61525
  • Amse
    Az előbb nyomtam az sg szerveren és kaptam 1 deffektet Rhez-el.kanyarban csúszoot 3 keréken és szikrázott a felni is szóval....
  • b-type
    van deffekt, látszik is, sőt már az is ha nagyon el van melegedve a gumi.
    Sc nekem eddig csak ovalon jött be, de valszeg bejön road-on is.
  • HPt
    az Hammer :p
  • Hajdinak
    hi!
    azt szeretném kérdezni, hogy van-e defekt és ha van az vizuálisan is látszik-e
    és a safetycar az betud jönni? mert láttam repülő rajtná ho felvezette a mezőnyt..
  • Hummin
    Ennyire jó a Howston??? Woow!
    Lehet akkor előbb azt kellene megvennem....
  • b-type
    mindkettő elég izgalmas, de szvsz a Hummer az igazi :)
    legalábbis nálam, és a vezetési élményt tekintve.
    állandóan el lehet pörgetni a kereket, kicsit hajó az orra ettől nagyon classic Amcsi járgány lesz.
    lehet hogy versenyben hátrány, hogy túlpörög a kerék (valszeg) de majd megteszteljük..
    A játékot köszönöm én is!
  • Travelos
    nem foglalkozok ezzel a ZR akármivel!
  • Hummin
    Nekem még nincs meg a Howston, meg a ZR is majdnem alap. Előbb a ZR-t fogom maxra bütykölni. De ZR-rel mehetünk majd.
  • Hummin
    Ha Slater Ingy hozzászólása alapján leveszi a Mismatch-et nullára talán van esélyed a csatlakozásra.
  • Travelos
    nem foglalkozok ezzel az Rh akármivel!
  • Alexease
    #2640-ben van a szerver elerese (amire rakerdeztel), teljesen SG publikus, nem ertem a kerdest:)))
  • b-type
    150-160 :(
    az utcsó körben már hűtöttem, nem igazán tudok rá megoldást, a rajtnál még hidegek, ezért az első fél körben necces a tempó, aztán jó úgy 3 körig, és ha ez a három kör csatában volt akkor már el is melegedtek.
    Onnan lehet hűteni, különben eldurran.
    Ez van, első hajtás, és a fék is idetesz, ráadásul kicsit magas építésű, ezért kanyarban mégjobban rádől a kasztni.
    Jó lenne egy keményebb gumi.
  • csimpok
    2650-re válasz esetleg?
  • Hummin
    Nem volt rossz a verseny, csak megzúztam a Rhez-t. A rajtrácson való hátrasorolásom után elég jó rajtot fogtam.

B type: akartam kérdezni, csak eltűntél addigra. Mennyire melegedett fel a gumid?

Slater majd légyszi kapcsold be a szavazást is! Köszi a szervert!

Travelos ennyire rossz volt az Rhez?
  • Amse
    nemtom azt még nem állítottam:)
  • b-type
    :)))
    mindegy az is pénz :)
    fölösbe meg minek.
  • Amse
    thx.kaptam 512 creditet a győzelemért :D
    a 2. pozícióval se lettem voltam hátrébb...
  • b-type
    többieket nem, mert bent vannak, csak zárva van a cím.
    pedig jóság volt :)
  • Daffy
    Nem vagy vele egyedül:-)))
  • b-type
    hű, de kivágott :)))
  • Aceton
    Antivirus volt a ludas, sikerült elindítani, és egy kis teszt is volt azóta, hogy stabil-e, thx...
  • JuanG
    jaja...
  • Ingy
    www.topsimracers.net ről

Starting in C:\Program Files\rFactor\UserData\URNAME find Multiplayer.ini and open with notepad.

the first section is pretty self explanetory.
    make sure on the line.. Request Autodownloads= u have it set to 1
    make sure Buddy List Announce is set to 1

in the next section, if u plan on hosting,
    set Announce Allowed= and Announce Host= both to 1
    next line, Closed MP Qualify Sessions= set to 0
    to combat cheaters, set Report Mismatches= to 3
    the next line lets u decide how to deal with mismatches. u decide.

to keep up with mods and updates, scrool down to Enable Autodownloads= and set to 1

look over the rest of the file and decide if u want to make any more change. be sure to hit file/save when ur done.

if ur like me and prefer the hood/bonnet view but hate the high camera position,
    go to C:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\ZR and open ZR_cams.cam file with notepad.

find the section LocalCam=TVCOCKPIT
    delete the content under TVCOCKPIT and paste in this..

Fov=(87.500000, 62.500000)
    Clear=TRUE
    Color=(0, 0, 0)
    ClipPlanes=(0.305000, 700.000000)
    LODMultiplier=(1.000000)
    Size=(1.000000, 1.000000)
    Center=(0.500000, 0.500000)
    MipmapLODBias=(0.000000)
    Flags1=(0)
    Flags2=(0)
    RadiusLimits=(0.000000, 0.000000)
    OrientationRate=(35.000000, 35.000000, 25.000000)
    PositionOffset=(0.00000, 0.000, -0.550000) \\(Left-Right, Up-Down, Back-Forward)
    OrientationOffset=(-0.068662, -0.015162, 0.001304)
    Radius=(0.000000)

this will now put the camera on the dashboard. much better imo
    repeat the process in all ROOFED vehicle files. DONOT apply these values to open wheel cars or ul be starin at the back of the drivers head.

