61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2336 'sponzorált bazicsávó' -> haha :) hidd el, nem attól függ, hogy tetszik-e egy játék, hogy van-e szponzorom ;) -
#2335 pl. lfs-ben nincs _súlyos_ bug, tehát ami megkeseríti az életet :) -
#2334 ált. a setup-ban :)
Nem minden autónál lehet, annak ellenére hogy megvetted rá a tunning diffit.
Vannak korlátozások, mint pl. a Hammer-ben a hátsó merevítés, vagy a Howston-nak hiába veszed meg az AWD-s hajtást (12ruga rákkodjon meg :)) ) ott az első-hátsó hajtás arányát nem tudod elosztani, illetve van egy -diff. lock- érték, de ez elég sok minden lehet.
Attól még hogy összkerekes egy autó még lehetne állítani gázadási-gázelvételi differálást, ...de itt nem lehet. :)
-
#2333 Hello Megvettem a legjobb difit, de a kerékhajtás elosztását azt hol tudom állitani? -
Travelos #2332 bocsánat, rosszul mondtam, tehát ha összkerékmeghajtású akkor nem lehet állítani ezeket -
#2331 attól még lehetne, főleg hogy meg tudod változtatni tunning-gal a hajtást. :) -
Travelos #2330 jóvan rájöttem, a howstonnál nem is lesz soha súlyelosztás meg diff coast, mert hátsókerekes :) -
#2329 engem azert nem izgat mert funbol jatszom nem vagyok sponzorált bazicsávó mint egyesek :) -
#2328 mondj 1 gémet amibe nincsen bug... -
#2327 Az a speedbug mondjuk számomra sem érthető miért nem lett még megoldva...
ha ki nem is tudják küszöbölni, legalább venné észre a program, és vágná ki az embert... jobb mint ufókkal versenyezni. Erről jut eszembe: nem lehet hogy Norbit is az ISI fejlesztette? -
#2326 nem vagy te egy kicsit elfogult? :) amíg speedbugokról, meg egyéb tipikus isi-bugokról hallok, addig pl. nekem nem biztos hogy megéri -
#2325 mittomén, még nincs meg :)... -
#2324 Majd ha veszel komolyabb verseny difiket akkor azzal lehet. -
#2323 ezeket nem a tuning cuccokkal lehet? /nem tudom/ -
Travelos #2322 A diffi beállításoknál ti a pumpon kívül tudtok valamit állítani? Pl. coast, preload, mert nálam ezeket nem engedi! -
#2321 Valóban 7819-et húzott le a számlámról, és annyi. Ebben minden benne volt... -
#2320 nemtom milyen 9-10 ezrekrol beszeltek 8 rongy es sztem megéri
durva modok fognak kijönni rengeteg pálya stb idővel több lesz mint egy szimpla játék -
laci1234 #2319 #2290-re nincs senkinek ötlete? egszerűen nem tudom elhinni, h ebben a moddolható gameben ezt az egyszerű paramétert nem lehet megváltoztatni. -
Travelos #2318 Thanx, kis kreativitás kellett volna -
#2317 azzal a névvel amit a játékban adtál magadnak -
Travelos #2316 A játékon belül a Racecast beálításnál kér egy mailcímet meg egy jelszót, beírtam, gyönyörűen elfogadta. De a Racecast oldalán fent be akarok lépni, kéri a felhasználói nevet, oda beírom a mailcímet, az nem jó neki! Oda hogy kell belépni? -
#2315 viszont az rTrainer-rel meg 95%-on volt, és úgy tényleg szorosakat mentem. de ezzel a Zr-rel nagyon kemény 75-ön is.
a Rhez-zel lehet le tudom őket nyomni magasabb szinten is. majd próbálom... -
#2314 szintén zenész -
#2313 akkor nekem fel kell húzni az ellenfelek erősségét -
#2312 Nyomjad a tuning ligát, de húzd le az ellenfelek erőségét 80%-ra... rendesen fog tejelni, és elég szorosakat lehet menni a géppel (persze ha nem öklelnek fel az ovál részen ) -
#2311 pár skin.
http://www.rfactorgame.de/ -
#2310 volt már vkinek problémája?
Mostanában Toban-ban hajlamos diázni, és szétesni a kép. :( -
#2309 hát ja. -
#2308 de az még mindíg jobb mint a 80-100 kredit... -
#2307 már 2x megcsináltam, de a második nekifutásra 10-ed annyi kreditet kaptam mint először. -
#2306 :D Miért nem csinálod meg még1x a Rhez Amateur kupát és tuningolod az Rz-t? -
#2305 nah az eddigi négy RZ-s season versenyből mindig 20-ból 20. lettem. kapok valami 80-100 krediteket versenyenként. lassú szülés lesz. -
#2304 kösz -
#2303 nemjó már a régi link, de itt van 1 új.
Szóval Watcher's mclaren skins.Tartalmazza a régi és az új festéseket.Kimi+Monty
download
by Watcher from RSC Forum -
Ibron #2302 Milyen ez azRFactor?F-1-ről leginkább és a többi mod-ot fel kell rápakolni,mint a challenge-ben,vagy alapba benne vannak?Lelehet ezt szedni valahonnan? -
#2301 az tényleg valami nagyon bitang, teljesen megváltozik a pálya 'sötétben'.
az autó lámpafényénél viszonylag ritkán lehet látni a féknyomokat, ezért tereptárgy, az meg néha nincs :DDDDD
pl. Toban utolsó, célrafordító kanyarja.
De az hogy 'refinél' megya járgány az bitang, és ahogy bevilgít az ai lámpája.
Külön jó hogy ki vannak világítva itt-ott az óriásplakátok. -
#2300 Van pénzvisszafizetési garancia. Megveszed, kipróbálod és ha nem tetszik, ha jól tudom három napon belül visszaadják a pénzed. Sztem ez elég korrekt... -
#2299 Honnan lehet letölteni a játékot? Bittorent vagy ilyesmin megvan már? Nem áll szándékomban 10ezret fizetni érte, mikor az sem biztos, hogy megéri. -
#2298 ja mert valami para volt aztan atmentunk a H6 rwd 15lap szerverre, fun volt
nagyon teccett hogy estébe nyult a verseny es gyulladtak ki a lampak a pályán -
#2297 kb. 9000ft