61525
  • Travelos
    Hogy kell beírni a kártyaszámot?? Nekem ilyen van a kártyámon: XXXX XXXX XXXX XXXX !

Ömlesztve írtam be, mert csak úgy ment az account készítésnél.
  • Travelos
    This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Ezt írja!
  • Travelos
    Na egy kis segítség kellene, a PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, nekem egy VISA Electron kártyám van, de azt írja, hogy nem OK.

• avcom
    akkor kérhetsz újat ingyen az adataid megadásával
  • Travelos
    A kódot, amit kapok majd, tényleg csak 3-szor lehet beírni? Utána mi a helyzet?
    Ha jönnek majd a modok, biztos kell majd párszor le-fel telepítgetni a progit.
  • Travelos
    A dolog több, mint homályos, de elmondom. Leszedtem a McAfee-t, ezek után nem ment. Felraktam a ZoneAlarmot, megint nem ment. Leszedtem a ZoneAlarmot, nem ment. Nem volt több ötletem, hagytam a picsába.
    Igenám, de beszoptam valami szar beépülő progit, úghogy kénytelen voltam valami tűzfalat felrakni. Így hát visszaraktam a McAfee-t.
    Na és mit látok??? Működik!!!!
  • Ch_Slater
  • Amse

mi volt a gond?
  • Travelos
    Sikerült!!! Megoldottam, már működik a buy/unlock!!!!!

Alex! Küldtem egy privit, válaszolj légy szíves.
  • Daffy
    Boldog mosoly volt az arcomon mire visszaolvastam ezt az utolsó két oldalt...Nem gyenge kommentek hangzottak el..Szerintem ez egy jó játék és nem is baj hogy nincs varez verzió belőle.Remélem nem is lesz.Anno Én is sokat warezoltam nem is tagadom,de egy idő után az embernek végya van a minőségre.Szal inkább támogatom az adott játékprogramozó bandát azzal hogy megveszem.(mielőtt roham lesz MEGVETTEM:-)))
    De szerintem ezzel sokan így vannak.
  • Istencsászár
    tipikus esete amikor olyannal jáccol amihez közödsincs:D
  • Alexease
    Beleolvasgattam akinti forumba... hat azert kint is vannak gyokerek rendesen:))) Kicsomagolja es bemasolja az F3 MOD-ot ugy ahogy van, nem talalja az autot, aztan megy lazadni hogy szar az egesz:)))))) Az hogy gondolkozzon egy cseppet az nem megy:) Meg az sem tunik fel neki, hogy abszolut mnem stimmel a konyvtarszerkezet:)

Ezert szoktam minden ilyet a celkonyvtar strukturanak megfeleloen lecsomagolni, hogy ne zaklassanak a benasagokkal:) Mondjuk, ezt itt is megtehettek volna:P
  • Alexease
    De masnap mar kint volt:)) Ahoz kepest azert nem rossz:))))

Tobb helyen leesik az FPS, hibas itt-ott a palya arnyek, nincs beallitva az AI.
  • lac coo
    Tényleg neketek simán megy XP alatt a Sidewinder vagy nektek is trükközni kell vele ?Már a separated modra gondolok ...
  • lac coo
    Hát a Limerock messze nem üti meg a gyári grafikát :DDD
    Szvsz...
  • Amse
    thx.
    tényleg Limerock-nak milyen bajai vannak?
  • Alexease
    Ev vegere igernek "normalis", bug-mentes, funkciojaban teljes palyakat. Addig azert - valszeg - lesz jonehany konverzio, kissebb-nagyobb sikerrel (lasd. Limerock ami azert nem olyan rossz:D).
  • Alexease
    Kulon szeria, nem ir felul semmit!
  • lac coo
    Hááát..Nem tom...
    Én idénre nem várok normális pályát...Mondom , olyant ami legalább úgy néz ki mint a gyáriak...
    Legfeljebb egy-kettőt , de komplett szezont nem igen...
  • Amse
    felrakta már vki?külön beépülő széria vagy felülír dolgokat a játékban?
  • Ch_Slater
    tipp: ha be van állítva az ülésmozgatáshoz gomb (előre-hátra, fel-le), akkor a shift+ülésmozgató gombokkal lehet állítani a tükröt.
  • robotnyk
    idén? hát azért az túlzás szvsz
  • lac coo
    Ja ja ..Autókat viszonylag gyorsan összedobnak de a pályákra (legalább is valami normálisra , ami hasonló színvonalú mint a gyári) az idén nem igen kell számítani...
  • avcom
    F3 MOD
  • Tomo15
    Én elég sokat mentem eddig online és nagyon jó!
  • Alexease
    Meg nincsenek, azt kesobbre igerik. A beta utan sokat valtozott a kod es tobbek kozott a MAS dekoding is, igy ami eddig keszult tuningolni kell, vagy ami nem azt most kell el kezdeni konvertalni, kesziteni stb. De meg nem jelent meg hivatalosan DEV Kit. Raadasul az uj engine miatt bonyolultabbak is a palyak (bump map, arnyekok, napszak, AI stb.), vagyis tovabb tart majd.

De szerintem egyelore tokeletesek a gyari palyak is, nagyon jol autozhatok, valtozatosak. Jo versenyeket lehet menni offline, es online meg szinte nem is ment senki...
  • Ch_Slater
    nem pálya mod.
  • lac coo
    De gondolom igazi pályák még nincsenek ebben a mod-ban .Vagy igen ?
  • Ch_Slater
    az elöbbi linken a mod, itt meg a screenshotok róla: Galéria
  • JuanG
    ja, akkor itt a tévedésem, azt hittem arra reagáltál :)...
  • Ch_Slater
    jah. én nem a képhez füztem kommenteket. teljesen más szál.
  • JuanG
    mi az oldala?
  • JuanG
    vagy nem? :)
  • Ch_Slater
    akkor miért F3 mod a neve?
  • Ch_Slater
    akit érdekel itt a link:European F3 mod
  • JuanG
    nem F3-as...
  • Ch_Slater
    ?