61525
  • lac coo
    Gumivak nem spórolsz :DD
    Hát itt már látszik az "ISI" fizika :DDDD
  • lac coo
    Nem unod ? LOLLLER :DDD
  • K.András
    Nem kell semmi, ezt társadalmi munkában dobták össze a fiuk!
  • b-type
    nálam rossz a fraps, azért dadog be a hang, sry következőnél le lesz cserélve.
    jó fétáv/háromkerék-jó féktáv (kopott gumik)2kerék 18mb wmv
  • csm
    hali.
    ez a játék megy úgy ha leszedem? vagy kell hozzá vmi kód amit csak pénzért lehet szerezni?
  • arty
    nem akarod a baromságaidat visszavinni a bf2 topikba inkább? adatmennyiség alapon árat meghatározni ... akkor, ha lenne egy 8 gigás HD intro az elején, megérne akár 16 ezret is neked?

részemről is vége a vitának, van az a szint ahol abbahagyom :D

- csókolom, kérek két giga autosjátékot, 600 mega FPS-t, és még vinnék egy-két mega stratégiát is.
    - már írom is kifelé, adhatok esetleg pár kilobájtot a friss logikai játékaimból? most csak 75 forint 100 kilobájt, akcionk van tecciktudni.

....

bazzzz .................
  • lac coo
    A kezet hiányolom a kormányról. Ne adj isten ha még animálva is lenne és váltana is ....:P
  • b-type
    én is úgy tudom hogy csak kettő van. :(
    Viszont nagyon állat verseny volt azon a pályán ami hajaz Daytona Rc-re, ai állandóan elment a katlanrészen, és úgy güriztem vissza magam a katlan végi iszonyatosan jó féktávon,....kevés ilyen izgalmas féktáv van, 200felett döntött pályáról simára érkezve még vmi egyenetlenség meg is dob kicsit, becélozni a rázókövet...pfff kegyetlen, ráadásul valami őszítő merevítéssel mentem, minden kanyarban háromkerekezett a járgány, ce volt hogy a katlanban amikor már kezd felsodródni a palánk mellé a gép, akkor ott is elemelkedett a bal hátsó :DDDD
  • Ch_Slater
    :D
    mondjuk nem arra reagáltam, amit irtal, csak eszembe jutott, csak úgy általános infóként..
  • lac coo
    A demoban nincs instant replay ?Hiába nyomom az "r" betűt...
  • lac coo
    Na de ha magasra emelem , leviszi a fejem a szél :DDD
  • Ch_Slater
    aki nem tudná, az ülést be lehet állítani.
  • lac coo
    Igen a sebesség érzet tuti, sokkal jobb mint F1C gondolom mert részletesebb a pálya,,,Ott egyenesben semmit nem lehetett érzezni ...
    A hangból viszont hiányolom az F1 autókra jellemző váltás utáni "remegést" , ezt gondoltam megcsinálják...De így is jó azért.:D
  • Tomo15
    Nagyon jól néz ki! és nagyon durva a sebességérzet is.
  • agtomi
    Honnan lehet letölteni az rfactort?
  • lac coo
    Kinek mi ?:DD
    F1C ben is meg kellet tanulni a pályát itt is meg kell...Bár egy picit ott is emeltem a kamerán .
  • Ch_Slater
    ez pozitiv vagy negativ?
  • lac coo
    thx.
    Annyit se látni a pályából mint F1C-ben..Kemény :DDDD
  • Ch_Slater
    2.100.000? ha jol emlekszem
  • Cowek
    Mennyi kell a formula feloldáshoz?
  • Ch_Slater
    nem én csináltam, de itt van egy: formula
    30mb, a hosszabb toban pályán
  • lac coo
    Ha valakinek elérhető esetleg a Formula autó , rakjon már fel valahová egy kis videot , nagyon kiváncsi vagyok a hangjára :DDD
  • Ch_Slater
    jah a zárt kasztnishoz?
    az rTrainerhez csak az a kettő upgrade van, ugye?
  • lac coo
    Ezt pénz keresést már XPand Rallyban is utáltam :DD
    Főleg mikor jöttek a nagy állat autóikkal , nekem meg gagyi volt még mindíg , és állandóan visszajártam a pályákra pénzt gyűjteni :DDD
    Aztán kaptam 20 fillért egy győzeleméert :DDDD
  • b-type
    A kis elsőkerekeshez ami választható a formula mellett az elején.
    Most már ki van fullozva és újra viszem az unlimited-et, két okból:
    hogy elverjem a szájukat a fullos autóval rámveerő vigyorgó ai-knak..
    és
    hogy szerezzek pénzt mert nagy okos fejemmel eladtam az ajándékba kapott zr-t
    eladtam 2000valamennyirért...pffff.
    szal most pénztkeresek. :)
  • lac coo
  • Ch_Slater
    azt hitte felvittél valakit és a nyikorgó kanapén...izé. :D
  • lac coo
    CSak mert asszony már beadja a válópert mikor éjjel egykor nyikorgásra ébred :DDDD
  • Ch_Slater
    próbáld ki, hátha segít
  • lac coo
    Hát a kontakt biztos nem bántja , az van is itthon tán .
  • Cowek
    Hogy lehet összehasonlítani, egy SIM-et egy FPS-el? Ez számomra hihetetlen...
  • Ch_Slater
    szedd szét, olajozd, zsirozd, kontaktsprézd meg. valamelyik. arra asszem figyelni kell, hogy olyan trutyit rakj rá, ami nem bántja a műanyagot.
  • lac coo
    de már hagyjuk ezt a témát senkit nem érdekel:DD
    Inkább azt lökjétek mit lehet csinálni a nyikorgó pedálommal :DDDD
  • Ch_Slater
  • lac coo
    Hogy hiogy térül meg az az ISI dolga...
    Eladáshoz nem ért , marketinghez nem ért , és ezt mind mi fizatjük meg...
    A járható út szimulátor terén a TRD ..Hozzácsapni a szimet a gagyihoz és eladni milliószámra ...Mindenki jól jár:DDDD

