61525
  • K.András
    Ezek szerint akármilyen MP3-at raksz be azt berakja a klipbe?
  • ToMy_
    nevezz át a másikba próbaképpen, és meglátod
  • ToMy_
    kicsit más a pályaválaszték az OW szériában és a dobozosban.
  • Travelos
    Alapból az összes pálya nyitva van, tehát elérhető? Pl. Orchardnál nekem olyan nincs, hogy rFactor400, de a hotlap ranken erre is vanak idők, vagy ez bonus pálya? És ha jól emlékszem szerver is van erre!
  • Ingy
    szeretnék introt csinalni de ahhoz kéne egy licencdij nelkuli zene vagy valamelyik zenekarral lepaktálni hogy ha penzt nem is de a nevuket feltuntetjuk a játékban ami nem rossz referencia
  • Ch_Slater
    Main menu mod
    az összes menü lenyitva.

meg láttam replay modot is, hogy kiirja a nevet, helyezést. de azt nem néztem meg.
  • csimpok
    Tök jó a felvezető kör és a repülőrajt, csak kicsúsztam a felvezetőben és a rajtrács végére sorolt :)

Kár, hogy egérrel nem lehet menni, billel meg borzasztó rossz...
  • csimpok
    Pl Jolt.co.uk
  • csimpok
    Érdekes van olyan szerver ahova lehet csatlakozni, tehát gondolom be lehet állítania szerveren, hogy figyelje-e a "mismást".(?)
  • copass
    majdnem lett egy kiséppenhogyfrontális!:)
    este mentem F1-el a mills shorton pár kört, hát kész rendesen, tiszta niki lauda érzésem volt, döbbenetes a sebbeségérzet.
  • JuanG
    alig várom nekem is meglegyen ez a verda :D...de szépen végig akarom nyomni a gamét :)))

ahogy néztem nagyon sok kameramozgatási lehetőség van, nincs is annyi billentyűgomb ...

Intro lesz, vagy titok??? :P
  • Ingy
    Kress külső + bonusz klipp :D

közben rajöttem hogy lehet kilőni a menu zenet a videoba, szimplan kitorolni a jatekbol az mp3 at
  • Panther
    10 éve kondizom, mit gondolsz??? :)))
  • Travelos
    neked öregem olyan karod lehet, mint Popeye-nek:)
  • Travelos
    én nagyon gondolkodom, hog másik kormámyt kellene venni, mert véres a torka a Sidewindernek szerintem. csak arra várok, hogy a Momo-t felváltsa valami jobb a piacon. erre gondolom még egy darabig várni kell, addig marad a MS!
  • Panther
    Tudom, ezt olvastam, de akkor miért működik az összes többi ISI engines játék alatt kifogástalanul? Többek között a GT legends demo alatt is jól működött.

Sajnos így nem igazán lehet vezetni, legalábbis nekem, líg-lóg az autó, sajna az rsc-n sincs megoldás.
  • Travelos
    na akkor teljesen véletlenül ugyan, de jól állítottam be. egyébként én már a demoban is így használtam:)
  • Ingy
    "Setting Force Feedback Effects to anything higher than Low on a Microsoft wheel may result in a loss of forces after going over curbs. It is believed to be a driver bug but will likely never be fixed, so we recommend using Low Effects or a different wheel."
    picit bajos a driver az a parája
    ez a readme.txtben van benne

