61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2256 Itt van 1 csomó skin.Csemegézzen aki akar.Van 1 pár nagyon jó. -
#2255 mármint nagyon jónak tartottam az NR2003-ban, ott ezeket pilóta/autó/csapat tulajdonságokat asszem 50-100-ig skálázhattad. -
#2254 vmi felhaszbarátabbra gondoltam :))))
nagyon jónak tartottam hogy a nevesített Ai pilóta, pl. JuanG
pl. jól megy road pályákon de kevéssé megy jól speedway jellegű pályákon, nem túl jó a qual-on, de nagyon jó a futamokon, és agresszív mint malac. :)
Az autója gyors de megbízhatatlan, kicsit instabil, a csapat pedig jó de hajlamosak elcseszni a pittaktikát :DDDDD
Míg ellenben a másik nevesített ai pilótának, Alexease-nek....stb.
:DDDDD -
#2253 Amit betettem felhoket, abban 3 van: nappal, este (atmenet a nappal es az ejszaka kozott) es az ejszaka. Foleg az atmenet (este) jobb, mert az eredeti rF-ben csak egy egyszeru kek folt:( Az ejszaka is job, mert legalabb vannak sejtelmes felhok. Amugy a GTL-bol vannak:))
De ami megjelent utanam (:D) az RSC-n az ugyan ez szinte, az a ficko is a GTL-bol szedte ki a felhoket:))
Latszik, hogy a SimBin-nek csak a tervezessel, fejlesztessel kell goglalkoznia - nem kell engine-t hegeszteni - reszletesebben, igenyesebben, otletesebben vannak kidolgozva ott a cuccok. Pl. a felhok az rF ben van negy - raadasul az sem az igazi - mig a GTL-ben napszakonkent 5-5 db, plusz nap es hold;)
De ugyan igy mint apro ujitasok az egerrel valo cockpit mozgas es FOV allitas, a pilota animacio es az eleg durvan reszletes belsonezetek. http://vrway.com/vr_gt_legends/fullscreen/VR000007076.html
De majd a modderek megoldanak mindent, csak az alapok legyenek minnel jobbak:))) -
#2252 ez nem ilyesmire van? (nem értek hozzá)
StartsDry=1.3 //Average number of drivers passed (-4 - 4)
StartsWet=1.9
StartStalls=0 //% of starts where driver stalled
QualifyingAbility=2.0 //Average qulifying position
RaceAbility=1.0 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
RainAbility=1.0 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Passing=88.0 //% of times driver completed a successfull pass, not including pit stops or lapped traffic
Crash=5.7 //% of times driver crashed
Recovery=45 //% of times driver continued after a crash
CompletedLaps%=90
-
#2251 érdekes ez a játék, szvsz kicsit össze-vissza vannak benne a dolgok.
Azzal hogy raktak bele tunningolós, kicsit karrier szagú történést ezzel olyan érdekes helyzet elé állítottak :) a sokat szidott NFSU a szimeseknek , néha vigyorgok is, mert szokatlan, nem mintha nem nyomtam volna ki arcade/fél arcade játékokat is, de ez olyan furcsa :)))
Amit nagyon sokat dobott volna még, az egy NR2003 szintű ai állítgatás, lenne egy alap ai viselkedés, és mint az NR2003-ban skálázhatnánk az ai tudását, gyorsaságát a különböző pályatipusokra ezzel szinte jellemet adni az ai-nak, állítani a vérmérsékletét, kitartását-megbizhatóságát, és ehez már csak egy átnevezhetőség kell.
Kiválló Endurance versenysorozatot alapot lehetne összeállítani azoknak akik offline-ra veszik a játékot.
Valamint ne kövessen el olyan ostobaságot hogy felvezető körében, vagy levezető körében is beáll nekem agresszorkodni amikor én mért körön futok. -
#2250 Alapvetően nem kell a technikai előny, nem érdemes egy kanyit sem költeni az autóra, és így mindig van egy alap Rhez-ed.
Megpróbáltam még 108-ös ai-nál is meglehet nyerni végig alap autóval a sorozatot, és az kb 34000-t fizet, de akkor az 5 körös kis oválon esetleges a dolog, és még így is néha lementem a sárga vonal alá...ami azért nem szép. :)
és ha nem sikerül akkor a 4800 helyett csak 2000 rugót fizet a 2.helyért.
Szal inkább hagytam 105%-os ai-nál is vmivel több mint 30rugót fizet.
ikor megvan minden kifullozva akkor ez a része a játéknak elvész.
Viszont remélem az online futam nyerésekért is ad creditet, és remélem többet mint offline az ai ellen, mert az F1-es géphez szivesebben szedném össze online a pénzt...2milla. pfff -
#2249 Jó lenne ténylegesen mi az a tuning amit elfogad még abban a kategóriába, mert akkor elkezdem még1x a Rhez Amateur kupát és gyűjtök pízt. -
#2248 Azon gondolkozom, hogy előről kezdem :), de akkor sem értem azt, hogy ha alapból elkezdem a sima Rhez Amateur kupát és miután nyerek pénzt, tuningolom a kocsit és így tudom folytatni a kupát jó nagy technikai előnnyel, de a már tuningolt autóval nem lehet elkezdeni azt a kupát.Szóval, hogy is van ez? -
#2247 igen az elég meglepő volt nekem is...bementem alap autóval és csak lestem.
főleg hogy sztem az autóm szintjéhez emeli az ai-t, mert mikor visszajöttem jobb autóval, akkor az ai pilóták közt is volt 4-5 akinek jobb autói voltak.
