61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2376 Hát igen..
Beülnék egy igaziba valszeg ugyan ez történne :DDDDAzért vannak ám ott is akik hihetetlenül mennek azzal is .Nézd meg HF1L -eseket , ugyan az a mod.... -
#2375 Nemsokára csinálok servert a demoval!
Ha lehet akkor csak billenyüzetesek jöjjenek!Köszi!
213.222.161.49 -
#2374 fél óras index f1 videóból azjöttle nekem hogy azok a kocsik irámyithatlanok ott szenvedtek vele egész racén csuszkáltak törtek pörögtek össze vissza nagyon mókásvolt :))))) -
#2373 A hibátlant idéző jelben értettem :DDDDD
Sok ember ideje azzal a moddal számomra lehetetlen:DDD -
#2372 Mi nem tudunk olyan kört menni, mert észre sem vesszük ha hibázunk. Van egy-két ufó játékos aki a mi hibátlan körünkre ráver 2-3 mp-et. Ez érzék is, és az nem fekete fehér... -
#2371 Persze, igazából sajnos soha nem fogom megtudni milyen egy F1 autó..(nem úgy mint a Palik :))
De számomra az jelent valamit , ha hibátlan kört sikerül mennem akkor kb olyan idő mint igazából..
De valaban nagyon nehéz az Index mod , nem is indulnék ligában vele :)))) -
#2370 Sodródj ki a külső ívre, menj le a fűre és pördülj meg :-)
Egyébként csökkentsd szerintem a hátsó szárnyat picivel...
Egyébként az sem mind1 hogy fékezésnél alulkormányzott, vagy kigyorsításnál.
Illetve hogy elsőkerekes a verda, vagy hátsó :-) -
#2369 ...vagy egy erősebb gokartot ;)
szvsz f1c tulsagosan csuszott, az f1 sinautobb, mint sztem legtöbben gondolják :) legalábbis, azok a bazi nagy kerekek ... :D -
Travelos #2368 ha egy autó nagyon alulkormányzott, mit tegyek?
-
#2367 a listámban nem látom egyiket sem :( -
#2366 sg.hu -
Travelos #2365 Gyertek a GSXN nevű szervere (Toban, Howston), ott vagyok én is! -
#2364 Nincs kedve valakinek csinálni egy servert? -
#2363 rh 2004 fizika segitségek nélkül nagyon korrekt nemtúl nehéz de nemis hűdekönnyű.. sztem -
#2362 Ja ja ...KSGY majd nyilatkozik :DDD -
#2361 De azt is szamold bele, hogy az F1C alapbol beteg:) Ott minden csuszott, porgott, erezhetetlen volt es megfoghatatlan;) Ha megnezel aegy F1-es versenyt, ott azert kemeny dolgokat csinalnak az autoval:)) Ha az F1C-ben csak minimalisan is megindult oldalra, ha az oldaltartas megszunt (erezhetoen atmenet nelkul) utana mar csak akkor jott vissza, ha legalabb egyet porogtel az autoval es vagy megalltal:)
Itt milyen a Formula, nem tudom, meg nincs meg:))) De mar az adatai alapjan sem lehet annyira "ideges tipus", mert a teljesitmenye ~300HP-vel a kevesebb, a nyomateka meg talan csak a harmada az F1-nek;)
Eddig csak a dobozosakat probaltam - nem mindet - es a Trainert, azokkal nem volt kulonosebb baj. Persze erezni, hogy messze nem irtak at az egesz engine-t, inkabb csak ismet tuningoltak rajta, vagyis egy NR vagy LFS messze komolyabb fizikaval rendelkezik, de a beallitasok - foleg a gumik - mar jol sikerultek.
Lehet hogy ezzel meg tul lotek a celon es tulsagosan tapad, laza a diffi es mindennel lehet driftelni, de ezt meg ugy is csak az tudja megallapitani - persze ahoz is hasonlo karakterisztikaju auto kellene - aki ment rendes "verseny" autoval, versenyzett. Azert vann itt a forumban, bajnoksagokban aki hivatalosan versenyzik, es vannak akik rendszeresen tesztelgetnek is, igazabol az O velemenyuk lenne a mervado. -
#2360 Tök mindegy milyen évi fizika ,,Kicsit sínautó, mint RH... -
#2359 mivel ez nem 2005ös forma1 fizika:D igy más -
#2358 Itt nyugodtan kapcsold ki;)ugy az igazi.Élvezetesebb, és kicsit nehezebb is. -
#2357 Na jó, Index modban is használom ..mégis küzdeni kell a kanyarokkal a 2005-ös csökkent tapadás miatt... -
#2356 hát akkor ki kell kapcsolni :))
-
#2355 Bevallom férfiasan traction controlt bekapcsoltam ,de azt mindíg is használom ( sajnos). -
#2354 a vegleges verziot nem neztem de a regi jo volt mindig megforogtam, lehet a 2 üveg bor miatt -
#2353 nem hiszem hogy kövezni kellene, én sajna még nem jutottam el odáíg hogy véleményt alkothatnék az F1-s járgányról, a kis trainer-től nem vagyok elájulva, de én igazán a kasztnis autókért vagyok oda, és azok jók...illetve sztem nagyon jók.
Gondolom kikapcsoltál minden vezetési segítséget, ha sínautósnak találtad? -
#2352 -
#2351 Hát kövezzetek meg , vessetek meg , de az Index F1 Mod után enyhén szólva sínautó a Formula ....Remélem lesz valami normális fizika rá valami mod-ban...
(Vagy Mozso csinál valami normálisat...) -
#2350 nyugi Hummerrel jo spanok vagyunk :P
és nem az lfsre gondoltam :D -
#2349 NE flameeljunk (LFS vs RF) mert torolgetni fogok:))) -
#2348 csak az a rohadt gumikopás :DDD -
#2347 Az RSC Forum-ról TheHeathen ismét alkotott.Most épp új hangokat az F3as modba.
download -
#2346 Én az autókínálattal nem igazán vagyok megelégedve, szerintem a különböző integrált modellek után idővel lesz igazán durva game belőle! :) -
#2345 én már nem is szenvedek a Quali-val. általában 1-3. helyre sikerül behozni, de rajtnál az első kanyar előtt felöklelnek (sokkal gyorsabban startolnak). inkább indulok utolsó helyről aztan szép lassan visszaelőzgetem őket..
most mentem egy 4 köröst azon, amelyikben van oval része is a pályának (orchard?), és a 2. körben bejött a safety car. nem lehetett elözni. bent is maradt végig... érdekes volt. -
#2344 de szivesen -
#2343 peace :) -
#2342 nem akarsz nekem mesélni, hogyan zajlik egy bajnoki futam pl.? tudod én még új vagyok, szívesen fogadom a tapasztaltak tanácsait :p -
#2341 még johogy érted a tréfát :D
tudom mert resztvettem a fejlesztesben en mar elfogult vagyok
erdekes akkor miert egy masik game a kedvencem :D -
#2340 tudod ez ugyműködik hogy verseny előtt van bemelegítés akkor mindeki kimegy megnézi van e bugja jelen esetben: kormámybug, benzinbug, speedbug aztha mindeki megnézte és okés neki utánna mehet a race ez ilyen egyszerű... -
K.András #2339 Végül is verseny közben tök könnyen meg lehet oldani a ki-be lépést :D
Kilépsz aztán a következö versenyen meg be :P -
#2338 okos vagy -
#2337 mitkeserit meg... seppd bugodvan és? kilépsz és ujra belépsz és kész nagycucc