61525
  • Cowek
    Azért írtam privátban hogy ne szarjam szét a fórumot...
  • lac coo
    Nekem meg csak az a pénzem van ami azon kártyán van :DDDD

(Cowek ne gyerekeskedj és hagyjál a PÜ-kel...)
    Ahelyett hogy raccingolnék ,gyilkolnék (BF2) éjfélkor bankkártyák után kersgetek, na mindegy ha találok majd párnap mulva és ha megis lessz akkor zaklatok valakit hogyan tovább
  • Amse
    alapból nincs, de majd a modderek tesznek bele.
  • Ch_Slater
    mind1, türni kell a negativ kritikát. még ha úgy is kritizál, hogy ki se próbálta. pedig az nem árt hozzá.
  • mohus
    eredeti autók vannak benne?
  • Alexease
    A "holmi kis ismeretlen ceg" a PayPal, ami az eBay cege, es csupan csak 80 millio ugyfele van:)))
  • Cowek
    Az lehet az, utána néztem tényleg 1000 píz havonta... Nekünk azért éri meg mert a párommal közös a számlánk, így mind ketten ki tudjuk használni. Ilyenkor azért jól jön :-)
  • Ch_Slater
    jah igaz. én csak az OTP-sről tudok infot, de az több mint egy 1000-es havonta.
  • Alexease
    rFactor, OrchardLake Road, ZR, 24 oras este-ejszaka (WMV, 19Mbyte)
  • Cowek
    Nem csak dombornyomottal lehet! Nekem virtuális VISA kártyám van, ami egy borítékban szereplő kártyaszám biztosnági kóddal. Ilyet lehet kérni bármelyik banktól, azt hiszem ingyen, vagy valami SMS szolgáltatással occsóért :-)
    Ez tulajdonképpen egy bankszámla a számlán belül... magadnak különítesz el pénzt netes vásárlásra, így még lenyúlni sem tudnak belőle. De erról szerintem a bankotok többet tud, én is csak egy "user" vagyok :-)
    Igen nállamis ez lett volna a következő probléma ,föl se ébresztem mert álmbol is szétdobálna párnával.
  • Ch_Slater
    szép ték :)
  • lac coo
    Itt meg te vagy !
    Jön a színvonal látom már

Inkáb nagy arcom legyen mint undorító mocskos szám !
  • Cowek
    Mi f*** képzelsz te magadról???
    Akkora arcod van, mint önbizalmad...
    Csak a te véleményed számít azt hiszed, és bűzlesz a rosszindulattól...
    A waret rFactor topicban meg nem találkozunk, de ott lehetsz kiskakas a szemétdombodon :-)
  • lac coo
    Nem....
    Nekem is ez a gondom.Az asszony bankszakember és nem engedi hogy kártyaszámot biztonsági kódot kiadjunk holmi ismeretlen kis cégnek..Meg az összes pénzünk azon van.
    És a tengerentúli deviza átutalás elég drága pedig már a játék maga sem olcsó...
  • Ch_Slater
    jah, a "nem" arra vonatkozott, hogy nem fog müködni belöle semmi...
  • Alexease
    Ezt csak online lehet megvenni, vagyis NO KP:) Magyarul nincs belole dobozos verzio.
    Ha letoltod es nincs aktivalo kodot, el sem indul. A teljes verziobol a demo talan kesobb varhato...
  • Ch_Slater
    nem. KP-vel nem fog menni. csak elektronikusan. domborral.
    Sajna KP rajongó vagyok ugyhogy no kártya.Akkor tökfelesleges letöltenem is?(semmi nem müködik belölle dombornyomott cuccos nélkül?
  • Alexease
    Hat sajna demo szerver mar nincs:( A teljes megjelenese korul lassan eltuntek. Ami azert hiba, de ez van:(
    Ejjel is mukodik a net, PayPall, hitelkartya stb.:P
  • lac coo
    Miért buktad volna ?
    Ha van hitelkártyád , letöltöd és 5 perc múlva megy a game...
    mert egy servert se lát a gépem .ÓÓ akkor buktam a holap déli idöpontot .
  • Alexease
    Miert nem megy a Demo?!
    Megvenni a http://www.rfactor.net/ oldalon tudod online. Vagy PayPall vagy letoltod a full-t es installnal hitelkartyaval (NEM bankkartya, hanem dombornyomott cuccos!).
    Ez mind szép és jó ,és sajnos nem megy a netes demó DE hol lehet megvenni mondjuk holnap délig ?? Ugyis mostértem haza meloból talán megkerestem az árát .
  • lac coo
    Kicsit elfogult vagy :DDD
    Ezért a közepes munkáért ennyit adni.....
    Majd találkozunk a warez rFactor topikban :DDD
    CSá...
    Törölhetsz, nehogy valaki is valós képet kapjon a játékról:DDD
  • Ch_Slater
    ember. ha mindez zavar irj nekik levelet. ha érdekel a játék vedd meg. ha nem érdekel miért vagy itt?
  • Alexease
    Szerintem mar lassan abba hagyhatod... Ha normalisan a jatekkal kapcsolatban akarsz megtudni valamit, tele van a net lehet olvasgatni, ha valamit nem ertesz itt megkerdezed. Ha meg nagyon raersz es csak csevegni akarsz, kint a chat-ben mindig vannak emberek...
  • Alexease
    Van fust nem tudom mit neztel.
    A Pit szemelyzet meg tenyleg nem annyira lenyeges. Ulsz az autoban, ugy sem latsz beloluk semmit:)
    Majd megcsinaljak kesobb esetleg, de ennel van sokkal tobb es fontosabb dolog ami a jatekhoz tartozik.

