61525
  • Ch_Slater
    hááát. nem hinném hogy túl fontos lenne.
  • lac coo
    Nem mondjátok ...
    Azt hittem csak demo-ban nincs...
  • Ch_Slater
    egyik se
  • lac coo
    Már mi nincs ? Kép vagy személyzet ?
  • ÁjjLe BoBBi
    mennyi péz? :o
  • avcom
    nincs
  • lac coo
    Valaki bekökne egy képet a box-személyzetről ? :D
    (Ha van F1 de tök8)
  • b-type
    igen.
    feltétlen.
    Az offra már most is jó a játék (bár az ai-ra ráférne egy javítás, elsősorban azért hogyha én mért körön vagyok a 12körös qual-on, akkor 'ő' a pit-ből kihajtva ne álljon le nekem keresztbetenni mert ez bunkóság :)).
    DE jó a single mod, és a modok vmint a pályák uúgy használható.
  • Istencsászár
    persze
  • robotnyk
    taktikai kérdés: elsősorban singlere érdemes beruházni rá?
  • Toya
    Azért a LFS-et és a GTR-t is elég sokan megvették.
  • arty
    jó látni, h milyen sokan megveszitek :) ilyet itt sgn még nem láttam :D
  • b-type
    sira.
    Jó ez a pálya, itt mindig sikeres vagyok legyen akár nagy különbség az ai autója és az én autóm között, itt nem sokat ér a motorerő, és ha előtte vagyok akkor egyhamar nem tud megelőzni :))))
    Sztem jók a pályák igencsak, van amit visszafelé nem annyira csípek, de azért mind jó.
  • Alexease
    Amugy meg:
    Nem fogsz csalodni, nagyon jo. Azert szimulatorban, ilyen autokkal es palyakkal, ennyi alkatresszel epitgetni, tuningolni az autokat, es tolni a kariert es a mini bajnoksagokat, sorozatokat teljesen jo erzes.
  • Alexease
    Igaz mar megvetted, de akkor mar kilinkelem:)
    rFactor, Sardian Short, rHez (WMV, 3Mbyte)
    Kicsit szar lett a tomorites, de ez van...:)
  • b-type
    jó döntés volt.
    jó is szép is, és ezzel nincs lezárva, sőt.

Kiváncsi leszek a Howston-ra, mert más a Fullos ZR is elég jól kenhető, vannak kanyarok ahol kifejezetten jól erőcsúsztatható, más kanyarokban meg rá kell tartani gázzal hogy szépen sodorva jöjjön ki a kanyarból, de nincs az a jaj sok volt tök mindegy mit csinálok érzés mint az F1C-ben.
    Ott nagyon nem szerettem hogy ha megcsúszott, akkor nem lehetett gázzal még tekerniaz orrát, itt nem nagy lendületes csúszásra gondolok mert azt csak egy 800lóvas Supra fog meg :D, hanem egyszerű tapadásvesztésre, minden élő aszfaltos zárt pályás autóversenyen százszor előfordul.
    Szal itt korrekt, és még csak most jönnek az izmosak.
    Nagyon irigyeltem az egyik sorozatban mentem Howston-ok ellen, jó lapos meg desznyón néz ki.
  • Ch_Slater
  • Amse
    Na megvettem:)
    Ma még tesztelgetem meg holnap napközben aztán majd jöhetnek az online meccsek.
    Most elkezdem a carriert.
  • b-type
    jajh az még odébb van mikor nekem Howston-om lesz :)
    Egyelőre a kifullozott ZR-rel driftelgetek a majdani videóhoz :)
  • b-type
    oks, thxa :)
  • Alexease
    Persze hogy kilehet!:) Barmikor barmit talasz amit kilinkelek, azonnal fel tehetsz mindent ha erdemlegesnek talalod.
  • avcom
    ne offoljunk
  • Amse
    és a tudodmi új arculata mikor lesz kész?:)
  • avcom
    Alex az általad készített thumbokat és egyéb fájlokat ki lehet rakni a tudod hova?
  • avcom
    ebből én is csak azt látom, hogy mi a baja, viszont ahogy olvastam ezt a did not add stb vakert lenyomja másnak is

szerintem az a legjobb, ha írsz ide
  • Istencsászár
    köszi:) akkor a rámegyek és vége a racémnak dolog elmaradt ebbenis:I
  • Alexease
    Uj car pack-ok (F1 es Howstone festesek). Nagyon profik!
    http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=221808
  • Amse
    kéri a kártyaszámot, a érvényességi időt, és a kártyán található bizt kódot.szal ha csak a számod tudják akkor np, de ha vki látja a kártyád egyéb tulajdonságait akkor már gáz van.
  • Alexease
    NEM.
    A vasarlashoz kell a ratyan levo PONTOS lejarati datum es a masik oldalan levo 4 jegyu ellenorzo szam. PIN kod nem kell max penzfelvetelhez automataba:) De az nem eri meg, a hitelkartyat nem arra talaltak ki. Arra tokeletes az "egyszeru" bankkartya.
  • Tomo15
    Na megvettem énis és eszméletlenül jó:D.Fel is mentem a Drivingitalia egyik serverére csak az volt a gáz hogy mindenki F1-es kocsikkal ment:)
  • lac coo
    És nem is kér pin-kódot a vásárláskor ?
    Vagy hogy van ez ? Valaki megtudja a kártya számom azt vesz rajta 800 db rFactort ? :DDD
  • Alexease
    "Dolgoztam" de nem jott ossze:)
    Nehez ugy lezuzni valakit hogy az uton maradjon a hatsoszarnya, es maceras hogy pont ott legyen ahol a kamera is ra lat:) De eddig akarhanyszor is telibevertem egyszarnyat, nem lett smmi bajom, csak "megurgott" az auto.
  • Alexease
    LIMEROCK PARK (RAR, 10,5 Mbyte)
  • JuanG
  • Istencsászár
    dolgoztál már valamit a rámegyek a szárnyara és mitörténik dolgon?:D
  • Alexease
    Az AI-t NEM csinaltam meg, az FPS problemat sem kapcsoltam ki (de erre majd tudok adni tippet;D). A konyvtarszerkezetet, bejelnekezest, kepeket, lampakat, kamerakat csinaltam meg, frissitettem.
  • ibronk
  • Alexease
    Most toltom fel, mindjart fent van, adom a linket!
    Addig itt van eredeti belso kameras felvetel a p[alyarol:))
    http://alexease.uw.hu/Limerock%20in%20car%20video%20-%20encoded.wmv
  • ibronk
    Honnan lehet leszedni ezt Alex?
  • Alexease
    Toltottem fel neked filmet! Nem en csinaltam, nem is egy nagy szam, de Limerock bemutato es rF:))
    http://alexease.uw.hu/LRP_Chicane.wmv