61525
  • JuanG
    ott egy sincs...

a HSW meg lassú most...
  • Amse
    HSW
  • M@TriX
    a hivatalos honlapon sztem elég gyorsak vannak...
  • JuanG
    tud valaki egy gyors mirror-t a játék letöltéshez?
  • Istencsászár
    csakigy elég bénán nézki hogy ott a tag feje azt keze meg nuku:Dmeg visszajátszásban jó nézni hogy a kezével tekeri nemcsak ottül:D
  • Alexease
    De ha gyujtogeted a replay-eket, akkor a PLR file-ban erdemes atirni ezt-azt mer abban benne van hogy mennyit tartson meg palyankent offline-ban es online-ban.
    Bar az engine viszonylag kotott, de a SimBin viszonylag ebben is ujitott, hogy nem csak sorszamozza a visszajatszas file-okat, hanem datummal, idovel latja el.
  • Cowek
    Engem meg pont az zavar ha az ott kavaró kéz nem azt tekeri amit én :-)
    Szóval legyen, de én tuti kikapcsolom :-)
  • Alexease
    - Jo az ugy, nem nezegetni van, letoltogetni:))
    - Enyem:) Persze, azert valoban lehetne nyitni az RSC-n egy topic-ot...
  • b-type
    - én vmi sokkal jobb replay rendszerre vágyom, ez a jelenlegi nekem teljesen átláthatatlan, több hotlap-ot nem találok, vmint nagy segítség lenne, ha formula osztályban vagyok akkor csak azokat a replay-ket mutatná a játék.
    - és a trainer gumijaira kicsit több oldalirányú tapadást, úgy egyáltalán közvetlenebb érzést az aaszfaltal. (nem,..nem bukásra gondolok :)) )
    - valamint ai beállításokat Nr2003 módra.
    Több dolog nem kell, sztem kifejezetten jó játék.
  • Amse
    Örömmel hallom.A CRC Paddock a te műved?
    RSC-re azért lehetne topicot nyitni, mert akkor onnan könnyebb lenne gyűjteni akár az oldalra a dolgokat.
  • Istencsászár
    izé valami kézanimáció várható? mer ez a csupasz kormi annyira nemteccik..
  • Alexease
    En esetleg tervezem nyitni egy rFactorral foglalkozo oldalt, ami elsosorban szinte csak letoltesekkel, file-okkal, kiegeszitesekkel foglalkozna (hasonlo stilusban mint a CRC Paddock - csak ehez meg nincs semmi:D)

De ehez meg egyeztetnem kell - host - es kell vennem egy vinyot, hogy lehessen hova pakolni a cuccokat szabadon:)
  • Alexease
    Igazabol mar a kritikus egy heten tul vagyunk, ezutan mar nincs akkora "veszteseg" az esetleges crack miatt. Akinek ezutan meg tetszeni fog, ugy erzi megeri, azert megfogja venni kesobb, hiaba is van meg warezben (lsd. GPL, F1C, NR2003 stb.).
  • K.András
    A rendes szerverekre nem lehet felmenni, de két tört játék tud egymással játszani, legalábbis szerintem mert tudok szervert csinálni és minden müxik...Természetesen engem ez a része nem érdekel, kiprobáltam nem tetszik nem veszem meg, viszont használni sem fogom, bár még megprobálok adni neki egy kis idöt...
  • arty
    pedig, ha van SERIAL a játékban, azt használhatták volna szűrésre :( nem vettem meg a gémet(még), magam ellen beszélek, de a jövő szempontjából fontos lett volna :(((

