61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#1974 hááát. nem hinném hogy túl fontos lenne. -
#1973 Nem mondjátok ...
Azt hittem csak demo-ban nincs... -
#1972 egyik se -
#1971 Már mi nincs ? Kép vagy személyzet ? -
#1970 mennyi péz? :o -
#1969 nincs -
#1968 Valaki bekökne egy képet a box-személyzetről ? :D
(Ha van F1 de tök8) -
#1967 igen.
feltétlen.
Az offra már most is jó a játék (bár az ai-ra ráférne egy javítás, elsősorban azért hogyha én mért körön vagyok a 12körös qual-on, akkor 'ő' a pit-ből kihajtva ne álljon le nekem keresztbetenni mert ez bunkóság :)).
DE jó a single mod, és a modok vmint a pályák uúgy használható.
-
#1966 persze -
#1965 taktikai kérdés: elsősorban singlere érdemes beruházni rá? -
Toya #1964 Azért a LFS-et és a GTR-t is elég sokan megvették. -
#1963 jó látni, h milyen sokan megveszitek :) ilyet itt sgn még nem láttam :D -
#1962 sira.
Jó ez a pálya, itt mindig sikeres vagyok legyen akár nagy különbség az ai autója és az én autóm között, itt nem sokat ér a motorerő, és ha előtte vagyok akkor egyhamar nem tud megelőzni :))))
Sztem jók a pályák igencsak, van amit visszafelé nem annyira csípek, de azért mind jó. -
#1961 Amugy meg:
Nem fogsz csalodni, nagyon jo. Azert szimulatorban, ilyen autokkal es palyakkal, ennyi alkatresszel epitgetni, tuningolni az autokat, es tolni a kariert es a mini bajnoksagokat, sorozatokat teljesen jo erzes. -
#1960 Igaz mar megvetted, de akkor mar kilinkelem:)
rFactor, Sardian Short, rHez (WMV, 3Mbyte)
Kicsit szar lett a tomorites, de ez van...:) -
#1959 jó döntés volt.
jó is szép is, és ezzel nincs lezárva, sőt.
Kiváncsi leszek a Howston-ra, mert más a Fullos ZR is elég jól kenhető, vannak kanyarok ahol kifejezetten jól erőcsúsztatható, más kanyarokban meg rá kell tartani gázzal hogy szépen sodorva jöjjön ki a kanyarból, de nincs az a jaj sok volt tök mindegy mit csinálok érzés mint az F1C-ben.
Ott nagyon nem szerettem hogy ha megcsúszott, akkor nem lehetett gázzal még tekerniaz orrát, itt nem nagy lendületes csúszásra gondolok mert azt csak egy 800lóvas Supra fog meg :D, hanem egyszerű tapadásvesztésre, minden élő aszfaltos zárt pályás autóversenyen százszor előfordul.
Szal itt korrekt, és még csak most jönnek az izmosak.
Nagyon irigyeltem az egyik sorozatban mentem Howston-ok ellen, jó lapos meg desznyón néz ki. -
#1958 -
#1957 Na megvettem:)
Ma még tesztelgetem meg holnap napközben aztán majd jöhetnek az online meccsek.
Most elkezdem a carriert. -
#1956 jajh az még odébb van mikor nekem Howston-om lesz :)
Egyelőre a kifullozott ZR-rel driftelgetek a majdani videóhoz :) -
#1955 oks, thxa :) -
#1954 Persze hogy kilehet!:) Barmikor barmit talasz amit kilinkelek, azonnal fel tehetsz mindent ha erdemlegesnek talalod. -
#1953 ne offoljunk -
#1952 és a tudodmi új arculata mikor lesz kész?:) -
#1951 Alex az általad készített thumbokat és egyéb fájlokat ki lehet rakni a tudod hova? -
#1950 ebből én is csak azt látom, hogy mi a baja, viszont ahogy olvastam ezt a did not add stb vakert lenyomja másnak is
szerintem az a legjobb, ha írsz ide -
#1949 köszi:) akkor a rámegyek és vége a racémnak dolog elmaradt ebbenis:I -
#1948 Uj car pack-ok (F1 es Howstone festesek). Nagyon profik!
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=221808 -
#1947 kéri a kártyaszámot, a érvényességi időt, és a kártyán található bizt kódot.szal ha csak a számod tudják akkor np, de ha vki látja a kártyád egyéb tulajdonságait akkor már gáz van. -
#1946 NEM.
A vasarlashoz kell a ratyan levo PONTOS lejarati datum es a masik oldalan levo 4 jegyu ellenorzo szam. PIN kod nem kell max penzfelvetelhez automataba:) De az nem eri meg, a hitelkartyat nem arra talaltak ki. Arra tokeletes az "egyszeru" bankkartya. -
#1945 Na megvettem énis és eszméletlenül jó:D.Fel is mentem a Drivingitalia egyik serverére csak az volt a gáz hogy mindenki F1-es kocsikkal ment:) -
#1944 És nem is kér pin-kódot a vásárláskor ?
Vagy hogy van ez ? Valaki megtudja a kártya számom azt vesz rajta 800 db rFactort ? :DDD -
#1943 "Dolgoztam" de nem jott ossze:)
Nehez ugy lezuzni valakit hogy az uton maradjon a hatsoszarnya, es maceras hogy pont ott legyen ahol a kamera is ra lat:) De eddig akarhanyszor is telibevertem egyszarnyat, nem lett smmi bajom, csak "megurgott" az auto. -
#1942 LIMEROCK PARK (RAR, 10,5 Mbyte) -
#1941 -
#1940 dolgoztál már valamit a rámegyek a szárnyara és mitörténik dolgon?:D -
#1939 Az AI-t NEM csinaltam meg, az FPS problemat sem kapcsoltam ki (de erre majd tudok adni tippet;D). A konyvtarszerkezetet, bejelnekezest, kepeket, lampakat, kamerakat csinaltam meg, frissitettem. -
#1938 -
#1937 Most toltom fel, mindjart fent van, adom a linket!
Addig itt van eredeti belso kameras felvetel a p[alyarol:))
http://alexease.uw.hu/Limerock%20in%20car%20video%20-%20encoded.wmv -
#1936 Honnan lehet leszedni ezt Alex? -
#1935 Toltottem fel neked filmet! Nem en csinaltam, nem is egy nagy szam, de Limerock bemutato es rF:))
http://alexease.uw.hu/LRP_Chicane.wmv