) nameg a cod6-al is
  • Fehercsoki
    Ja csak függőséget okoz,mivel anélkül nem tudsz játszani gyakorlatilag!
  • elitehun
    Ne szidd s Steamet mert kúrvajó
  • Fehercsoki
    Ezt olvastam gamestaron:"Nincs neted. Bárhol leszedheted a pár magát steam installert, és offline profillal már be is léphetsz - demód nem lesz, de ha megvetted a teljest, ugyanúgy menni fog." Ez igaz?Tehát net nélkül is ha megveszem simán tudom tolni steamen singlebe?
  • szabii98
    Ez multi demo, kell hozzá net.
  • Fehercsoki
    Steames,de mivel multi demo hogyha haza tudnád vinni akkor sem igazán tudnál vele mit kezdeni.
  • BigDaddyJoe
    Akkor mi a helyzet, ha nincs otthon netem? Letöltöm haveromnál, hazaviszem és utána offline lehet vele tolni? Amúgy csak kizárólag Steamről lehet letölteni vagy lesz mondjuk egy installer amit Steam nélkül is lelehet tölteni?
  • Fehercsoki
    Nem rossz,de szerintem a mostani is jó,de nekem aztán mind1.Az érdekelne,hogy a 4 mapot amit a survivor és hunter editionhöz adnak azt később meg lehet majd venni?
  • berczely
    New banner?
  • Fehercsoki
    Ennyi az egész,nem tudom jobban elmagyarázni,mert nincs mit.Ha holnap fennt lesz akkor lesz valószínűleg egy "Get the demo" vagy hasonló gomb,arra rámész és már tölti is!
  • szabii98
    Oké...
  • Fehercsoki
    Letöltöd steamet,ingyenes accountot csinálsz,és majd ha fennt lesz a meglátod!
  • szabii98
    hhhúúúú én is:DDDDDD
    Hogy kell majd letölteni steamban a demót?Nem tom még nem volt steames gamem...
  • Fehercsoki
    Igen,remélem lesz LAN is!És remélem lehet egyedül ugrálni azon az 1 pályán mert szívesen kipróbálnám a focus jumpot ellenségek nélkül.
  • szabii98
    Értem:D
  • SLICK
    OMFG!

Egyetlen egy demo lesz, egyetlen egy multiplayer pályával, egyedül Deathmatch módban és mind a 3 faj játszható lesz
  • szabii98
    De nem értem.Most külön lesz Predator meg Alien demo?
  • szabii98
    aztakurva:D
  • Fehercsoki
    Megnézem,egyébként avpgalaxyn van egy gyűjtemény amely magában foglalja az összes predator hangeffectet!
  • Jaffa 2843
    sms hangnak valók :D
    saját up :)
  • Tatyla
    sajnos ezzel már elkéstél,nézd meg az új generációt...
  • SLICK
    egyébként itt mindenki elmúlt 18? Mert az alatt nem játszhat senki, ezzel ugye tisztában vagytok? :)
  • Fehercsoki
    Szerintem úgy gondolna,hogy ha tennének bele olyan látásmódot akkor úgy lenne értelme ha lenne olyan pálya ahol használni kell!
  • Nothing117
    nem, csak mivel nincsen benne UV-s látásmód nehezen tennének bele olyan pályát amin azt kell használni

azért kicsit gondolkozz már mielőtt faszságot kérdezel
  • Fehercsoki
    Én meg fél 4kor...
  • szabii98
    Vajon mikortól lehet majd tölteni?:D
    Francba én 4kor érek haza holnap
  • szabii98
    Na én is felraktam...:D
  • TurboX
    ez többek között azért is jó mert ha valakit csak a kampány érdekli akkor az úgysem fogja megvenni
  • Fehercsoki
    Nem hiszem hogy ilyen lesz!
  • Jaffa 2843
    vajon full ingyenes lesz a demo vagy csak azok tölthetik, akiknek van regelt game az accountján? bár engem nem érint, de mintha lett volna valamikor ilyen módon demo közzétéve steamen
  • Fehercsoki
    Lesz olyan korlátozás hogy min. X ember kell ahhoz hogy elinduljon egy map?Mert ha nem szerintem megnézem én ezt a focus jumpot egyedül először:D
  • Fehercsoki
    Én is,de nekem van gamem,de olyan szemét szar a steam hogy inkább fel sem raktam eddig.De most avp miatt muszály lesz.
  • KennyGTP
    Én már fel is telepítettem a Steam-et, pedig nincs semmi gamem rajta
  • Fehercsoki
    Hát igen,de azt hamarabb megunnánk(talán,bár ha predator e3 demo lenne azt élvezném,főleg amikor alienek betörnek a bázisra,az nagyon jó rész lesz!),de végülis mind1,ha már multi demo legalább species DM lenne:S
  • Kandurex
    Kár...jó lett volna a single demó :(