Ha meg neked egy szim-be az a fontos hogy animalt emberek ugrandozanak az autod korul, akkor valszeg tenylen nem ez a Te jatekod...
  • lac coo
    Nem is linkeltem warez cuccot :DDDD
    Vagy már a szót se lehet itt leírni?
    Na nehogy már lebasszatok mert beszélni merek a szar dolgokról is a játékról!!!
    Beírod , hogy igen ezt megcsinálhatták volna azt ennyi...
    Mintha mindenki vak lenne...
  • Ch_Slater
    egyébként gondolom inkább a wareznek nincs helye.
  • Ch_Slater
    höhö. tudtam, hogy ez jön. ez olyan tipikus :)
  • lac coo
    LOL
    Negatív kritikának nincs helye ebben a topikban ?
    Szép.....
    Azt ugye te sem gondolod komolyan , hogy utána nézek előtte ? Csak F1C-ztem és eszembe jutott..:DDD
  • Ch_Slater
    0:43.545, de már a tuningolttal. a simát nem tudom.
  • Ch_Slater
    szerintem jobb ha abbahagyod. az utobbi napokban olyan, mintha utánanéznél, hogy mi nincs benne, aztán itt megkérdezed ártatlanul, csak hogy a nemleges válaszra fikázhass.
    azt hiszem nem én egyedül unom. ha nem akarod megvenni, oké. de minek kell ezt folyamatosan leirni ide. elsőre is megértettük, hogy szar a játék...
  • lac coo
    Na persze...
    Meg a külső nézet se fontos , meg a füst se fékezéskor, semmi.....

Vicc....Pedig már azon voltam , hogy megveszem..De ebből warez lesz...Ennyit nem képesek megcsinálni csak sírnak a bevétel miatt , meg jópofiznak hogy nekünk dolgoznak...2005-öt írunk , ennyi bele kell hogy férjen egy játékba.Patch-be se lesz később ?
  • ÁjjLe BoBBi
    aha szal 8-9 között
    hát akkor elkezdhetek gyüjtögetni...mindegy ezt csak mondom mert úgyis eliszom mindig ;)))
  • Ch_Slater
    39.99USD, 24.99GBP, 34.99Euro, 47.99CAD, 4799JPY, 54.99AUD
    ezek közül az egyik :)
  • Hummin
    Milyen időket mentek az alap Academy Racerrel a nagy ovál pályán? 48,197 most a legjobb időm az alapgéppel, de ugyan ilyen géppel az AI 45-46-os időket megy. Egyszerűen nem értem. Hátsó szárnyat levettem egészen, és a max sebességem 220 felett van valamennyivel.

Ha meg megveszem a tuningot hozzá, akkor erősebb a gépem, meg slick gumim van, és így szénné verem a street gumis academy racereket.
  • báttyó02
    sok O: