61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
K.András #2579 Én csak azon csodálkozom, hogy hagyhattak ki egy ekkora magaslabdát, látták gondolom a receptet, ráadásul az egész alapját a grafikus motort is ök irják igy még értetlenebbül állok a dolog elött.
Oké a pénz nagy ur, de akkor meg kell keresni egy befektetöt, mert igy meg mindenkinek fog jutni a mézböl simbin+10tacle+ea, kivéve isi! -
#2578 és nemis fog?
nemtöltöd fel vhova?
pl sendmefile.com? -
#2577 grááár nem ertem miert nem muxik -
#2576 http://www.struct.hu/ingy/gihi.wmv -
#2575 ehh tegnap részegen ilyesztőbbnek tünt
video
Nem Simbin fizetett hanem a 10tacle vagymi ISInek azert nincs penze mert eddig az EA nak dolgozott ahol rendesen lerántották őket és ami maradt abbol csinaljak az rf et, lesz folytatas is lesznek hivatalos addonok stb lehet mostani formaban nem elegiti ki mindenki igényét de idővel nagyon szines jatek alakul ki belole. -
#2574 kajak nincs rá pénzük -
K.András #2573 Kulturáltan irtam le, az más kérdés hogy itt Daffyval összeakadtunk de azt lerendeztük privátban.
" ja adsz nekik még pénzt a fejlesztésre?"
Pénzügyileg több dolog sem világos, ugye a simbin fizetett és fizet majd a GTR+GTL+GTR2 motorjáért is, ennek ellenére hatalmas hasznot termelt már a GTR-nél , viszont ISI-nél nincsen pénz fejlesztésre liszenszre stbstb?Nehezen hihetö... -
#2572 1993 ad f1 mod készül
brutáljónak tűnik. -
#2571 várom a videót. -
#2570 "Joval többet kilehetett volna hozni", ja adsz nekik még pénzt a fejlesztésre?
Kikellett adni a játékot mert elfogyott minden tartalékuk és valamiből fedezni kell a további fejlesztéseket.
Másik dolog ha nem teccik a játék kulturáltan is le lehet irni de ez a személyeskedéses kinek az anyja előadásra senki sem kiváncsi.
Pitben nem látod mikor van kész az auto? Nyomni kell a gázt egyszer csak elindul
On: Hühh tegnap duwwa game volt, sráccal csataztunk mint allat ochardon és a gyorsbalos utan csak azt láttam hogy elszabadult a pokol utána zuzott autoval nyomtuk tovább mingyá felveszem videora -
#2569 egy Jaguár festés Howston-ra
benne van a link -
#2568 nc
--------------------------------end------------------------------------- -
#2567 Tőlem..
-
K.András #2566 Daffy, privát. -
#2565 légyszives fejezd be ezt a hangnemű személyeskedést. -
#2564 1.05.xx.Jobban nem megy egyenlőre sajnos.De már ez sincs olyan messze a Te idődtől:-)
-
K.András #2563
Egyébként kérdések voltak és én normálisan válaszoltam, addig nem is volt baj amig olyan szolt bele aki el is olvasta amit irtam... -
#2562 nemtom én ebből a nagy beleélésből kimaradok.ahogy én levettem neked ez a legfontosabb 1 játékban(nem sértés, nincs ezzel gond), de nekem 1xű kikapcsolódás és néhány jó pillanat(online) ami kell.gta-ban se érzem át, hogy milyen jó lehet legyilkolni a fél várost.:D -
#2561 nyugi már nemteccik akkor uninstall és kész tudjuk 1 hét alatt mindenkinek lejött hogy kinek nemteccik és minem teccik mer 1 hete ugyanaz a téma kicsit már unalamas... -
#2560 Gondolom a hozzászólásom többi sora elkerülte a figyelmedet ahol az Én szemszögemből megpróbáltama két játékról véleményt írni.De hogy megnyugodjál:
Kitalálni nehezebb.És akor most mi változott? -
K.András #2559 Nem.Viszont te huzatsz de minél hamarabb! -
#2558 valszeg lesz (remélem).
mentem 1:04.1-et a trainer-rel Toban-ban, kettőt is, próbáltam az összes 8 kört (elsőt kivéve persze) '05-ön belül tartani, de a végén elfogyott az üzanyag, és éppen átgurultam a célon :))))
nehéz a folyamatos feszített tempó, elmelegszenek a gumik, és a fékek. -
ToMy_ #2557 Te, nem lehetne, hogy elhúzzál innét a licenszelt GTR topicba, és csak akkor gyere vissza, ha hív valaki? -
K.András #2556 Figyelj már, mi az ha nem jellemtelenség, ha 3 hozzászolással akartad az igazad bizonygatni miközben többszázat irtam oda, természetesen te szelektálva választottad azt a 3-at nem beszélve arrol, hogy csak egy kisgyerek képes azért oldalakat visszanézegetni, hogy igazát megprobálja bizonyitani...Nem tudom milyen bujkálásröl beszélsz?Én ugyanugy vállalom magamat, ami azt illeti képem is van a galériámban...