*IF U APPLIED THE ABOVE CHANGES U MUST DO THIS NEXT*
    when u moved the cam, u also moved mirror visibility. heres how to correct it
    in the same folder as ur .cam file ul find ZR_cockpitinfo.ini
    open with notepad and fine the line MirrorPos=
    add these values in place of default. MirrorPos=(0.10, 1.10, -0.95)

if u enjoy the cockpit view for open wheelers as i do, but dont like the FOV (field of view) and would like to be sitting a little more forward, go to
    C:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\rTrainer and open fTrainer_cam.cam with note pad
    find LocalCam=COCKPIT section and FOV. change to (60.000000, 60.000000)
    file/save and do the same for F1 cars.
    next..
    if u hate u head boincin like a ping pong ball, and it makes u sick -like me-
    u can reduce head vibration/camera motion by going to..C:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\rTrainer and opening Trainer_cockpitinfo.ini
    find CockpitVibrationMag= and set to 0.001 no more headaches. file/save do the same for F1

whether hosting or joining u need THESE ports open
    UDP 34397, 34297
    TCP 34447

more to follow..
  • HPt
    gondolom crack-elt, és nem nevezte át az .exe-t :)
  • Istencsászár
    havernak valami bajvan a gém inditásával: állandóan a setup abalak jönbe neki, Gef4ti-je van esetleg driverhiba?
  • Istencsászár
    na vazeg:D most nézem tényleg rossz helyre raktam lol de barom vagyok
  • JuanG
    bárkinek :)...abba kell hagyni, mert úgysem vezet sehova...én is felkaptam múltkor a vizet (amikor beb@sztam), de beláttam semmi értelme...
  • Alexease
    Bar afogalmazas es a veszok hianya elegge koros, de ha a motorhangokat nem hallod, akkor masold be oket a helyukre;) ..\GameData\Sounds\F3
  • Istencsászár
    f3 moddal nekem valami bajvan hangok nemmennek vagyis ez teljesen nemigaz hanem a motorhangok nem a környezet, ut, kerékvető stb az igen ujraraktam, raktam rá hang updatét is de ugyse volt valakinek ilyen?
  • Alexease
    Pcgurunak:) De neki mar ez a harmadik, mindig ujraregisztral es jon barmolni;)
  • HPt
    én???
  • JuanG
    elég lesz...
  • HPt
    ban-t neki
  • HPt
    jó hogy belekezdessz akkor a vitába, meg le önteltezel, ha 5 perccel utána kitalálod hogy törölhető. grat, gerinces emberre vall (vagy ahogy te mondanád: rákságra)
  • Alexease
    Szerintem hagyjuk a "vitat" mert felesleges:) Nehez a jatekoknal donteni, foleg aa "auto szimulatoroknal". Nincs olyan, ami mindenteren tokeletes lenne, mindig kompromisszumot kell kotni. Sajna. Az LFS is legalabb annyira felkesz (pedig mar majd' 4 eve csinaljak) mint az rFactor. Az F1C-ben osregi a grafikai es a fizikai engine. A GTR mivel az F1C-n alapul, a problemak adottak, de attol fuggoen, a lehetosegekhez kepest meglepoen jol osszedobtak. A GPL mar nagyon oreg (hiaba is van meg fenta a gepemen:D) az NR2003 meg stock car fizikat hasznal, nem modolhato szabadon, a jogi problemakrol mar nem is beszelve:)))

Vagyis nem egyszeru a helyzet:) Mindenkinek maganak kell eldontenie, hogy mibol szeretne egy kicsivel tobbet es mibol egy kicsivel kevesebbet kapni (jatszhatosag, hangulat, grafika, online, fizika, hangok, modolhatosag stb.).
  • HPt
    nem önteltség, nem érted? ha letöltöm az lfs-t, akkor kapok pl. egy free demo-t, ha letöltöm az rF-et akkor csak egy nagy BUY gombot :x vagy, rF kapcsán annak kéne örülnöm hogy meghagyták benne a tipikus ISI-motor bugokat?

és hát igen, alap hogy védem az lfs-t, hiszen a csapatom nagyon sok tagja részt vesz a játék fejlesztésében/promotálásában/bétatesztelésében, nyilvánvalóan nem fogok örülni egy crack-nek
  • b-type
    befejeztem csak utálom ha még a sz@rt is rózsaszinre magyarázzák
    bocsesz Alex, és mindenki töröhető a lenti is, ez is.
  • b-type
    teljesen hiába, sokminden meg lehet magyarázni, sok mindent meg is szoktak...ez a 'deminek' kategória.
    Eldöntöd mely játék érdmel törést, mely nem.
    Ezt más nem döntheti el (lásd az LFS topicot)
    Nekem tök mindegy honnan magyarázod, önteltség.

• HPt
    egyébként egyértelműen az lfs fejlesztőgárdája szimpatikusabb, igen, ennek igen sok oka van
  • Istencsászár
    ti még mindig itttartotok?:) nemunalmas már ez a vita...