61525
  • Tomo15
    Én az Oldalán még nem tudtam letölteni, de már láttam olyan servert ami elviekbe azzal ment...
  • Ch_Slater
    kijött az F3 mod?
  • Tomo15
    Szerintem ez valami esö gumi:)
  • Giovanni Gatto
    Ez esőgumi.
  • Travelos
    de mi az a gumi? mi ez a gumi??? nem így kell kinéznie!
  • lac coo
    McLaren render:

• lac coo
    Na a pedál nyikorgás megoldva..
    Most megyek begányolom XP alá a cuccost , hogy menjen separated-ben is :DDD
    Azt go...
  • Tomo15
    Nagyon jól néznek ki föleg, a formula skinje tetszik!
  • Amse
    2 új skin
    BFG Technologies Howston

download
    Description: The BGF Technologies Howston, ready for GP1 GP2 and GP3
    Unzip the entire SuperiorGraohX folder to the RFACTOR/GAMEDATA/Vehicles/Howston/SRGP folder.
    _______________________________________________________________________________
    RFACTOR 34 FormulaIS

download
    Description: Unzip this to your RFactor/Gamedata/Vehicles/FormulaIS/RFactor folder.

by SuperiorgraphX
  • fpal
    Nem időmulás 60x, hanem a napszak váltás. Magyarul 1 perc alatt annyit változik a nap állása, mint 1 óra alatt változna.
    Legalábbis GTL-ben ilyen, itt nem néztem annyira :-)
  • PUBY
    itt töltsd le az mptestet meg az updatet is .
  • Met
    A demohoz tudtok közvetlen linket adni? Csak torrenteset találtam és nincs kedvem szarakodni vele:)
  • Alexease
    Valami hasonlo, nem emlekszem pontosan:)
  • Amse
    az SRGP -ben 3 autó-d van az elején és 3 season elérhető nem?nálam így van :/
  • K.András
    Bazz aszittem már a 24-orás versenyt le lehet futni pár ora alatt, mert nem értettem volna :D
    Egyébként elég sokminden nem világos a számomra, mind1 majd megveszem aztán megnézem bár most két napig nem leszek itthon sokat igy majd csak hét közepén esek neki a dolognak...
  • b-type
    Ez jó?
    potenza csapat
    [elrohan, majd jön később :)]
  • Alexease
    Csak a napszak valtozas gyorsul be, az ido mulas, az auto nem:)) Rosszul irtam:) Sorry.
    Ha eladsz valamit akkor mar csak fele annyiert lehet:)
  • b-type
    Nekem lett egy új csapat, Team Potenza, próbálgattam a Mpdemo-ba berakott festéseket, és az egyik egy új csapat volt :)
  • b-type
    jaja, persze mert az alap Rhez autón úgysincs mit setupolni, leveszem a benzint, aztán semmi gyakorlás meg időmérő, egyből verseny, és ilyenkor az utcsó, 19. helyre rak.
    Minden versenynehézség bekapcs, 5kör, 100ai, ez a két roadon még poénkodást is jelent mert azért az első körben már elöl lehet menni csak unalmas, viszont a kis ovalon teperni kell hogy meglegyen az első hely. :)
    Semmit nem veszek az autóra, mert így tisztán kapok majd 30000-et, 4140/4121/20269 osztásban.
    megvan elég rövid idő alatt, és a road pályákon még lehet hülyülni is az ai-val.
    De persze ez csak akkor van ha pénz/autó kell.
  • Amse
    mimi?mit nyomtál, hogy ennyit kaptál?uccsó helyről indultál?
    [nemérti]
  • K.András
    Milyen 60x-os idömulás, ezt nem mondod komolyan?Ez megint pont olyan hogy ki a franc akar 24 orás versenyt futni 6 ora alatt??Az más hogy te probábol megnézted, de amugy mi a francnak van itt idögyorsitás mi ez ürszim?
  • K.András
    Kár, pedig az volna az igazi, ha pl elromlik a sebválto-stbstb akkor pénzbe kerüljön(bár ha modbarát akkor akár meg is lehetne csinálni), ezt az adás vételt se értem tehát elmegyek valamivel 5 futamot és azt gyak ujként tovább tudom adni vagy esetleg romlik a képessége teljesitménye stb?
    Föleg az online karrier lehetöségek érdekelnének.
  • b-type
    MEgjöttem akkor tervezem egy 40körös versenyhétvégét lezavarni mondjuk azon ami Daytona Rc-re hasonlít (valami O betüvel kezdődő hosszú neve van :)) ) az új Howston-nal, úgy hogy legyen benn este is, és reggel legyen vége az kb. azon az oválon 8-10×-es időmulás lehet (nem mentem még Howston-nal Daytona Rc-n).
    pénzes futamokra az alap Rhez-zel én 5köröst szoktam csak menni, mert megőszülök mire körbeér :)
  • Alexease
    Nekem a Season-okban van meg egy-ket homalyos pont, amit nem kiserleteztem ki;)
    - Hiaba allitottam be 60x-ra az idomulast es hiaba mentem fel oras versenyeket, nem volt meg "24 ora";) Ott valszeg fix lehet a idoggyorsitas vagy valami hasonlo trukk;)
    - Ugy nez ki, AI errosegtol, futam hosztol fuggoen ugyan annyi penzt ad. (?!)
  • lac coo
    Akkor értem ,gyak. olyan mint XPandban volt...
    Legalább nem kell nekem fehér-árnyékolt-panelvonalazott alapokat gyártanom mint rh-hoz , bár szinte az összeshez megvan , több hónapi munkával :DDDD
  • Alexease
    Nincs olyan melysegu karier! De ahoz kepest, hogy eredetileg "csak" nehany palya es auto es nagyon jo MOD alap lenne, bemutatva a script engine uj lehetosegeit, szerintem nagyon jo "karier-t" hoztak ossze.

