61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2659 nem, légyszi ne magyarázz bele olyanokat amit nem mondtam! én senkire nem erőltetem rá a véleményem, még egyszer mondom megértem ha valakinek tetszik a játék és használják egészséggel! tényleg próbálok kultúráltan fogalmazni és nem flame-elni, de úgy látszik hiába :\ -
#2658 rFactor, F3 MOD, v1.1 info: http://forum.m4driving.it/index.php?showtopic=54738 -
#2657 off:
aha értem.
Akkor aki az elgondolásodat követve, csak az LFS-t nem sajnálta volna, és linkelte az LFS topicba az unlocker-t, miért küldted el a rákba?
Vagy egy igaz elgondolás van, a tied?
Eldöntöd hogy mely fejlesztő csapat érdemelte ki a feltörést és azoknak segítesz, majd még jelzed is itt a topicban.
Nekem nem tetszik, és ha megengedsz egy kis rákkodást: <- az egy igaz döntnöknek.
offa vége (több nem lesz, sry): -
#2656 Router azért kell, mert több gépen is kell itthon net (még a feleségemet sem engedem a gépemhez nyúlni (jóhogy :))...
Megkerülni egyelőre problémás lesz, mert elfelejtettem a jelszavam, majd kell kérnem újat t-online-éktól, ha router nélkül kell netet indítanom. Addig a többit megpróbálom...
(bár, mint mondtam a tűzfalat képtelen vagyok kikapcsolni...) -
#2655 A SpyBot nem kavar be semmibe, azt en is hasznlaom. Sajnos csak a Norton, a tuzfal vagy a Router lehet a hibas;( Biztonsagi szempontbol az SP2 is "tul van love", vagyis akkor is blokkol ha nem kellene. Probald ideiglenesen kikapcsolni a Nortont es a tuzfalat, es bar nem tudom mire jo a Router de azt meg megkerulni;) -
#2654 Hali! Kesergés következik, akit nem érdekel ignorálja...
Megvettem a GTR-t (mikor végre nagynehezen lehetett kapni emberi nyelven), és vártam az rFactort, mint a Karácsonyt... Most jöttem haza 2 hét szabiról, első dolgom volt, hogy gép bekapcsol, rFactor megvesz, letölt, installál, elindít(ana).
Na nehogymá ne lehessen ezt a részét normálisan megírni, mert megőrülök. (GTR Starforce-a is egy álom volt a fizető usereknek is, de ez? Vazze...)
Tudom, már mással is előfordult, hogy nem talált élő netkapcsolatot, pedig volt, és így nem tudta jódarabig elindítani a játékot...
Nehogymá' kikapcsolgatni, meg unistallálgatni kelljen programokat, hogy el tudjam indítani a cuccot. Azért a f@sz kivan ezekkel!!!
És ha valaki idáig eljutott, akkor 1-2 bíztató szót (a Hajrá!-n kívül) megköszönnék...
Amim van:
- XP Service Pack 2
- Norton Antivirus 2005
- Spybot
- ADSL Router (gyári beállításokkal - mert nem értek hozzá...)
1. Vezérlőpultban hiába kapcsolnám ki a Windows tűzfalát, mégis bekapcsolva marad (reboot után is)
2. Nincs kedvem uninstallálni pl. a Spybotot (a Nortont meg egyszerüen nem fogom)
3. Mit csináljak? (akasszam fel magam?)
Köszi minden értékelhető megnyilvánulást... -
csimpok #2653 Úgy van meg kell venni :) -
#2652 Azt kitoltod, kifizeted es letoltod. Szerintem egyszeru...
De itt warez tema nincs, vagyis kerdes nelkul mindent torlok, ne csodalkoz majd rajta. -
#2651 De itt hol???
