61525
  • Alexease
    Keress valami ismerost, rokont, baratot akinek van hitelkartyaja, vetesd meg vele, aztan azonnal at is tudod utalni a penzt a Te kartyadrol az O szamlajara;) Egy masik forumban, ameddig olvastam, vagy 10-15 embernek vettek igy jatekot (tegnap ide is betettem a linket, mint lehetoseg).
  • Amse
    kipróbálnám, ha valaki megvenné nekem:)
  • Amse
    nem értek hozzá, de ezekszerint az:)
  • Alexease
    Limerock Park
    bar kicsit problemas a palya FPS es AIW szempontbol, de azert megcsinaltam normalisan:) Most mar egy palya alatt nyilik meg - alatta ket konfiguracioval (Normal es Chicane), es csinaltam hozza rendes thumbnail kepeket is.
    Nemsokara feltoltom.

• Alexease
    Gondolom nem hitelkartya hanem normalis/altalanos bankkartya? csak a hitelkartya jo.
  • Amse
    gondolom nem az...
  • Tomo15
    Azt nem hisezm el hogy nem jó!.Max lehet, hogy nem dombornyomott.
  • Amse
    Csinál még vki videót?Azt nagyon szívesen nézegetnék még, vagy ha találkozik vki máshol vele akkor linkelje ide is.txh
  • Amse
    :(
    Nemjó neki az otp-s kártya.Nah mind1.
  • b-type
    Misu:

itt egy log:
    kivágott az asztalra, ki tudsz ebből nézni vmit?
    thx :)
  • lac coo
    FEAR-nél az van nálam , amikor befordulok egy sarkon iszonyatosan töltöget :D
    De végül is ilyen volt DOOM3 is ATI kártyákon , és ott is videokártya driver oldotta meg...
  • lac coo
    ok, köszi...:D
  • Alexease
    Nagyon biztos! Nem az elso jatek amit kintrol veszek.
  • Alexease
    Nekem kozben nem igazan toltogetett a FEAR es ez egyaltalan nem. Egyszeruen csak meg all kozben par masodpercre. De most olvastam kinti forumon, hogy masnak is van hasonlo problemaja, de uj ATI-val. Lehet hogy ez valami uj DX9-es program/kartya/driver problema lehet... de nem mindenkinel:))
  • lac coo
    Ez mennyire biztos ?
    Nem szeretnék még egyszer adót vagy vámot is csengetni ...
  • Alexease
    Azonnal kapsz visszajelzest a banktol (persze bank fugvenyeben). Pl. a City banktol 1 percen belul erkezik SMS es 10-20 percen belul szemlyesen is felhivnak. Magyaroldalrol semmilyen teher nincs - esetleg a banktol fuggo atutalasi ezreleket - minden ado es egyebb az ISI-t terheli. (Vagyis ezutan kemenyen adoznak:D)
  • Alexease
    Szerintem nagyon jol! Nem linealisan tobb sorozatban, kategoriaban is indulhatsz, rengeteg az autokhoz a megvasarolhato tuning alkatresz, vagyis nagyon jol erezhetoen lehet fejlesztgetni az jarganyokat. Persze ehez gyakorloni kell, idomerok, versenyek, tesztek stb. Aki azonnal F1-et akar es cheat-el az megteheti, de szerintem egy nagyon jo es komoly karierrol, jatekrol, versenyekrol marad le.
  • lac coo
    Valaki kapott már visszajelzést a bankjától a vásárlásról ?
    Az érdekelne , hogy terheli-e valami adó vagy áfa..ilyesmi...
    Vagy papíron csak ajándékba kapja a lóvét az ISI?
    Mert pl. adónak , vámnak kéne lenni rajta ...
  • lac coo
    FEAR-t javítottam vele , nem sokat de javult....Bár annál is valami driver probléma lehet , mert 2 g rammal azért nem kéne töltögetni a vinyonak....
  • JuanG
    jah, többé-kevésbé :)...most főzöm a kaját...
  • drop
    oké kösz utánanéztem menyire van kidolgozva a karier mod
  • drop
    csá egy hülye kérdés az rfactorba vna single rész pl karier lehetöség vagy milyen sp része pls irjatok
  • Alexease
    Kijozanodtal?!
  • JuanG
    jók a videók!
  • Alexease
    De az RCS forumon az egyik keszito ajanlotta a 78.01-es uj nVidia drivert, ami hivatalosan nem tartalmaz csak uj kartya supportot, de allitolag valami memoria javitas is van benne (bar nem pontosan az en problemamra valaszolt;D). Leszedtem, feltettem, mentem egy rovid 10 koros verseny es eddig nem volt gon;) Pedig eddig koronkent 3-4x megallt az egesz:) Bar 1-2 napja is ugy volt hogy megjavult:)))
  • Alexease
    Ez konkretan hallottad, probaltad erre a problemara vagy csak win tuning?

