61525
  • JuanG
  • ToMy_
    ittvane
  • Amse
    annak a linkjét vki tudja?(láttam, de most megnézném melóba okulásképp)
  • JuanG
    így meg pláne :DDD
  • JuanG
    Alex használta a zúzos klippjében ha jól emlékszem...de jó hogy felhoztad, mert meg is akartam tőle kérdezni, hogyan csinálta...De akkor ez jó hír!!!
  • Alexease
    Sot, nezd at az opciokat, mert van meg ra egy csomo gomb;) Lehet minden iranyba mozgatni, forgatni, billenteni es zoom-olni is.:)
    De ez szinte az osszes kamera nezetre ervenyes.
  • robotnyk
    én is megvettem. kicsit ráparáztam, mert multiplayernél a joinra kifagyott elsőre, de másodikra jónak tűnik, legalábbis remélem. semmi kód beírás, semmi egyéb? érdekes megoldás :)
  • b-type
    helyesebben nem a gombbal forgathatom
    hanem a gombot megnyomva az egérrel
  • b-type
    Az csak nekem újdonság hogy replay-ben a 'page down' televizió képet az 'end' gombal szabadon forgathatom?
  • Amse
    TimCollier pedig készíti a 2005-ös Williams-et.
    1 kép róla
  • Amse
    Ha valaki kipróbálja rakjon már be képeket róluk, mert én dolgozom és nem tudom megnézni.
  • Amse
    Na meg is jött a 2 féle festés.Az új(Monza) és a régi(Hockenheim)
    4 dds-t tartalmaz.Kimi új/régi, Jpm új/régi
    Install:felül kell írni az egyik csapat dds-eit, de azért backup-olni érdemes az orig file-okat.
    Watcher's McLaren Skins
    thx to:Watcher from RSC Forum
  • Amse
    hát jah:)
    elfért ide ez a kis színvonalemelés.
  • Alexease
    Latom Amse beindultal, aktivan olvasod Te is az RSC-t:)
    Mindjart jobban mutat igy a topic igy hasznos infokkal, letoltesekkel, mint holmi ertelmetlen vitakkal.
  • Amse
    Nemsokára jön ez a McLaren skin és az új festésű is.
  • Amse
    Kijött a patch a Limerock pályához.
    Limerock Patch download
  • Amse
    nemtok ki nem a cockpit nézetet használja, de azért berakom hátha valakinek jóljön.
    3 morotháztetőnézet(Rhez,Hammer,ZR)

Rhez cams.rar, Hammer cams.rar, ZR cams.rar
  • Amse
    Az F3-as szériához van egy alap beállítás.
    F3 Default
    És van külön a Mills Short-hoz és a Toban Short-hoz 1-1 setup.
    link
    kicsomagolni az Rfactor/userdata/yourname/settings könyvtárba.
  • Amse
    Van itt még 1 égbolt update szintén az RSC fórumról.
    TheHeathen rFsky's
    Extract into the GameData\Locations folder
    bár illik Alexease-ét használni;)
  • Amse
    Fű textúra frissítés a Mills pályára.

Extract into the GameData\Locations\Mills\ folder
    download
    ____________________________________________________________________________________
    Fű, aszfalt textúra frissítés a Limerock pályához.

Extract into the GameData\Locations\Limerock\ folder
    download

links from the RSC FORUM
  • ToMy_
    kvázi igen, sőt sztem account-szerver hiányában még stat-mentes online-ra is. de ha jó csávó vagy, megveszed...
  • sumi
    hali.ha jól értelmezem a dolgokat,akkor ha nem fizetek,nem játszhatok vele...tehát ehhez nem lesz krekk...
  • csimpok
    Valóban van valami pénzvisszafizetési garancia? Mert akkor ugye kvázi ingyen megkapod a játékot offline használatra, nem?
  • csimpok
    De hogy on is legyek, valaki feldobhatna egy szép videót az új F3-as modról (külső-belső kamera).
  • Cowek
    Igen, teljesen összezavarodtam, de már elmúlt
  • csimpok
    Igen, az LFS S2 Alpha demo béta verziójában.

(Szólj, ha még nem keveredtél össze teljesen ;)
  • Alexease
    Ezt en sem tudom hogy szamolja, de erdekes:) En is mentem mar nehany "hosszabb" versenyt es hasonloan "dijazta":)))
  • Cowek
    Akkor a demóban volt a speedbug?
  • HPt
    még nem
  • csimpok
    Megvetted már mester?
  • HPt
    szerintem csimpi csak hülyéskedett :) de ami igaz az igaz, speedbug van
  • Cowek
    :-(
    Ez nem jó hír...
  • csimpok
    Igen, ma versenyeztem is vele.
  • Cowek
    Találkozott már valaki speedbuggal?
  • b-type
    :) kira, pont most jöttem egy 50körös Orchard Lake Grand Prix-ről.
    du 16-kor rajtoltattam, 10×idővel, frankón beesteledett, majd szinte az egész versenyt töksötétben futottam, a 48. körre kezdett kivilágosodni, nagyon hangulatos mikor felgyúlnak a lámpák, meg az óriásplakátok világítótestjei.
    Aztán a stadionrész tök ragyok, onnan bemegyek a bitan jó féktávra (pálya első féktávja, le a katlanrészről bummmm bele a tök sötétbe.
    Ai tök normális volt, jól ment egy körön belül értem be az első 4-l, mikor elémentem frankón bevilágitott a fülkébe. :))
    A poén az volt hogy már a 45. körtöl furdalt hogy mennyit kapok erre a hétvégére (100ai+full szabályok, és körülmények, pole+leggyorsabb kör, és az első hely)
    na mennyit kaptam?
    1555 credit.

• Travelos
    Holnap este már én is nyomulok veletek, újra beizzítom az RZ-met a Toban Shorton, és csapatok vele néhány száz kört :)
  • Alexease
    "Csinaltam" 3 uj eget. Nappal, este, ejszaka. Az este (atmenet a nappal es az ejszaka kozott) es az ejszaka eleg "ingerszegeny volt":) A reggelt 5-7-ig valtja, az ejszakat 18-20-ig, lehet tesztelni;) THX SB:P

A ..\GameData\Locations-ba kell masolni, de a konyvtarszerkezet benne van (:D). NEM ir felul semmit, nem tetszes eseten torlendo! :)

rFactor Skies (ZIP, 3Mbyte)
  • Alexease
    A lenyeg hogy megy:)
  • Amse
    már megy, de leírom.
    szal elkezdtem másodszorra az Rhez amatőr kupát, de azt csak gp1 es kocsival lehet.szal mielőtt betölti a páylát én visszaléptem és felpakoltam rá pár gp2, gp3 as stuffokat, hogy hátulról indulva legyen esélyem 5 kör alatt és így sok pénzt bezsebelek, de nem indult el, hanem pályabetöltés után fekete képernyő és pár mp múlva hibaüzenet(szokásos a rendszer szabálytalan műveletet hajtott végre...)
    most elkezdtem az rz kupát és most megy
  • Alexease
    Ird le pontosan mit csinaltal elotte, megprobalom reprodukalni, talan script hiba...