61525
  • HPt
    nem, légyszi ne magyarázz bele olyanokat amit nem mondtam! én senkire nem erőltetem rá a véleményem, még egyszer mondom megértem ha valakinek tetszik a játék és használják egészséggel! tényleg próbálok kultúráltan fogalmazni és nem flame-elni, de úgy látszik hiába :\
  • Alexease
    rFactor, F3 MOD, v1.1 info: http://forum.m4driving.it/index.php?showtopic=54738
  • b-type
    off:
    aha értem.
    Akkor aki az elgondolásodat követve, csak az LFS-t nem sajnálta volna, és linkelte az LFS topicba az unlocker-t, miért küldted el a rákba?
    Vagy egy igaz elgondolás van, a tied?
    Eldöntöd hogy mely fejlesztő csapat érdemelte ki a feltörést és azoknak segítesz, majd még jelzed is itt a topicban.
    Nekem nem tetszik, és ha megengedsz egy kis rákkodást: <- az egy igaz döntnöknek.
    offa vége (több nem lesz, sry):
  • Aceton
    Router azért kell, mert több gépen is kell itthon net (még a feleségemet sem engedem a gépemhez nyúlni (jóhogy :))...
    Megkerülni egyelőre problémás lesz, mert elfelejtettem a jelszavam, majd kell kérnem újat t-online-éktól, ha router nélkül kell netet indítanom. Addig a többit megpróbálom...
    (bár, mint mondtam a tűzfalat képtelen vagyok kikapcsolni...)
  • Alexease
    A SpyBot nem kavar be semmibe, azt en is hasznlaom. Sajnos csak a Norton, a tuzfal vagy a Router lehet a hibas;( Biztonsagi szempontbol az SP2 is "tul van love", vagyis akkor is blokkol ha nem kellene. Probald ideiglenesen kikapcsolni a Nortont es a tuzfalat, es bar nem tudom mire jo a Router de azt meg megkerulni;)
  • Aceton
    Hali! Kesergés következik, akit nem érdekel ignorálja...

Megvettem a GTR-t (mikor végre nagynehezen lehetett kapni emberi nyelven), és vártam az rFactort, mint a Karácsonyt... Most jöttem haza 2 hét szabiról, első dolgom volt, hogy gép bekapcsol, rFactor megvesz, letölt, installál, elindít(ana).
    Na nehogymá ne lehessen ezt a részét normálisan megírni, mert megőrülök. (GTR Starforce-a is egy álom volt a fizető usereknek is, de ez? Vazze...)
    Tudom, már mással is előfordult, hogy nem talált élő netkapcsolatot, pedig volt, és így nem tudta jódarabig elindítani a játékot...
    Nehogymá' kikapcsolgatni, meg unistallálgatni kelljen programokat, hogy el tudjam indítani a cuccot. Azért a f@sz kivan ezekkel!!!
    És ha valaki idáig eljutott, akkor 1-2 bíztató szót (a Hajrá!-n kívül) megköszönnék...
    Amim van:
    - XP Service Pack 2
    - Norton Antivirus 2005
    - Spybot
    - ADSL Router (gyári beállításokkal - mert nem értek hozzá...)
    1. Vezérlőpultban hiába kapcsolnám ki a Windows tűzfalát, mégis bekapcsolva marad (reboot után is)
    2. Nincs kedvem uninstallálni pl. a Spybotot (a Nortont meg egyszerüen nem fogom)
    3. Mit csináljak? (akasszam fel magam?)
    Köszi minden értékelhető megnyilvánulást...
  • csimpok
    Úgy van meg kell venni :)
  • Alexease
    Azt kitoltod, kifizeted es letoltod. Szerintem egyszeru...
    De itt warez tema nincs, vagyis kerdes nelkul mindent torlok, ne csodalkoz majd rajta.
  • pcguru
    De itt hol???