Nem hinnem hog swap file problemaim lennenek, meg sem reccsen a vinyo ilyenkor. Van ennel durvabb jatek is memoria hasznalatban (pl. HL2, BF2) es annak semmi baja. De sorolhatnam meg a fent levo 10 autos jatekot is ami gond nelkul megy - pl. GPL (1998), Insane (2000), Screamer4x4 (2000), NR2003, LFS, CRC, GTR, TRD2, RBR es ez mind dobozos verzio, de mondhatnam meg az F1C-t es modjait, az NR2003 modokat es a GTL demot.
  • lac coo
    Tweak The Swap File
    For Users with 256 MB RAM or more this tweak will boost their Windows- and Game-Performance. What it does: It tells Windows not to use any Swap File until there is really no more free RAM left. Open the System Configuration Utility by typing msconfig.exe in the RUN command. There in your System.ini you have to add "ConservativeSwapfileUsage=1" under the 386enh section. Restart your Windows and enjoy better Game performance
  • lac coo
    Próbád ezt :

Futtatásba regedit, majd megkeresed ezt a mappát:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
    Itt keresd ezeket a kulcsokat és kattints rájuk 2X:
    DisablePagingExecutive -Ez lapból 0, decimálisban tedd 1-re.
    LargeSystemCache -Szintén decimálisban 0-ról 1-re.
    ÉS most jön a lényeg. Írd be a futtatásba, hogy msconfig.exe, majd a felugró ablakban keresd meg a "SYSTEM.INI" fület, a böngészőablakban nyisd le a "386enh"-t és és jobboldalt kattints az "új" gombra, majd másold be ezt: "ConservativeSwapfileUsage=1", alkalmazd mielőtt kilpsz, majd indítsd újra a gépet.
  • Alexease
    Nekem meg mindig az a technikai problemam a jatekkal mint multkor, nem javult meg:( Koronkent 3-4x megall a kep, elmegy a hang es 3-4 masodperc utan folyattja:( De kozben az ora megy, vagyis jo idomerot menni eleg nehez:)) Bar tok mindegy, igy az egesz nem jo de az mar mas kerdes:)

Meg mindig nem jottem ra mi a gond. Eddig csak ez es a FEAR Demo csinalja. Az ISI/RCS support/bug report forumba meg nem valaszoltak, valszeg nem is fognak, ez valami trukkos. Foleg, hogy az angol iras tudomanyom gyenge, vagyis lehet hogy semmit nem ertettek az geezbol:)
  • b-type
    nekem nem volt semmi problémám.
    Az első kerekesek nagyon hasonlóak az LFS-hez, ott is-itt is néha ráfutok a hajtásra, azaz a kerék túlpörög irányban, az autó predig megy kifelé az ívről. :)
    Amikor kétkeréken volt az autóm a videóba, és visszahuppant, akkor is jól pattant ki a rugóról..szal nekem semmi bajom vele eddig :)
    Kb uígy kétkerekeztem az LFS-ben is.
    Ezzel együtt ha mindenképpen választani kellene, akkor sztem ott(Lfs2) kicsit jobb az elsőkerék.
    Amikor pedig ledifferál és megfüstől az is rendben van, ledifferál tehát hajtás hiányában jobban érvényesül a fékhatás, megáll, ha pedig leér az aszfaltra akkor megfüstöl, ott ahol a merevítés nem emeli ki ennyire a terheletlen oldalt ott szinte folyamatosan csúszik az álló kerék, míg a hajtott kerék a motorfékkel együtt fékezi az autót.
    Ezzel lehetne finomítani sokat a setup-ban, de most pénzszerzés van. :)))
    (az F1időmérő után megyek vissza)
    vettem egy proszto GT1-es Fwd-t, és az amatör ligában azzal keresem a pénz, nem költök rá egy kanyit sem, azt a 3 pályát így is megnyerem, és időarányosan is rövid, akis oválban nagyon gyorsan lepörög egy verseny, toban short-on nem tud elverni az ai, az első pályán meg még egyenlóek a feltételek. :)
  • Alexease
    A lenyeg a lenyeg, hogy "szokas szerint" amig az uton van minimum 3 kerek, addig teljesen jo a dolog:) Ha mar csak ket kerek vagy el emelkedik akkor mar eret vag magan az engine, de ezt mar meg szoktuk, ez van;) Ez szigoruan "palya-verseny" jatek, ne akarjunk terepezni, ugratni, kaszkadorkodni, borulni, gurulni stb.)