cop csinalok egy kulsot akko
  • LimPeti
    http://wdt.f1gaming.de/ készűl valami wdt f1 2005 mod,bár még elég kezdetleges állapotban van! Reméljük jó lesz!
  • Silverracing
    Ehez a simbines dologhoz csak annyit, hogy játékkészítés szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hány ember dolgozik, és min. Az rFactorhoz motort kellett gyártani, modelleket belerakni, meg keretet az egésznek x idő alatt. Amíg ez készült, addig a simbinesek ráértek kizárólag x idő alatt modelleket gyártani-texturázni, pofásítani, készhezkapott toolokkal berakni a játékba azokat, és kész. Szóval nagy az eljárásbeli különbség is, és a végeredmény is. És talán a simbinnél még többen is vannak. DE no para, ezt ha modolják majd, isszonyat durva lesz! Mást ne mondjak, anno egy komplett Ferrarit kiszedtem maxba a GTR-ből, ha időmilliomos lennék, ki tudnám szedni az összes GTR autót, és átrakhatnám rFactorba, és akkor megvan az orig márkafeeling is. Ugyanígy átlehetne ültetni a komplett Porche kupát Toyáéktól az rFactor alá. És szerintem még a DX9 shaderek sincsenek még teljesen kiaknázva. Szal 1 év múlva durva lesz, ami ebben rejlik. Az a kérdés, hogy kijön egy szebb GT Legends, ami kijön, és annyi, vagy rFactor, ami folyamatos frissítés-fejlesztés modolás mellet mivé növi majd ki magát. Mivel ezt még nem tudhatjuk, csak sejtjük, maradjunk, a mi tetszik benne résznél egyelőre.
  • copass
    arra akartam kilyukadni, hogy egy külső nézetes videjó nem lenne? értem a szitut, de csak látványosabb kivülről!:)
  • Panther
    Kösz. Az rsc-n is ezt ajánlják, jobb egyelőre nincs, habár én írtam egy saját konfigurációs fájlt. Azt viszont tényleg nem értem, hogy az ISI, hogy a jó életbe gondolta, hogy a MS FFB-t nem fogja támogatni...minden játék alatt csont nélkül megy, beleértve a GTR-t és a GTL Demo-t is.
  • ToMy_
    tok ugy nez ki, mintha az egyik sarga atdiffundalt volna a masik (allo) sargan
    olyan, mintha lag lett volna, bar az a replayen nem igy nezne ki
  • b-type
    Andris nem biztos hogy le akarták ütni a magaslabdát, nem biztos hogy azt a receptet akarják követni.
    Ez megengedhető, ugye? :)
    Ha majd vkinek magaslabda lesz, akkor megcsinálja.
    slussz-pássz, 500ezer hiányzik még az F1-es verdához...már nézegetem melyiket veszem meg :))))
  • Ch_Slater
    persze, egy ideig hasznos lehet, csak az ember minél jobban felspanolja magát, annál nehezebb meghúzni a határt.
    régimódi módszer, de sokszor segít: nagy levegő, elszámol X-ig, és esetleg utána jobban megfogalmazva, kevésbé bicskanyitogatóan ki tudja fejezni a véleményét, ami még a nézete javára is válhat...nah ez a nehéz. :)
  • Ingy
    ezt nem értem :)

annyi volt hogy az egyik srac eppen visszatolatott a pályára, vesztünkre
  • Travelos
    Hi, bocsánat, hogy eddig nem válaszoltam, neked bármikor szívesen segítek bármiben, amiben tudok.
    Szóval, én már régebben mondtam neked, hogy én nem szeretem, ha kitöri a kezem a kormány, ezért én csak gyenge FFB-t használok, hogy érezzem azért, de még ne kelljen az autóval birkóznom. Nem is értem, hogy egyes emberek(elég sokan) hogy a jó életbe tudnak max FFB-vel vezetni.
    Az én beállításaim, Low és 80% !! Nekem így kényelmes, bár lehet, hogy nem tutti beállítás, de jobbat még nem találtam.
  • K.András
    Valahol igazad van de nem szabad elfelejteni, hogy enélkül meg a sex nélkül megállna a világ, nézetek csapnak össze amiböl sokszor egy ujabb alakul ki ami esetleg mindkettöt ötvözi, ez a fejlödés ára :)
  • Ingy
    csak azt nem ertem ha elmentem a videot miert rakja be a fomenu zenejet
  • Amse
    szép meglepi volt:)
  • Amse
    Én 2 dologra szavaznék :)
    vagy f3 as kocsi toban shorton, vagy lehet az Rhez gt2 a toban specialon.
  • Ch_Slater
    igyekszem
  • copass
    nem sámli külső cam? nem látom a másik verda hogy néz ki a pukkanás után:)
  • Ch_Slater
    lehet. milyen kocsi legyen/melyik pálya?
    lehet szavazni :)
  • Ingy
    beszélsz te is hüjeségeket
  • Amse

Este szerver?
  • Ingy
    kressvideo

igy kulturaltabb
  • Ingy
    http://www.sendmefile.com/00074912
  • Ch_Slater
    igazándiból, most kezdem megérteni, hogy az emberek miért ölnek a hitért. eddig nem értettem meg, hogy miért nem tudnak békésen egymás mellett élni mondjuk az arab világban különböző valláscsoportok tagjai.
    Mostanában, amikor látom, hogy piti kis dolgok miatt is egymásnak feszülnek emberek (Win-Linux, Firefox-Opera-IE, GTR-LFS-rF, stb.), kezdem kapisgálni, hogy egyszerűen nem bírja ki az ember, ha arra amit ő nagyra tart és szeret más azt mondja, hogy szar. És emiatt sokan képesek teljesen elállatiasodni.
    tiszta politika: mindenki mondja a magáét, elbeszél a másik mellett, egy vélemény van: az övé...
    ez nem vita, ez egy értelmetlen dolog.

ui.: még mielőtt valaki nekem esne, általánosan próbáltam összefoglalni a dolgokat, nem szigoruan erre a topikra nézve.
  • Ingy
    megproszálom
    semmi extra a vid csak a kress