61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2539 "Egyszerüen nem fér a fejembe, hogy nem látjátok a rengeteg hibát és blamázst, ami ezzel a játékkal kapcsolatban felmerült... "
Nekem is mindig ez jutott az eszembe mikor a GTR-t allandoan az egekbe emeltetek. -
#2538 ha kimész a box-ba nem látod ha készen van:
- ált. hibajavításon kivül, az üzanyagot töltik utoljára, azt látod, de egyébként is én úgy vettem észre hogy csak akkor enged el ha végrehajtotta a boxkiállást.
- live track: nálam, és ez szigorúan nálam, akkor él egy dolog, ha funkcional, itt azért pontosítanék, ha jól funkcional, az második hivatalos patch-l javított első alkalommal vásárolt ( :D ) GTR-mel próbáltam egy 24h-s versenyt futni...nálam nem funkcionalt (sok minden más bajom mellett)
- kanyart le lehet vágni büntetlenül.
nem igaz, büntet, nem tudom milyen esetek alapján szórja a büntit, de elég megnézni egy Spa-i Wtcc futamot, hogy tudjuk nem adnak minden vágásért/pályaelhagyásért büntetést.
- Nevetségesen kidolgozott autók????...ezt...lehet hogy mások az esztétikai igényeink kidolgozásban, a design-nal lehetnek kifogások (pl. Hummer), de azon kivül nekem mind tetszik.
-vonalvezetése egyszerű
Andris, én elhiszem hogy el vagy ájulva a hűen lemodellezett GTR alap pályáktól (jogosan), de nevetségesen egyszerű? tömören fogalmazva sztem nagyon nem.
-GTR mod, NR is mod (??)
A 'vásárolt' motornál lehet.
én tudom hogy rengeteget fecceltek bele a srácok, és jogosan kérnek érte pénzt.
ennek ellenére nálam mod kategória.
Amugy sem lehet ezeket az autókat összehasonlítani, talán egy ZR-t egy n-gt-s Bmw-vel, talán egy Howston-t egy N-gt-s Ferrari 360-assal.
és ha össza akarod hasonlítani akkor nálam nincsenek egy egyenesben az rFactor autóival. -
#2537 Ha jól tudom neked Sidewindered van, ha lennél olyan szíves és leírnád, hogy mit állítottál, hogy az FFb jól menjen, mert nekem nem sikerült életet verni bele. AZ RSC fórumán is egy nagyobb topik foglalkozik a Sidewinder tulajok gondjával.
Egyszóval, ha lenne a nagy játék között némi időd rá, hogy pár szóban válaszolj, azt megköszönném (a Prohardver fórumon én is segítettem neked, vagyis merem remélni, hogy igen....). -
K.András #2536 Szerintem nem jol látod, Pl feri azért irta amit, mert gyak lehetetlen komoly bajnokit rendezni rajta, ha kimész a boxba nem szol hogy készen van meg ilyenek, leirta még a live track hiányát is, ami visszalépés hiszen amig a GTR-ben folyamatosan változik a pálya állapota a felhordott gumi mennyiségétöl, addig itt szo sincsen ilyesmiröl, emlitette hogy ujra lehet kanyart vágni büntetlenül stb...Beszélhetünk a nevetségesen kidolgozott autokrol-pályákrol amiknek a vonalvezetése is elég egyszerü, ha szeretnéd megnézni rFACTORT teljesen pompájában akkor nézd meg az uj GTL shotokat garantáltan meg fogsz lepödni!Azt pedig irtam többször, ha GTR mod akkor NR is, meg minden játék ami vásárolt motorra épül, de ez igy elég abszurd felvetés.A dinamikus napszakváltozás tényleg király az valoban elörelépés, de pl az AI is olyan hülye hogy gyakorlatilag élvezhetetlenné teszi a játékot.
Egyszerüen nem fér a fejembe, hogy nem látjátok a rengeteg hibát és blamázst, ami ezzel a játékkal kapcsolatban felmerült... -
#2535 sry, nem tudtam jönni, tegnap nem volt netem :(
Amire rá tudok csodálkozni:
Hummer:
azért az lfs topicban szimpatikusabb volt a töréshez való hozzáállásod.
fpal:
ha jól tudom te tényleg foglalkoztál a játékkal, tehát a véleményed megalapozott is lehet, talán nincs még kicsiszolva a játék, de visszalépés a GTR-hez képest?
Ezen nagyon meglepődtem.
Andris:
Neked egyszerűen nem jön be.
Ami meglep, és nagyon nehéz szembenézni vele, hogy nincs tiszta rálátás, vannak a nagy szimközöségben kis táborok, és van a fújás.
Pedig csak tisztán látni kellene egy játék erényeit:
Lfs-t nem nagyon lehet kikezdeni kocsikezelésből, de nem illeszthető be pálya, autó.
NR2003: nagy vasak, egy Renault Clio mod elég elkézelhetetlen lenne. (talán nem is jelent meg fwd mod alá.
GTR: Én(!) modnak tartom, szvsz sok szempontból kikezdhető, mivel egy, már meglévő dolgot csiszolgattak, ezért nem hiszem hogy össze lehetne hasonlítani az rFactor-ral.