( a TRD2 meg 12 ezerről indult de kd 4 giga ...Az tízszer annyi...)
  • Ch_Slater
    vagyis én nem a mérete alapján veszek játékot, azt akartam mondani.
  • Ch_Slater
    szerintem nem a méret a lényeg.
    lfs 120mb. 24 fontért
  • lac coo
    Én 10 rongyér vettem a HL2-őt boltban , áfával !!!!
    Valag játékkal , fémdobozzal polóval stb...De neten sem kerül többe...
    De nem akarom megint felhozni a témát csak válaszolok, mert azt mondod ferdítek:DDDD

Igen remélem lesz olcsbb:DKB 3000:DD
    400 mega 9 rongyért a világon nincs :DDDD
  • Ch_Slater
    melyikhez vetted ezeket a dolgokat?
  • arty
    ( lac coo: a hl2 listád kamu, amit leirtál az nem 8 rongy hanem 20. 8 ezresért NEM volt half life2, ahogyan a racedriver2 is 12ezerrel inditott ... a csusztatást itt kérlek ne műveld.

amit irtál, hogy csináltak 6 pályát és 6 kocsit megint olyan butaság ... hiszen ehez kell még írni 1 millió kódsort, mire játék lesz belőle. a 8 ezer induló ár teljesen reális, reméljük lesz majd olcsóbb is ...

fingod sincs, mekkora egy több éves sokfős gárda éveken át tartó fizetése, az EREDETI szoftverek megvásárlása 10+ példányban, stb.

egy képlet 10.000 vásárló x 8.000 ft = 80 milla bevétel

tegyük fel, tizen voltak a projektben:
    mondjuk "piti fizetést" nézve, havi 2ezer dolcsi (adokkal járulékokkal a cégnek 2500) = 25.000 dolcsi = 5 milla / hónap

mondjuk 3 évig csinálták:

180 milla CSAK a bérköltség! + 10xWindows, fotosoppok, 3dmaxok, stb stb stb ...

Nem is értem, hogyan lehet kijönni nyereségesre... de kedves lac coo szivesen várom a te feltételezéseidet is, h vajon mennyibe kerül egy ilyen játék elkészitése, és mondjuk 4 ezer forintos vételár esetén hogyan térül meg, hoz pénzt, amitől kedve lesz valakinek elkezdeni egy következő játékot.