Ha rámegyek a download rfactorra akkor ez jön be:EZ -
csimpok #2650 Nem lehetne megoldani hogy hozzátok is fel lehessen csatlakozni? Végülis nektek rosszabb nem lesz tőle... -
#2649 http://www.rfactor.net/ -
#2648 magát a teljes verzió honnan töltsem le?? -
crossy104 #2647 Fél napja játszom / törtel/ de még én sem éreztem rá a lényegre. -
#2646 nem érzem úgy, hogy ezt az isi csapatot sajnálnom kéne a törés miatt
de még egyszer mondom, egyértelműen látom a program előnyeit is, tehát megértem azokat akiknek tetszik, de nekem nem az ízlésem, egyelőre úgy fest -
crossy104 #2645 Kösz, ment privi. -
#2644 nemkéne előrébb tolni az ülést? ;) (amugy a vidi állat) -
#2643 az f3 modban nincsenek új pályák, csak verdák. -
crossy104 #2642 Édeklődnék, hogy az F3-as pályákat is beadja-e. -
#2641 5 perc múlva megyek -
#2640 sg.hu/lfs
toban long rev 5kör
rhez gt3/gt2
zr atype
-
#2639 hehe:) -
#2638 NEEEE NEEE NEEE, befektető=kiadó, innentől:
- nadefiuuuk, ne csusszon már olyan könnyen ki a kocsi
- fijukák, legyen neon a kocsi alján ... tudom f1, meg minden, de neon kell
- fijjjuk, ne foglalkozzatok a multival, maj' mi megmarketingejjük és lesz itt eladás ...
- neeee, ne lehessen ennyi bizbazt állitani, szegény juzer nem fogja megvenni, ha kiderül h nem elég a 78as IQ
- fijuuuk, szo sem lehet rola, h ezt kiadjuk, ez igy nem jo.
NA ezt NEM! Igy jo, nem a köcsög kiadók formálják a gémet, nem kell bele hivatalos kocsi, megér annyit, h egyre több fejlesztő végre a saját ötleteiből magának kaszáljon! Arról nem akarok beszélni, hogy amit irtál, hogy féljátékért nem adsz pénzt... tudtommal az ára sem GTR ;) (ami ugye FÉL(?) évvel a kijövetel után 10k ... vicc!!) -
#2637 itt na
sry :( -
#2636 -
#2635 itten van egy replay...
A cime lehetne Rocky Balboa négy keréken.
esni-kellni, felállni-feljönni, kilöknek, esni-kellni, feljönni....pffff
-
Travelos #2634 járgány mindegy, pálya meg Toban Long vagy Short, Ochard vagy Sardian :)
és most! -
#2633 Új formula gumik(michelin)
kép
download -
#2632 már kezdek megőrülni, tök kevés hiányzik már a 2milla100-hoz, de egyszerűen képtelen vagyok ....már 108%-on tolom, hogy hamarabb meglegyen, de mindig berontom, az ováln rendszeresen kikapok, így nem nyerem meg a bajnokságot=30-40ezreket kapok. hrgggg.
-
#2631 most, mindegy, mindegy :))))
-
#2630 mikor legyen, hol, milyen járgánnyal? -
Travelos #2629 Slater csinálsz egy szervert? Veletek még nem is játszottam, pedig mennyit nyomtuk a demot együtt:) -
crossy104 #2628 Köszi!!!!!Szokás szerint elcsesztem. -
#2627 pontosan oda másoltad ahova kell?
az rFm az siman az rfactor könyvtárba, de a többi az a Gamedata-ba megy.
tehát nem csak siman ki kell csomagolni, hanem szétmásolgatni is. -
#2626 thx este megcsekkolom -
crossy104 #2625 Elnézést.Kellene egy kis segitség.Bemásoltam az F3 fájlokat, de nem csinál semmit.Mi a gond?Tudom hogy béna vagyok. -
#2624 gondolom attol függ milyen zene kell. az ImpulseCreator.hu oldalon régen elég sok amatőr zeneszerkesztő elektronikus műve fent volt. azaz olyan amatőrök zenéi, akik mondjuk nekálltak Reason-nel zenét készíteni. és voltak köztük igen jók. nem csak drum'and'bass, hanem mindenféle elektronikus zene.
a fórumuk: zene fórum -
#2623 már tudom miért tetszik az rFacor...tiszta SCGT feeling :))) -
#2622 valaki tegnap szerveren kérdezte (talán Tomi?), hogy setup van-e rhez-hez. én erről a linkről szedtem le, van benne mindenféle, nem tudom mennyire kiforrott (gondolom annyira nem). próbát megér -
#2621 Igen
Amse: kösz misem egyszerübb azért nem buktam meg énekzenéből mert tudtam a bocibocitarkát -
#2620 szedj le vmi zeneszerkesztőt és csinálj