7670
-
#1172 És én is veled leszek xxxxDDDD -
#1171 Hát igen de majd jól levadászok mindenkit predatorral akit csak látok! -
#1170 Akkor lesz Aliens film feeling!!!! -
#1169 (Olaj)finomítót jelent magyarul!Van egy single player gameplay belőle,sajnos eléggé zárt és sötét pálya!Alieneknek kedvez nagyon! -
#1168 Tudunk valami infot erről a Refinery nevezetű pályáról??? Melyik lehet ez? Az a dzsungeles? -
#1167 Lehet mert mondjuk én is csak olyan gamekkel játszok steamen ami főleg multiban jó (TF2; L4d) nameg a cod6-al is -
#1166 Ja csak függőséget okoz,mivel anélkül nem tudsz játszani gyakorlatilag! -
#1165 Ne szidd s Steamet mert kúrvajó -
#1164 Ezt olvastam gamestaron:"Nincs neted. Bárhol leszedheted a pár magát steam installert, és offline profillal már be is léphetsz - demód nem lesz, de ha megvetted a teljest, ugyanúgy menni fog." Ez igaz?Tehát net nélkül is ha megveszem simán tudom tolni steamen singlebe? -
#1163 Ez multi demo, kell hozzá net. -
#1162 Steames,de mivel multi demo hogyha haza tudnád vinni akkor sem igazán tudnál vele mit kezdeni. -
BigDaddyJoe #1161 Akkor mi a helyzet, ha nincs otthon netem? Letöltöm haveromnál, hazaviszem és utána offline lehet vele tolni? Amúgy csak kizárólag Steamről lehet letölteni vagy lesz mondjuk egy installer amit Steam nélkül is lelehet tölteni? -
#1160 Nem rossz,de szerintem a mostani is jó,de nekem aztán mind1.Az érdekelne,hogy a 4 mapot amit a survivor és hunter editionhöz adnak azt később meg lehet majd venni? -
#1159 New banner?
-
#1158 Ennyi az egész,nem tudom jobban elmagyarázni,mert nincs mit.Ha holnap fennt lesz akkor lesz valószínűleg egy "Get the demo" vagy hasonló gomb,arra rámész és már tölti is! -
#1157 Oké... -
#1156 Letöltöd steamet,ingyenes accountot csinálsz,és majd ha fennt lesz a meglátod! -
#1155 hhhúúúú én is:DDDDDD
Hogy kell majd letölteni steamban a demót?Nem tom még nem volt steames gamem... -
#1154 Igen,remélem lesz LAN is!És remélem lehet egyedül ugrálni azon az 1 pályán mert szívesen kipróbálnám a focus jumpot ellenségek nélkül. -
#1153 Értem:D -
#1152 OMFG!
Egyetlen egy demo lesz, egyetlen egy multiplayer pályával, egyedül Deathmatch módban és mind a 3 faj játszható lesz -
#1151 De nem értem.Most külön lesz Predator meg Alien demo? -
#1150 aztakurva:D -
#1149 Megnézem,egyébként avpgalaxyn van egy gyűjtemény amely magában foglalja az összes predator hangeffectet! -
#1148 sms hangnak valók :D
saját up :) -
#1147 sajnos ezzel már elkéstél,nézd meg az új generációt... -
#1146 egyébként itt mindenki elmúlt 18? Mert az alatt nem játszhat senki, ezzel ugye tisztában vagytok? :) -
#1145 Szerintem úgy gondolna,hogy ha tennének bele olyan látásmódot akkor úgy lenne értelme ha lenne olyan pálya ahol használni kell! -
Nothing117 #1144 nem, csak mivel nincsen benne UV-s látásmód nehezen tennének bele olyan pályát amin azt kell használni
azért kicsit gondolkozz már mielőtt faszságot kérdezel -
#1143 Én meg fél 4kor... -
#1142 Vajon mikortól lehet majd tölteni?:D
Francba én 4kor érek haza holnap -
#1141 Na én is felraktam...:D -
#1140 ez többek között azért is jó mert ha valakit csak a kampány érdekli akkor az úgysem fogja megvenni -
#1139 Nem hiszem hogy ilyen lesz! -
#1138 vajon full ingyenes lesz a demo vagy csak azok tölthetik, akiknek van regelt game az accountján? bár engem nem érint, de mintha lett volna valamikor ilyen módon demo közzétéve steamen -
#1137 Lesz olyan korlátozás hogy min. X ember kell ahhoz hogy elinduljon egy map?Mert ha nem szerintem megnézem én ezt a focus jumpot egyedül először:D -
#1136 Én is,de nekem van gamem,de olyan szemét szar a steam hogy inkább fel sem raktam eddig.De most avp miatt muszály lesz. -
#1135 Én már fel is telepítettem a Steam-et, pedig nincs semmi gamem rajta -
#1134 Hát igen,de azt hamarabb megunnánk(talán,bár ha predator e3 demo lenne azt élvezném,főleg amikor alienek betörnek a bázisra,az nagyon jó rész lesz!),de végülis mind1,ha már multi demo legalább species DM lenne:S -
#1133 Kár...jó lett volna a single demó :(