Természetesen a konkrét kérdések elöl közben TE bujkáltál el, pl
"Arrol beszéljünk inkább, hogy egy profi versenysorozatot kitalálni, vagy lemásolni nehezebb e?"
Nem te inkább mész a személyeskedö vonalon...hajrá Daffy, ugyes vagy... -
#2555 B-Type
Este Kim is ráér?Csinálhatnánk valami szervert gyakorolni.Csak nem tom kinek kellene szervert indítani mert itt nem ok valami az adatátvitellel. -
#2554 A lényeg az hogy ezek a Te hozzászólásaid...Elmebeteg vagyok és jellemtelen?Akik ismernek nem ezt gondolják.Az meg hogy Te nem tudsz normálisan és kutúráltan vitatkozni,megbeszélni dolgokat az csak a saját szegénységi bizonyítványod.De persze folytasd csak nyugodtan ebben a lekezelő stilusban.Mégis mi a faszt képzelsz magadról de őszintén?Ki vagy Te hogy itt akárkit is ismeretlenül minősíts?Ha az aláírásomat megnézed Én nem egy link mögé bújok ismeretlenül és bárki előtt vállalom ki vagyok.Aki pedig ismer az nem ezekkel a jelzőkkel illet ebben biztos lehetsz... -
K.András #2553 Nálam esnek kelnek de már a boxban is, nem vicc 5 autobol 2-ö nekimegy a falnak...
Ennek ellenére a játék nehézségét illetöen nem voltak kétségek, mert lehet ezt is sokféleképpen vezetni, de pl egy Kiss Norbi ebben szintén ugyanugy rongyáverne minket ahogy GTR-ben vagy bármi másban... -
K.András #2552 Te tényleg elmebeteg vagy, csak elfelejtetted hogy kb 9000 hozzászolás van abban a topikban amiböl irhattam többszázat, te hoztál 3 hozzászolást abbol az idöböl amikor még talán meg sem jelent és vártuk...Egyszerüen egy gusztustalan jellemtelen ember vagy, ennyi! -
K.András #2551 És ha már itt tartunk, ezt a egészet a mohoság szülte, mert az ISI elözö játékukbol kiindulva azt gondolta majd a játékosok csinálnak hozzá modokat, és ezért már az alapot sem kell megcsinálni rendesen nem ugy mint F1C-ben...
Csak felénk ezt ugy hivják félmunka, a félmunkákért pedig nem szoktunk egész bért adni, mert a másik felét nálunk az kapja aki befejezi a munkát... -
#2550 ja, és egyszer láttam amint felrobbant a motorja az ai-nak oválon.
(úgye-úgye a sok draft, hütés meg semi) -
#2549 Lehet gúnyosan válaszolni meg lehet hirtelen témát váltani...Itt a lényeg azon volt hogy paraszt vagy holott Én nem adtam erre okot.Egyszerűen le kellett volna írni hogy nem értesz vele egyet és kész.De Te egyből jóhogy nem küldtél el az anyámba...Senki nem mondta hogy fényezed a gtr-t,de olvasd már vissza a hozzászólásaidat.Mindegyikből az jön le hogy az az atyaúristen.De segítek:
Egyébként fantasztikus lesz a játék!
...::: -| K.András |- :::...
Végem van a játéktol,nem is tudok mit mondani
Igy van,nagyon nagy lesz ez a játék,kéne csinálni majd magyar bajnokságot is!
Amit hirtelen megtaláltam.Na ennek a tükrében azért kicsit elfogult vagy szerintem.Persze megint előveheted a bunkó lekezelő stílusodat,nem fogok ugyanabban a hangnemben reagálni..A GTR szarrá van patchelve,az Rfactor meg nincs egyenlőre.Nem egy kategória a kettő.Rfactorban sokkal könnyebben meglehet az autót fogni.Lehet hogy ez gagyi engine de lehet akármi más is.Azért egy versenyautó ha kitör ne mond nekem azt hogy csak akkor lehet irányt korrigálni ha már teljesen megáll.GTRben ez van,Megcsúszol és az esetek 90%ában nem tudod irányítani az autót addig ,amíg neki nem vágódsz a falnak vagy meg nem áll az autó teljesen.A GTRben tényleg élethűen levan modellezve az autó és a pálya.Rfactorban viszont azért nem egyszerűek a pályák és elég hamar ellehet nézni a féktávot.Az AI se annyira gagyi csak be kellene állítani.Lehet hogy nem olyan profi mint a GTRben de lehet elég jól vesenyezni velük.
