61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2216 #2047 -
ToMy_ #2215 ittvane -
#2214 annak a linkjét vki tudja?(láttam, de most megnézném melóba okulásképp) -
#2213 így meg pláne :DDD -
#2212 Alex használta a zúzos klippjében ha jól emlékszem...de jó hogy felhoztad, mert meg is akartam tőle kérdezni, hogyan csinálta...De akkor ez jó hír!!! -
#2211 Sot, nezd at az opciokat, mert van meg ra egy csomo gomb;) Lehet minden iranyba mozgatni, forgatni, billenteni es zoom-olni is.:)
De ez szinte az osszes kamera nezetre ervenyes. -
#2210 én is megvettem. kicsit ráparáztam, mert multiplayernél a joinra kifagyott elsőre, de másodikra jónak tűnik, legalábbis remélem. semmi kód beírás, semmi egyéb? érdekes megoldás :) -
#2209 helyesebben nem a gombbal forgathatom
hanem a gombot megnyomva az egérrel -
#2208 Az csak nekem újdonság hogy replay-ben a 'page down' televizió képet az 'end' gombal szabadon forgathatom?
-
#2207 TimCollier pedig készíti a 2005-ös Williams-et.
1 kép róla -
#2206 Ha valaki kipróbálja rakjon már be képeket róluk, mert én dolgozom és nem tudom megnézni. -
#2205 Na meg is jött a 2 féle festés.Az új(Monza) és a régi(Hockenheim)
4 dds-t tartalmaz.Kimi új/régi, Jpm új/régi
Install:felül kell írni az egyik csapat dds-eit, de azért backup-olni érdemes az orig file-okat.
Watcher's McLaren Skins
thx to:Watcher from RSC Forum -
#2204 hát jah:)
elfért ide ez a kis színvonalemelés. -
#2203 Latom Amse beindultal, aktivan olvasod Te is az RSC-t:)
Mindjart jobban mutat igy a topic igy hasznos infokkal, letoltesekkel, mint holmi ertelmetlen vitakkal. -
#2202 Nemsokára jön ez a McLaren skin és az új festésű is.
-
#2201 Kijött a patch a Limerock pályához.
Limerock Patch download -
#2200 nemtok ki nem a cockpit nézetet használja, de azért berakom hátha valakinek jóljön.
3 morotháztetőnézet(Rhez,Hammer,ZR)
Rhez cams.rar, Hammer cams.rar, ZR cams.rar -
#2199 Az F3-as szériához van egy alap beállítás.
F3 Default
És van külön a Mills Short-hoz és a Toban Short-hoz 1-1 setup.
link
kicsomagolni az Rfactor/userdata/yourname/settings könyvtárba. -
#2198 Van itt még 1 égbolt update szintén az RSC fórumról.
TheHeathen rFsky's
Extract into the GameData\Locations folder
bár illik Alexease-ét használni;)
-
#2197 Fű textúra frissítés a Mills pályára.
Extract into the GameData\Locations\Mills\ folder
download
____________________________________________________________________________________
Fű, aszfalt textúra frissítés a Limerock pályához.
Extract into the GameData\Locations\Limerock\ folder
download
links from the RSC FORUM -
ToMy_ #2196 kvázi igen, sőt sztem account-szerver hiányában még stat-mentes online-ra is. de ha jó csávó vagy, megveszed... -
#2195 hali.ha jól értelmezem a dolgokat,akkor ha nem fizetek,nem játszhatok vele...tehát ehhez nem lesz krekk... -
csimpok #2194 Valóban van valami pénzvisszafizetési garancia? Mert akkor ugye kvázi ingyen megkapod a játékot offline használatra, nem? -
csimpok #2193 De hogy on is legyek, valaki feldobhatna egy szép videót az új F3-as modról (külső-belső kamera). -
#2192 Igen, teljesen összezavarodtam, de már elmúlt -
csimpok #2191 Igen, az LFS S2 Alpha demo béta verziójában.
(Szólj, ha még nem keveredtél össze teljesen ;) -
#2190 Ezt en sem tudom hogy szamolja, de erdekes:) En is mentem mar nehany "hosszabb" versenyt es hasonloan "dijazta":))) -
#2189 Akkor a demóban volt a speedbug?
-
#2188 még nem -
csimpok #2187 Megvetted már mester? -
#2186 szerintem csimpi csak hülyéskedett :) de ami igaz az igaz, speedbug van -
#2185 :-(
Ez nem jó hír... -
csimpok #2184 Igen, ma versenyeztem is vele. -
#2183 Találkozott már valaki speedbuggal? -
#2182 :) kira, pont most jöttem egy 50körös Orchard Lake Grand Prix-ről.
du 16-kor rajtoltattam, 10×idővel, frankón beesteledett, majd szinte az egész versenyt töksötétben futottam, a 48. körre kezdett kivilágosodni, nagyon hangulatos mikor felgyúlnak a lámpák, meg az óriásplakátok világítótestjei.
Aztán a stadionrész tök ragyok, onnan bemegyek a bitan jó féktávra (pálya első féktávja, le a katlanrészről bummmm bele a tök sötétbe.
Ai tök normális volt, jól ment egy körön belül értem be az első 4-l, mikor elémentem frankón bevilágitott a fülkébe. :))
A poén az volt hogy már a 45. körtöl furdalt hogy mennyit kapok erre a hétvégére (100ai+full szabályok, és körülmények, pole+leggyorsabb kör, és az első hely)
na mennyit kaptam?
1555 credit.
-
Travelos #2181 Holnap este már én is nyomulok veletek, újra beizzítom az RZ-met a Toban Shorton, és csapatok vele néhány száz kört :) -
#2180 "Csinaltam" 3 uj eget. Nappal, este, ejszaka. Az este (atmenet a nappal es az ejszaka kozott) es az ejszaka eleg "ingerszegeny volt":) A reggelt 5-7-ig valtja, az ejszakat 18-20-ig, lehet tesztelni;) THX SB:P
A ..\GameData\Locations-ba kell masolni, de a konyvtarszerkezet benne van (:D). NEM ir felul semmit, nem tetszes eseten torlendo! :)
rFactor Skies (ZIP, 3Mbyte) -
#2179 A lenyeg hogy megy:) -
#2178 már megy, de leírom.
szal elkezdtem másodszorra az Rhez amatőr kupát, de azt csak gp1 es kocsival lehet.szal mielőtt betölti a páylát én visszaléptem és felpakoltam rá pár gp2, gp3 as stuffokat, hogy hátulról indulva legyen esélyem 5 kör alatt és így sok pénzt bezsebelek, de nem indult el, hanem pályabetöltés után fekete képernyő és pár mp múlva hibaüzenet(szokásos a rendszer szabálytalan műveletet hajtott végre...)
most elkezdtem az rz kupát és most megy -
#2177 Ird le pontosan mit csinaltal elotte, megprobalom reprodukalni, talan script hiba...