En meg regebben kezdtem el az F1C ala egy rally cuccut - csak teszt keppen:D - csinaltam kavicsos/foldes/fuves Norschleife-et meg egy "laza" Porsche-t:) Jo volt-jo volt, de messze nem az igazi:)))
  • b-type
    hát nem :)
    isi fizika ide, isi fizika oda, a gumi azért füstől mert elosztja a gázelvételi diffi, az a kerék ami ledifferál ezért meglassul, vagy megáll (háromkerekezem) ezért mikor hozzá-hozzá ér az aszfalthoz akkor megfüstöl,...ott ahol pedig mindkét kerék blokkol (a két kerék előtt) ott pedig azért mert kopott a gumi, és az egy olyasmi véktáv mint Imola első fékje, 'nagyon nagy' (a kocsihoz képest) sebességről jösz, és enyhe kanyarból esel a fékre, én ott a kopott gumikkal megblokkoltam.
  • Tomo15
    SZiasztok ha sikerül átutalni a pénzt a webkártyára, akkor én is megveszem még ma, mert a multkor nem akart csak hétföntöl utalni...
    Ugyhogy ha sikerül akkor én is benne vok brámilyen Online gamben
  • Alexease
    Ez elsosorban online szimulatornak keszult, vagyis erosen ajanlott a kormany. Bar komplett segitsegeket is be lehet kapcsolni, vagyis valszeg bill.-lel is lehet iranyitani. Probald ki a Demot (RFACTOR.NET), ha megy, tetszik elgondolkozhatsz rajta.
    De ez NEM autokazos, latvany jatek, ez elsosorban autoversenyzesre keszult! Vagysi segitsegekkel, garazs es setuppolas nelkul, palya tanulas es hosszabb versenyek hianyaban szerintem ertelmet veszti az egesz.
  • Ch_Slater
    remélem neked is meglesz estére, igy már egyre többen leszünk online-mókához.
  • Alexease
    - Ha Pay Pall-on veszel kodot, azt 1-2 oran belul megkapod e-mail-ben, azt install es inditas utan beirva tudod hasznalni a programot.
    - Ha csak install es inditas, akkor ott is lesz egy lehetoseg megvenni, kozvetlenul a programbol, hitelkartyaval, kozvetlen banki atutalassal. Ennel a modszernel azonnal indul a jatek, de kodot ugyanugy kapsz e-mail-ben a kesobbi intallhoz.
  • Xirnox
    Sziasztok!

Olyat szeretnék kérdezni tőletek h szerintetek érdemes lenne megvennem a játékot ha csak bill.-el tudok játszani?Vagy úgy nincs játékélmény!
    köszi
  • Amse
    ma jön nővérem és megpróbálom az otp-s kártyával megvenni.
    szal ha indítom a játékot akkor is meg lehet venni nem paypal-on keresztül, de kódot nem kér?vagy hogy van ez?később hogyan tudom felrakni, hogy ne kelljen kifizetni?
  • Amse
    hála a flame-nek
  • Ch_Slater
    tyű. 2. vagyunk a Top10-ben :)