és végül az rFactor, talán több is lehetne, sok játék lett már több a patch-ek által, a járműkezelés már hummer szinten is közelebb áll az ideálishoz mint az F1c bármely modjában, talán leszorítóerőben, kategóriában amivel össze lehet hasonlítani az egy N-gt-s autó, és ebben a kategóriában én F1c vonalon nem vezettem ennél jobbat, a kisebb autókra ez fokozottan igaznak tartom, az F1C/SCC/147 mod szvsz nagyon jól sikerült, de még így sincs egy egyenesben az Rhez-zel.
Tehát sztem fizika szempontjából jobb lett mint az F1C vonulat, és az alapverzióról van szó.
Vmint a dinamikus napszakváltás, ami már most nagyon jól müködik, de ez is lesz még jobb is, ..ebben azért nagyon jó versenyek lehetőségei vannak.
és most megyek kepesztek tovább az F1-ért, 800ezer már a zsebben van. :)
-
Travelos #2534 Na játszadoztam egy kicsit online, de ideje befejezni, mert késő van! -
#2533 no megvan nekem is végre (thx Mozso!!!) -
#2532 nem veled van a baj, hanem a lobby-val :) nekem délután 3x kellett frissíteni hogy lássam a gtr-masters.hu szervert -
csimpok #2531 Azt eddig is tudtam :P
Elég gáz, hogy ilyenkor este csúcsidőben vannak összesen mondjuk 50-en online, napközben 8-10, az is 5 szerveren... -
#2530 ja de kidobott a mismatch detected miatt :P
csimpok: mismatch "exe"
csimpok: was removed from the game:mismatch detected
csimpok: left the game -
csimpok #2529 Ok, aztán lett, már kezdtem azt hinni, hogy valami nincs rendben velem... :) -
csimpok #2528 Hogy lehet(ne) csatlakozni ehhez a szerverhez? Úgy gondolnám, hogy főmenüben Connect- Join, majd ott az egyik a listában az sg.hu, ehhez képest ilyet nem látok.(?) -
#2527 jaja, és valahogy mindíg ez van...van pár jó játék a palettán, de mindnek megvan a maga hibája...az "összeolvasztásukból" lehetne a tuti!!!...
mint pl. a RC2000, RBR, Colin hármas összeolvasztása...asszem nem kell részleteznem :))) -
Travelos #2526 Van itt valmi nagyon szar dolog. A játékon belül a settingsnél be lehet állítani a racecast dolgokat. Engem állandóan ki-be léptet, és ilyenkor bizony kidob az éppen folyó aktuális játékból! -
#2525 föld sl8r-nek: vettem és indulok. -
#2524 viszont ma többször elment a netem 5-10 percre... -
#2523 sg.hu/lfs
Rhez GP3/GP2
ZR A Type -
#2522 Még pár kép -
#2521 Community = Közösség
Starts = ööö -
A LFS nagyon jo, fizikailag az egyik legjobb! 2 (nagy) hibaja van csak:
- a motorhang es egyebb hangefekt resze mondhatni gagyi
- nem modolhato legalabb palyaszinten.
Ha lett volna eszuk, akkor belehuznak es megcsinaljak normalisan a hangokat es a modolhatosagot. De nem, ket evente elojonnek valamivel ami jo-jo, de osszessegeben kicsit keves. -
#2519 Nekem még nem volt, de eddig 2x játszottam online a fullal. -
#2518 tényleg?az nekünk jó hír(mármint azoknak akik olyan mentalitással élnek, hogy támogassuk azzal ezt a játékot, hogy megvesszük) -
Travelos #2517 #2509? -
Travelos #2516 Hmm, és mit jelent az, hogy Community Starts? -
#2515 érdekes nálam én vagyok ott :P -
Travelos #2514 akkor ez GTR v1.4 eset lesz:) -
csimpok #2513 szal a crack csak offline megy, ezt szögezzük le a későbbi csalódások és a jelenlevők lelkiállapotának megóvása érdekében -
#2512 neeem :) nem is fikáztam az rf-et, hiába nem tetszik. csak andrásnak tetszett a poénja, na
egyébként lfs :) -
Travelos #2511 Láttátok a játék creditsében ezt:
Community Strats With Travelos!!!
Mit keresek benne?:) -
Travelos #2510 akkor akármivel, lesz szerver? -
Travelos #2509 Nálatok nem volt még olyan probléma hogy egyszercsak connection lost, és kidobott a főmenübe, és egy darab szervert sem láttam, valami mismatching probléma miatt. Majd 5 mp múlva megint láttam minden szervert! -
#2508 Most amugy melyik a kedvenc jatekod? Nem hiszem hogy ez, mert ha jol latom csak karorvendeni es cikizni jarsz ide:))))))) -
#2507 -
#2506 sokunknak nincs még Howston-ja:P -
#2505 de én igen -
Travelos #2504 Slater, csinálsz szervert, most végre jönnék én is. Mit szolnátok egy Toban Shorthoz vagy egy Sardianhoz Howstonnal? -
#2503 olyan predatoros. csak a körvonala látszik halványan, van ott valami, de nem vagy benne biztos, hogy mit látsz... -
#2502 inkább csak kicsi, mivel amúgy se látnád túl gyakran :) -
#2501 jah én is azt hittem, de úgy tűnik belülről a felni nem látszik(?) kissé durva bug sztem... :) -
#2500 semmi.
mosthogy közelebbről megnéztem, ott a felni is...