61525
  • Amse
    hmm.nemis ez a gáz...de most nemindul el semmilyen season :/
  • Alexease
    Elvileg, egy oran belul megerkezik.
  • Amse
    ez gáz.
    elkezdtem másodszorra a R-hez amatour season-t, de az első verseny előtt felupgrade-eltem a kocsit és most hibaüzenettel kilép a pályabetöltés után.
  • Travelos
    HHHAAAAAHAAAAA! Az egyik haverom segített, meg is rendelte, holnap estig szerintetek megjön a kód???

Az ISI ezt megérdemli, hogy a jövőben is csináljanak nekünk hasonlót!
  • Ch_Slater
    AI fix
  • fpal
    Viszont ha speedbug-os az időd, az is megmarad :-(
  • Alexease
    MAS Tools, ha valakit erdekel:))))
    http://alexease.uw.hu/rFactor_MAS_Tools.zip
  • Cowek
    Örörmmel tapasztalom: ha kilépsz vagy levág a szerver, visszalépéskor megtartja az időt, nem törlődik :-)
  • arty
    BANK OFF

köszönd annak, h kint nem birkák az emberek :)

itthon azok, pl hiába téptem a számat a munkahelyemen anno, hogy huzzunk el az OTPtől, amikor bevezették a havi 100ft szlavezetési dijat, senki sem jött velem. aztán 1 éven belül mindenhol bevezették, hiszen nem "ügyféltaszito" :) tehát a bankrendszert "magunknak" köszönhetjük :) hugom is élt angliában, németben, ilyen h "díj" sehol sem volt ...

szvsz jelenleg a khbank a "legolcsobb", havi 390ft, ebben többek közt a netes kártya is bennevan :)
  • Tomo15
    Látom már nem megy a server:(
  • Alexease
    Es most, allitottam rajta?:)
  • Ch_Slater
    én nem tudtam csatlakozni..
  • robotnyk
    ja, ez nem igazság, nekem is holnapig várni kell hogy végre áttegyék a pénzt a kártyafedezeti számlámra :D
  • PUBY
    hééé - addig nemér játszani amig nincs meg nekem
  • Alexease
    Inditottam szervert! Igy is ugy is tesztelnek egy orat. Fent vagyok a RACECAST-en (banner alatt a link:D), Alexease neven, a password: sg.hu
  • robotnyk
    erre gondolok
  • PUBY
    Az e-bankos kártyára gondolsz ? azzal remélem meglehet mert holnap megyek érte, ha nem lehet akkor tökön szurom magam.
  • robotnyk
    k&h-s visa azt hiszem jobban megéri, át is viszem az egész cuccot nemsokára
  • Ch_Slater
    és ez a szomorú. amikor hazajöttem eléggé lelombozott ez a hozzáállás. mostmár visszaszoktam :(
    kint úgy volt, hogy a szolgáltatók vannak értünk. a seggünket is kinyalták.
    itthon úgy néz ki, hogy mi vagyunk a szolgáltatókért. leszarnak, amíg nincs elmaradásod. de ha van, akkor már egyből tudnak rólad és mindenféle késedelmi kamatokkal fenyegetőznek.
    szar ügy...
  • Cowek
    EZ az, de a sima MasterCard sokkal jobban megéri, mert ez havi 1200 (mondjuk ebben van SMS értesítés), a dombornyomott meg 3500/év, és azzal nem csak a neten lehet vásárolni.
  • robotnyk
    itthon mindenhol lenyúlnak, ha telefonálni akarsz, ha autózol, vagy banki ügyeket intézel.
  • Ch_Slater
    ebben az a vicc, hogy egyáltalán van éves díja. meg automatánál pénzfelvételi díj, meg számlavezetési díj, stb.
    Nekem van 2 NatWest-es kártyám (1 sima és 1 Visa). Egyiknek sincs kártyadíja, automatákból plusz költség mélkül vehettem ki pénzt (más bank automatájából is), webes felületen bankolás ingyen, számlaértesítő ingyen,stb. nem folytatom, egyszóval nem vontak le semmiért költséget. ha rátettem 10 fontot, az egy év múlva sem volt kevesebb.
    itthon rárakok 10 ezret, hozzás sem nyúlok és 1 év múlva nincs belőle (vagy jóval kevesebb)
    UFF
  • Cowek
    Nem csak dombornyomott... virtuális VISA is létezik, kizárólag netes vásárlásra. Kérdezd a bankod.
  • robotnyk
    itt fel van sorolva az összes kártya. amelyik mellett van I betű, az alkalmas a célra. itt a feltételek, díjak is fel vannak tüntetve
  • Alexease
    Sajnos csak magyarorszagon - es a tobbi keleti blokban - ekkora problema ez:( Kint meg sem lehet mozdulni normalis bankartya nelkul, ez teljesen termeszetes. De mar nalunk is alakul a helyzet, egyre tobb embernek van. Meg nehany eve csak a milliomosok kivaltsaga volt, ma mar, akinek normalis bejelentett munkahelye van (nem minimalberes mint nekem:DD) az evi 3-5000 forint koltsegert igenyelhet barhol kartyat.