Ket bajnoki sorozat kozott valaszthatsz, valtogathatsz szabadon: SRGP ("dobozos") es OW (formula). Alapban kapsz egy-egy autot, csapatot, nulla penzt;) Indulhatsz tesztelesen (Test), versenyhetvegen (Weekend) es verseny szezonban (Season). Barmelyiken is indulsz, mindegyiken kapsz penzt a teljeseitmeny alapjan. De termeszetesen a "szezon" fizet a legtobbet.
    A szezonokon belul tobb kozul is valaszthatsz, tobbszor is.

Kozben folyamatosan adhatod-veheted az alkatreszeket, a meglevket barmikor cserelheted, attol fuggoen milyen tipusu versenyre mesz. Osszerakhatsz "osztalyokat" is (pl. SRGP, GT1, GT2, GT3 stb.).

Penzt csak buntetesekert von le (zart pit-bol valo kihajtas, gyorshatas a pitben stb.)
  • b-type
    Reggel nyomtam 4 Rhez Amateur derby-t :)))))
    19ai-val reális beállításokkal (törés,mech hiba, 100-as ai) 30rugát ad a 3pályás sorozat végén.
    csak versenyre kattintva az utolsó helyről rajtolva még jó is, a kis oválon nem lehet sokat tökölni, ált. az utcsó körben félpályán előzőm be az addigi első ai-t :)
    Jó kis hepaj és meglett a Houston-om kifullozva.
    Jó mérges hangja van.
  • Alexease
    A megjelenes elott epp azt targyaltuk ki, hogy sajnos az ISI szervezese, marketingje, reklamja csapnivalo volt:( Bar ertheto mert ejjel-nappal dolgoztak es nincs erre ember, de eleg kautikus volt az a par nap;)
  • Alexease
    - Innen letoltod a Vehicle Templates-eket: http://www.rfactor.net/index.php?page=downloads (PSD file-ok, betolt, megfest es visszamnet DDS-nek, DXT5-os formatumba, ARGB Interpolated-el + Alpha csatorna)
    - A DDS eszkozoket itt talalod: http://www.nvidia.com/object/dds_utilities.html (ebben van minden ami kell, de csak a Photoshop PlugIn kell neked belole)
    - Ha meg van a festes, akkor megkeresed a ..\GameData\Vehicles\ konyvtarban azt az autot amit hasznalsz es lecsereled a festeset (archivalod, atnevezed stb.). Uj csapat letrehozasa bonyolult, azt most hagyjuk...
  • Hummin
    Ez az online médiában való meg nem jelenés kicsit fura. Az rendben van, hogy Misu, meg a BH aranybetűkkel hozza le a megjelenést, de másnál meg sem említik. Van egy-két oldal ahol aránylag képben vannak júli végi képekkel.
    Kíváncsi vagyok mikor lesz megemlítve a nagyobb angol/magyar game portálokon. ISI vagy vki hátha szól ezeknek.
    A "Most Wanted"-nél meg ha vki tüsszent egyet azonnal megjelenik....

• K.András
    Megkérdezem itt is milyen mélységü a karrier mod, csapat szinten lehet menedzselni?Lehetöség van e neten szezon elején mindenkinek x összeget adva ugy végigcsinálni, hogy csak abbol a pénzböl gazdálkodhat?Gondolom ha töröm a verdát akkor sokba kerül a javitás, és nyilván a szabálytalanságokat is büntetik stbstbstb, erre kérnék egy kimeritö választ.thx.
  • lac coo
    Én még oroszul tanultam ,nagyon keveset értek angolul:DDD
    Csak amennyi rámragadt a számítógépről...
    És festéssel mi a helyzet ?Hogy megy itt ?
  • Amse
    asszem az rsc fórumon levan írva inglisűl
  • lac coo
    Majd még lehet visszetérünk rá : DDDDD

De flém helyett valaki segíteni is tud , vagy csak számomra tilos és törlendő a flém ???
  • K.András
    Fele árban most megveszem, utána márcsak 30%-ék :D
  • lac coo
    Mi van ??????
    Kódot remélem el lehet adni majd később olcsón :DDDD
  • K.András
    Az ilyet szeressük, akinek ha kell márpedig te azt mondtad akkor nem keresi a kifogást hanem veszi azonnal, én még kicsit idegesitem a készitöket, pár napig, biztos a szivgörcs kerülgeti öket hogy eddig még nem vettem meg :P
  • Amse
    Alex!
    Unatkoztam, mert nem tudok most játszani...
    szal....szúrja a szemem, hogy a formula kocsik nincsenek a bannerban :)
  • Cowek
    Ez azért elégé rendben van
  • lac coo
    Na , eddig volt türelmem várni a törtre :DDDd
    Megvettem .
    Festést hogy lehet lecserélni benne , van valami mass-studio vagy hasonló ?
    Formula gagyi pont jó lesz GP2-nek :DDDDD
    És valaki segítene , hogy kell meghackelni a játékot , hogy minden mod elérhető legyen ?Privátban....

THX.