61525
  • Ch_Slater
    nekem is csak az rTrainer, Rhez gt2, Zr-alig-több-mint-alap és Hammer-szigoruan-csak-alap kocsik vannak meg.
  • Ch_Slater
    szerintem nem tudsz felmenni olyanra.
  • ToMy_
    nem a crk miatt sipákolt tán?
  • Amse
    Ezt támogatom, de annyit meglehet tudni, hogy akkor most már ténylegesen megy a játék megvétele nélkül is?Azért ez érdekell még úgy is, hogy megvettem, mert szeretnék tisztában lenni vele.

Más:
    Este akkor milyen géppel nyomjuk?Én még szinte sehol nem tartok a single részben.Másodszorra nyomom a Rhez Amateur kupát, hogy legyen 1 versenyképes autóm a gt2 gt1-esek között.
    Még 1 kérdés.
    1 olyan szerverre fel sem tudok menni amiben olyan autóval kell menni ami nem elérhető még single részben?
  • b-type
    Skacca, trainer-rel mennyit lehet menni az Orchard-i ovalon?
    nekem 0:42.512 a legjobb, ott nagyon necces a verseny, ai draftol, de én nem tudok beállni, mert féklámpáznak, szolóban meg kegyetlen.
  • Ch_Slater
    akkor már nem volt. estefelé szoktam indítani, de ha kell egész nap tudok.
  • csimpok
    Másnak nem ír olyat, hogy exe mismatch szerverre csatlakozáskor?
  • csimpok
    Mikor működik a szerver? Éjfél után kerestem, de már nem volt.
  • b-type
    Én speciel azt sajnálom hogy az átlag hozzáállás igenis indokoltá teszi a Starforce jellegű védelmet, még a szimesek közt is.
    favágó emberek ellen favágó védelem.

Este egy kategórában induljunk, és aki jól csinálja credit jutalomban részesül...mint az életben :DDD
    szórakoztatóbb így kibontani a járgányokat mint offline. :)
  • K.András
    Kb 5 ora játék után nem vagyok elájulva töle.Szerintem nekem ez a játék nem fog kelleni, esetleg ha lesznek jo modok hozzá, de elöbb megvárjuk öket :D
    Valaki benne felejtette a családi albumot a játékban :P
  • csimpok
    Iggeeeen (mint a telefonos reklámban :)

Szerintem itt zárjuk is ezt a témát és beszéljünk inkább a játékról ;)

• Ingy
    részt vettem a fejlesztésben siman tolhatnam ingyen de megvettem hogy ennyivel is hozzajaruljak a jovobeni fejlesztesekhez
  • Alexease
    Nem azert mert O vette meg, hanem azert mert nehany ezer masik is;)
    Miert, te megvetted?!
  • csimpok
    Azért lesz jó szim a következő években, mert te most megvetted?
  • Alexease
    A durvan crack-el kapcsolatos kerdeseket, valaszokat torolni fogom. Nem azert mert warez ellenes lennek (:D), hanem szerintem ezt a topic-ot tartsuk meg a jatekkal kapcsolatos beszelgetesekre (versenyek, szerverek, kiegeszitesek, MOD-ok stb.).
    Ha beindul a crack elet, valaki nyisson majd egy rF crack topic-ot neki.
  • Travelos
    Ugyan én megvettem, de ha tökéletesen feltörik én akkor is hozzájárultam az ISI következő munkájához. Így nem sajnálom ezt a pár ezer forintot, tudván, hogy lesz jó szim a következő években.
    Ha tényleg van crack, akkor az ISI-t nagyon sajnálom, mert még nem vették meg annyian, hogy visszajöjjön a fejlesztés ára szerintem:(
  • csimpok
    Ez olyan crack, hogy később sem tudnak változtatni valamit a programon, ami használhatatlanná teszi?

Azért így olvasgatva az sg-t elég gáz, hogy minden fórumban a hozzászólások fele a program feltöréséről szól, szerintem két részre kéne bontani a fórumot, egy crack és egy crackmentes :) részre.
  • JuanG
    nnnna...eddig tartott :(
  • HPt
    műxik a crack, és vírusmentes :)
  • Ch_Slater
    azt nem mondom, hogy hol olvastam
  • HPt
    :)
  • Ch_Slater
    mostmár ha indítok szervert, akkor ezekkel az adatokkal fog menni:
    szerver: sg.hu
    jelszó: lfs
    :)
    az autókat, pályát meg majd eldöntjük itt elötte.
  • Ch_Slater
    én most olvastam, hogy kering egy crack.
  • csimpok
    Érdekes mintha eddig le lehetett volna tölteni a fájlt a hivatalos oldalról, nem, most meg itt keresgélnem kellett....
  • robotnyk
    nforceon nem láttam, se isonál, se ripnél, se doxnál
  • Ch_Slater
    feltörték, mi?
    gáz.
  • robotnyk
    mire?
  • csimpok
    Van egy érzésem hogy hogy mostantól megugrik az fractor használók száma. Remélem világos a célzás ;)
  • Alexease
    Ja jo volt, leszamitva a sok pocs kulfoldi arkad gyereket:))
    Meg persze, hogy atom allergias vagyok es fiolyamatosan pruszkolok, fujom az orrom meg ilyesmi.:) De ezt egy kezzel is lehet vezetni, csak a valtasokhoz kell lenyulkalni:))

Kaptam en is kredit-et, most mar van vagy 400:)))
  • b-type
    jó volt! hey. :)
    tök utolsóként is kaptam 268 creditet...
    De ezenfelül is nagyon megérte :DDD
    thxa
  • Csiaki
    kész a server, lehet jönni
  • robotnyk
    minden esetre ha valakinek van kedve, próbálja ki, hogy nála is előjön-e?
  • HPt
    gtr utóérzés :P
  • robotnyk
    thx, közben már beírtam
  • Amse
    Bug list topic.
  • robotnyk
    "I feel like I paid 40$ to be a beta tester"
    :D
  • robotnyk
    hát igen. pedig ez így nagy gáz, mert akkor majd 15 kört megyek egy 5-6 kmes pályán, meg egy fél kmesen is?

szerk: van egyébként valami hivatalos bug report fórum?
  • Cowek
    Ez akkor kicsit bugnak tűnik
  • robotnyk
    hát érdekes dolog történt.
    elkezdtem a szezont, és úgy döntöttem, hogy nem kör számot állítok be, hanem időt. beállítottam 20 percet, minden mint simán, egészen az idő lejártáig. éppen kör közben járt le az idő, és az összes AI autó eltűnt a pályáról, mindenki 1 kör hátrányban volt hozzám képest az összesítésben.
  • Cowek
    Vagyunk így ezzel még egy páran :-)