61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2056 cool
hát az AI agya nem nagyon vágott:)
neten szerencsére élő ellenfelek vannak -
Pontosan ezért biztonságos! Aki gyakran vásárol, annak én is csak ajánlom! -
K.András #2054 Mondjuk ez kamu az konkrét, ha bankszakember volna tudná hogy lehet kérni társkártyát, ergo ha valamit rendelni kell akkor rakok rá annyit amennyi kell a vásárláshoz, aztán pedig nincs mit lelopni rola, szerintem nem találsz normális embert aki az "éles" kártyájával fizetne neten. -
#2053 gondolkodjál már ember! próbálj meg különbséget tenni! kiadsz 10 ezer forintot egy moddolhatatlan játékért, amiből fél éven belül kiadnak egy újabb verziót ugyanannyiért, vagy kiadsz 9000 ezret egy ehhez hasonlóért, és még 2 év múlva is játszhatsz tucatnyi ingyenes moddal. -
#2052 1200, k&hnál érdemes érdeklődi, ott csak 2-300 ft, meg 1000 forint körüli éves díja van -
#2051 ahhoz képest, hogy bankszakember, elég korlátolt. tudod, az ilyen cégek százezrével húzzák le az amerikai vásárlókat is, akik már személyi igazolvány helyett is a credit cardot használják. -
#2050 Erről írhtatnál bővebben Norbi, mert a multi részét még nem próbáltam, viszont az tényleg nagyon fontos.
Azért lett befejezve a futam mert annyira nem lehetett látni, vagy más probléma volt?
-
#2049 Nem, nem az.
továbbiakban megpróbálok a figyelmen kivűl hagyással reagálni.
Amikor azon szórakozol hogy ez esetleg mégsem megy, akkor gondold hozzá, hogy azért teszem mert veled ellentétben, a játékot megvéve, jónak találom.
Lehet hogy szerinted nem kellene, pedig ez van.
alapvetően én úgy gondolom hogy a szimkörök egyik részének az rFactor adja a frissülést.
Az LFS-re épülő tábor megkapta az LFS2-öt, Az F1c-re épülö tábor megkapta az rFactor-t, most már csak a NR2003 tábornak járna vmi.
A játék Fwd-től Rwd-ig (valszeg később awd-ig is) Clio kasztnitól GT kasztniig támogat mindenféle játékmodokat. Vmint Formula járgányokat is.
pályákat, és akár a 24h, vagy 12h-s verenyeket.
Magam részéről is feleslegesnek tartom a boxszemélyzetet, és meg is lepődöm ha (mint írod) vársz egy jó F1 szimet, akkor ez miért probléma.
-
#2048 ez nagy cool kösz -
#2047 Tessek egy kis tores:)
FORMULA TRAINER ZUZAS (AVI, DivX6, 3Mbyte) -
#2046 Ja, ez egy érdekes dolog :D Felmentem online játszani valami szerverre, ahol fel volt gyorsítva a napszak változás aztán a 25 körös futam harmadánál szépen ránkeseteledett és a pályának voltak teljesen kivilágítatlan részie, és ott úgy mind a 20 ember befejezte, annyi volt -
#2045 alex ha nemunsz még egy kis perverz formulakocsis tömegbaleset videjót csinálsz?:D -
#2044 látom nem csak én akadtam ki egyesek miatt :)...a jövőhéten nekem is meglesz a teljes, akkor majd a játék eltereli a figyelmemet a szánalmas emberek hozzászólásairól... -
#2043 feszültségoldásképp formula kocsival éjszaka hogylehet látni nem körpályán?:D:D:D:D:D:D: -
Toya #2042 Hozzátudok.
Szánalmasnak találom amit három napja a fórumon művelsz.
Első nap elmondtad, hogy neked nem éri meg a pénzt a játék, mindenki biztosított róla hogy megértette amit írtál.
Erre itt vagy harmadik napja és chatnek nézed a topicot és folyamatosan ömlik belőled, hogy milyen rabló banda az ISI.
Az szemernyit sem érdekel, hogy:
1. A véleményedet elsőre is megértettük
2. Úgy kritizálsz valamit, hogy akár megnézted volna (pedig a pénz visszafizetés erre lehetőséget ad)
3. Azok akik ide járnak nem rólad hanem a játékról szeretnének beszélgetni. Nem a negatív kritikákról (azoknak is helyük van), hanem új kiegészítésekről, beállításokról, versenyekről, stb...