mamár ilyesmi nélkül multi játékot kiadni naivság :(
  • K.András
    Meg fogsz lepödni, de még neten is lehet játszani vele...Ezek nem akartak komoly védelemre áldozni...
  • Amse
    remélem hamarosan kinyomják a crack ellenes javítást
    [gonosz]
  • Amse
    nyisson már valami jobb angolos 1 New downloads/stuffs topicot rsc-n , hogy aki csinál valami új dolgot a játékhoz(skin, autó, textúra, pálya, mod, hang, akármi) betudja rakni és 1 helyen legyen minden letölthető dolog linkkel.
    csak annyit kéne írni az első postba, hogy ha lehet rakjanak be képet és linket a dolgokról.
    most van vagy 50 topic amiben megtalálhatóak a dolgok, de ezeket utálom átnyálazni, hogy melyinben van új cucc.
  • arty
    isinek annyi a dolga, hogy kinyom egy 1.03at és kész :) ahogy olvasom van annyi bug, hogy előbb utóbb esedékessé váljon ...
  • b-type
    akkor valszeg az erőssebb motor mellé adja a slick-et, mert az biztos hogy lecserélte.
  • Amse
    Állítsd be, hogy milyen ellenfelek legyenek és akkor kitudod szűrni a formulákat :)
  • Amse
    neon:D
    azt ne mondd, hogy lowrider-t se lehet belőle csinálni...
  • K.András
    Erösebb motort lehet rá venni, meg lcd kijelzöt...
  • b-type
    Trainer-re két 'tunning'-ot lehet venni az egyik asszem a gumi, a másik meg talán a müszerfal :))) sira. :) (azért morcos vagyok hogy neon nincs az aljára :) )
    Ennyi, ezt a kettőt megvettem, és több nincs is.
  • Amse
    alap rTrainerrel nyomod azt a szezont és ennyit fizet?
  • csimpok
    Mentem egyet offline a félig ovál félig kanyargós pályán a trainerrel, erre egyszercsak hátulról full gázzal belémszáll egy formula... :)
  • b-type
    A trainer advanced elég jól fizet uaz beállításokkal mint a ksztnis sorozatban, 256800credit a 4pályás sorozat végén, Orchard ovalon 4. lettem, kb. 270ezret fizetne ha sikerülne azt is megnyerni, így már nem is olyan távoli a Formula one járgány. :)
    itt egy köridő kép Toban-ban, a második körben sikerült kipörögni a hideg gumik miatt, de aztán mészárszék volt. :)
    verseny Toban-ban
  • Panther
    Jövő héten jön a dombornyomott kártyám, én mindenképpen megveszem, de körülnéztem a különböző nagy külföldi torrent oldalakon is, meg ahol kell és senki sem tud crackről, szóval nem tudom, honnan van ez az info....
  • Amse
    Remélem aztért kitalál vmit az Isi, hogy legalább online ne lehessen nyomni a crack-elt verzióval.
  • Alexease
    Pedig az alap auto?! Annak kell lennie.
  • Amse
    Jaa...bocs a Howston-ra gondoltam :).
  • Ch_Slater
    azaz egész pontosan az OWChallenge05-ben és nem az SRGrandPrix05-ben van az rTrainer
  • Istencsászár
    nemis ide akarom privi vagy valami...
  • Ch_Slater
    de hisz az van alapból. a formula csoportban, nem ott ahol az Rhez, Rz.. van
  • Amse
    az már nem ide tartozik.
  • ToMy_
    megy hát, csak online a szerver vizsgálja a becsatlakozók kliensét, és prüntyög, ha differens. ez inkább cheat-ellenes feature, de jelen esetben az EXE-d módosítva van az eredetihez képest, és ezt jelzi a szerver.
  • Amse
    Nekem rTrainerem sincs.:(
  • Istencsászár
    régi demo van de csak multi tegnap óta elvileg crack is van majdcsak valaki megosztja velünk honnan lehet leszedni....
  • csimpok
    Nem tudom, Hummer aszonta neki megy.
  • M@TriX
    mielőtt megveném a gémet azért kipróbálnám, de installkor egyből vásároltatni akar, ebben nincs valami demó rész? Kár lenne ha nem lenne...