-
#2548 Én kilépek a GTR-rFactor vitából, nem is lenne igazságos, mivel engem nem igazán érdekel már a GTR.
inkább a játékról:
feszülök meg komolyan :))))
nem egyszerű megszerezni azt az F1-est..pfff, ezen lehetne vhogy javítani, hogy ne üljön le a játék az alap, illetve advanced sorozatok után egyszerű pénzhajszolássá :DDDD
Letört szárnyakkal teljesen esélytelen, egyedül Toban short-on tudtam megzuzott első szányal újra feljönni, és nyerni a 105-ös ai ellen, de ezt a pályát azért ismeri mindenki aki tolta a demot.
Vmint az ai hozza magát időmérőn, és a gyors körei is rendben vannak, de ezzel a túlzott fékezgetéseivel azt éri el hogy ha odaérek a nyakába, akkor gyakorlatilag legyőzi magát
-
K.András #2547 Nem de ugy fog lejönni a hozzászolásodbol, hogy én itt most a GTR-t fényezem, holott szo nincsen rola...Aztán jön mindjárt kun béla és kezdi hogy hát a gtr-nek ilyen meg olyan hibája is van, naés tudjuk nagyon jol ,már jo ideje játszunk vele...
Arrol beszéljünk inkább, hogy egy profi versenysorozatot kitalálni, vagy lemásolni nehezebb e?
Amikor bekapcsolom ezt a játékot a káosz jön le a képernyöröl, és mig van egy évek ota kialakult "álomképed" az autokrol, nehéz azt valamivel behelyetesiteni ami nem létezik, akárhol látsz egy ferrarit vagy egy lambot de beszélhetünk egy jobb bmw-röl merciröl stb, az az elsö gondolatod hogy megtépnéd, vagy ha a látsz a tv-ben egy versenysorozatot és tetszik, beleképzeled magad milyen jo volna kiprobálni, fantáziálsz hogy igen benne ülök abban a merciben stb...Én azt gondolom a szimulátorozás kizárolag arrol szol, hogy a valos sorozatokat a lehetö legélethübb modon kell visszaadni a játékokban!Én kérek elnézést. -
#2546 Bár nem tudom mi bajod van Velem,úgy gondolom Én normálisan válaszoltam és egy fórumon az embereknek nincs mindig egyforma véleményük..Én kérek elnézést hogy Hozzád mertem szólni és esetlegesen a saját nézőpontomat,véleményemet írtam le.Tényleg ne haragudj,nagyon ég az arcom.... -
K.András #2545 Bocsánat de eldurrant az agyam :) Le is hütöm magam valamivel... -
K.András #2544 Te beteg vagy biztos, ki a faszom emelte fel???Miröl beszélsz bazmeg, kezd elegem lenni hogy olyat akarsz a számba adni amit nem is mondtam szokjál már le arrol, hogy te fogod majd megmondani mit mondtam valojában...Meg lehet keresni hányszor anyáztam gtr miatt, ilyen üzivel inkább felejts is el egy életre...Senki nem emelte piedesztára, elég az starforce-ra gondolni, mindenki azt kivánta törne el az összes keze aki dolgozott azért hogy a játékban legyen... -
#2543 Átolvasva a hozzászólásokat rfactor vs gtr szemszögből,mondjuk van pont mind a két oldalon.De azért egy pontot átugrottatok rendesen.Nevezetesen hogy anno a GTR a v1.05-tel eléggé gyöszöske volt...Nem részletezem mik voltak a gondok de voltak gazdagon.Az Rfactor jelenleg 1.02nél tart.Véleményem szerint még elég messze a végleges verziótól...Mindenkinek más játék tezsik de ne emeljük már fel ennyire a GTR-t mert annyira azért nem jó,az Rfactort meg ne alacsonyítsuk már le mert közel sem annyira rossz... -
K.András #2542 Félreértesz, itt most nem a GTR-röl van szo, és hogy mennyire jo az ehhez képest, természetesen abban is van hiba böven(hajaj)...
Most erröl a játékrol beszéltem kizárolag, valoszinü nem véletlen hogy az életben sem mindegy ki tervez meg egy pályát, söt azt is figyelembe veszik milyen autok fognak rajta közlekedni, ezek szvsz unalmasak-jellegtelenek de természetesen másnak tetszhet, ahogy az autok is...
Ha a te érvrendszereddel nézem NR is mod a GPL motorjára épül csak ki lett egészitve idöjárással...
Azért pár dolgot szögezzünk le, azért szidom öket mert tudom, hogy a régi-uj grafikus motorbol ennél joval többet ki lehetett volna hozni és én örülnék a legjobban ha fizetnem kéne érte mert az azt jelentené, hogy van egy uj ráadásul jo játékom...Majd GTL-t megveszem és azzal ugyanugy támogatom az ISI-t akármilyen furán is hangzik, de én ezért nem vagyok hajlando 10 fillért sem adni. -
#2541 azér a gtrnek is kelett 1-2 jópármegás patch mire kicsit kipofozták:D:D:D -