Minimálisan elvárható tőled, hogy tartsd tiszteletben azt hogy ez a fórum azoknak szól akik játszanak a játékkal és nem AZOKRÓL akik nem. -
#2041 2-3-10 oldallal ezelőtt ezt csináltuk, csak lepergett
mindegy, megpróbálok kussban maradni és akkor előbb-utóbb te is elunod itt az életed és mindenki jól fog járni -
#2039 fejezd már be a témát.mindenki tudja mit gondolsz a fejlesztőkről.többször elmondtad.
(törl) -
#2038 Nem tudommn miert sirsz, azt sem tudod mi van a jatekban?!?! Es pont ez a nevetseges:) Az rF-ben eppen annyi auto van es palya mint a CRC-ben:) Csak itt sokkal komolyabb, reszletesebb az autotuning. Az online resze is sokkal komokyabb... es meg sorolhatnam. De felesleges... -
#2037 hogy ilyenkor nem szakad ránk az ég
(törölhető) -
#2036 Hahaha...
Ez jó kis vicc vót....
Ha nem tudsz hozzászolni a témához érvelő ember módjára inkább hallgass...
(ezt töröld ! ) -
Toya #2035 Nem sikerült túl hosszúra a búcsúd.
Gondoltam legalább egy kis ideig nélkülöznünk kell a társaságod.
Nem volt 60 mp. -
#2034 Gondolom ez is törölve lesz :DDD -
#2033 Pedig hiába szaroztok engem , semmi rosszat nem írtam:)
Megmondtam , hogy tetszik a játék , nagyon vártam már , de elég undorító amilyen pénzéhes az ISI.
Ezért a játékért elkérni 9 rongyot rablás..
Számlátomást úgy folyt a fejlesztés, hogy minél kevesebbet kelljen megcsinálniuk, de még el lehessen adni, és emellett Kozsó mondjára futtatják magukat , hogy ők szeretetből csinálják nekünk szimeseknek..
Eddig azt hittem azért nincs egy gamer oldalon se teszt vagy reklám mert nem értenek az eladáshoz , de már rájöttem azért mert jobbnak látták ha nem derül ki mit árulnak ennyi pénzért...Hát bakker CRC-be nagyobb munkát fektettek szemlátomást mint ebbe...
Na szevasztok... -
#2032 A csucs eddig talan a TRD2 topic volt:) Meg egy ev utan is a feltoressel, az inditassal szarakodtak:))) Tisztan a jatekrol talan egyszer sem beszeltek:))) -
#2031 bf2 topicból is vannak emlékeim -.- :) -
Toya #2030 Nem baj, az ostobábbak majd idővel kibuknak innen :)
Minden fórumon ez megy az elején...
Megoldás lenne ha a fórumozók ignorálhatnák egymás üzeneteit és így akit nem akarnál azt nem látnád és a hozzászólásait sem kellene olvasni.
Mennyivel tartalmasabb lenne ez a fórum akkor :D -
#2029 :) -
#2028 Akkor bocs :DDDDD
Amse is benyalta :DDD
-
#2027 nem éppen -
#2026 nyami -
Talán "crack"-ra gondolt :DDD -
#2024 - Elso sorban MOD-olasra keszitettek. Mar keszul hozza tucatnyi MOD, sok palya.
- Igen, net-es:) Elsosorban. De nagyon kegyetlen jora sikerult az offline/single resze. Ket bajnoki sorozat / kategoria, sok verseny sorozat, kredit (penz gyujtos rendszer), megvasarolhato csapatok, autok, es irtozatos mennyisegu auto alkatresz. Az egyikhez talan 50 vagy 70 van, multkor meg szamoltam:) Persze, mind befolyasolja az auto teljesitmenyet, mozgasat stb.
- Van tores, kopas miegymas. -
#2023 moddolható lesz
törés nincs
géped bőven jó -
#2022 a gépem jó hozzá? netes gém? -
#2021 remélem...ezek szerint moddolható lesz:)
törés? -
#2020 Jol be lehet allitani, nekem a sebesseggel nincs gondom. Ott ejszaka, autokkal 60fps korul lehet. Nappal, keves autoval 100fps korul mozog:) -
#2019 Ha ilyen tempóban nyomják ki a cuccokat, el leszünk kényeztetve :-) -
#2018 jól néz ki és meglepően folyamatos... -
#2017 2005 ferrari skin
download
download mirror
for rsc forum -
#2016 de száni lett a topic :\