61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2296 hi!
mennyibe kerül a játék? -
#2295 Biztos hogy nem :-) -
laci1234 #2294 a plr után én is erre gondoltam, de ott nem találtam erre utaló beállítási lehetőséget :( más nem találkozott ezzel a problémával? vagy csak én vagyok ilyen abnormális, h 100%-os versenytávot szeretnék menni? -
#2293 Kimi MP4-20-nak elnevezett skin.
download
by fireeyes2 from RSC Forum -
#2292 rFactor/rFm/OWChallenge05.rfm vagy az rFactor/rFm/SRGrandPrix05.rfm-ban kell átirni szerény véleményem szrint. -
#2291 ránéztem olyna '15-20percel később de nem láttam ilyen játékot. :( -
laci1234 #2290 nem tudja vki, hogyan lehet kilőni az időgyorsítást a race season versenyei alatt? A rule beállítások nem befolyásolják, új season indításakor pedig ezt nem lehet megadni. bogarásztam a .plr file-t is, nem sok sikerrel; sőt hiába írom át ezt:
CHAMP RaceTimeScale="10" --> "1"
automatikusan visszaáll erre a default "10"-re :(
szeretnék úgy 100% versenytávot menni race season alatt, h nem esteledik be kb. féltávnál -
#2289 Szerintem hülyeség ha beírod a cheatet arra hogy minden autód meglegyen....Beírtam Én is még szerencse hogy csak az egyik osztályba...Szerintem elveszti a varázsát az egész...Arról nem beszélve hogy amíg nem tudsz tuningolni sokkal jobban odafigyelsz a setupolásra mert több múlik rajta.De ez csak egy észrevétel.. -
#2288 Azért nincs mit! -
Travelos #2287 köszi, közben én is ráakadtam, pont erre -
#2286 Ezt próáltad?
Cheat -
#2285 most csinalok szervert : HSW szerver
pw: amigo -
#2284 itt van pár idézet az rsc-ről:
Egyik a Trymedia-tól:
"The title offers additional activations. The number is determined by the
publisher and the site where you initially downloaded the game. We can
always restore to the original number, only after all activations have been
used, as long as you are not sharing the activation code with other users
and the purchase has not been refunded.
There is never a charge for additional activations.
Trymedia Systems"
MÁSIK, az ISI-től:
Hi,
You can install it 3 times automatically. After that, all that is required is an email to customer support to activate it after that. This is part of the copy protection within the system. You will not have to pay anything additional.
Regards,
------------------------
John Bayley - Product Development
Image Space Incorporated -
#2283 -
#2282 mármint hogy mitörtént
szorri sok volt a bor -
#2281 nem is merem elmeselni a a teljes palyas sarganal
Howston verda jön be nagyon kell vele kapaszkodni mert nagyon megy:D -
#2280 Grááááárrrrrr egyszeruen eldobom az agyam, próbáltam online játszani eleg sok szerveren nincs kikapcsolva a formation lap es 10ből kilencszer egy ket birka nem talal vissza a pirosan villogo teglalapba:D -
#2279 nem kell fizetni érte újra. megvetted.
ha gond van, küldesz nekik egy e-mailt, adataiddal és megkapod a kódot. igy tudom. -
Travelos #2278 francba, nem találom, mit kell beírni, hogy minden kocsim meglegyen, és ha beírom másik karakterrel tudok új játékot kezdeni?? -
Travelos #2277 semmit nem tudok, de nem túl valószínű, hogy a teljes összeget! -
#2276 "perkálni kell", mennyit? a teljes összeget újra?
mennyire figyeli a hardvare változást? mi az ami miatt már új kódot kér? ilyen tapasztalatok majd érdekelnek...
