61525
  • HPt
    'sponzorált bazicsávó' -> haha :) hidd el, nem attól függ, hogy tetszik-e egy játék, hogy van-e szponzorom ;)
  • HPt
    pl. lfs-ben nincs _súlyos_ bug, tehát ami megkeseríti az életet :)
  • b-type
    ált. a setup-ban :)
    Nem minden autónál lehet, annak ellenére hogy megvetted rá a tunning diffit.
    Vannak korlátozások, mint pl. a Hammer-ben a hátsó merevítés, vagy a Howston-nak hiába veszed meg az AWD-s hajtást (12ruga rákkodjon meg :)) ) ott az első-hátsó hajtás arányát nem tudod elosztani, illetve van egy -diff. lock- érték, de ez elég sok minden lehet.
    Attól még hogy összkerekes egy autó még lehetne állítani gázadási-gázelvételi differálást, ...de itt nem lehet. :)
  • Tomo15
    Hello Megvettem a legjobb difit, de a kerékhajtás elosztását azt hol tudom állitani?
  • Travelos
    bocsánat, rosszul mondtam, tehát ha összkerékmeghajtású akkor nem lehet állítani ezeket
  • b-type
    attól még lehetne, főleg hogy meg tudod változtatni tunning-gal a hajtást. :)
  • Travelos
    jóvan rájöttem, a howstonnál nem is lesz soha súlyelosztás meg diff coast, mert hátsókerekes :)
  • Ingy
    engem azert nem izgat mert funbol jatszom nem vagyok sponzorált bazicsávó mint egyesek :)
  • Istencsászár
    mondj 1 gémet amibe nincsen bug...
  • Cowek
    Az a speedbug mondjuk számomra sem érthető miért nem lett még megoldva...
    ha ki nem is tudják küszöbölni, legalább venné észre a program, és vágná ki az embert... jobb mint ufókkal versenyezni. Erről jut eszembe: nem lehet hogy Norbit is az ISI fejlesztette?
  • HPt
    nem vagy te egy kicsit elfogult? :) amíg speedbugokról, meg egyéb tipikus isi-bugokról hallok, addig pl. nekem nem biztos hogy megéri
  • JuanG
    mittomén, még nincs meg :)...
  • Alexease
    Majd ha veszel komolyabb verseny difiket akkor azzal lehet.
  • Ch_Slater
    ezeket nem a tuning cuccokkal lehet? /nem tudom/
  • Travelos
    A diffi beállításoknál ti a pumpon kívül tudtok valamit állítani? Pl. coast, preload, mert nálam ezeket nem engedi!
  • Cowek
    Valóban 7819-et húzott le a számlámról, és annyi. Ebben minden benne volt...
  • Ingy
    nemtom milyen 9-10 ezrekrol beszeltek 8 rongy es sztem megéri
    durva modok fognak kijönni rengeteg pálya stb idővel több lesz mint egy szimpla játék
  • laci1234
    #2290-re nincs senkinek ötlete? egszerűen nem tudom elhinni, h ebben a moddolható gameben ezt az egyszerű paramétert nem lehet megváltoztatni.
  • Travelos
    Thanx, kis kreativitás kellett volna
  • Ch_Slater
    azzal a névvel amit a játékban adtál magadnak
  • Travelos
    A játékon belül a Racecast beálításnál kér egy mailcímet meg egy jelszót, beírtam, gyönyörűen elfogadta. De a Racecast oldalán fent be akarok lépni, kéri a felhasználói nevet, oda beírom a mailcímet, az nem jó neki! Oda hogy kell belépni?
  • Ch_Slater
    viszont az rTrainer-rel meg 95%-on volt, és úgy tényleg szorosakat mentem. de ezzel a Zr-rel nagyon kemény 75-ön is.
    a Rhez-zel lehet le tudom őket nyomni magasabb szinten is. majd próbálom...
  • robotnyk
    szintén zenész
  • Ch_Slater
    akkor nekem fel kell húzni az ellenfelek erősségét
  • Cowek
    Nyomjad a tuning ligát, de húzd le az ellenfelek erőségét 80%-ra... rendesen fog tejelni, és elég szorosakat lehet menni a géppel (persze ha nem öklelnek fel az ovál részen )
  • Amse
    pár skin.
    http://www.rfactorgame.de/
  • b-type
    volt már vkinek problémája?
    Mostanában Toban-ban hajlamos diázni, és szétesni a kép. :(
  • Ch_Slater
    hát ja.
  • Amse
    de az még mindíg jobb mint a 80-100 kredit...
  • Ch_Slater
    már 2x megcsináltam, de a második nekifutásra 10-ed annyi kreditet kaptam mint először.
  • Amse
    :D Miért nem csinálod meg még1x a Rhez Amateur kupát és tuningolod az Rz-t?
  • Ch_Slater
    nah az eddigi négy RZ-s season versenyből mindig 20-ból 20. lettem. kapok valami 80-100 krediteket versenyenként. lassú szülés lesz.
  • oneal1
    kösz
  • Amse
    nemjó már a régi link, de itt van 1 új.
    Szóval Watcher's mclaren skins.Tartalmazza a régi és az új festéseket.Kimi+Monty

download
    by Watcher from RSC Forum
  • Ibron
    Milyen ez azRFactor?F-1-ről leginkább és a többi mod-ot fel kell rápakolni,mint a challenge-ben,vagy alapba benne vannak?Lelehet ezt szedni valahonnan?
  • b-type
    az tényleg valami nagyon bitang, teljesen megváltozik a pálya 'sötétben'.
    az autó lámpafényénél viszonylag ritkán lehet látni a féknyomokat, ezért tereptárgy, az meg néha nincs :DDDDD
    pl. Toban utolsó, célrafordító kanyarja.
    De az hogy 'refinél' megya járgány az bitang, és ahogy bevilgít az ai lámpája.
    Külön jó hogy ki vannak világítva itt-ott az óriásplakátok.
  • Giovanni Gatto
    Van pénzvisszafizetési garancia. Megveszed, kipróbálod és ha nem tetszik, ha jól tudom három napon belül visszaadják a pénzed. Sztem ez elég korrekt...
  • Rapid81
    Honnan lehet letölteni a játékot? Bittorent vagy ilyesmin megvan már? Nem áll szándékomban 10ezret fizetni érte, mikor az sem biztos, hogy megéri.
  • Ingy
    ja mert valami para volt aztan atmentunk a H6 rwd 15lap szerverre, fun volt
    nagyon teccett hogy estébe nyult a verseny es gyulladtak ki a lampak a pályán
  • JuanG
    kb. 9000ft