Ha rámegyek a download rfactorra akkor ez jön be:EZ
  • csimpok
    Nem lehetne megoldani hogy hozzátok is fel lehessen csatlakozni? Végülis nektek rosszabb nem lesz tőle...
  • Alexease
    http://www.rfactor.net/
  • pcguru
    magát a teljes verzió honnan töltsem le??
  • crossy104
    Fél napja játszom / törtel/ de még én sem éreztem rá a lényegre.
  • HPt
    nem érzem úgy, hogy ezt az isi csapatot sajnálnom kéne a törés miatt

de még egyszer mondom, egyértelműen látom a program előnyeit is, tehát megértem azokat akiknek tetszik, de nekem nem az ízlésem, egyelőre úgy fest
  • crossy104
    Kösz, ment privi.
  • arty
    nemkéne előrébb tolni az ülést? ;) (amugy a vidi állat)
  • Ch_Slater
    az f3 modban nincsenek új pályák, csak verdák.
  • crossy104
    Édeklődnék, hogy az F3-as pályákat is beadja-e.
  • Amse
    5 perc múlva megyek
  • Ch_Slater
    sg.hu/lfs
    toban long rev 5kör
    rhez gt3/gt2
    zr atype
  • Amse
    hehe:)
  • arty
    NEEEE NEEE NEEE, befektető=kiadó, innentől:

- nadefiuuuk, ne csusszon már olyan könnyen ki a kocsi
    - fijukák, legyen neon a kocsi alján ... tudom f1, meg minden, de neon kell
    - fijjjuk, ne foglalkozzatok a multival, maj' mi megmarketingejjük és lesz itt eladás ...
    - neeee, ne lehessen ennyi bizbazt állitani, szegény juzer nem fogja megvenni, ha kiderül h nem elég a 78as IQ
    - fijuuuk, szo sem lehet rola, h ezt kiadjuk, ez igy nem jo.

NA ezt NEM! Igy jo, nem a köcsög kiadók formálják a gémet, nem kell bele hivatalos kocsi, megér annyit, h egyre több fejlesztő végre a saját ötleteiből magának kaszáljon! Arról nem akarok beszélni, hogy amit irtál, hogy féljátékért nem adsz pénzt... tudtommal az ára sem GTR ;) (ami ugye FÉL(?) évvel a kijövetel után 10k ... vicc!!)
  • b-type
    itt na
    sry :(
  • b-type
  • b-type
    itten van egy replay...
    A cime lehetne Rocky Balboa négy keréken.
    esni-kellni, felállni-feljönni, kilöknek, esni-kellni, feljönni....pffff
  • Travelos
    járgány mindegy, pálya meg Toban Long vagy Short, Ochard vagy Sardian :)
    és most!
  • Amse
    Új formula gumik(michelin)
    kép
    download
  • b-type
    már kezdek megőrülni, tök kevés hiányzik már a 2milla100-hoz, de egyszerűen képtelen vagyok ....már 108%-on tolom, hogy hamarabb meglegyen, de mindig berontom, az ováln rendszeresen kikapok, így nem nyerem meg a bajnokságot=30-40ezreket kapok. hrgggg.
  • b-type
    most, mindegy, mindegy :))))
  • Ch_Slater
    mikor legyen, hol, milyen járgánnyal?
  • Travelos
    Slater csinálsz egy szervert? Veletek még nem is játszottam, pedig mennyit nyomtuk a demot együtt:)
  • crossy104
    Köszi!!!!!Szokás szerint elcsesztem.
  • Ch_Slater
    pontosan oda másoltad ahova kell?
    az rFm az siman az rfactor könyvtárba, de a többi az a Gamedata-ba megy.
    tehát nem csak siman ki kell csomagolni, hanem szétmásolgatni is.
  • Ingy
    thx este megcsekkolom
  • crossy104
    Elnézést.Kellene egy kis segitség.Bemásoltam az F3 fájlokat, de nem csinál semmit.Mi a gond?Tudom hogy béna vagyok.
  • Ch_Slater
    gondolom attol függ milyen zene kell. az ImpulseCreator.hu oldalon régen elég sok amatőr zeneszerkesztő elektronikus műve fent volt. azaz olyan amatőrök zenéi, akik mondjuk nekálltak Reason-nel zenét készíteni. és voltak köztük igen jók. nem csak drum'and'bass, hanem mindenféle elektronikus zene.
    a fórumuk: zene fórum
  • JuanG
    már tudom miért tetszik az rFacor...tiszta SCGT feeling :)))
  • Ch_Slater
    valaki tegnap szerveren kérdezte (talán Tomi?), hogy setup van-e rhez-hez. én erről a linkről szedtem le, van benne mindenféle, nem tudom mennyire kiforrott (gondolom annyira nem). próbát megér
  • Ingy
    Igen

Amse: kösz misem egyszerübb azért nem buktam meg énekzenéből mert tudtam a bocibocitarkát
  • Amse
    szedj le vmi zeneszerkesztőt és csinálj