Ezért nem vettem meg. (egyenlőre)
viszonylag gyakran cserélek hw-t, ahhol képest, hogy ez a game modokkal együtt szeritem több évig is kitart majd -
Travelos #2275 Szeretném összehasonlítani a demoval, de az a kocsi nem hozzáférhető. :) -
#2274 Mar cheat-el -
Travelos #2273 nekem ezt írják:
You have the right to acquire 3 RENEWALS without charge. -
Travelos #2272 mit kell beírni, hogy minden kocsim meglegyen, és ha beírom másik karakterrel tudok újat kezdeni?? -
#2271 naneeee! nem értettél valamit fére? 3 ujraakt az 0, egy év alatt azért rossz esetben összejöhet :( (uj gép, winhalál, valami moddal összecseszed) -
#2270 engem büntetett már áthajtásosra, pedig csak azért rántottam ki mert különben felökleltem volna a másikat. -
#2269 En sem:) A lenti Rhez Grand Prix "MOD-dal" mentem egy mini versenyt, hogy lassam mukodik-e a credit es a tuning:) -
Travelos #2268 Na megvettem, elindítottam, nagyon jónk tűnik a game.
Azonban a mailben azt írják, hogy 3 újraaktiválás ingyenes, azaz utána perkálni kell, ez nem valami szép dolog tőlük.
A másik, hogy Toban Shorton levágtam direkt a sikánt, de nem figyelmeztettek, nincs benne vágásellenörző? -
#2267 Az ISI AI programozoja szolt az RSC forumon multkor, hogy az AI meg nem az igazi, nem igazan van kesz. Az "agresszioja" - vagyis ezek a feltartasok, rahuzasok, befekezesek stb. - meg nem ugy mukodik ahogy kellene. Ajanlasa szerint akit zavar, annak erdemes megprobalni a PLR file-ban az AI Limiter-t nullazni, es/vagy a jatekban az AI Agresszziojat kikapcsolni (nulla). -
#2266 Ma nemis játszottam :/ -
#2265 hát én nem tudom de végignézni a Toban replay-ket, hogy megtaláljam túl sok idő. :(
Amugy is csak azokat hagyom meg amiket átnevezek...mert jó drift van rajta, vagy ilyesmi, de ha legközelebb ilyen lesz, majd berakom. :)
Egyébként nem túl ritka, főleg Toban-ban, amikor berak alapszintű autókat is, az ai belóbálja magát, próbál útban lenni, és túl gyors vagy ezért nagyot lóbál, vagy megpördül, vagy keresztbeáll, vagy mint ebben az esetben leesik az útról.
Ahogy észrevettem egyedül lekörözéseknél nem próbálkozik be.
A rövid sima Mills pályán még kilátástalan szituban is megpróbál elém húzni, pl, a hátsó egyenesre vezető balban, vagy a célrafordítóban.
Van mikor direkt beijesztem, berántja a belsőívre, én kimegyek külsőre, és a sarkánál kiforgatom, de persze ezeket csak akkor mikor alap autóval vagyok, mert különben túl nagy a sebeségkülönbség, és csatt lenne. -
#2264 Limerock sátor textúrák.
download
from RSC Forum -
#2263 nincs róla rípély vagy videó? -
#2262 simán. :)
-
#2261 hehe ... ez jó :DDD...és ezeket te állítottad be? -
#2260 Volt benne részem ma, de "csak" 25-en voltunk :-) 22-en be is fejeztük!
Nagyon jól lehet navigálni tömegben is, és a kissebb koccanások sem végzetesek... -
#2259 Itt 1 videó az RSC forumról, hogy milyen is online nyomni az F3-as moddal 30an :)
30 cars MP F3000.rar (4.97 MB, 39mp, wmv) -
#2258 SRGP RHEZ Grand prix '05
Kiprobaltam, milyen gyorsan lehet osszedobni egy uj bajnoki sorozatot;)
Csak bemasolos, nem ir felul semmit!
Egy fapados Rhez-zel kell nyitni a szezont (#35 ISI Team) 1500$-ral. A RACE SEASON-bol elerhetoek a versenyek, pontozassal, penzdijazassal. Az AI a bajnoksag elejen generalodik veletlenul, vegyesen alap, GT3, GT2 es GT1-es autokkal. Vagyis hosszabb versenyeken jo GT erzes alakul ki:))
A palyak sorrendje: Toban_Short, Mills_Long, Toban_Long, Mills_Short, S_Heights_short, Toban_Long_Rev, Mills_Long_Rev, Toban_Short_Rev, Orchard_Lake_RC
Az rFm konyvtarba kell masolni, de a konyvtar benne van a csomagban is:
SRGP Rhez Grand Prix 05 (ZIP, 640kbyte)
-
#2257 pl ez elég brutál, csak link nincs:(