Ma mar eleg jol ki lehet hasnzalni. Pl. ha jol tudom a GTR itthon 9990 Ft, mig kintrol kartyaval megrendelve ~5000 forint korul jon ki! :) De mondhatnam pl. volt olyan dobozos jatek, amit mar csak kintrol lehetett behozatni, de van egy csomo szakkonyv, hardware stb. amit csak kint lehet kapni.
  • Amse
    ha nem menne akkor kérdezd meg a bankod miként lehet, mert valahol lehet igényelni netkártyát.
  • robotnyk
    hirtelen olyan mintha március lenne, és a World of Warcraft topicot olvasnám :D
  • Travelos
    OK, akkor majd próbálok egy családtagot keresni én is.
  • Alexease
    En azt arra mondtam, hogy ha nem mukodik a jateknal a popup akkor talan a normal PayPal weboldal megy. De talan mar akkor is emlitettem hogy nem lesz jo a kartyad... de lehet hogy nem neked;)

Nekem is VISA Electronom van. Bar csak a hitel miatt, mert nekem nem kellett, sose hasznaltam:)) A sogoromnak van hitelkartyaja, azzal vettem meg:)
  • Ch_Slater
    nekem van Visa kártyám. és igy Paypal-en keresztül ezzel a Visa kártyával (dombor, nem electron)
    (nekem se lenne, de éltem 1 évet Londonban és akkoriban kellett csináltatnom)
  • Travelos
    Magyarországon 100 embernél többen nem fogják megvenni, katasztrófa ez az egész marketing by ISI!!
  • Amse
    Végigtelefonáltam a rokonságomat és volt valakinek.Megadta a számot én meg majd viszem neki a pénzt.
  • Travelos
    Ráadásul a múltkor azt mondtad, hogy hagyjam a buy/unlockot-ot, inkább vegyem meg PayPal-on keresztül. Na akkor mire gondoltál?
  • Travelos
    Slater, Amse, és a többiek, ti hogy a francba vettétek meg?
  • Giovanni Gatto
    Ez így, ebben a formában nem igaz. Nem hitelkártya kell hozzá, hanem dombornyomott bankkártya (Mastercard, Visa). A kettő nem ugyanaz, dombornyomott bankkártyát gyakorlatilag bármelyik magyar bankban igényelhet bárki. Nincsenek horrorisztikus feltételek, mivel nem hitelkártya.
  • Travelos
    A kártya hátulján van egy ilyen is: XXXX XXXX XXXX XXXX XXX

Ennek az utolsó 3 számjegyét kérték az accountnál, és az első 16 szám ugyanaz, mint a kártya elején levő
  • robotnyk
    3 v. 4 inkább, nem?
  • Travelos
    Ez marhajó, akkor sehogy nem lehet megvenni?? Csak ha van egy hitelkártyám? Te hogy vetted meg Alex?
  • Alexease
    Ne probalkozz vele, mert nem fog osszejonni:) Ezen kivul meg kellene 4+3 szam is ami a VISA-don nincs...
  • Alexease
    A PayPal-hoz is hitelkartya kell. Az itthoni (Magyarorszag) bankkartyakat felejsd el, ilyenekre nem jo. Amugy meg a credit card = hitel kartya;)