Sztem lehet trükközni olyan módon hogy úgy tunningolni hogy ne lépjen át más osztályba az autó, tehát egy alap autó full futómű és fék tunninggal még alap besorolású autó (sztem) -
#2246 Akinek nem elég a 19 ellenfél:
az rFactor/rFm/OWChallenge05.rfm vagy az rFactor/rFm/SRGrandPrix05.rfm - ben írja át a "Max Opponents = 19"-et tetszőleges mennyiségre. -
#2245 vettem észre:)ők nem az alap ZR-el mennek hanem már tuning verzióval, de nekem jelenleg olyan tuning Rhez-em van ami nem elég a Rhez 2. szintű szezon megnyeréséhez, de pénzem meg nincs.Szal nemtom hogyan tovább... -
#2244 basszus ZR-el elkezdtem a hozzátartozó season-t (alap kocsival), és az AI 15mp-vel gyorsabbat megy körönként Toban Longon... -
#2243 nemtomkivolt;) -
#2242 az ilyen pillanatokról csinálhatnál videókat. ;P -
#2241 hát nemtom :/ :D
amit Alexease csinált az ha jól értelmeztem + átmenet az sötét és a világos égbolt közé, de ezt nemtom, hogy felülír- e valamit vagy új. -
#2240 bravo :DDD...lassan nekem is meglesz, remélem... -
#2239 ez szebb mint az eredeti? ... csak kérdezem :) -
#2238 Itt van 2 kép a Heathen féle égboltokról.
Pict01
Pict02
de még mindíg a magyar érdekeltségűt illik használni :P :)<---tényleg Alex azokról nem raksz be képet? -
#2237 lehet kapni bárhonnan a világon ahol vannet mivel online vehető meg
demoval is lehet neten tolni persze annak korlátaival
bármit nem csak amiket elkészítenek de a modok jönnek ezerrel.. -
#2236 Hja, grat az uj bannerért, határozottan jobb az előzőnél, bárki is csinálta, bár sejtem ki volt:) -
#2235 Izzik. A Howstone-nál is láttam izzó texturát, a többit nem néztem még, de az is izzik, tuti! -
#2234 már lehet kapni itthon vagy hogy szerezhető be?
neteshez eredeti kell vagy demóval is lehet?
mi ez a rengeted mod? megveszem és utána bármit adhatok hozzá?
gyors a topic:) -
STFU #2233 Van e már crack? -
#2232 LOL -
#2231 bázz az ai:
Mentem Toban Long-ban nyilt edzést (ilyenkor berak fűt-fát-bokrot)
bedöngetek az első jobbos kanyarba a kifullozott Hammer-Mustang-gal csúsztatok mint gép, erre a répa ai a GT3-as Rhez-zel (leggyíkabb belépőszintű sárkány) elkezd bemozogni a balos dombtetején, hogy majd nekem keresztbetesz...mert az a kb 400Le különbség ami a két autó közt van az smafu, azt majd hős ai hozzáteszi pilótaságból...
Szal lóbálta magát, de vlaszeg túl gyorsan közeledtem, ezért nagyobb lóbálásba fogott, hogy majd elijeszt gondolom...na addig míg a nagy lóbálásban belobogott a gazosba vitt magával bóját, táblát mindent, és persze még én is telibecsaptam, mert nnyira röhögtem, hogy nem bírtam vezetni -
#2230 kösz!! remélem egyszer én is hasznát veszem :)) -
#2229 remélem :DDD...iszonyatos reflektor kéne vazze -
#2228 igen...remélem orvosolva lesz, egyébként akkora Mad Max Mustang Gt-r lenne belőlle mint ház..:DD ki sem szálnék belölle.
A belseje is kicsit kusza, szal belül meg a seggén csaphatnának kisrendet.
gondolom Mustangra nem adhatták, de azért ez majd a másik véglet. :)
Más:
Toban-ban elég kevés a világítótest....öööö...néha annyira semmit nem látni, hogy döbbenet.
Kiváncsi vagyok Nordschleife-n hogy oldják meg az éjszakát, ...a fülünkön fröcsögni fog kifelé az adrenalin a csapatós részeken mint Flugplatz, vagy kesselchen. -
#2227 durvva ez a gép :))...csak a seggét ne baszták volna el, förtelem :)) -
#2226 Na erről dobjatok egy videót :-) Főleg éjszaka nem lehet gyenge -
#2225 itt épp izzanak, szóval igen izzanak:) -
#2224 Az Mpdemo-ban még ízzott, itt még nem láttam, bár nálam le van húzva egy kicsit a graf hogy kiférjen mind a 19 ai. -
#2223 Ezt volt szerencsém látni :-)
AMSE: eddig nem figyeltem meg, a fékek fel tudnak izzan vagy mindig ilyen színűek? -
#2222 Orchard pálya (a Daytona Rc-re hasonlító, végre megtanultam )
Hammer, késő délutáni edzés:
40mb wmv -
#2221 A belsonezetet is javithatnak egy kicsit, nekem elegge elnagyoltnak tunik. -
#2220 Már készítik az F3-as mod 2.0-ás változatát.Főként az DX7-es kompatibilitásra koncentrálnak, de sokmindent javíteni fognak. -
#2219 2 F1 Skin
Williams FW17
Ferrari 2002
Skinek 1 rarban
by lasercutter from RSC forum -
#2218 jaja ezeket én is imádom :)))...lehet majd jó kis videókat csinálni!
ez pl. nascarból van:
IROC-balhé :) -
ToMy_ #2217 amúgy én pont azon szórakoztam jót, hogy tökolyan mint egy amatőr kézikamerás felvétel: ide-oda rándul a kamera az események között...